Hírek

SZEPT.
27.
2021

A cserediák 3. rész

Ránéztem Jürgenre, aki magát kényeleme helyezve, látszólag lezseren, de azért jól észrevehetően feszélyezve hevert az ágyon. Amikor összetalálkozott a tekintetünk, rám mosolygott, én pedig viszonoztam a mosolyát, hogy ezzel is oldjam a zavarát.

- Most beszéld meg vele te. Kérdezd meg tőle, hogy benne lenne-e még egy menetben. - mondtam a férjemnek. Addig én elmegyek és rendbe szedem magam.
- Jó, legyen így. Megdumálom vele a dolgot, aztán betöltünk szendvicsbe. – felelte a férjem vigyorogva.
- Perverz vagy.
- Te mondod azok után, amit itt az előbb csináltál, te kis kurva? - kérdezte vigyorogva a férjem.

Felhúztam a bugyimat és odafordultam...


SZEPT.
25.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A fizikatanár 2. rész - A kirándulás

- Hogy micsoda? – torpantam meg a zsúfolt folyosó kellős közepén.
- Szatmáry jön velünk a kirándulásra – ismételte Judit.
- De miért? Nem úgy volt, hogy Ladányi tanárnővel megyünk? – kérdeztem vissza megdöbbenve.
- Változott a terv – válaszolta, mire kérdő tekintettel bámultam őt. – Amikor az osztályfőnökre vártam a tanári előtt a múlt heti igazolásom miatt, hallottam őt erről beszélni. Ladányi tanárnőnek aznap temetésre kell...

Reggeli rutin

Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.
Ashley kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Ashley tényleg a hátsó udvarban feküdt egy nagy törölközőn. Egy szűk rózsaszín bikini és...

A gondolat ereje 5. rész

XIII.
Nudista strandon
Amikor háza értünk Adél már várt minket, kicsit izgult.
„Mit vigyek?“
„Miért mire van szükséged?“ szólalt meg Éva, „pokrócot viszünk mi, talán egy törölközőt és valami naptejet, ja és a meztelen testedet ne felejts itthon.“„Rendben, de a felfújható matracot viszem, szeretek a vízben napozni. Elég nagy ketten is elférünk rajta,“ válaszolta izgatottan.
„És mi lesz velem?“ szólaltam meg...


SZEPT.
24.
2021

Egy nem mindennapi házasság 2. rész

Nem sokáig bírtam. 3 nap múlva felhívtam telefonon.
- Mikor találkozhatnánk? – kérdeztem tőle.
- Eddig nem siettél ennyire! Most mi van? – csúfondároskodott velem.
- Látni szeretnélek! –
- Csak nem???!!! Csak látni? –
- Majd meglátod! – válaszoltam, már kicsit dühösen.
- Na, jó, holnap 4 órakor várlak! – és letette a telefont.
Eddig is minden bajom volt. Most sem lettem okosabb. Vajon mi lesz ebből? Attól nem tartottam, hogy a család tőle tudja meg a viszonyunkat, de számos szorongás volt bennem. Mi lesz, ha a kislányom megtudja. Imádja a nagynénijét. Azért az a 2 év teljes nő hiányban, nem múlt el nyomtalanul, de nagyon vágytam már a szexre is, meg...


Áron kalandjai 1. fejezet - Annamari

Áron vagyok, huszonhárom éves gépészmérnök hallgató a BME-n. Ha oda jársz, ne csodálkozz, ha még látásból se ismersz az egyetemi bulikból, félbehagytam az egyetemet, mert a tanulás helyett inkább pénzre volt szükségem. Dolgoztam a Sparban, a Mekiben, és kebabosnál is, pár hétig egy étteremben pincérkedtem, szóval nem semmittevéssel töltöttem az időt.

De ismeritek ti is a hazai és a külföldi fizetések közötti különbséget, még ha az utóbbi években javult is valamennyit a helyzet. Ezért jelentkeztem 2019májusában egy külföldi munkákat közvetítő irodához, ahonnan pár héttel később jelezték: júliusban mehetek az észak-németországi tengerpartra, másfél hétre felszolgálónak....


SZEPT.
23.
2021

Sógornő után 5. rész - Folytatás

Előző rész befejezéseként, elmondtam, hogy a lányok pezsgő fogyasztása közben kezdték a combomat simogatni.
Természetesen én is viszonoztam tevékenységüket, melynek eredményeként izgalmunknak hamar látható eredménye lett.
Farkam lassan keményedett, de a lányok combjai közt is kezdett lecsordulni az izgalom nedve.
Éva javaslatára tusolás mellet döntöttünk, de egyszerre mentünk mind hárman. Lányok egyszerre álltak be a kádba, és a tusfürdőt egymásra kenése hamarosan simogatásba ment át.
Elnézve ténykedésüket farkam egyre keményebb lett.
Edit vette észre halmazállapot változásomat, és maguk közzé hívott.
Amint beléptem a kádba Edit egyből kezelésbe vette...


A gátlásos feleség

Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba. Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba, amit a főnöke szervezett és ami üzletileg nagyon fontos volt számára, de igazából majdnem csak férfiak lesznek, ennek ellenére szeretné,ha eljönnék én is.
Részemről rendben volt, örültem is, mert nem nagyon jártunk sehova, csinosan felöltöztem és rendbe szedtem magam minden testrészemen.
A rendezvény...


SZEPT.
22.
2021

Szexjátékok 6. rész

Fordítás
Eredeti történet: TallMarriedMan SEXGAMES CH. 06

John felfedezi Vira egy másik képességét, és kipróbálja.
Nem tudtam szabadulni az érzéstől, hogy a Mikaylához tett jövő utazás komoly hiba lehetett. Tudtam, hogy a múltba való visszatérésnek komoly következményei lehetnek az idővonalamra nézve. Miért nem jöttem rá, hogy ha hagyom, hogy a jövőbeli Mikayla átadjon egy üzenetet a jelenlegi énjének, az pontosan ezt jelenti? Nem tudhattam, hogy mik a jövőbeli Mikayla motivációi.
Mi van, ha meg akartam szakítani a viszonyt Mikaylával, mielőtt az túlságosan elfajulna? Mi van, ha ezt nehezményezte, és mindig is azt akarta, hogy a kapcsolatunk tovább...


A Másik Gyerek 2. rész - Mostoha Csábítás

*** A kéj és a szerelem keresztezheti egymást; irányítsd a kéjt, mert a szerelem mindig messzebbre visz ***
Haveri Edzés

Szerda reggel éppen bemelegítettem, amikor Zuiko bebotorkált, és dühösnek tűnt a világra. Még csak ekkor fejeztem be a bemelegítést, és láttam, hogy lemond az élvezetről, amikor Dulce, a reggeli házvezetőnőnk a házközi rendszeren keresztül felhívott. Dulce Maria unokatestvérének, a sógorának a lánya volt, így fiatal kora ellenére volt itt némi súlya. Maria felvilágosított a hely valódi hierarchiájáról.

"Duke úr, egy... rendőr, egy rendőrnő vár rád. A kapunál. - tájékoztatott. Beütöttem a kapu számát.

- Jó napot, itt Daniel La...