Hírek

OKT.
4.
2021

Unokatesóm 17. rész

...Mindketten felugrottunk, az ablakhoz térdeltünk, és döbbenten láttuk, hogy egy fekete, telibe sötétített üvegű, talán német rendszámú Hummer áll a ház előtt és négy kigyúrt, öltönyös, napszemüveges, talán cigány csávó ugrik ki a kocsiból. Az egyikük hónalja alól kivillant a pisztolya.
- A te embereid? - kérdeztem Évát riadtan.
- Nem – jött a válasz. Már ugrottam is a pánikgombért. – Várj, ne nyomd meg! - mondta Éva, pedig ő hívta fel a figyelmemet, és a lányokét is. 2-4 perc kell még az első rendőrségi egység ideér a riasztás után, hiszen Anikó egyenlőre védett személy Éva személyes felügyelete mellett. - Ezek a Böbe apjáék, bár ritkán találkozunk, de a kalapja még evés közben...


Római vakáció 2. rész

Csendesen üldögéltem a teraszon kedvenc rattan kerti székemben egy doboz Peronival a kezemben, mélyen gondolataimba merülve. A kamaszkorról, a felnőtté válásról töprengtem, ami néha gyökerestül megváltoztathatja jó vagy rossz irányba az életünk. Velem is megtörtént tíz évvel ezelőtt. Egy gyönyörű ifjú hölgy szerencsémre jó irányba terelte az életemet. Most az járt a fejemben, hogy ennek a történetét leszabad-e írnom, vagy örökre tartsam meg emlékezetemben.

Másnap korán ébredtem. Petra még aludt hanyatt fekve derékig kitakarva. Néztem csodálatos halmait ahogy a lélegzetvételre ütemesen emelkedtek süllyedtek. A kis meggyszemek kihívóan emelkedtek ki az udvarukból. Egyszeriben...


Nagy

Nagy Nagy Nagy

OKT.
2.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Nicky története 6. rész - Családi karácsony

A Sergióval és a bátyjával, Carllal való kis kalandom után rendesen vissza kellett fognom magamat, hogy fenntartsam a szolid képet. Az öltözködésben, a sminkben nem vettem vissza, egyszerűem imádtam szexin, kívánatosan kinézni, de a randizást felfüggesztettem. Pontosabban elmentem egy-két sráccal, de a búcsúcsóknál, a könnyed tapizásnál nem hagytam többet, így aztán hamar elterjedt, hogy a dögös Nicky-t nem könnyű ágyba vinni, és az ezzel...

Találka Kingával 2. rész

Az első szállodai együttlétünk után természetesen megkezdődött a megjátszós élet a többiek előtt, mert hát osztálytársak voltunk egy közösségben, és jobb volt, ha senki nem tud semmit. Persze, ha Kinga egyedülálló lett volna, akkor más a helyzet, de így jobb volt vigyáznunk magunkra. A többiek nem sejthettek semmit, de azért ez nem volt könnyű, már csak azért sem, mert minden egyes nap, akárhányszor csak leültem mellé a padba, képtelen voltam...

Laura ébredése 1-2. fejezet

- 1. fejezet -

Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett.
Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig...


OKT.
1.
2021

Köszi, Jeannie 1. rész - Emlékezetes randi

Beszarás. A legtöbb ilyen történetben mindenki a legszebb vagy legjóképűbb, tökéletes testtel, hatalmas mellekkel vagy hatalmas erekcióval rendelkezik. Én nem. Minden tekintetben átlagos vagyok. Átlagos külsővel, átlagos farokkal, bár (szó ne essék) átlagon felüli IQ-val. Legalábbis a tesztek szerint.

A nővérem Sue sem volt különösebben jóképű. Bár próbáltam meglesni, de nem sokat tudtam a testéről. Általában az alakját elrejtő bő ruhákat viselt. Azokban a ritka pillanatokban is, amikor a ruhája alá leshettem is, mindig melltartót viselt. Általában iskola után mindig sportolt, így mindig első vagy második volt bármiben, amiben kipróbálta magát.

Szüleink kedvesek...


Forró nyár

Attilát és Annát már korábban is ismertem, de csak látásból. Az igazsághoz tartozik, hogy Annával volt az első szexuális élményem. Amikor még 16-18 évesek voltunk, gyakran nyaraltunk Vonyarcon, a Balaton partján. A nyaralóink a szomszédos utcában voltak, de a kertek gyakorlatilag összeértek. Volt a kertünk végében egy fészer, aminek a tetejéről jó kilátás nyílt Annáék kertjére, de a két kertet magas, sűrű tuják választották el egymástól. Anna sokszor napozott a medencéjüknél és néha megszabadult a melltartójától is. Egy napon aztán, mikor leskelődtem, nagy szerencsém volt. Anna egyedül volt otthon, így napozás közben levette a tangáját is, így megcsodálhattam teljes meztelen valójában....


SZEPT.
30.
2021

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 20. rész

– Szia! Este egy buli? – kérdezte Vivi a telefonban.
– Most inkább kihagyom – felelte Lorena.
– Tegnap is ezt mondtad.
– Igen, de tegnap randim volt.
– És ma is van?
– Nincs.
– Akkor meg?
– Csak nem szeretnék. Sokat voltunk mostanában. Most inkább itthon lazulnék.
– Ráérsz majd akkor lazulni, amikor készülni fogsz a vizsgákra. De addig élvezd ki a szabadságot!
– Tudom Ti azt csináltátok tegnap is. Hallottam Timit éjjel hazajönni.
– Igen, és azt fogjuk ma is, veled együtt.
– Felejtős – mondta nevetve Lorena.
– Jól van. Ha sem pénteken, sem szombaton nem akarsz bulizni – pont mint egy nyugdíjas –
, akkor bulizzunk...


Szandi története - Egy cam modell élete

Amikor a telefon jelezni kezdett, kinyitotta a szemét. Első pillanatban azt sem tudta, hol van, jó néhány másodpercig eltartott mire az álom pókhálóját letépte magáról.
Sóhajtva kelt fel, agya már 100%-on pörgött. Gyors mosakodás és öltözés után, már keltette is a kislányt.
- Gyere drágám, reggeli és vár az iskola.
- Jaj anya! Muszáj? Mások otthon vannak szünetben.
- Igen drágám muszáj. Tudod, anya dolgozik.
De azért elszomorodott. Amikor nem is olyan rég, kb. két évvel ez előtt eldöntötte, hogy háton fekve fogja megkeresni a kenyérre valót, gondolta, hogy nehéz lesz, de azt nem, hogy ennyire.

Egy puszival köszöntek el az iskola kapujában, és agya...


SZEPT.
29.
2021

Mostoha

Fülledt erotika szenvedélyteli szikrájából pattant tűzével csiholt, kovácsolt acél nehéz levegő lengte körbe, mialatt betoppant s topja dobottan kísérte copfját. Majd lejjebb domborulatán akadt a szemem.
A heves völgyön, mely tajtékzott borostás köpenyétől, azon nedvesség csillogtatta izgalmát. Meg keménylett bimbói szemet szúrtak szinte. Mámorodott tekintete kéjelgést tükrözve fürkészte enyémet, így szerelemtől bódultan táncoltatta vékony kis ujjait magán.
Ím a fantázia testet ölt. Egy kívánatos testet, melyet napok óta kívántam ágyamba, titkon.
– Emlékezetessé teszem a születésnapod – közölte, és azzal sarkon fordult bezárva az ajtót – Meglepetéssel készültem – paskolt...