AUG
25
2014

Pöcörő 3. rész

családi, anya-fia

Nem keltem korán. 9 óra múlt, legtöbbször hamarabb kelek, de most jól esett szunyókálni. Tovább tudtam volna aludni, de meredező férfiasságom és heves vizelési ingerem miatt kényelmetlen volt már a hason fekvés. Felültem az ágy szélére és próbáltam kinyitnia szemem, a nyári nap sugara szűrődött át a függöny résein. Vasárnap volt. Felálltam. Éreztem, hogy nagyon merev odalent, már szinte fájt. Gyorsan felkaptam a boxeromat, ami szépen kidudorodott. Kimentem a budira. Ürítettem, majd gyorsan rendbe hoztam magam, fogmosás, zuhany. Elindultam a konyha felé. Az esti lakmározás nyomai már eltűntek, anyu tehát ébren volt. De nem hallottam sehol sem. A hűtőhöz léptem, hogy egyek valamit, mikor észrevettem a szokásos üzenő cetlit. Anyám írt.

*  *  *

Váratlan vendég 5. rész

hetero, anál, vibrátor, játék, férj-feleség

Két hét telt el Gabi elmenetele óta. Dühöngött a nyár, a forró levegő nem csak a nővényeket perzselte, hanem lassan szaunává változtatta az egész házat. A gyerekek hol táborban, hol pedig a nagyszülőknél voltak, így nem okozott gondot, hogy munkából hazaérve ruha nélkül mászkáltunk a házban. Éjszakánként alig hűlt valamit a levegő odakint, így a házban is megmaradt a nappali meleg egész éjszakára, a nyitott ablakok ellenére. A meleg miatt mindketten meztelenül aludtunk, ami persze jót tett a szexuális életünknek, mert az egymáshoz érő pőre bőrünk hatására rövid idő belül feltámadt bennünk a vágy.
Persze ahogy lenni szokott, a nagy hőség után, hirtelen megjött egy kis enyhülés, ami könnyű záporral érkezett meg egy hétköznapi éjszakán. Testünknek jól esett az ablakon beáramló friss, hűvös levegő, amely cirógatta a meleg által meggyötört testünket....

*  *  *
AUG
22
2014

Segítek a fiamon

családi, anya-fia

Régi történet, de igaz. Lassan már a múlt ködébe vész. De ha eszembe jut megmozgatja a libidómat.
A vacsoránál ültünk a fiammal. Le volt lombozódva sokkal jobban, mint szokott. Kérdezgettem mi baj? Csak sóhajtott és nem szólt semmit. Azután mosogatás, fürdés és lefekvés szokott lenni a sorrend. Furdalt a kíváncsiság. Mi lehet a nagy sóhajok oka? Csak valami lelki baj. Bementem hozzá a szokásos esti puszira. leültem az ágy szélére és csak néztem várakozón. Mi sül ki ebből? A sokadik semmitmondó sóhaj után rákérdeztem: lány ügy? Bólintott. Hosszú szünet. Egyszerre kifakadt.
Kinevetett a Rozika! Na és miért, kérdeztem? Megint hosszú csend. Kicsi a fütyim azt mondta. Ő már látott rendeset is. Azt mondta, hogy az enyém csak pisilni jó! A Jani bácsi (közismerten meleg) a kisboltban mondta , hogy Ő segít ha akarom. Nem tudom hogyan?

*  *  *

Túra és a szénakazal

hetero

A hétvégén túrázni voltunk. Busszal mentünk a kiindulási pontra. Már itt szó szerint közel kerültünk egymáshoz, lévén a jó időt kihasználva rengetegen utaztak a járaton, így össze voltunk préselődve. A szerpentinen, illetve az elindulásokkor/megállásokkor többször belekerültünk egymás intim szférájába.
A hegyen aztán beszélgettünk; többször felemlegetésre került az intim szférába behatolás, aztán ebből kiindulva másféle behatolások is szóba jöttek. Ment egymás húzása verbálisan. A nehezebb szakaszokon pedig megvolt a testi kontaktus is; kéz a kézben segítettem a feljutását, vagy épp a karjaimba rohanva ért le egy meredekebb emelkedőről. Az egyik ilyen lerohanása annyira lendületesre sikeredett, hogy alig tudtam elkapni; kizökkentett az egyensúlyomból és majdnem elestünk mind a ketten. Mikor visszanyertük az egyensúlyunkat ott álltunk egymás karjaiban....

