Hírek

JAN.
12.
2024

Bali

A nő mindent eltervezett és azt módszeresen végre is hajtotta, de nem ment minden olyan simán, a tervek szerint.  
Bement a pici kis kereskedésbe és pakolta az árut, ami a listáján volt, de a negyedét sem találta meg, amit szeretett volna. Tudta, hogy itt lejjebb kell vennie az igényeit, de mikor már a sokadik dolgot nem találta dühös lett. Olyan jó ötlet volt, hogy eljön Balira, hogy bérel egy házat, hogy itt fog élni, de arra nem gondolt, hogy itt nem lesznek a kedvenc dolgai, ha csak úgy bemegy egy boltba, hiszen itt bolt se nagyon volt, és ami volt eléggé szegényes választékkal rendelkezett. Próbálta elmagyarázni az eladónak, hogy miket szeretne, és rendelje meg neki a városból, de a...


JAN.
11.
2024

Egyben tartott család 1. rész

Amikor Eszter szólt a két fiának, hogy beszélnie kell velük, azok azt hitték, hogy bajban vannak.
– Bármi is volt, nem én tettem! – fakadt ki Tamás.
Az anyjuk a nappaliba vezette őket, és elültek egymással szemben.
– Hol van apa? Ő is kiabálni fog velünk később? – kérdezte Gábor.
– Nyugodjatok meg! Nincs semmi baj! Apátok a hálószobánkban van, és meccset néz a tévében, amíg én beszélek veletek. Ez a dolog róla és rólam szól, és arról, hogy együtt maradunk-e családként. – mondta Eszter.
A két fiú nagyon elhallgatott, és figyelmesen hallgatták az anyjuk szavait, aki elmondta nekik, hogy apjuk biszexuális.
– Az apátoknak fékezhetetlen szexuális késztetése van arra,...


Első pillantásra

Soha nem felejtem el, amikor Hajni először lépett a terembe. Kiszáradt a szám, és úgy éreztem, mintha egy teniszlabda akadt volna a torkomban. Csak azt tudom mondani, szerelem volt első látásra. A családja a tanév közepén volt kénytelen költözni és új diákként került hozzánk. Az osztályfőnökünk bemutatta, de csak a felét hallottam annak, amit mondott, miközben az előttünk álló szépséget bámultam. Rózsaszín nadrágot és szűk, fehér sztreccs felsőt viselt, ami kiemelte bimbózó melleit. “Édes istenem, üljön mellém! ” – imádkoztam magamban. Nem tudom hogyan, de sikerült! Esküszöm, éreztem a frissességének illatát, ahogy leült, és félredobta a haját.
– Szia! Hajni vagyok! – mondta, és felém...


A kiszavazó show

-Mariann édesem, rajtad a sor! Fel kell készítenünk!
Anna hangjában az együttérzés és a távolságtartás furcsán keveredett.
– Nem... inkább valahogy másképp... ez túl végleges... és túl fájdalmas!  
Mariann hangja remegett a félelemtől, és szeme tágra nyílt az ismeretlentől való rettegéstől. Anna megpróbált egy kis izgalmat vinni a komor helyzetbe:
– Ó édesem, tudom, hogy ijesztő! De gondolj rá úgy, hogy te leszel a show sztárja! Gyönyörű csupasz tested, nyers érzelmeid... ezek mind közszemlére lesznek téve. Ez egy egyedülálló előadás, amiben te vagy a főszereplő!
– Mindenki látni fogja a meztelen testemet! A szomszédaim, a barátaim... a családom. Meztelenül és...


JAN.
10.
2024

A legjobb szándékkal 3. rész

Gergő ismét hevesen bólintott, de mondtam neki, hogy hallanom kell, hogy egyetért.  
– Igen, értem! – válaszolta lelkesen.
– Először is: ez csak egyszeri eset. Egyszer megtörténik, és soha többé nem beszélünk róla! Hagytam időt, hogy ez leülepedjen.
– Másodszor: semmilyen körülmények között ne szólj erről senkinek! SENKINEK!! – mondtam, és egyenesen a szemébe néztem.
– Oké, egyetértek! – dünnyögte gyorsan, és úgy járt a feje, mint egy bólogató kutyának.
– Egy kicsit a szobámba megyek, azután veszek egy hosszú fürdőt. Szeretném, ha 8: 30-ra bejönnél hozzám. Rendben?
– Persze... nyolc harminc! – felelte lelkesen.
Teljesen megőrültem? Igaz, hogy élveztem néhány...


