NOV
17
2014

Egy éjszaka húgommal és barátnőjével

családi, leskelődés, tini, nővér, testvérek

Egy hideg téli napra ébredve keltem ki az ágyból, a szokásos kedvtelen hangulatomban. Tél van, hideg, szinte semmi kinti programot nem lehet csinálni, úgyhogy iskola után ma is ülhetek bent egész nap a szobámban. Ám ekkor eszembe jutott, hogy péntek van, amikor is csak öt órám volt, így dél és egy óra között már itthon szoktam lenni, ráadásul ma a szüleim vendégségbe mennek pár barátjukhoz, ezért valószínűleg éjfél előtt haza sem érnek. Kissé jobb kedvem lett a remek hírtől.
Pozitív elhatározással kezdtem a napot, hátha segít valamit. Kitaláltam, hogy amint hazaérek, veszek egy forró fürdőt, ezzel megalapozva a mai hangulatomat. Az ötödik óra vége szerencsére gyorsan eljött, és gyorsan hazasétáltam. Ledobtam a táskámat, majd elkezdtem forró vizet engedi a kádba. Tettem bele mindenféle fürdősót és tusfürdőt, majd amikor megtelt a kád levetkőztem és...

*  *  *

Üzleti tárgyalás 2. rész – Ismerkedés egymással

hetero, iroda, bilincs, munkatárs

Bár kissé furán kezdődött Noellel az ismeretségünk, mégis több lett mint egyszeri alkalom. Sőt. Ő mutatta meg nekem a saját titkos énemet, mellette jöttem rá, hogy mire is vágyom valójában. Az első alkalom óta valahogy megváltozott köztünk a viszony, szerintem érthető módon. Egyre többet motoszkált a fejemben, napközben is azon kaptam magam néha-néha, hogy rá gondolok. De a legintenzívebb fantáziáimat esténként elalvás előtt éltem át. Nem gondoltam volna, hogy valaki is képes lesz ennyire felkorbácsolni a szenvedélyt bennem, mint ő...
Mivel folyamatos üzleti kapcsolatban álltunk, így nagyjából tisztában volt vele, hogy a hét melyik napján szoktam túlórázni, és tudta, hogy ilyenkor pár órát tudok sumákolni, mielőtt hazamennék. ..

*  *  *
NOV
14
2014

Após

családi, nyaralás, leskelődés, após

A párom /Kati/, és én Budapest mellett egy kisvárosban élünk. Aránylag fiatal korunk ellenére van egy nős fiunk, és egy férjezet lányunk. Sajnos több éves házasságuk ellenére sem született még unokánk, kicsit sajnáljuk, de így legalább szabadon élvezhetik a gyermek nélküli fiatal éveket. Ezzel kapcsolatos a következő történet. Egyre többet beszélgetünk Katival szexuális emlékeinkről, és álmainkról, igaz azért még gyakoroljuk is, részben ez eredményezi kiegyensúlyozott, életünket.
Azon a bizonyos napon hiányérzettel ébredtem. Nagyon hiányzott Kati még mindig formás teste, telt keble, ő ugyanis elutazott lányunkat meglátogatni, én maradtam itthon a vállalkozásra hivatkozva, mert utolsó látogatásunkkor a szomszédos szobába feküdtünk párommal, és a gyerekekről beszélgettünk, vajon mit, és hogyan csinálhatnak ezek éjszaka kettesben. Azt amit mi is szoktunk,...

*  *  *

Az utolsó fuvar

gruppen, leskelődés

1.
– Alaposan be...
– Hagyd a francba! - vágott közbe a terepruhás.– Majd a stricije összekaparja.
– Keresi már biztos égen-földön.
– Ennél mélyebbre már nem süllyedhetett.
Egyik lábról másikra állva lesték az árokban fekvő nőt.
– Kidobták, akár egy zsák szemetet.
– Előtte azért még használták, ha volt hozzá eszük!
–Volt. Nézd csak, kivan a picsája! Bugyi sincs rajta?... Jó kis segg!
– Hagyd a francba! Most meg mit akarsz?
– Kihozom...
– És ha meglátnak?
– Ki jár erre? Segíts már inkább! Te! Hallod? Ez egy jó csaj, csak csupa mocsok.
–Te se lennél patyolat a helyében...– Végignézett a haveron.– Szemernyit se vagy különb, ne gondold! – A terepruhás hamarjában tízujjas frizuraigazítást végzett magán.– Ha felnéz a kiscsaj, lásson már valami emberi formát!

