MÁR
31
2017
MÁR
30
2017

Tom, Babszi és a mama 2. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Babszi anyaszült meztelenül feküdt előttünk, s mi zavartalanul gyönyörködhettünk karcsú alakjában, aranyos kis melleiben, és – ami különösen magával ragadó volt – a combjai közt elénk táruló, feszesen összezárt szeméremajkaiban. Ha jobban megnéztük, jól láthattuk a rés két oldalán serkenő szőke szőrszálakat.
– Csinálj egy spárgát – mondta Tom a húgának. – Tudod, amit művészi tornán szoktál.
Babszi egyik lábát előre, másik lábát hátra tolva szabályos spárgát csinált, mi pedig egész közelről fényképeztük, ahogy a szeméremajkai közti rés szétnyílt. Még javában fotóztuk, amikor Babszi kényeskedve megszólalt:
– Most ti jöttök. Nem igazságos, hogy hármunk közül csak én vagyok meztelen.

*  *  *

Barbi, a legjobb barátnőm

leszbi, szűz

Barbi és én elég régóta vagyunk már barátnők, neki már volt kapcsolata, de nem egészen úgy alakultak, ahogy azt, Ő szerette volna. Mindegyiknek az lett a vége, hogy összetörték a szívét és nálam kötött ki és én próbáltam lelket önteni belé. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, Ő volt a legjobb barátnőm. Nekem valahogy nem jöttek össze a dolgok, nem voltam olyan bátor és vagány csajszi mint Barbi. Próbált nekem fiút keríteni, de én sokkal szívesebben töltöttem vele az időt, olyan volt ő nekem mintha a testvérem lenne.
A szüleim egész hétvégére elutaztak a rokonokhoz, nekem meg nem volt kedvem menni. Nagyon meleg volt… Ezért azonnal jött az ötlet, hogy mi lenne, ha szólnék Barbinak hogy jöjjön át és csapjunk egy kis medencés bulit, pasik nélkül csak mi ketten csajok.

MÁR
29
2017

Az én 18 éves kalandom

hetero

Miért hívtam el magamhoz?
Nem tudom, jó ötlet-e.
Alig tudok róla valamit. Egyszer találkoztunk, ráadásul túl fiatal. 12 év van köztünk, ráadásul mindig is az idősebb, tapasztalt férfiak kellettek. Mit kezdek majd, ha előtörnek belőlem az anyai ösztönök?! Egyből lehervad a vágyam, az tuti…
Gyönyörű a teste, az tény, feszes, strandbarna, kellemesen izmos, húsos, telt szájjal, értelmes is, érettebbnek tűnik a koránál… De hiába győzködöm magam, akkor is gyerekszeme van.
Amiket ír, ahogyan eped értem, az viszont féééééérfias, határozottan biztató.
Mindegy, kipróbálom, egyszer élünk.
Nyolcra hívtam, idegesen készülődök. A túl hosszú beszélgetést kerülendő egyből fehérneműben fogadom. Nem hagyok menekülőutat neki. Bevallom őszintén, ezzel a húzással magamnak sem... A kedvenc vörös-fekete csipkés szettemet veszem fel, ebben igazi dögnek érzem magam. Éppen olyan kellemesen mutatja a melleim vonalát, ahogyan kell.

*  *  *

Titkos örömök

hetero, anál

Az első együttlét után mindennapossá vált közöttük a levelezés, és a férfi (nevezzük Jácintnak) amikor csak tehette, felhívta a nőt (legyen Nóri).
A mindennapi események mellett a fő téma a szex volt. Sokszor felelevenítették az első találkozásukat, de beszéltek arról is, milyen vágyaik vannak, mi az, amit eddig nem kaptak meg, de szeretnék kipróbálni. Nóri többször utalt rá, hogy gyakran fantáziál az anális szexről. Eddig még egyetlen partnerével sem volt ilyenben része, vagy nem merte szóba hozni, vagy nem jött össze. Nóri elég konzervatív nevelésben részesült. Szüleivel soha nem beszélt ilyenekről, inkább néhány titkos olvasmányélményből merített ihletet. Azokról pedig nehezen tudta elképzelni, mi is valósítható meg belőle. Most jó volt, hogy van kivel ennyire őszintének lenni, ráadásul levélben megírni még könnyebb is volt, mint szemtől szembe, élőszóban elmondani a vágyait.

