Hírek

FEB.
4.
2024

Utazások a világban 2. rész - St. Moritz-i kalandok

Anna, miután hazaértek tartotta a kapcsolatot Évával, naponta váltottak üzeneteket, de nagyon ritkán találkoztak. Aztán mégis megbeszéltek egy randit. Amikor a kávézóba belépett Éva, Anna elpirult, aztán gyorsan körülnézett, hogy ki látta ezt, de senki nem figyelt rá, mert a nagyon mutatós, kékszemű barátnője magára vonta a tekinteteket.  
Puszival köszöntötték egymást, aztán leültek egymással szemben és mosolyogtak. Éva kávét kért, de Anna csak egy hideg limonádét ivott, zavarban volt és ez látszott is rajta.  
– Jól nézel ki – mondta neki Éva halkan.
– Te is – Anna is halk volt.
Nem is tudta, hogy hogyan kezdje el azt, amiért idehívta a lányt.  
– Miért izgulsz? A...


FEB.
3.
2024
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Szex a bátyámmal

Sziasztok. Hanna vagyok Londonból, ahol egy egyetemen tanítok közgazdaságtant.
25 éves vagyok, 2 éve fejeztem be az egyetemet, egy tipikus otthon ülő egyszerű lány vagyok. Sztevvel a barátommal már több éve együtt vagyunk, a szexben több mindent kipróbáltunk már, az anális szexet is.
Otthon lakom a családommal, apám régen elhagyott minket, négy testvérem van, egy bátyám aki külföldön lakik, és három kisebb testvérem.
Bátyám két évente...

Swinger

A "budoár" helység előtt jut eszünkbe, hogy hoppá, még le is kéne zuhanyozni, mert olajosan mégsem ildomos befeküdnünk hancúrozni a tiszta "ágyneműbe".
A zuhany alatt már egymásnak esünk. Csókoljuk, simogatjuk egymást, ahol érjük. Asszonykám leguggol elém, és mint éhező, habzsolja, tömi be szájába a férfiasságomat. Belemarkolok a hajába, és szinte úgy diktálom az ütemet. Vagy ő diktálja a kezemnek és farkamnak? Bármi lehet. Eszméletlen jó....

Szexpartner kereső

"Keményen szopatómat keresem! Napközbeni szabadidő, hely van. " – olvastam az egyik internetes szexpartner kereső oldalon. Egy rövidre vágott, fekete hajú, telt keblű, karcsú, 40-es nő volt, buja fekete pinaszőrzettel. Nosza, kaptam magam és írtam is neki.
Pár nap múlva már a nappalijában ültem. Miután elolvasta az üzenetemet, megnézte az adatlapomat, és szimpatikusnak talált. Nem az a tökölős, hosszú lére eresztős fajta volt. Ez tetszett....

A fordulópont 2-3. rész

2. rész
A nap az előre megjósolt módon, dög unalmasan telt, többször is küzdenem kellett, hogy el ne aludjak. De minden rosszban van valami jó, viszonylag rövid volt, már kora délután a szálláson voltunk. Vagyis voltam, mert Amanda nem érkezett meg, biztosan a barátnőivel lógott. Unalmamban összepakoltam, megigazítottam az ágyat. Szép rend lett, így érzem magam jól. Megfürdök és utána előkapok egy könyvet a táskámból és lefekszem az ágyra...


FEB.
2.
2024

Családi kötelék

A színpadon három kerek asztalka két-két székkel. A háttér hullámzó pipacsmező, kéklő tenger tarajos hullámokkal, vakító sárga homok, lankás zöld domboldal. A képek lassú, nyugodt ütemben váltják egymás. A színpaddal szemben 50-60 férőhelyes nézőtér tele láthatóan izgatott nézőkkel. Két hatalmas kivetítő, egy a nézőtér felett, egy a színpad hátterében, magasan, a nézők számára jól látható módon. A képernyőkön a háttérrel azonos ütemben a képek és a műsor felirata: Családi kötelék.
A belépő műsorvezetőt őszinte, lelkes taps fogadja. Annamária magas, karcsú nő, váll alá érő gesztenyebarna hajjal. A vékony, mélyen dekoltált ujjatlan blúz apró, hegyes melleket takar, a csípőjéig felsliccelt...


Végre

Soha nem voltam népszerű a lányok körében, így nem volt igazán meglepetés, hogy a tizennyolcadik születésnapom után még mindig nem volt komoly barátnőm, és nem is veszítettem el a szüzességemet. Mindig is jobban szerettem a számítógépeket, mint a valódi embereket. Legalábbis ezt próbáltam beadni magamnak.
Így jutunk anyám legjobb barátnőjéhez. Egyetemista korukban ismerkedtek meg, és amíg anya férjhez ment és gyerekei lettek, Anita soha nem veszítette el azt a lázadó tüzet, ami mindkettőjükben megvolt fiatalkorukban. Egy rossz házasság és egy zűrzavaros szakítás oda vezetett, hogy egy ideig hozzánk költözött, miközben saját lakást keresett. Úgy tettem, mintha bosszankodnék, amiért egy...