A szerelem hatalma

Kinn nagyon hideg volt. Anna nagyon utálta a hideget. Ráadásul még erős szél is fújt, ami kellemetlenebbé tette a levegőt. Hallotta a szél süvítését és arra gondolt, hogy ma biztos nem megy sehová. Tudta, hogy a házimunkát kellene befejeznie, mert az anyja veszekedni fog, ha meglátja a sok mosatlan edényt. De nem volt kedve és inkább egy könyvet vett elő és olvasni kezdett. Pár oldal után viszont a lelkiismeretfurdalás nem hagyta békén, és nagy sóhajjal tette félre a könyvet.  
Az Érzés hirtelen jött úgy, mint máskor. Odaállt a mosogató elé és mikor körülnézett úgy látta, mintha ragyogás töltené be a konyhát. A nap eddig is sütött kinn a hideg ellenére, de ez a fény valahogy más volt és...


Annamari férfiakkal 4. rész: Közjáték - Második esély egy korábbi pasinak

Annamari férfiakkal – negyedik fejezet: közjáték; Második esély egy korábbi pasinak

Közjáték: Második esély egy korábbi pasinak

    „Nemtúlkevés rajtamaruha? ”, néztemvégigismét magamon a buszmegállóban. Barna szandál a lábamon, a pár nap ja viselt falatnyi farmershort most is megvolt, de a felcsavart flaneling talán túl sokat engedett láttatni a hasamból. Pláne melltartó nélkül, még ha passzolt is a cowboykalaphoz a fejemen. Már csak egy sheriffjelvény meg egy játékpisztoly kellett volna, hogy teljes legyen a westernjelmez.
    A rekkenő hőségben persze ez bőven elég volt, mert a délutáni nap még mindig kegyetlenül tűzött az égről. Az otthon behűtött üveg víz már...


JAN.
9.
2024

Vakrandi 6. rész - Tibi-Tündi

– Tündi...  
– Csend! Tanulj meg ismét tisztelettel fordulni felém! Ne merj megszólalni! Gondolkozz, és ne azon, hogyan csinálj ki. Én bárhol kapok munkát, de ha a pénzes haverjaid elfordulnak tőled, te egy senki, földönfutó csöves leszel. Hidd el, tudom hogyan tegyelek tönkre! Bugyi, melltartó nélkül öltöztem. Nedves puncim a bugyimba töröltem és lazán dobtam Tibi ölébe. Hosszú, érzéki csókkal búcsúztam. Kiderül, Tibi milyen irányba megy el.  

Baromira megbántam, hogy logikus, realista agyam ellenére, minden észérvet kikerülve, – a romantikus énemre hallgatva – találkoztam Tündivel. Mondjuk a két héttel korábbi, parkolóbeli jelenete már előre vetítette, hogy semmi jóra nem...


Tornagyakorlat

Anya és apa elváltak, és az egész nyarat apával töltöttem. Egyedül voltam nála otthon a nyári szünetben, amíg ő dolgozott. A vakáció első néhány napját tévézéssel és videojátékokkal ütöttem el. Gyorsan meguntam, és úgy döntöttem, hogy felfedezem apa lakását.
Eleinte semmi sem volt különösebben izgalmas. Régi képekkel teli fotóalbumok, amiken apám még gyerek volt; főleg nyaralási fotók róla és szüleiről; pár kép anya és apa esküvőjéről... ezeken a képeken nagyon boldognak tűntek.
Azon tűnődtem, hogy apámnak van-e pornója. Egy harmincas évei végén járó magányos férfinak minden bizonnyal van valahol. Úgy döntöttem, hogy megnézem a fehérneműs fiókját. Alsónadrágok, pólók, zoknik és...