Hírek

OKT.
22.
2021

Kedves Látogatóink!

Pár kisebb újítással jelentkeznénk ismét, reméljük hasznosnak fogjátok találni őket:
- A tartalmak közti lapozáskor tetszőleges oldalra ugorhattok, ha az oldalszámok közötti "..."-ra kattintva beírjátok a kívánt oldal számát.
- A történetek szövegében történő keresés sokkal gyorsabb lett.
- Telefonhívással történő fizetés esetén a böngészőben is kiírjuk a kapott kódot (ha helyesen ütötted be a 3 jegyű számodat), így csökkentve az esetleges félreértéseket a szóban elhangzott VIP-kóddal kapcsolatban.
- És végül, de nem utolsósorban a telefonról olvasók kedvéért a gyorskeresőt oda is beépítettük.

Reméljük a közeli jövőben ismét tudunk újításokal jelentkezni felétek. :)

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség


Köszi, Jeannie 4. rész - Szerda Esti Bingó

Hétköznap általában mindkettőnk az iskolában foglalatoskodott, így általában vacsora előtt valamivel értünk haza, és ekkor találkoztunk. Így a pár nappal korábbi "erdei sétánk" óta, nem nagyon tudtunk néhány percnél többet együtt tölteni. Úgy beszéltük meg, hogy ma este 9-kor Sue szobájában találkozunk.

Szerdánként, 9-től 10-ig, a családunk egy helyi TV csatornát lesett a nappaliban, soha nem hagyták volna ki. Tudtuk, ha ebben az időszakban találkozunk, 60 perc intimitás lesz a jutalmunk, és volt még jó pár dolog, amelyet szerettünk volna a kívánságlistánkról megvalósítani.

8 és 9 között Sue és én felváltva lezuhanyoztunk. Megszáradás után, felfrissülve és üdén vettem...


Diákmunka

50-edik szülinapom a férjem nélkül ünnepeltük a gyerekekkel és azok partnereivel valamint a nővéremmel és annak családjával. A párom külföldi munkája nem tette lehetővé, hogy velünk lehessen. A közösségin pár perc ünneplés és ennyi... Hétfőn már kezdődtek az unalmas napok, reggeli buszozás, meló, hazafelé menet vásárlás, főzőcske és pihi. Szürke kosztüm, testszínű harisnya, magas sarkú és gondosan feltűzött haj, hanyagul omladozó tincsekkel. Egy 30 körüli srác nap mint nap utazott a helyi járattal, mint én, már többször is megszemléltem széles vállait, huncut kissé mandulás szemét és ennyi.
Ő is végigmustrált ma is, mint mindig, kicsit elidőzött szeme a körömcipős lábaimon.
Alig...


OKT.
21.
2021

Házibuli

3 hónap után rászántam magam hogy haza megyek, gyönyörűen sütött a nap ,mikor leszálltam a buszról. Két ház és otthon vagyok. Kinyitottam az ajtót és fura hang ütötte meg a fülem. Anita húgom szobájából jött. Kopogtam majd benyitottam. A húgom és a a pasija éppen keféltek. Sosem gondoltam volna hogy ennyire izgató végignézni azt ahogy a kis 16 éves húgomat dugják. A volt Biológia tanárom Tamás volt az akinek két évig voltam a barátnője. Az ajtó nyílására felnézet Anita, meglepődött hogy ott vagyok, de nem igazán jött zavarba. Ahogy Tamás sem. Égett a testem a vágytól hogy hozzám érjen.
Oda lépett Tamás hozzám és megcsókolt. Lassan lehúzta rólam a hófehér mini ruhát ,ott álltam...


Harcra születve

Rohanok, mintha menekülnék. A páncélomon kopognak az esőcseppek. A bőröm már nedves a csata hevében kicsapódott verejtéktől. Arcomba csapódik a sártól és vértől csatakos hajtincsem. Arcomon csorog a koszos, véres víz. Zihálva veszem a levegőt. A pajzsom eldobtam miután egy arkadon katona kettévágta. Unika a második lovasroham után a csata hevében dőlt ki alólam. Belegabalyodtunk a lándzsások kisebb csapatába. Három dárdát még sikerült eltolnom, eltörnöm és kettévágnom, de az utána következők Unika szügyébe fúródtak. Őrült horkantások közepette felágaskodott és oldalra dőltünk. Sikerült kiakasztanom a kengyelből a lábam, így csontörés nélkül éltem túl a csata ezen szakaszát. Ki kellett vágnom...


OKT.
20.
2021

A Másik Gyerek 3. rész - Találkozás a Mostohahuggal

*** Az együttélés a leggyorsabb út a bajhoz ***

Az úszás ezúttal kivételesen jó volt, mert Scout a hét elején 3 fürdőruhát ajándékozott nekem. Ahogy mondta, egy megfelelően öltözött testvér jobb, mintha nem lenne testvérem - micsoda tréfa. Amíg Dögös napozott, elég rosszul tette, hogy úgy tett, mintha semmi sem történt volna köztünk. Egyszer sem üvöltötte a nevemet, amiért túl közel voltam hozzá, vagy mert Scouthoz beszéltem, vagy mert szemeztem vele, ami bizonyára csökkentette a csíny értékét.

A magam részéről azt akartam, hogy Cybil tudja, hogy valami történik, ezért amikor elmentünk a fél 11-es turmixszünetre, megkérdeztem Zuikót, hogy mit szeretne. Miután egy...


Elrabolva

Napsütéses délután volt, amikor egy fárasztó műszak után ráérősen sétáltam az autóm felé a város főutcáján. Az út túloldalán a volt páromat és a párját pillantottam meg, ők is ráérősen sétálgattak a nyári melegben. A kirakatokat nézegetve sétáltam tovább, aztán egy autó csikorgó fékekkel megállt Lilláék mellett, és fekete ruhás-maszkos alakok ugrottak ki belőle. FelszólÍtották a megszeppent párost, hogy azonnal szálljanak be a kocsiba, vagy bántódásuk esik. Ő ezt vonakodva bár, de megtették és másodpercekkel később elhagyták a helyszÍnt. Nekem sem kellett több: azonnal az autómhoz rohantam, és a nyomukba eredtem. Bő két órányi autózás után egy repkénnyel benőtt ház mellett parkolt le a...


OKT.
19.
2021

A gondolatod

Az asztalomon lévő villany fénye olyan erősen világította meg, már lehunyt szemeimet, hogy ezzel esélyt sem adott rá, hogy elbóbiskoljak. A forró hő viszont, ami belőle sugárzott, kellemes melegséggel borította az arcomat. Egy percig szinte már otthon éreztem magam, amikor a telefonom fülsüketítő hangja szólalt meg. A kellemetlen csörgő hang egy másodperc alatt felriasztott, és én máris koromsötét irodában találtam magam, magányosan. Már mindenki hazament, csak az én kis asztalomat világította meg az a fehér lámpácska.
Gyorsan magamhoz tértem, és a hangos telefonomhoz nyúltam, anélkül, hogy megnéztem volna ki is hívott.
- Halló? - nyüszítettem a mobilba, míg megfáradt szemeimet...