Hírek


SZEPT.
23.
2021

Sógornő után 5. rész - Folytatás

Előző rész befejezéseként, elmondtam, hogy a lányok pezsgő fogyasztása közben kezdték a combomat simogatni.
Természetesen én is viszonoztam tevékenységüket, melynek eredményeként izgalmunknak hamar látható eredménye lett.
Farkam lassan keményedett, de a lányok combjai közt is kezdett lecsordulni az izgalom nedve.
Éva javaslatára tusolás mellet döntöttünk, de egyszerre mentünk mind hárman. Lányok egyszerre álltak be a kádba, és a tusfürdőt egymásra kenése hamarosan simogatásba ment át.
Elnézve ténykedésüket farkam egyre keményebb lett.
Edit vette észre halmazállapot változásomat, és maguk közzé hívott.
Amint beléptem a kádba Edit egyből kezelésbe vette...


A gátlásos feleség

Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba. Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba, amit a főnöke szervezett és ami üzletileg nagyon fontos volt számára, de igazából majdnem csak férfiak lesznek, ennek ellenére szeretné,ha eljönnék én is.
Részemről rendben volt, örültem is, mert nem nagyon jártunk sehova, csinosan felöltöztem és rendbe szedtem magam minden testrészemen.
A rendezvény...


SZEPT.
22.
2021

Szexjátékok 6. rész

Fordítás
Eredeti történet: TallMarriedMan SEXGAMES CH. 06

John felfedezi Vira egy másik képességét, és kipróbálja.
Nem tudtam szabadulni az érzéstől, hogy a Mikaylához tett jövő utazás komoly hiba lehetett. Tudtam, hogy a múltba való visszatérésnek komoly következményei lehetnek az idővonalamra nézve. Miért nem jöttem rá, hogy ha hagyom, hogy a jövőbeli Mikayla átadjon egy üzenetet a jelenlegi énjének, az pontosan ezt jelenti? Nem tudhattam, hogy mik a jövőbeli Mikayla motivációi.
Mi van, ha meg akartam szakítani a viszonyt Mikaylával, mielőtt az túlságosan elfajulna? Mi van, ha ezt nehezményezte, és mindig is azt akarta, hogy a kapcsolatunk tovább...


A Másik Gyerek 2. rész - Mostoha Csábítás

*** A kéj és a szerelem keresztezheti egymást; irányítsd a kéjt, mert a szerelem mindig messzebbre visz ***
Haveri Edzés

Szerda reggel éppen bemelegítettem, amikor Zuiko bebotorkált, és dühösnek tűnt a világra. Még csak ekkor fejeztem be a bemelegítést, és láttam, hogy lemond az élvezetről, amikor Dulce, a reggeli házvezetőnőnk a házközi rendszeren keresztül felhívott. Dulce Maria unokatestvérének, a sógorának a lánya volt, így fiatal kora ellenére volt itt némi súlya. Maria felvilágosított a hely valódi hierarchiájáról.

"Duke úr, egy... rendőr, egy rendőrnő vár rád. A kapunál. - tájékoztatott. Beütöttem a kapu számát.

- Jó napot, itt Daniel La...


SZEPT.
21.
2021

Áron kalandjai 2. rész - Marta

A tegnap esti jelenet érezhető hatással volt mindenkire, sokkal nyíltabban álltunk egymáshoz. Martának is megeredt a nyelve a munka közben, és ha nem kellett valakit kiszolgálnunk a pult mögött, akkor dumáltunk.

Megemlítette, hogy nagyon szereti a sorozatokat.

– Én is – válaszoltam –, Sokat le is töltöttem, és itt vannak a szobámban egy merevlemezen.

– Hú, az tök jó! Megnézhetem, hogy mid van?

Nem tudtam válaszolni egyből, mert éppen akkor termett előttünk egy család, akiket ki kellett szolgálnunk.

– Oké, délután megmutatom – mondtam, miután elmentek.

– A szobámban jó lesz? Háromszáztízes.

Mosolyogtam...


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 19. rész

Szerdán Lorena kilépett egy kisebb méretű, egyhangú autósbolt mosdójából. Menet közben megigazgatva a szétnyitott fekete bőrdzsekije alatt lévő fekete-bordó csíkos, kivágott, hosszú ujjú felsőjét, rámosolygott a pénztárban álló idősebb férfira. Az meglepődve nézett, de közel sem annyira, mint amikor a lány társkeresőről megismert randipartnere osont ki a mellék helyiségből. Az utcán állva a két fiatal egy jóízűt nevetett az előbbi jeleneten. Pár órával korábban egy jégbüfében találkoztak, ahol parfét ettek, aztán sétálgatás közben szúrták ki a kis üzletet. A kaland meg a poén kedvéért betértek, s szexeltek egyet a nem túl tágas WC-ben. A helyzet izgalmas volt, viszont a közösülés meg sem...


SZEPT.
20.
2021

Unokatesóm 16. rész

Olyan szépen alszanak... elmondom akkor gyorsan, és menjünk mi is aludni! Az egész úgy kezdődött, hogy jó ideje dolgozom már Budapesten, egy ócska kis kurva vagyok. A közvetítő, aki beszervezett, nem kertelt, megmondta, hogy az én gebe alkatomra csak a perverz gádzsók fognak ráharapni, a romák meg le se szarják a magamfajtát. A kuncsaftjaim köre egészen változatos. Az élet hamar be is árazott, egy órára a tarifám 30 ezer, plusz az extrák. Napi 3-5 vendégem volt. Két másik csajjal osztoztunk egy óbudai kérón, de nem ott laktunk, hanem a Józsefvárosban. Hetente elvittek egy orvoshoz, aki buzi, lenézi a lányokat, és durván nyúlt hozzánk, de legalább adott tablettát. A vendégek többsége...


Római vakáció 1. rész

Rohaggyál meg! Csaptam le a telefont mérgesen. Anyám éppen az utolsó szóra lépett be a szobámba.
- Mi történt kisfiam?- kérdezte elképedve
Sóhajtottam egy hatalmasat majd egyszuszra kinyögtem.
- Linda nem tud velem jönni Rómába anyu, és egyfüst alatt bejelentette, hogy szakít velem - morogtam.
Linda a barátnőm volt, tavaly szeptemberben ismertük meg egymást az egyetemen. Most kezdett komolyra fordulni a kapcsolatunk. (Legalábbis én azt hittem.)
- És most mit fogsz csinálni? - kérdezte anyám aggódva.
Nem tudom. A szállások ki vannak fizetve és három nap múlva indulni kell. Halvány lila gőzöm sincs kit vigyek magammal.
Anyám arcán hírtelen földöntúli...