Hírek

DEC.
2.
2021

A sakálképű

Sziasztok, a nevem Gréta. Arra, amit most elmesélek, egyáltalán nem vagyok büszke, de megtörtént és már nem tudom megváltoztatni a dolgot. Így utólag, nem is igen akarnám. De hogy érthető legyen, inkább elkezdem.
Matyi, a párom egy jó szándékú, becsületes férfi, senkiről se feltételez rosszat, és időnként jó nagyokat csalódik az emberekben. Én nem vagyok olyan naiv, mint ő, talán mert vele ellentétben kemény gyerekkorom volt és én, nem csak szép emlékeket őrzök.

Amikor megismerkedtünk, lenyűgözött a nyugodtsága, a tiszta szíve, a humora. Csodálkoztam, hogy van ember, aki komoly sebek nélkül él, és optimistán áll a világ dolgaihoz. Az évek során engem is megszelídített...


Körhinta 1. rész - Történet a közelmultból

Sajnos ötven éves lettem. Egyre többet gondoltam arra, ami volt és nem arra ami lesz. A következő történet öt évvel ezelőtt történt velem. Húsz év házasság, jó pár kaland után, éppen a frissen elváltak lendületével vetettem magam az összes elérhetőnek vélt nő után. Minden marhaságban, gondolkodás nélkül benne voltam. Egy bécsi kiránduláson vettem meg az első ÖKM magazint. Csodálkozva néztem a hirdetéseket.
Abban az időben ide-haza még csak burkolt formában lehetett ilyen hirdetéseket feladni.
Gyorsan jött az ötlet. A lapban talált, ingyenes blankettán a következő hirdetést adtam fel:
„Tettre kész, középkorú, magyar férfi, budapesti látogatásra fogadna nőket, 40 éves korig, vagy...


DEC.
1.
2021

Szex anyuval

Amióta sógornőmmel, és barátnőjével, Edittel többször szeretkeztem, anyuval elmaradtak az alkalmi szexek.
Gondoltam biztosan megismerkedet valakivel, aki kielégíti szexuális vágyait, persze én sem
kerestem, a lehetőséget, hiszen az utolsó hármasunk után említettem, hogy egy hétig biztosan nem kívánom a szexet. Közben befejeztem a sulit, és elhelyezkedtem melózni. Kéthete dolgoztam, délutáni műszakból hazaérve anyu hálószoba ajtaja nyitva volt. Kíváncsian lestem be, a nappaliból beszűrődő enyhe világítás mellett is, tisztán láttam, hogy anyu derekán a nagy melegben csak egy lepedő takarja meztelen testét. Barna hosszúhaja elterült a párnán, kissé megereszkedett melle le – fel mozdult...


Játszadozás

– De jó csöcseid vannak! – búgta Veronika, miközben tovább dolgozott kezével. – Szép kerek és igazi, nem műmell. Jó ránézni a mellbimbóidra, mert hosszúak, nagyok és merevek. Pont megfelelnek ennek a kis csipesznek, úgyhogy végy mély lélegzetet, mert most rácsippentem.
Így is tett... elengedte a csipeszt, az meg rákattant a nő jobb mellbimbójára. Zsuzsa tüdejéből kiszaladt a levegő, mikor az éles fájdalom a mellébe nyilallt. Élesen felszisszent, és igyekezett visszafojtani feltörő sírását.
– Na, még egyszer – utasította. Zsuzsa gondolkodás nélkül engedelmeskedett, és lélegzet – visszafojtva várta, hogy az asszony a másik mellbimbóira is rákattintsa a csipeszt.

Döbbentem...


NOV.
30.
2021

Életem pillanatai

Annó... barátnőim sokszor tréfálkoztak azon, hogy engem még sosem láttak egy pasi miatt sem sírni és ez valóban így van. Nem is tudok felmutatni túl sok kapcsolatot az életemből ami ilyen kimenetelű lett volna. De engem ez cseppet sem zavart. A pasik akikkel végül egy párt alkottam, minden esetben szerettem és tiszteltem, ahogyan ők is szerettek és tiszteltek engem. Amikor pedig véget ért a románc, higgadtan és méltósággal tudtunk búcsút inteni egymásnak.
Soha nem is értettem mi az a nagy dráma, ami a párok közt zajlik. Egészen mostanáig, amikor tudatosult bennem, hogy eddig – bár szerettem az exeimet--sosem éreztem igazi szerelmet. Éreztem, izgalmat, vágyat, örömet, de azt az...


Adalékok a Bibliához

A Biblia nagyon szórakoztató olvasmány, mindenkinek ajánlom, aki még nem olvasta, mert annyi szex meg gyilkosság kevés könyvben fordul elő, mint a Szentírásban. Eléggé szókimondó is, amit én most megpróbálok megtoldani egy kicsit. Isteni sugallatra teszem, természetesen, tehát ne kételkedjetek a szavaimban. Az idézeteket Károli Gáspártól kölcsönöztem.

És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából.
(Hát olyan is lett, mint amit porból csinálnak. )
Egyetlen feladatott kapott csupán, hogy uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, mind az egész földön, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon. Akkor feküdt, amikor akart, s addig aludt, ameddig jólesett neki....


NOV.
29.
2021

Életem csodája 2. rész

... Szerencsére fiam se akart erről beszélni, a maradék pár nap még itthon volt, naponta többször is csodát tett a testemmel, ami miatt a lelki fordulás csak elalvás előtt rántotta görcsbe a gyomrom, hiába csengtek fülembe szavai, hogy „ez csak a test játéka, egy örömforrás, mely rajtunk kívül senkire nem tartozik. ”
Rossz volt, hogy vissza kellett mennie, de már élhetett a remény, hogy záros határidőn belül hazaköltözik, szárnyaim alá vehetem, mint egy tyúkanyó, de nem esem majd abba a hibába, hogy korlátozzam, irányítsam, legalább is nem úgy, hogy ezt éreztessem is vele. Rohant az idő. Két-három naponta beszéltünk telefonon. Első pár alkalommal görcsbe rándultam, mikor a „ Kicsifiam"...


A búcsúbuli

Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így csak egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így tizenegy óra is elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki vállalta a sofőr szerepét és emiatt nem mert inni. Megajándékoztak, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Egy kicsit fájt a fejem és ezért úgy döntöttem, hogy nem iszom, majd felajánlottam az igazgatónak, hogy én szívesen hazavezetek, így bekapcsolódhat az italozásba. Nagyon örült, rám mosolygott és rendelt. Felengedett az...