Hírek


FEB.
5.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Orgazmus mesterfokon

A húszas éveim elején, miután túl voltam az első igazán komoly kapcsolatomon, egy ideig nem akartam újra férfiakkal ismerkedni.
Ahogy teltek a hetek, azon vettem észre magam, hogy egyre gyakrabban folyamodok az internetes leszbikus szexvideókhoz vágyfokozó gyanánt a maszturbálásaimhoz, egy-egy magányos estén. Azon belül is leginkább masszázsvideókat néztem. Nagyon megfogott az a kellemes, relaxáltságot keltő atmoszféra, ami ezekből a...

Pedig még nem is táncoltunk

– Egy nagy ördög lakik benned... – pajkosan mosolyogva mondta James, amikor Anna kezét megfogva a stégre segítette, majd kisvártatva folytatta: – ... és egy nagy angyal, hatalmas aggyal.

Anna nem felelt, tekintete hosszasan elidőzött a stéget körülölelő tórengetegen. A stég mellett álló autóban dj-k játszottak, amelyek megtörték a természet szelíd, csendes hangját, de a lányt nem zavarta ez a semmiség, mert ott volt azon a helyen, amely...

Miért nem dugunk inkább egész nap

Te mit tennél, ha a húgod ezt mondaná neked?
Ekkor már nem volt visszaút. Belementem. Nem tudtam, talán már nem is akartam ellenállni neki.
Az egész úgy egy évvel ezelőtt, egy elbaszott tavasz eleji szombat hajnalon kezdődött. Pár héttel azelőtt költöztem be a Pesti lakásomba.
Korábban a szüleimmel éltem egy Pesttől alig 30 kilométerre fekvő településen, mégis elvágva éreztem magam az élettől. 29 éves koromig kellett várnom.
Bár...

A professzor büntetése

Harriet megállt a múzeum bejárati ajtajánál, karját szorosan fonta mellkasára. Már sokadszor nézte meg karóráját, és dühödten vonta össze szemöldökét.
Lassan múltak a percek. A kis udvar üres volt. Gyenge szellő zizegtette a lehullott faleveleket. Kezdett már szürkülni, egyre hűvösebb lett.
–  Hol az ördögben van már? – mormolta magában, és éles borzongás futott végig teste egész hosszában.
Már rég úton lehetne hazafelé, vissza a...


FEB.
4.
2022

Családi sztori 2. rész – A repülés élményei

A korábbi események hatása alatt voltam egész éjszaka, forgolódtam az ágyban. Járt az agyam, vártam az utazást hiszen húgom megígérte, hogy Afrikában végre megdughatom. Több óra is eltelhetett mire nagy nehezen sikerült elaludnom.
A másnap reggel a megbeszéltek szerint zajlott, reggeli, gyors zuhany és már pakoltunk is az autóba. Én hátra ültem két tesómmal. Az út eseménytelenül telt, Laura úgy viselkedett velem, mintha az előző éjszaka megsem történt volna. A repülőbe szálltunk és a légiutaskísérő mindenkit elirányított a helye felé. Az ülésem felé tartottam és láttam, hogy apa egy néger férfi mellett foglalt helyet, anya és Kata jegye a gép közepe tájára szólt. Húgommal egészen a...


Vakrandi

– Szóval elvált?
– Igen.
– Mióta?
– Két éve.
– És?
Claire nem értette, mit kíván még hallani tőle a férfi.
– Tessék?
A férfi mosolygott. A mosolya szívélyes volt. Keskeny, nagyon puha szája volt, felső ajka közepén a mélyedés szokatlanul hangsúlyos. Claire mamája mindig azt mondogatta, hogy ez az a kis hely, ahol egy angyal otthagyta az ujja nyomát. Nos, ez esetben az angyal erősen odanyomta az ujjacskáját.
– Úgy értettem, hagyott maga után sebeket, keserűséget?
Egy kis hangulatos olasz étteremben ültek a rakparton, amelynek hófehér falai és terrakotta padlózata volt. Claire még csak egy hete ismerte a férfit. A férfi most először hívta el őt...


