JÚN
06
2017

Nagy Ő 3. rész

hetero, munkatárs

A nap nagy részében nyakig voltam a munkában, alig láttam Fatimát. A szokásos hétfői bolondokházában még ebédelni sem jutott időm, nemhogy benézni az irodájába. Minden sürgős volt, mindenki türelmetlen, Móni meg a kórházban, szóval a három emberre kiosztott munkát most ketten kellett intézzük Ágival, és mivel én voltam a legképzettebb hármunk közül, rám jutott a munka neheze. Délután háromra már kitartóan, tompán lüktetett a fejem, és ölni tudtam volna egy szendvicsért, de még mindig volt két weboldalam, amiket a legújabb WordPressre kellett optimalizálni, és biztos voltam benne, hogy nem fogom tudni befejezni ötig. Túl bonyolult és hosszú volt a forráskód, mert az az idióta, aki írta (vagyis én), mindenképpen külön layoutot akart tabletre és okostelefonra is, ahelyett, hogy megelégedett volna egy egyszerű, css-ből irányított responsive designnal.

*  *  *
JÚN
04
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
02
2017

Barátság?

hetero

Mariannal még általános iskolában ismerkedtünk össze. Egy évvel járt felettem, de mivel egy busszal mentünk az iskolába is és haza is, így előbb-utóbb beszélgetni kezdtünk és ebből egy kedves gyerekkori barátság alakult ki.
Miután elballagott, elkerültünk egymás közeléből, ráadásul ő hirtelen nagylány lett, akinek ciki volt egy „pisissel” mutatkozni, így amikor véletlen összefutottunk, akkor sem nagyon beszélgetett már velem. Én meg beletörődtem. Ez van és kész.
Mindketten éltük az életünk, felnőttünk, kapcsolataink lettek, de azért néha hallottam róla ezt-azt, mint például, hogy fiatalon elköltözött otthonról, mert a mostohaapja molesztálta, meg hogy rossz társaságba keveredett, a fiúi inkább kihasználták, minthogy segítettek volna neki, meg hasonlók. Aztán egyszer Budapestről hazafelé jövet egy szőke bombázó szó nélkül leült mellém.

*  *  *

A feleségem pasija nyitott ajtót

hetero, férj-feleség

Már túl voltam az elsõ traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élõ - halott voltam annyira rossz volt . De aztán túléltem hisz valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már, hogy hazaérjek és elmondjon mindent. Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen õszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és 3 hét után értem haza. Direkt nem mondtam mikor érek haza mert reméltem átélhetem azt amitõl oly sokan félnek, nevezetesen mi van akkor mikor az asszon félrelép és kiderül. Kicsik voltak a gyerekek még és a lépcsõházi villanyt gyakran összekeverték a csengõvel ezért kikötöttem. Próbáltam a kulcsomat beletenni a zárba de nem sikerült mert benn volt a másik. Kopogtattam de nem jött ki a nejem. Túl erõsen nem akartam verni az ajtót mivel egy társasházban laktunk. Gondoltam felhívom mobilon.

*  *  *
JÚN
01
2017

Párcsere egy hétre 1. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor

"Párként keressünk párt feleségcserés nyaraláshoz. 23 éves 172cm magas szőke hajú zöld szemű hölgy taggal, valamint 34 éves 175cm magas barna hajú kék szemű férfi taggal keresünk 20-30 közötti párt.
A párokat megbontva külön-külön utaznánk el egy tengerparti 1 hetes nyaralásra. Így 1 hetet töltenénk a másik párjával. Teljes költségtérítés!"
Unatkozó feleségem ezen extrém nyaralási módot találta ki magunknak... Gyorsan fel is tette több online swinger társkereső oldalra is.
Rövid időn belül több jelentkező is volt. Az első pár napon hirdetésünkre kizárólag csak férfiak jelentkeztek, akik a kép alapján megnyerő külsejű feleségemet szerették volna megkapni...
Párok közül összesen 3 jelentkezett a felhívásunkra. Ebből egy azonnal visszalépett amikor a konkrét részleteket megtudta. A maradék két párból az egyik szimpatikus volt nekünk is. Így hát döntöttünk és belevágtunk. Lefoglaltuk az utakat.

*  *  *

Nagy Ő 2. rész

hetero, munkatárs

Másnap reggel, ahogy kinyitottam a szemem, a hajnal első sugarainak fényében akár azt is hihettem volna, hogy mindent csak álmodtam, annyira ellent mondtak a történtek minden addigi tapasztalatomnak. Minden teljesen álomszerűnek tűnt, túl tökéletesnek, túl jónak ahhoz képest, amihez eddigi életem során hozzászoktam. Pedig nem volt álom, nagyon is valóságos volt minden, ezt már akkor igazi megkönnyebbüléssel nyugtáztam, amikor kinyitottam a szemem és körülnéztem. Öt óra lehetett, és épp csak annyi fény volt a szobában, hogy kivehetőek legyenek a tárgyak körvonalai. Fatima még mindig édesen aludt mellettem a vastag szőnyegen, forrón és meztelenül, ajkai kissé szétnyílva, egyik keze a feje alatt, a másik a csípőmön. Megint végigjárt a tekintetem a gyönyörű kreolbarna testen, a hibátlan, bársonyos bőrön, a telt idomokon, és megint rámtört az érzés, hogy ez csakis álom lehet, de ha nem is álom, egész biztosan elnéztem valami fontosat,

MÁJ
31
2017

Sylvia 4-5. rész

hetero

4. rész
Azon a napon Sylviának a munkaideje sehogy sem akaródzott véget érni. Legalábbis ő úgy érezte, minden óra lassabban jár a megszokottnál. Borzasztóan izgult, talán mert a szíve mélyén érezte, hogy ha ma találkozik Josephinnel, egy új, izgalmas világba csöppenhet, tele kalanddal és pénzzel. Mihelyt végzett, felkereste a kocsist, Johannt, aki már várt rá.
- Azt hittem már nem is jössz.
- Dehogyis nem.
„Majd pont kihagyom a lehetőséget, ha már megfizettem érte” – gondolta, és eszébe jutott az előző nap élménye, amikor odaadta magát Johannnak, hogy bejuthasson a városba.
- Pedig jobb lett volna, ha meggondolod magad. Nem tudom, hogy mit kavartok ti azzal a kurvával, de jó vége nem lehet.
- Johann, tanácsokat nem kérek! Csak azt tedd meg amiben megegyeztünk!

*  *  *

Szex az időn kívű 2. rész

homo

Az előző részben az idő megállító órám segítségével kipróbáltam az orális szexet Ádámmal. Ebben a részben folytatom a tervemet, hogy leszophassam Ádámot, úgy hogy ő is eszméleténél van.
Péntek reggel kiderült, hogy Ádám beteg lett, ezért nem jön az osztálykirándulásra. Emiatt egész délelőtt letört voltam. Pedig már reméltem, hogy eltölthetek egy estét Ádámmal. Mindenestre ott volt még Kristóf. Ezért se használtam az órámat a suliban. Az ő testét úgy akarom felfedezni, hogy magánál van. Nem tartottam attól se, hogy nem fog belemenni. Kristóf már nem egyszer utalgatott arra, hogy lefeküdne velem. Én nem is tudom miért nem hallgattam rá. De most már mindegy.
Még aznap este megérkeztünk Szegedre. Mindenki elfoglalta a szobáját. Kristóffal mi is bevettük a szobánkat. Mivel Ádám nem tudott jönni, összetoltunk két ágyat, hogy könnyebben beszélgethessünk. Bár gondoltam egyikünk se ezért akarta összetolni őket.