AUG
21
2014

Házibuli 1. rész - Halloweeni mulatság

gruppen

Halloweeni házibuliba voltunk hivatalosak. Abban egyeztünk meg, hogy a jelmezét mindenki magának intézi, és nem áruljuk el, hogy ki minek öltözik; legyen meglepetés. Ebből adódóan nem is egy helyről indultunk, ő a barátnőivel készülődött, míg én otthon öltözködtem; egy hentes lettem mindenféle véres ruhában egy jó nagy véres bárddal karöltve.
A buliba érve már jó hangulat fogadott. Rengetegen voltak, sok ismerős arc, mindenki hülyébbnél hülyébb öltözetben. Iszogattunk, dumáltunk, táncoltuk. Az este haladt előre a szokott mederben. Egy időre elvonultunk vízipipázni egy külön szobába. Mikor visszatértem a konyhába, akkor láttam meg.
Ördögnek öltözött, de a dögösebb fajtából; fekete tűsarkú csizmát viselt, fekete necc harisnyával. Egy rövid, szűk, fekete miniszoknya takarta el a fenekét több kevesebb sikerrel (rövidségéből adódóan). Felülre egy...

*  *  *

Kezdetek 1. rész

s/m, anál, játék, bilincs, szűz

Anna kapkodva, sietősen haladt az üdülőhely fáinak árnyékában. Még volt 5 perce a találkozásig, de úgy érezte, hogy elkésik. Néha lopva visszafordult, hogy nem követik-e szülei, akiket mozijeggyel lepett meg. Véletlenül vette észre, hogy a kertmoziban egy ifjúkori kedvencüket vetítik valami retró-program keretében. Azt füllentette, hogy megfájdult a feje és inkább az üdülőben marad, pihen inkább a kerti hintában, s hallgatja a tücskök ciripelését. Ahogy a szülei befordultak a sarkon, máris kézbe kapta a táskáját, benne egy törölköző, egy szárnyas betét, egy váltás bugyi, és a telefonja.
A férfival eddig csak számítógépen váltott üzenteket és csetben társalogtak. Fényképről már ismerték egymást, de most élőben találkoznak, ami nagy izgalom mindkettőjük számára. A férfi egy kölcsön kocsival várja két utcával odébb, távol a fürdőövezet...

*  *  *
AUG
19
2014

Büntetés

hetero, bilincs, vibrátor

Tegnap megint nagyon felhúzott. A héten már másodszor. Úgy döntöttem, ezért "megbüntetem".
Épp a zuhany alatt állt, mert befejezte a tornázást. Kihasználtam az időt és az alkalmat az előkészületekre. Fogtam egy nagy fürdőlepedőt és leterítettem vele az ágyat - miután minden ágyneműt elpakoltam róla. A köntösömből kihúztam az övet. Levetettem a ruháimat és egy törölközőt csavartam a derekamra. Kikészítettem az éjjeliszekrényre a síkosítót. Aztán vártam, hogy fejezze a zuhanyzást.
Mikor kilépett a kádból, megfogtam a copfba fogott faját, kissé hátrahúztam a fejét ezáltal és mondtam neki, hogy most velem jön. A bőrén még itt ott gyöngyözött a víz és áradt belőle a citrus illat a tusfürdője nyomán. Más körülmények között, biztosan végigcsókolom a testének minden porcikáját, de most nem volt kedvem finomkodni.

*  *  *

Nyaralás 2. és 3. nap

gruppen, nyaralás

Reggeli után Egerbe mentek kirándulni, a Szépasszony völgyébe ebédeltek, melyet bikavérrel kísértek le Pistát kivéve, mert ő vezetett. Gyurinak meg is ártott a finom nedű. Néhány üveggel otthonra is vettek, melyből útközben Gyuri egyet felnyitott és iszogatott, mire hazaértek enyhén be is rúgott, le fekve egyből mély álomba merült. A francia ágyas szobába hármasban beszélgetve iszogattak. Néhány pohár után a lányoknak is igen emelkedett volt a hangulatuk, mikor egymásra nézve össze kacsintottak, gyorsan levetették a kevéske ruhájukat majd Pistát is levetkőztették. Ő kissé meglepődött a lányok akcióján, de gondolta, ám legyen, ami lesz,egyszerre két lánnyal még úgysem szeretkezet. Nadrágot alsóval egyszerre húzták le róla s elkezdték nyalogatni a még lankadt szerszámát , mely lassan kezdte megemberelni magát. Kényeztetést hanyatt fekve élvezte tovább.