Hírek

SZEPT.
16.
2021

Az ifjúság édes madarai 4. rész - Enci, a maszturbátor

Enikőt szeptember közepén ismertem meg. Egy másik suliból jött át a közelemben levő iskolába és amikor először bejött a boltba már akkor láttam, hogy nem mindennapi csaj. Kb. 155 m magas volt (de lehet, hogy csak 150), rövid, szinte fiús szőkésbarna haj, zöldeskék szemek, szemüveg és olyan vékony derék, hogy a két kezemmel majdnem át tudtam volna fogni. Szokták mondani nőkre, hogy csöcsös - faros Na ez Enikőre teljesen ráillett. Termetéhez képest hatalmas mellei voltak, lehetett látni rajta, hogy a mérete miatt kb. tíz év múlva rendesen meg fog ereszkedni, de most még istenien álltak. Vékony derekához képest a segge is nagy volt, de valahogy baromira jól állt neki. Ezekhez jött még egy...


Az auditor

Samantha vagyok. Hadd számoljak be egy hihetetlen esettről - vagy legalábbis megpróbálom leírni -, ami nemrégiben esett meg velem egy rendezvényen.

Túl a 4-dik X-en tapasztalt üzletasszony vagyok. Több vállalat és jótékonysági szervezet igazgató-tanácsának is tagja vagyok. Konkrét végzettségem szerint minőségbiztosítási szaktanácsadó.

A decens és szakszerű két olyan tulajdonság, amely jellemez engem. Ahol megfordulok szakmai körökben inkább "jégkirálynő"-ként aposztrofálnak, mert a megjelenésem és szakmai hozzáállásom kimért, pontos, és érzelemmentes, azaz szakmaiságom kifogástalan. De hisz ez az atitűd a legjobb a minőségbiztosításhoz.

Boldog,...


SZEPT.
15.
2021

Az én kis szeretőm – Karácsony 2. rész

Miközben haladtunk a lépcsőház felé a sötét hóesésében, végig azon járt az agyam, hogy védjem meg az én egyetlen imádott kis fiam ettől a gonosz boszorkánytól, akit az anyámnak hívok. Mi lesz, ha ráteszi a kezét a farkára, vagy ami még rosszabb nemcsak a kezét. Rettegtem a gondolattól, hogy esetleg elveszítem a kis szerelmemet, ráadásul pont az anyám miatt. Egy pillanatra még visszanéztem öcsém felé, de Ő már fordult ki a sarkon és eltűnt. Zakatoltak a gondolatok a fejemben ahogy fogyott az út a lépcsőház felé. Legszívessebben kizártam volna, de nem tehettem. Úgy éreztem, mint amikor a gonosz sárkány készül megostromolni a várat. Anyám lassú elegáns léptekkel sétált előttem, közben...


Csak csajok

– Jó reggel Tim! Szép napunk van!
– Az első tavaszi napsütés kisasszony, de tudjon róla, hogy dél van.
– Kitenne nekem egy napágyat ?
– Természetesen hölgyem, de nekem még van dolgom a medencével.
– Nem zavar Tim, nem vetkőzöm le, végezze a dolgát nyugodtan.
Lábaim kissé felhúzva, beakasztottam papucsom tűsarkait az egyik résbe és hátradőltem. Selyem köntösöm lavinaként csúszott le két oldalra lábaimon, ami több volt, mint merész, mert egy pár harisnyán kívül semmi nem volt rajtam. Pillantásom egyből Timre vetődött és bíztam benne, hogy nem vett észre semmit. De nem volt szerencsém. Tudtam, ha kapkodva elkezdem takargatni magam nevetségessé válok, inkább hagyom...


SZEPT.
14.
2021

Barátnőm barátnője

Ez a történet pár éve történt meg velem. 23 éves voltam normál srác normál méretekkel. Akkoriban együtt jártam Petrával. Róla annyit kell tudni hogy 21 éves átlagos testalkatú lány volt tenyérbe illő cicikkel és feszes fenékkel. Imádtam őt a gondolkodás módját és ahogy élte az életét, és nagyon sok barátja volt.
Köztük Dori is aki nagyon sokszor járt el velünk bulizni túrázni mozizni és ha jobban belegondolok szinte mindig ott volt mikor épp nem romantikus programon voltunk Petrával. Dóri 20 éves mindig mosolygós csajszi volt szemében egy kis huncutsággal. Testalkata duci volt de még pont az a formás feszes amire jó ránézni de nagy mellei mellet nem tűnt fel a kis pocak. Tudta miben...


Pizza kiszállítás csavarral 17. rész

Fordítás
Eredeti író: PinkPurple
Daviddel – az idős Baldwin asszony unokájával – történt kufirc után, elaludtam Miss D ágyában Jimmy J és Zack között. Kb. este 6 óra körül ébredtem, mindenki elment. Kivéve természetesen D kisasszonyt, akit a nappaliban hallottam telefonon beszélni.
Ahogy ott feküdtem, új szabályt dolgoztam ki az életben maradáshoz. Ha egy fickónak akkora farka van, mint az alkarom, hagynom kell elsétálni, hogy valaki más foglalkozzon vele. Túl sok volt a számnak, és túl sok volt a fenekemnek is. Nem ilyen szerszámokra voltam teremtve.
- Hello Brie, ébren vagy?
- Igen, Miss D. Szükségem volt egy kis szundira. Mindenki elment?
- Igen, a...


SZEPT.
13.
2021

Ajándék hintaló 3. rész - Apám, új szerepben

Azzal fejeztem be az előző részt, hogy reményeim szerint egy új korszak köszöntött rám. Az új korszak egy (majdnem) férfikéz általi orgazmussal vette kezdetét, ami merőben újat jelentett a korábbi magányos maszturbálásaimhoz képest és nagyon is elnyerte a tetszésemet. Viszont rögtön felmerült egy probléma: Hogyan tovább? Kivel fogom ezt a továbbiakban gyakorolni? Hogyan fog így fejlődni a „szexuális életem”? Juliék nyakán nem élősködhetek állandóan, bármennyire is kedvük lenne hozzá. Meg esetleg nekem is.
Elég sokat foglalkoztatott ez a téma. Talán egy kicsit többet is, mint kellett volna. Julival is kitárgyaltuk a dolgot és arra jutottunk, hogy minél előbb kellene szereznem egy...


Tavi kacsák

Amali egy szolid lány volt, de mindenki megbámulta, mert akkora mellei voltak, mint a feje. Szerette kirakni és egy percig sem zavarta, ha nem a szemébe nézett valaki, akivel éppen beszélgetett. Ezzel kompenzálta, hogy ő maga nem érezte szépnek önmagát. De legalább a mellei osztályon felüliek voltak, mint ahogy egyik volt osztálytársa megjegyezte annó. Az alakjára sem lehetett panasz, mert elég sokat sportolt és hosszú lábai izmosak, formásak voltak, feneke feszes és voltaképpen minden rendben volt vele, ha nem nézett tükörbe.
Szégyellte durva vonású arcát, így aztán mindent megtett, hogy senki se arra figyeljen.
Most azonban nem fenyegette ilyen veszély, mert egyedül napozott a...


Sidney

Sidney Sidney Sidney