OKT
16
2017

Elhanyagolt anyámat megdugtam

családi, anya-fia

Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a családi szex anya-fia kategóriára, annyira megtetszett, hogy eldöntöttem meg akarom dugni anyámat. Eleinte nem tudtam hogyan is férkőzzek a közelébe, de mivel apám nem törődött vele rendszeresen, így a dolgom könnyebb volt mint amire számítottam. Gyerekkorom óta nem volt takargatás, a szülők mindig csupaszon járkáltak tehát láthattam anyám pináját, melleit, seggét. Kezdetben csak fantáziáltam arról, hogy a szőrös pináját ujjazom, nyalom, megdugom, később már a bugyijait szagolgatva vertem a farkam.

*  *  *
OKT
15
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
13
2017

Egy beteljesült álom

hetero

Egy üzlet és reménybeli állás szervezése kapcsán majd’ egy évet „társadalmi munkában” kellett dolgoznom. A szerteágazó és sok embert megmozgató ügylet egyik résztvevője ismét csak a „biztosítós csaj” volt. Időközben kiderült, hogy egy közös ismerős révén már évekkel korábban találkoznunk kellett, de egyikünk sem emlékezett a másikra. Az üzlet végül is sikeres lett, s mindketten az új cégnél kaptunk állást.
A munka temérdek volt, és nagyon sokszor a késő éjszakába nyúltak a megbeszélések. Kiderült, hogy valójában nem is ellenszenves, csak sokat beszél és nem kicsit harsány. Ezzel leginkább gátlásait igyekszik palástolni. Ahogy egyre jobban megismertem, mind világosabbá vált, hogy minket egy tőről metszettek. Ha elkezdtem egy mondatot, ő majdnem mindig be tudta fejezni. A legbizalmasabb üzleti információk alapján szinte szó szerint ugyanarra a következtetésre jutottunk.

*  *  *

Huncut Manka újratöltve...

hetero, anál

Mankával az első kaland után keveset találkoztunk, soha ki nem mondva, de egyetértve kalandként könyveltük el az együtt töltött éjszakát. Ám az azért a minősége miatt, és a kettőnk közt mindig érezhető vibrálás miatt várható volt, hogy lesz folytatás... Lett is. És Manka azóta is különleges helyet foglal el szívemben, mert akkor este két titkos vágyamat is elsőként teljesítette. Akkoriban költöztünk egy nagyobb, két külön lakrésszel is rendelkező hatalmas családi házba, és mivel sok testvérem van, nagy kiterjed baráti körrel büszkélkedtünk, így mindig akadt valaki vendég nálunk. Esténként szép társaságok összejöttek kicsit lazulni, beszélgetni, iszogatni. Mankáék is bejáratosak voltak hugom révén, és párszor megfordult nálunk. Időnként viccelődött, hogy majd jön és megmossa a hátam, mikor látta, hogy fürdeni megyek, de sosem tette meg.

*  *  *
OKT
12
2017

Edina, a vad nő 2-3. rész

hetero, iroda

A munkahelyen általánossá váltak a látogatásaim Edina irodájában. A diszkréció megóvása mellett igyekeztünk minél több időt együtt tölteni. Közös reggeli kávé, ebéd, megbeszélések követték egymást és nem maradtak el az érintések csókok, simogatások sem.
A munkaidő végeztével általában kiürültek az irodák és mi bezártuk az iroda ajtaját és egymásnak estünk. Kezdetben csak vad csókok és simogatások voltak. Végül nem tudtunk ellenállni. Kigomboltam Edina blúzát és kiemeltem a telt melleket a melltartóból. Szívtam, marcangoltam, nyelvemmel simogattam őket, míg a nyögései egyre hangosabbak nem lettek, majd éreztem, ahogy megvonaglik a kezem között és elélvez.
- Őrült vagy mondta. Mi lesz, ha valaki ránk nyit?
- Nem érdekel, akarlak! – mondtam és egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a másikkal a szoknyáját próbáltam felhúzni, hogy a pinájához érhessek.

*  *  *

Másnap

homo

Ahogy az álmom szertefoszlott, úgy tört be a valóság a fejembe, erős fejfájásként. Meg akartam érinteni a homlokomat, de nem tudtam megmozdítani a kezemet. A testem meleg volt, a homlokomon folyt az izzadtság és kinyitottam a szemem. A fény kellemetlenül csapott le rám, jobb kezemet eléje téve sikerült kizárnom. A fénylő foltok kezdtek elmúlni, és ahogy eltűntek, úgy tárult szemem elé egy szoba képe. Körbenéztem és a mellettem lévő éjjeli szekrényen egy családi fotót láttam meg.
A személyek közül a két gyerek volt ismerős, majd egy kisebb gondolkodás után eszembe jutott. A lánnyal és a fiúval egy suliba járok. Nem akart össze állni a kép, de még mielőtt tovább gondolkodhattam volna megmozdult az ágy. Megfordultam és a fehér takaró alatt mocorgást vettem észre. Majd megragadva magam felé húztam és Dylan meztelen testét láttam meg.

OKT
11
2017

Erdélyi szoba

gruppen, férj-feleség

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.

*  *  *

Június 14.

leszbi

Emlékszem egy szép tiszta napsütéses június 14-kére esett az osztálykirándulás.
Korán reggel anyukám vitt fel a városba, mert a pályaudvarról indult a busz, amivel elutaztunk Szegedre. Elköszönöm szépen udvariasan anyukámtól, és ő indult is haza, mert itthon az építkezés miatt volt dolog bőven. Mondanom se kell, 10 órakor elindultunk, és 10 perc sem telt el, én már a whiskymet iszogattam a legjobb barátommal, Viktorral. Miután vissza sétáltam a buszon a helyemre, arra lettem figyelmes, hogy a legjobb barátnőm, Leila épp sutyiban pálinkát iszogat. Körülbelül 60-70 fokos lehetett, és láttam rajta, hogy kiült a mosoly az arcára. Majd beültem legbelülre, hogy jól lássak az útra. A headsettem a fülembe tettem, és elbóbiskoltam.
Arra lettem figyelmes, hogy Leila kutat mellettem, majd elővett egy fánkot, és jó ízűen majszolni kezdte mellettem.