OKT
02
2014

Éva

s/m

– Meglátod, töki, még jól is jöhet egy orvos a családban.
Nem szerettem, ha apám tökinek hívott mások előtt. Bambán vigyorogtam az új nőjére, akit akkor mutatott be; egy barna hajú, mosolygós nőnek, nagyobb mellekkel, mint a fejem, és akinek csak úgy feszült a kerek fenekén a farmer.
– Idén ballagsz, ugye, Lacika? – kérdezte, és megsimogatta az arcom. Puha volt a keze, a körmét bordóra festette. Illatos krémet éreztem rajta. – Félsz az érettségitől?
Nagyjából ennyire emlékszem az első találkozásunkból. Pár hónap múlva hozzánk költözött, és bár sokat panaszkodott, hogy neki innen messzebb van a rendelő, mégis mindig később indult dolgozni, és hamarabb is ért haza, mint az apám. Délután rendszerint én érkeztem meg legelőször, olyankor gyorsan ledobtam a táskámat, és kiültem a konyhába. Évát vártam, ezért lassan ettem. Szerettem, ahogy leveszi...

OKT
01
2014

Anytime, anywhere 3. rész

hetero

Joshua... Josh... Josh... Joshua...
Ezzel volt tele Amy naplója, a feje és a szíve ... a barátnőinek meg a puttonya. Csak róla tudott beszélni, teljesen az agyára ment a dolog.
- Át tudsz jönni? - Amy kezében remegett a telefon miközben a legjobb barátnőjével, Jessicával beszélt. Joshua itt volt az udvarukban... el sem tudta hinni. Már egy hónap is eltelt azóta hogy... találkoztak és most erre teljesen váratlanul felbukkant, pedig Amy rendszeresen átjárt abba a bizonyos kocsmába hátha belefut, hiába.
- Persze. Miért?
- Mutatok valakit. De siess!
- Oké, oké!
Amy kinyomta a telefont majd azon mesterkedett hogy valahogy lefotózza Josht az ablakból. Nem sikerültek jól a képek pedig már vagy a huszadikat próbálta. A férfi háttal állt neki zsebre tett kezekkel és valamit nagyon magyarázott az apjának aki egyetértően bólogatott.

*  *  *

Kollégiumi buli

hetero, diák

Az évek során többször előfordult, hogy végül nem azzal a lánnyal hozott össze a sors, akit kinéztem magamnak, hanem valamelyik barátnőjével. Talán az első ilyen eset volt az alábbi.
Középiskolások voltunk és kollégisták. A koli koedukált, ami akkoriban nagy szám volt. A szobatársam osztálytársnője is itt lakott és megtetszett. Rendszeres időközönként voltak "kolibulik", így jó ötletnek tűnt ott megismerkedni vele közelebbről.
Szokás szerint kicsíptük magunkat, majd bátorságot merítettünk, aztán lementünk a buliba. Korrekt diszkóhangulat; tök sötét, fények, ordító zene...
Leálltunk körben táncolni, majd sasolni kezdtük a parkettet, szemrevaló lányokat keresve. A körünk apadt; ha valaki talált számára tetsző lányt, akkor természetesen lelépett tőlünk és a kiszemelt hölgy körül kezdett sündörögni.

*  *  *
SZEP
30
2014

A haverom anyja

hetero, leskelődés, tini

A nevem Márton, 17 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek, a falu legnagyobb utcájában.
Szinte az összes barátom ebben az utcában lakik csakúgy, mint a legjobb barátom. Peti a szomszédban élt édesanyjával Ildivel és betegeskedő mamájával Magdi nénivel. Elég sokat szoktunk találkozni Petivel, XBOX-ozni szoktunk nálunk, illetve sokat járunk ki a többi haverunkkal focizni a helyi pályára.
Egyik nyári nap, Peti felhívott, hogy menjek át hozzá XBOX-ozni és nézzem meg a számítógépét, mert valami vírust kapott, utána meg kimennénk a pályára játszani. Egy szép kertes házban éltek, nagyon igényes az egész telek a házzal együtt. Megálltam a kapu előtt majd megnyomtam a csengőt. Körülbelül fél perc telt el, akkor Ildi kilépett a ház ajtaján, majd lesétált a lépcsőn egyenesen a kapuig. Ildi 42 éves fekete hajú érett nő, Peti apjával már 10 éve szakítottak és Ildiknek...

*  *  *

Az autószerelő és az idegen

homo

Csak Neonak hívom, az igazi neve Mickey, egy szürke hétköznapon sétált be a műhelyembe és vele az életembe.
Az idegen a Matrix filmhez hasonlatos Neo figurát jelenített meg, a bakancs, fekete farmer, póló és hosszú kabát jó adag vagányságot kölcsönzött neki, felfelé zselézett hajáról nem is beszélve.
- Igen? - kérdeztem elnyújtott hangon, nem szenteltem neki különösebb figyelmet, divatmajomnak tűnt, bár alaposabban megnézve, arca keménysége, és jeges pillantása kicsit sem tűnt mű-keménynek.
- Nem jó a fékkar, javítás kell!
- Hát elő tudom jegyezni - mondtam a megszokott tempómban, kikászálódtam az aknából, fülem mögül lekaptam a szikével hegyezett ceruzámat és az asztal felé indultam, hogy megnézzem a naptárt, mikor van szabad hely.

SZEP
29
2014

Augusztus 20.

családi, nagynéni/nagybácsi, anál, leskelődés

Augusztus 20-a volt. Fesztivál, sörsátrak, édesség mindenfelé. Húsok és kolbászok sültek, na meg persze a szokásos sátrak, játékok, ruhák, szőnyegek, szerszámok és más hasonlók.
Mint minden évben ezen a nyáron is a nagynénémnél nyaraltam. Mindig úgy időzítettem, hogy a tűzijátékot láthassam. Mindig megnéztük. Igaz sose valamelyik térről, hanem a lakása ablakából, szerencsés helyen lakott így mindent lehetett látni. Nagynéném 45 éves rövid szőke göndör hajú szép arcú, átlagos testalkatú, de az átlagosnál jóval, nagyobb mellekkel rendelkező nő volt. Számomra ő volt, A NŐ. Imádtam, 17 éves suhanc létemre belé voltam bolondulva. Fel is dolgoztam én őt többször, ilyenkor esténként elalvás előtt, nagyokat élvezve a paplanra mert hát nőkkel úgy voltam mint Pista bácsi az antiszemitizmussal.(Pista bácsit kérdik hogy van e faluban antiszemitizmus? Mire az...

*  *  *

Anytime, anywhere 2. rész

hetero, közlekedés

Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
- Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
- Amy.
- Amy! Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
- Hát... - Amy csak pár pillanatig habozott. Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál... de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex... egyértelmű volt a döntés.
- Veled mennék... .
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit...

*  *  *
SZEP
28
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)