MÁR
28
2017

A naptár

leszbi

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.
- Hello Cheryl! Nem láttad Claude - ot? - érdeklődött Jennifer.
Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a háta mögé intett és azt mondta:
- A teraszon van.
- Kösz! - felelte Jennifer.
Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole - t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.

*  *  *

Szex hármasban... avagy ne számítson senki semmi jóra!

gruppen

Gyönyörű őszi nap, csicseregnek a madarak, lágyan simogatja arcomat a nap... mondhatnám, de nem mondom. Rohadtul elegem van!
Állok egy buszmegállóban, nem csicseregnek a madarak, mert Kőbányán hol van madár...a ruhámban majd meggyulladok...
Állok a semmi közepén, járkálok, mint pók a falon, és leltárt készítek...
Találkozom egy párral.. szex hármasban. (Dehát volt már ilyen a világtörténelemben..)
Nem hallgatok a barátaim intő szavára: - S, ha nincs is csaj, csak pasi..? Ha megerőszakol?(Tényleg, ettől bepánikolok...á, túl sok krimit nézek..)
Legyintek az intő jelekre: közös képet nem tudnak küldeni; a csaj állítólag süket, nem tudok vele telefonon beszélni; (de szájról olvas..jó..) a pasi hamar leveszi a saját képeit állítólagos weblapjáról (persze..nem mutogatja mindenkinek..) sms-t küldök, telefonálok...a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható...

MÁR
27
2017

Chat-en szerzett történetek 2. rész

családi, apa-lánya

A második sztori egy 40 körüli pasié volt aki totál megkönnyebbült attól, hogy ismeretlenül kiadhatta a titkát.
Szeretném az elején tisztázni: soha nem gondoltam volna, hogy velem egyszer ilyen történik. Persze olvastam, hallottam én is történeteket, hogy családtagok egymással szexelnek, de mindig úgy gondoltam ezek 90 % - a kitaláció. Most már úgy vagyok vele, hogy lehet csak 50 % - a.
Sajnos fiatalon beleugrottam egy házasságba ami nagyon hamar megromlott, de mivel a gyerekek is gyorsan jöttek, huszonöt évesen ott álltam elváltan, két gyerekkel akiket a bíróság természetesen az anyjuknak ítélt. Mivel a lakás az enyém volt és a feleségem nem is akart ott maradni, hazaköltözött a szüleihez. Vasárnapi apuka lettem és igyekeztem annyi időt tölteni a gyerekeimmel amennyit csak lehetett. Persze apósom, anyósom és a feleségem szemében én voltam a hunyó és próbálták a gyerekeket is ellenem hangolni.

*  *  *

Csapatépítés 1. rész

hetero, munkatárs

Tavaly nyáron sok pénzt sikerült csapatépítésre fordítani, így egy pénteki beáldozott munkanappal együtt két éjszakás elvonulást ütemeztek be egy vidéki nagyobb, wellness típusú helyre a főnökeink. Hivatalos program híján nagy közös iszogatásnak és bulizásnak néztünk elébe nagy várakozással és persze mi pasik egymás között folyton azzal is ugrattuk egymást, vajon melyik újabb vagy régebbi kolléganőnél lenne érdemes bepróbálkozni ezen kiváló alkalomból. Sajnos a dolgozók között a többség férfi, de azért csajokból is akad, közöttük olyanok is akik szeretnek bulizni. Ettől függetlenül eddig nem tudtam olyanról, hogy csapatépítés során előfordult volna kollégák között alkalmi szex is, ami nem zárja ki ugyan a dolgot, de utal rá, hogy szerencsés úttörő lettem a cégnél ebben és nem is szimpla módon.

*  *  *