JÚL
16
2014

A strandon

hetero

42 éves vagyok és Budapesten élek. Nem nagyon akarok sok konkrétumot írni, mert nem bánnám, ha nem derülne ki, hogy ki is vagyok, de elmondom azt, ami ahhoz kell, hogy élvezhető legyen a történet.
Egy szolgáltató cégnél dolgozom részmunkaidőben (főiskolára járok mellette), mint informatikus.
Az eset, amiről írni szeretnék, 2003 nyarán történt. Van Egertől nem messze egy hőforrás, ahova a környékbeliek strandolni járnak. Szerencsére a városból nem, mert ott sokkal jobb lehetőségek vannak erre. Miért mondom, hogy szerencsére? Mert van ezen a fürdőhelyen egy nudista részleg is, ahova én néha elmegyek, de nem nagyon szeretném, hogy ismerős meglásson. Mondhatod, hogy érdekes ember vagyok... Én ugyanis az exhibicionizmusom kiélése miatt járok nudista strandra, és szeretek egy szál fütykösben sétálni, de csak idegenek előtt. Szóval elmentem erre a helyre (a továbbiakban:...

*  *  *
JÚL
15
2014

Héja nász az avaron 2. rész

gruppen, vibrátor

Nem sokáig kellett várnom. Az olvasó lámpa fénye megvilágította. Eszméletlenül nézett ki. Fekete csiptetős harisnya volt rajta. Comb középtől csípő magasságig pedig egy fekete latexszerű szoknyát viselt vérvörös csíkkal az oldalán. Ezt összekötötte egy vékony fényes lánc toppját, ami be gyakorlatilag bele préselte a melleit. Ez szintén latex volt, vörös hajtókával. A vörös haja finoman lengedezett a huzatban. A kék szemei veszett bujaságtól égtek. A nyakában golflabda méretű gyöngysor lógott.
- Jön a finálé!
- Ezek itt gésa golyók. Ezt a fenekedben kell felnyomni és majd az orgazmus előtt és közben lassan ki kell húzni. Akkor fokozódik az élvezet.
- Azt a gyöngysort gondolom csak mutatóba hoztad.

*  *  *

Homoszexuális történeteim - A kezdet

homo

14 éves koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.
1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz közel volt, sok piával, szalonnasütéssel stb. elég sokan voltunk, persze én voltam a legfiatalabb 20-25 éves lányokkal, fiúkkal körülvéve. A lányokat persze nemigen izgatta a magamfajta 15 éves kisfiú. A tűz körül üldögélve felfigyeltem egy srácra, aki mindig úgy ült, hogy a farkához beláttam a rövidnadrágja szárán. Persze folyton oldalra pillantgattam. Egy alkalommal, amikor a többiek nagy beszélgetésben voltak, szóltam is neki, hogy majdnem belátni ám oda.

JÚL
14
2014

Tündi, a sógornőm 2. rész

családi, anál

A lekvár elkészült, mi pedig kikészültünk. Mindkettőnk remegett az izgalomtól, iszonyú jó volt ez a kis családi szex. Kívántuk a folytatást, mind a ketten, a tiltott gyümölcs nagyon bejött. Megbeszéltük, hogy ezt titokban kell tartanunk, egyrészt én bármi is történt, és talán furcsán is hangzik, szeretem a feleségemet. Nem szeretném lerombolni Évit. Tündi pedig nem szabad, hogy ilyen adut adjon a férje kezébe, hiszen már szinte biztos, hogy válni fognak. A hülye sógorom elmondta, Tündinek, hogy félredugott, és ha most kiderülne, hogy Tündi is, akkor nagy gáz lenne. A folytatás idejét és helyét nem beszéltük meg, de csókkal váltunk meg egymástól.
Az óta a nap óta, szinte minden nap szeretkezek a feleségemmel, jót tett az amúgy sem rossz kapcsolatunknak, hogy megdöntöttem a sógornőmet. Évi bármikor megjelenik este a közelemben, vagy Ő izgat fel, vagy a hasonlóság a...

*  *  *

Mindenki változik

hetero, anál, vibrátor, játék, bilincs

Kétségtelenül ez volt életem legkülönösebb telefonhívása.
Éppen az edzőteremben gyúrtam, amikor világítani kezdett a telefonom. Kerri - írta ki a képernyő. Az exbarátnőm volt, akivel már három éve nem beszéltem.
Általában csak gyúrás után hívtam vissza bárkit is, de most kíváncsi voltam, úgyhogy felvettem.
- Helló? - kérdeztem óvatosan.
A vonal másik végén lévő hang pánikot tükrözött, de félreismerhetetlenül Kerri volt az, akivel annak idején négy évig voltam együtt.
- Ry? Figyelj, muszáj átjönnöd. Vészhelyzet van. Nem vagyok veszélyben, de muszáj azonnal idejönnöd - hadarta, mintha kapkodta volna a levegőt.
- Milyen vészhelyzet? - kérdeztem szkeptikusan. Úgy negyven percnyire voltam a lakásától, a külvárosban. Épp elég barátja lakott a közelében, nem is említve Curtöt, az új pasiját. Mi lehet az a vészhelyzet, ami várhat...

*  *  *
JÚL
11
2014

Lefeküdtem a nagyival 2. rész

családi

Ezt követően hasonlóan teltek a hétvégék, annyi különbséggel, hogy egyre jobban bírtam.
Nem sültem el rögtön, ahogy bedugtam a puncijába a pöcsöm, és nem mentem el fél perc után, hanem egyre inkább kitolódott, mígnem percekké nőtt az élvezet.
Persze az óvszer pár hét alatt elfogyott, de megnéztem a pontos márkát, doboz színét, darabszámot, mindent és vettem szépen mindig egy dobozzal, mielőtt elfogyott volna.
Az nem tűnt fel, hogy tizenévvel ezelőtt nem volt még olyan típusú koton, mint amit Alíz vett elő legelőször és azt mondta, hogy még a papával vették.
Prémium márka volt, ultravékony. Pénzem persze nem volt rá, de érdekes módon nagyi mindig adott zsebpénzt, pedig előtte sosem kaptam tőle. Mindig pont azelőtt adta, mikor éppen elfogyott volna a gumi. Ez sem keltett gyanút.

*  *  *

Forró nyár

hetero, nyaralás, anál, bilincs

Nyár van, forróság. Csak ketten vagyunk az elhagyatott folyóparton a fák közt. A fák alatt hűvös van, és senki nem lát minket. Leteríted a törölközőt magad alá, ráfekszel hasra. A vizes fürdőnadrágod rásimul a hátsódra, kirajzolja a vonalaidat. Ráülök a derekadra, és a hátadra fekszem. Érzem a bőrödön a víz illatát, izgató... Lágyan végigcirógatom a fülcimpádat a nyelvemmel, érzem, hogy libabőrös leszel tőle. Lejjebb kalandozok a nyakadra, hol lágyan, hol keményebben incselkedve. Még mindig nem mozdulsz, de érzem az apró rezdüléseidből, hogy kedvedre van a dolog. Végigsiklik a nyelvem a gerinced mentén, le a nadrágod vonaláig. Itt fordul a kocka, nem bírod tovább. Hanyatt fordulsz, egy mozdulattal kioldod a bikinifelsőmet, ami lecsúszik rólam, szabaddá téve a melleimet. Két kezeddel nyúlnál értük, nem engedem. A fejed alá teszem a kezeidet, és szólok, hogy ne...

*  *  *