*  *  *
NOV
13
2014

Egy magányos nő 2. rész

hetero

„Na mi lesz, aludj már el, dagadt tehén!” - sziszegte a Férfi a kocsiban egy kétszintes sorház elott. Órák óta várakozott már ott, közben egy elsötétített ablakot nézett, melynek függönyén a tévé váltakozó erosségu és színu fénye szüremlett át. Már a sokadik energiaitalt itta, nem hitte, hogy egy bo negyvenes asszony ilyen sokáig bámulja a tévét…talán elaludt elotte? Tudta, hogy az ablak a nappalié, és a No a hálószobában alszik. A szemben lévo ajtó egy csajáé (Kriszti? vagy Kati? Már nem emlékezett, ezekbol minden este volt egy, 12 egy tucat) így tudta, hogy melyik szoba merre van, és egyszer be is nézett az ajtón.. jól elraktározta a képet. Ügyet sem vetett volna soha a Nore, és a lakásra sem, de egyszer véletlenül meglátta, hogy a No egy kulcsot rejt az ajtó fölé a szegoléc mögé. Nyilván azért, mert ezek miatt a hülye gombos ajtózárak miatt idonként az o...

*  *  *

Részletek

hetero

A lány még szaporán pihegett a férfi ölében, aki szorosan magához ölelte őt. Amikor megérkezett abba a koszos, aprócska lakásba, ami a lehető legbűnösebb környéken volt, a férfi azonnal akarta őt, és a lánynak nem volt szüksége unszolásra. Sokáig szeretkeztek, kiélvezték a másikat, a férfi beleveszett a lányba, és a lány elveszett a férfi érintéseitől. De az emberi test kimeríthető, így aztán pihenésre volt szükségük - a lány magában hagyta szerelmét, úgy ült ölében, reszketegen és gyengén.
Néha megmoccant, hogy ha lehetséges, még jobban odabújjon a férfihez, és eközben halk kis nyögések hagyták el rózsaszín ajkait, amiktől a férfi hamar ismét acélkeménnyé változott. De nyugton maradt – a lánynak még szüksége van pihenésre. Viszont ő addig nem akar csak kibámulni a fejéből, mint egy ostoba gyökér – oldalra ejtve fejét, a fotel mellett, amiben...

NOV
12
2014

B-vel a föld körül - Sandboard

leszbi

A dzsip zötykölődve haladt végig a szinte már egymásba érő homokdűnék között. A gyomrom úgy kavargott, mint a ringlispíl és úgy éreztem, a fejem mindjárt leesik a helyéről és begurul az anyósülés alá.
- Nyugi! Minden rendben lesz - biztatott Fernanda és gyengéden megpaskolta térdemen nyugvó kezemet.
Vonakodva néztem sűrű fekete haj keretezte barna arcába és csak nagy nehézségek árán nyitottam ki a számat, félve, hogy azonnal visszaadnám a reggelimet.
- Nem aggódok - hazudtam. - Csak... én még csak nem is síeltem soha. Meg snowboardot sem fogtam a kezemben.
- Nem is a kezedbe kell, hanem a lábad alá - kacagott Miguel a kormány mögül.
- És hol máshol tudnád könnyebben elkezdeni, mint itt? - nézett hátra az anyósülésről José. - A homok puhább, mint az összefagyott hó és legalább nem fázol meg, ha a bugyidba megy.

*  *  *

Negyvenes házaspár hármasban egy nagy farkú, fiatal, hetero sráccal

gruppen

Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen egy fantázia történetet, ami ott motoszkál bennünk, és ha találnánk egy ilyen fiatal, nagy farkú, intelligens srácot egy alkalomra, akkor... Persze, nem álltunk neki keresgélni, hogyan is, hol is. Íme az elképzelt történet.
Szombat este volt.
Kimentem a fürdőszobába, vizet eresztettem a kádba, és jólesően beleereszkedtem. Behunytam a szemem, és akaratlanul is felizgatott a visszaemlékezés, amiről férjemmel már többször, így az nap is beszélgettünk, és bár nagyon foglalkoztatott a dolog –hármasban egy fiatal, nagy farkú hetero fiúval - tisztességes feleségként elsőre nem járultam...