FEB.
3.
2022

Segítettem a kolleganőmnek

A történet múlt héten esett meg velem. Kezdem onnan, hogy egy vidéki városban dolgozok karbantartóként. A gyárban javarészt idősebb nők dolgoznak, ha esetleg egykét csinos tinilány odatéved, az addigra tovább is áll, mire az ember a nevét megtudná. Az a kevés fiatal csaj, aki huzamosabb ideje a cégnél dolgozik, az pedig nem a modell alkatok közül való. Igaz ez a történet főszereplőjére – nevezzük Vikinek – is. Ő 24 éves (én 32), húsos, de nem kövér, nagy mellekkel és nem különösen szép arccal, hosszú barna hajjal. Az esetig a fantáziámat nem igazán mozgatta meg.

Történt ugyanis, hogy egy nap leszólított, hogy szivességet szeretne tőlem kérni. Ez azért volt furcsa, mert előtte soha...


Az első élményem

Fiatalabb koromban (olyan 13-14 évesen) nem igazán ment a csajozás, kis pufi gyerek voltam és csak figyelhettem ahogy a haverok minden hétvégén jobbnál jobb csajokat szednek fel. Persze akkoriban még szó sem volt szexről de azért na, kellemetlen érzés volt mindenesetre. Volt néhány srác aki már szexelt de nem ez volt a jellemző. Én mindig elnyomorogtam a bulikban, vicceket meséltem, mindenki imádott, a csajok nagyon jó barátnak és embernek tartottak, de ennek ellenére otthon hokizhattam egyedül. Nem értettem, hogy mi az a hatalmas különbség amitől a legjobb akkori barátom egy bulin 3-4 nőcivel is összejön, addig én csak tengek lengek mint egy elveszett lélek.
Hát úgy döntöttem,...


FEB.
2.
2022

A Tej 2. rész - Bevásárlás

– Paul... Csöpögök...

Mostohám félénk, de sürgető hangját hallom a hátam mögül. Megfordultam. Pár méterrel hátrébb állt, kissé meggörnyedt, arcán vörös pírral. A lila ingén két apró sötét folt jelent meg.

Tágra váltak szemeim, felgyorsult a pulzusom. A farkam életre kelt. Még nem szereztünk be mindent, ami a vacsorához kell, de nem akartam Pam-et zavarba hozni azzal, hogy úgy kelljen sétálgatnia, hogy a mellei eláztatják a ruháját. Sokkal csábítóbb volt a lehetőség, hogy a kezemmel letapizhatom.

– Renben – mondtam, és a torkom hirtelen kiszáradt. – Rendben, menjünk. – Odasétáltam hozzá, és megragadtam a karjáról lelógó kosarat, betettem a bevásárlókocsiba, és...


Érzéki vagyok 3. rész

Lehajolva a csupasz szeméremajkait kezdtem csókolgatni. Egymás után szedtem le róla a bőr mellényt és a blúzt.
– Teljesen pucéron akarsz, vagy a neccharisnya rajtam maradjon? – kérdezte. – Még nincs sok tapasztalatom a férfiak terén, ezért bocsáss meg ha ügyetlenkedem.
Leemeltem a székről és arcát, nyakát kezdtem csókolni. Kissé eltoltam magamtól és végig néztem rajta. Formás, de koránál fiatalabb kinézete volt. Amikor a mellbimbóinak csókolgatása után harapdálni kezdtem azokat, felsóhajtott:
– Nem gondoltam, hogy ilyen istenien fogom magam érezni a karjaidban! Óh Eilert! Mit teszel te énvelem? Úgy érzem magam, mint egy nimfomániás! Semmi sem elég! Szeress még!
Gyorsan...


FEB.
1.
2022

Hálózati üzemzavar és következményei 3. rész

A következő találkozót már Andi szervezte, mert izgatta, hogy Mariann mit akar mesélni. Meg sem fordult senki fejében, hogy ne Mariann legyen az est levezetője.
Mariann egy kérdéssel kezdte:
– Ugye emlékeztek arra, amikor Péterék ideköltöztek és nagy bulit rendeztek? – majd meg is válaszolta a kérdést – Persze hogy emlékeztek, azt nem lehet elfelejteni.

Itt meg kell szakítanom Mariann elmesélését, mert a megértéshez ismerni kell azt a bizonyos bulit, amelyet mi négyen nagyon jól ismertünk. Felidézem.
Az utcában épült egy ház, amelyen már az elején látszott, hogy kicsit túlméretezett. A tulaj nem is bírta anyagilag a befejezést és megállt az építés. Egyszer csak azt...