DEC
02
2014

Egymásra találni

homo

Lassan kúszik fel a nap az égre, de fénye már megvilágítja a Balaton vizét. Csak a hullámok csobogása, a fák lombjai között motozó szellő suhogása, és a madarak csicsergése hallatszik. Mi ketten hallgatunk, de csodás ez a kettőnk közötti csönd is. Nem feszélyező, sőt, inkább meghitt. Persze, eleget beszéltünk már, az egész éjszakát ezzel töltöttük. Most már hajnalodik, mégsem vagyok álmos. Az este még őrizte a levegő a nappali kánikula után a meleget, de most már hűvös van. Mégsem mozdulnék, hogy menjünk be a partról, nem akarom megtörni ezeket az egymásra találás örömétől édes perceket.
Talán sosem válik az álmom valóra, és ennél közelebb már nem fogunk kerülni egymáshoz, de nekem ez is elég. Van annyira fontos nekem, hogy már csupán a barátsága is boldoggá tegyen.

DEC
01
2014

Apuci babucija

hetero

Bringázok haza edzésről. Igazi belehalós edzés volt, úgy megizzadtam, hogy alig tudtam magamra erőltetni a farmert utána az öltözőben... A menetszél visszahűt, szeretek bringázni. Egy hosszú, egyirányú utcában tekerek, kiszúrok hátulról egy családot. Az apuci vállán elaludt a kislány, végtagjai ernyedten lógnak, kis arca eltorzul a szép kerek vállon, amihez, nocsak, egy egész széles hát és egy tekintélyes csuklyás izom tartozik. Rózsaszín, felhajtott gallérú teniszpóló, a kockás rövidnadrág keskeny csípőt és egy csinos feneket takar. Egyik szemöldökömet felhúzva stírolom, amit mindig megérez, akinek nyitva a radarjai, mire apuci hátranéz... Egy pillanattal tovább tartjuk a szemkontaktust, mint illene. Ez, mint utólag megtudtuk, elég is volt neki. Ahogy elhajtottam mellettük, nyilván még az anyucira is vetettem egy pillantást, kicsit kócos, görbe hátú, amúgy jó csaj...

*  *  *

Zita, avagy újabb nőgyógyászati vizsgálat 2. rész

leszbi, leskelődés, munkatárs, nővér

Egy óra múlva ébredtem fel kórházi ágyamon, még mindig nyomott fáradtsággal minden tagomban. Hálóingem derekamig felcsúszva, meztelen fenekem fedetlenül hevert a gyűrött lepedőn, gyorsan lehúztam a kis ruhadarabot. Te jó ég, vajon hányan jártak erre mialatt aludtam! Szerencsére egyedül voltam a szobában, de az ajtó résnyire nyitva volt, talán még a folyosóról is beláttak...
Gyorsan összeszedtem magam, megmosakodtam, felöltöztem. Visszavettem a reggel levetett szűk farmeremet, halványkék topot, épp indulni készültem, amikor a szép fiatal nővér, Zita lépett szobámba halkan becsukva maga mögött az ajtót, kényelmetlenül mosolygott.
- De jó hogy még itt van... vagyis, itt vagy. Ugye nem baj a tegeződés?

*  *  *
NOV
30
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
28
2014

Munkahelyi véletlen

gruppen

"Már megint szanaszét minden papír, munka a munka hátán, megőrülök! Nem leszek kész sosem a tudósításokkal." Ezek a meglehetősen pesszimista gondolataim voltak, ahogy beléptem az irodám ajtaján reggel hétkor. Az egyik híres napilap szerkesztőségében dolgozom, mint sportújságíró. A foci az én világom! Kommentárokat, tudósításokat írok, sőt még intervjúkat is készítek, de azt ritkán. Unalmasnak indult a nap. Meleg is volt, fáradt is voltam, egyszóval semmihez sem volt nagyon kedvem. A barátnőmet vártam. Tegnap szállt fel a gépe Miami-ból, szóval délre már elméletileg otthon kellene lennie. A főnökkel megbeszéltem, hogy engedjen el a munkáról, szóval egy fél szabad napra volt szükségem. A számításaimat azonban keresztül vágták.

*  *  *

André kalandjai Onániában 3. rész - Kati beavatja Andrét

hetero, nyaralás, illusztrált

Miután tetszett neki, hogy apja és Kati is leborotválta szeméremszőrzetét, André másnap azzal kezdte a napját, hogy a lakókocsiban lévő kis mosdóban leborotválta a farka körül serkenő szőrt. Utána lement szokott rejtekhelyére, a kempinget a tengerparttól elválasztó, bokrokkal benőtt dombra.

Jobb híján most is ki akarta verni a farkát, de nem tudta befejezni, mert maszturbálás közben egyszer csak Katit pillantotta meg, aki a dűnén lévő lejárón a strand felé tartott. A nő feléje nézett, de a fiú nem tudta, mennyit látott a ténykedéséből, mert egyetlen szó nélkül ment tovább, mintha ő ott se lett volna. A biztonság kedvéért abbahagyta az onanizálást, és lement a strandon lévő helyükre. Kati egyedül volt.

*  *  *
NOV
27
2014

Egy buja nap

hetero

Mindig korábban ébred, és csendben kioson a hálóból. Persze észreveszem, de visszaalszok, ő pedig végzi a reggeli rutinját; hétvégente friss péksütiért is elmegy. De ma visszabújik. Érzem, hogy fogat mosott, a keze is hideg, ahogy becsúsztatja a takaróm alá. Oldalamon fekszek, és ő finoman magához húz. A vállaimat és a nyakamat csókolgatja, így ébresztget. Finoman a melleimet markolássza, és mély lélegzetekkel szaglássza a bőrömet. Hozzámnyomja a farkát, érzem, milyen kemény. Az súgja, „jó reggelt”. Elnevetem magam: „valakinek már egész jó”. Határozott hangon megnyugtat, hogy nekem is hamarosan nagyon jó lesz. Olyan finom mozdulatokkal vetkeztet, hogy már az is felizgat. Mire hátulról belém csusszan, már teljesen benedvesedtem az izgalomtól. A hasamon fekszem, csípőmet megemelve, kezeim előre nyújtva a lepedőt markolásszák, és még ő is ráteszi a tenyerét a...

*  *  *

Első találkozás (avagy egy 40-es nő lélektana)

hetero

A nevem Szuzi, 44 ¾ éves fiatal vagyok és ahhoz a női többséghez tartozom, akik minden baráti kapcsolatot elvesztettek a saját testükhöz. Ez alatt leginkább a popo-has-mell csoportot értem, ami állítólag a legnagyobb női problémazóna. Feszülten figyelgetem magam a tükörben és megpróbálok nem még rosszabbra gondolni, pl. arra, hogy ma szombat van, még rosszabb, majdnem szombat este van és megint úgy néz ki, hogy egyedül töltöm a hétvégét.
Ideje lenne megint egy normális kapcsolatot kialakítani. Könnyebb mondani mint megoldani. Tehát ebből következően mi a legnagyobb női problémazóna: a férfi.
Semmi kedvem megint a vibrátoromat elővenni. Abba kell hagynom a magabiztosságomat és öntudatomat ilyen negatív gondolatokkal aláaknázni. OK! Gyerünk a computerhez. Semmi kedvem pornófilmet nézni. Böngészek az oldalakon. (magyar oldalakon) Szexpartnerkereső, melyiket klikkeljem?...