JÚN
03
2014

Hosszú és durva hétvége

homo

Egy pénteki napon megbeszéltem egyik ismer?sömmel, Lacival hogy átjön hozzám, megnézünk egy filmet iszogatunk. Így is volt. Estefelé megérkezett leültünk, ittuk a söröket, néztük a filmet. Mikor vége lett mondta, hogy kölcsön szeretne kérni egy könyvet. Mondtam neki, hogy a szobámban van, de egy pillanat és kihozom neki. Mikor megfordultam és elindultam, hirtelen egy kéz a hátam mögül befogta az szám. Csíp?s illatot éreztem, majd minden elsötétült.
Mikor felébredtem és körülnéztem rájöttem, hogy a szobámban vagyok. Meztelenül feküdtem az ágyamon, a kezeim kikötözve az ágy két széléhez. A szám be volt tömve. Próbáltam kiszabadaulni a kötélb?l, de nagyon er?sen meg volt húzva.Laci ott ült egy székben az ágyam mellett. Mikor észrevette, hogy felébredtem így szólt:

JÚN
02
2014

Húgom és én

családi, szűz, tini, testvérek

Gyerekkoromban vidéken éltünk egy alföldi faluban. Nem lakhatott ott ezernél több ember, de talán annyi sem. Két út vezetett be a faluba, az egyik a puszta, a másik a falu melletti domb felől. Mindkettő a főtérbe torkollott, illetve innen nyíltak a kisebb utcák is. A falu keleti részét befedő erdőben egy kis patak csörgedezett, bár alig lehetett fél méter mély.
A dombon állt a templom, ahonnan remek kilátás nyílt a környező vidékre. Általánosan két részre volt bontva a falu: a nagyobb részt kitevő régi, és a kisebb részben lévő új területre. Még az előbbiben régi, tornácos, általában egy emeletes házak álltak, addig az utóbbiban újabb, többemeletes kertesházak emelkedtek, illetve itt voltak a fontosabb épületek is, például az iskola. Tanítás negyedik osztályig volt, utána a gyerekek a legközelebbi nagyobb városba jártak, bár ez igencsak messze volt.

*  *  *

Kaland a Swinger klubban 3.

gruppen, férj-feleség, anál

Az étkezőben jóízűen megvacsoráztunk, párom sugárzott a szex csata után.
Úgy néztem rá, mintha most találkoztunk volna először. Egy másik asszonyt, egy „nőstény ördögöt”kaptam a háziasszony helyett, de nem bántam egyáltalán.
Vacsora közben beszélgetésbe elegyedtünk egy párral, akik most érkeztek a klubba. Jóval fiatalabbak voltak nálunk, a férfit Péternek, a feleségét Mariannak hívták, nagyon szimpatikusak voltak. Mariann nagyon vonzó, mondhatni „dögös” nő volt, fehér csipkés, átlátszó bugyiban és melltartóban jelent meg, ami semmit sem takart, csupasz puncija valami őrjítően izgató volt, hegyes kis formás melle majd kibökte a vékony anyagot.
Le sem tudtam venni a szemem róla, amit ő észre is vett, és kihívóan többször is széttette a combjait, egyszer még a csiklóját is megsimogatta feltűnően. Naná, hogy a farkam ágaskodott a...

*  *  *
MÁJ
30
2014

Édes mostohák

családi, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya

El kell mesélnem, milyen érdekesen alakult kis családunk érzelmi élete a gyerekek növekedése során. Istvánnal akkor kerültünk össze, mikor gyermekeink még három évesek sem voltak. Neki fia volt Sanyika nekem leányom Rozika. Az Ő felesége betegségben halt meg, az én férjem meg autóbalesetben. Egy óvodába jártak a gyerekek és itt találtunk egymásra. István szorgalmasan erősítgette, hogy Sanyikának anyára is szüksége van és úgy gondolta, hogy mivel neki is nagyon tetszem, pokrocoljunk össze. Persze mint rutinos nő, mielőtt igent mondtam volna, kipróbáltam, hogy működik-e a szex kettőnk között. Istvánt szerencsére jól ellátta fasszal a sors. Lelkesen töltögette a számat, puncimat és fenekem is a nehéz napokon. Három hónap után összeköltöztünk. Egy év múlva összeházasodtunk. Sok szerelmes és izgalmas szexben részesítettük egymást. A gyerekek összebarátkoztak. Egy...

*  *  *

Saci

hetero

16 évesen ismertem meg Mariannt a Kapcsolat koncerten. 2 hónap után aludt először nálunk, de szex még nem volt. Ő fél évvel fiatalabb nálam, de én nem akartam "ajtóstól rontani a házba". A szülők persze először tartottak a kapcsolat tartósságától, a tomboló hormonoktól, és persze aggódtak a tanulmányi eredmények romlásáért. Szerencsére az utolsóval nincs gond azóta sem. Na de a hormonok...
Szóval ezek után apámék beleegyeztek, hogy minden szombaton este együtt aludhatunk Mariannal. Ez eleinte felváltva működött, de mivel mi csak egy másfél szobás panelben élünk, míg Mariann családja a közeli kertes házas övezetben egy nyolcvan négyzetméteres, három szobás házban, egy idő után már csak náluk töltöttük a szombat estéket. Többnyire videóztunk, vagy csak pihentünk, aludtunk a délutáni séták után. Tényleg nem volt szó többről. Na jó, néha egy-egy heves...

*  *  *
MÁJ
29
2014

Kicsapongásaim 2. rész

leszbi

Ki tudja mennyi idő telt el mikor felriadtam. Moccanásaimra ő is felébredt.
- Húúú... - vetette szét karjait, miután melléhengeredve én is elterültem az ágyon - ... voltam már jó néhányszor csajokkal, de te..., nem is tudom mit műveltél velem - hallgatott el kicsit és könyökére támaszkodva felém fordult.
- Mennyi lehet az idő? - kérdeztem kissé izgatottan.
- Éjfél múlt - válaszolta, ahogy oldalra fordult és izgatóan kinyújtózkodva leolvasta az éjjeliszekrényen lévő órájáról a pontos időt.
- Nekem... - próbáltam mondani, de máris csókban forrt össze az ajkunk és érzéki érintései tudatosították bennem, hogy egyáltalán nem szeretné, ha én most itt hagynám. Így szinte másodperceken belül már ismét szétvetett combjaim közét lefetyelte.

*  *  *

Éjszakai műszak

hetero, munkatárs, iroda

Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.
Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.
Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi...

MÁJ
28
2014

Éva 2. rész

hetero, diák

Nem telt el sok idő azóta a viharos péntek óta, én máris újra Éva tanárnő ajtaja előtt álltam a ruhákkal, amiket ő adott kölcsön. Élesen élt még bennem az emléke annak a gyönyörteli napnak, legbelül abban reménykedtem, hogy újra megtörténik. Becsengettem hát és vártam. Kisvártatva kinyílt az ajtó és ott állt előttem Éva tanárnő. Szélesen elmosolyodott és el is vörösödött. Azonnal észrevettem, hogy készül valahová, a táskája már a vállára volt akasztva.
- Jó napot! – köszöntem – Én csak a ruhákat hoztam vissza.
- Szia, igen látom. –válaszolta – Én éppen a bíróságra igyekszem, elválok a férjemtől.
Erre kissé bűntudatom támadt, nem is tudom miért. Tudtam, hogy a férje megcsalja őt, de valahol ott motoszkált bennem a tudat, hogy ő is megcsalta a férjét, méghozzá velem. Végül is csak megkérdeztem, hogy miért.