Tiltott fantázia 2. rész

– Ó... ó, kicsikém, ezt akarod?
– Igen!
Kicsit felhúztam magam, és a kezembe fogtam a mellét. Felemeltem és a mellbimbóját a szám felé irányítottam. Miután megbizonyosodtam róla, hogy engem figyel, kinyújtottam a nyelvem és megnyaltam a bimbóját. Ahogy a nyelvemet végighúztam rajta, éreztem, hogy megkeményedik. Megborzongott az izgalomtól. Elmosolyodtam, és mielőtt összezártam a számat a felmeredő mellbimbóján azt suttogtam:  
– Anyu.
Úgy szoptam, mint egy csecsemő. Becsuktam a szemem, és élveztem azt a páratlan örömet, hogy egy szexi női mell van a számban. Éreztem, ahogy Nóra a hajamat simogatja, és hallottam, ahogy a lánya nevét mormolja.
Miután ugyanazt a...


FEB.
1.
2024

Vakrandi 12. rész - Tibor - Tünde

Tibor

A maratoni kefélés után Siófokról hazafelé a pályán csörgött a telefonom. Kriszta volt. Azt mondta, hogy Tündinél egy ominózus mondatomra bekattant a vezérhangya, és feltétlenül beszélnünk kell. Rosszat sejtettem. Görcsbe rándult a gyomrom, hogy megint pénzezni akar, ezt valószínűleg megérezte, mert így szólt:

– Ne aggódj, semmi negatív, de négyszemközt szeretném veled megbeszélni, nem telefontéma.  Megígértem neki, hogy ahogy lesz rá módom, megnézem a naptáramat, és keresünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. A kezdeti feszültség után lazán végigbeszéltük a hazáig vezető utat, kielemeztük a hétvégi szexuális tevékenység egy-egy jól sikerült mozzanatát, vagy...


Anyu legjobb barátnője 2. rész

Lassan vissza értünk a partra anyuhoz.
– Na le hűtöttétek magatokat?
– Szuper hely a benti medencék.
– És miről dumcsiztatok.
– Bazsit faggattam Noémiről, meg melóról, szóval semmi érdekes.
– Kisfiam, szeretnélek megkérni, hogy menj el légyszíves és vegyél valahol naptejet nekem.
– Ne már anyu! Most jöttem vissza.
– Figyelj csak Bazsi. Ha meg vársz, én elkisérlek nagyon szívesen. Legalább körbe nézek az üzletekben.
Így már tetszett anyám ötlete, így újra Szilvi közelébe lehetek.
– Tényleg eljönnél velem?
– Hát persze most olyan sétálos kedvem van.
– Látod Bazsi, még egyedül sem kell menned. De tudod hogy Szilvi nagy shoppingolós. Hagyd...


Mindent odaadó szerelem

"Vajon a buzik mit néznek meg rajtam, ha pucér vagyok? A seggem? A farkam? Lehet, hogy rám fognak izgulni? " Ezek, és hasonló gondolatok száguldoztak Kristóf fejében, miközben lehúzta az alsógatyáját a jelenlevő két fiú előtt. De mikor már teljesen meztelen volt, már csak a saját szíve heves és ideges dobogását hallotta a fülében, gondolatai már csak a rá váró fájdalom és megaláztatás körül forogtak. De ekkor, szinte varázsütésre, megjelent elméjében Gina nevetésének emléke, valamint apró, kedves, számolhatatlan puszijainak, és édes, mindent elsöprő csókjának emléke. És mindettől megnyugodott. Már semmin sem gondolkozva, bátran foglalta el a helyét az ágyon. Lábait széles terpeszbe tette,...


JAN.
31.
2024

Könyvtár

Tudta, hogy a követői ma nagyon élvezni fogják a showját. Borzasztóan szüksége volt a pénzre, mert a lakbérrel lassan hátralékba került. A befolyó pénz kevés volt, és már nem volt elég, ha levette a ruháját a kamera előtt. Már néhány hete veszíteni kezdett a követőiből, és ezt nem engedhette meg magának.
A városi könyvtár hátsó sarka felé tartott, a műszaki kézikönyveket tartalmazó rész felé, amelyet senki sem látogatott igazán. Szerencséjére ma elég üres volt a könyvtár. Tudta, hogy ha elkapják, nagy bajba kerül, de ez a kockázat is része volt annak, ami felkeltette a követői érdeklődését. Beállította a laptopját, és beírta felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezési képernyőn. Az...