Hírek

JAN.
7.
2022

Pezsgőfürdő

Pezsgőfürdő Pezsgőfürdő Pezsgőfürdő

JAN.
6.
2022

Sok sok fénykép 3. rész

Másnap egész nap megint a műteremben voltam. Alaposan felkészültem az esti akcióra, mert tudtam, hogy ilyen sok ember között nehéz lesz dolgozni. Délután lejött hozzám Klári. Csendben nézegette a rengeteg képet. Aztán rám kacsintott:
– Na drágám! Gondoltad, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen szép csapatot sikerül összegyűjteni? – kérdezte.
– Nem, mert ilyesmire gondolni sem mertem. De eddig, szinte minden magától alakult. Tulajdonképpen csak az adódó lehetőséget használtuk ki. – válaszoltam.
– Hát igen, de azt aztán jó alaposan! – nevetett Klári. De azt ne mondd, hogy neked nem esnek jól az új pinák! – kérdezte.
– Nem mondom! Nagyon is jól esnek. Főleg a kis csaj nem megy...


Gyönyörű fiatal alfa 6. rész

Kedves olvasók, az én vérfarkas mesémben a vérfarkasok létezéséről az ember tud. Valójában hősnőm, Juliana Macon; akit a „Nem tagadhatod le a farkasodat” című könyvben ismertünk meg, az emberek világában nőtt fel.
Egy sor esemény után felfedezte születési jogát, mint néhai apja falkájának alfa-örököse.
Ebben a fejezetben egyre világosabbá válik, hogy Lunának nagyobb tervei vannak Julie-val, mint Julie-nak saját magával. További jelek mutatják azt is, hogy a Gum Swamp Creek-i falka mennyire hátborzongató volt, amikor Julie szülei voltak az Alfa és Luna.

Szombat délután.
Beköszöntött az ősz, és a fociszezon, a szokásos medencés bulit felváltották Jake és Elwood egyetemi...


JAN.
5.
2022

Családi sztori 1. rész – Egy gyönyörű nyaralás kezdete

A nevem Péter és szeretném veletek megosztani a kalandos és nem mellesleg erotikával túlfűtött nyaralásunk történetét, mely nemvárt fordulatokat hozott a családom életében.
Akkoriban szüleimmel éltem együtt, Melindával (édesanyám, 40 éves), Zoltánnal (édesapám, 41 éves), valamint 2 testvéremmel Katával (19 éves) és Laurával (17 éves), aki az ikertestvérem volt. Mivel pár perccel előbb születtem, így mindig is a húgomként tekintettem rá.
1992. február 5-ét írtunk, 17 éves voltam ekkor, családunk az afrikai nyaralásra készülődött vidéki otthonunkban.
Reggel fél 7 volt, többeteknek nem lesz ismeretlen a helyzet, erős merevedéssel ébredtem, és éreztem, hogy ezen csak pisiléssel tudok...


Egy furcsa hármas

Már nem is emlékszem, hogy jött fel az első hármas ötlete kettőnk között, de vélhetően én kezdtem beszélni róla. Fantáziákról volt szó, én pedig az örök klasszikus férfiálmot dobtam be, az édeshármast, két nővel. Ahol az egyik a feleségem, természetesen, mert így izgalmas igazán. Azzal a feltétellel ment bele, hogy nem dugom meg a másik nőt, az őt nagyon zavarná, nem akarja látni, és nem akarja, hogy megtörténjen. Természetesen belementem, és nem bántam meg, hihetetlenül finom és erotikus élmény volt, semmi hiányérzet nem maradt bennem. Dalma (a feleségem) azzal tette feledhetetlenné számomra az aktust, hogy gyakorlatilag mindent megengedett a másik lánynak, annak ellenére, hogy semmi...


Ő akarta

Ő akarta Ő akarta Ő akarta

JAN.
4.
2022

Angyali történet 14. rész - 3. fejezet Ausztrália - Rockhampton

6.
Hazaérve azonnal asztalhoz ülhettünk, mert Kate már odakészítette a vacsorát. Kis sülthalak (nálunk, az előző életemben snecinek hívták volna) előételnek, egy nagy tál tenger gyümölcsei saláta és sok pohár. A pohárba valókat Roy hozta az asztalhoz, söröket, fehér és vörösbort, végül egy üveg japán Suntory whiskyt. Ebből mindjárt kitöltötte az aperitifet. A finom ételek után borozgattunk és a következő napok programjaiból beszélgettünk. Ebből az volt a legfontosabb, hogy ha kipihentünk magunkat, megyünk úszni egyet és – mivel mi keltünk korábban – ha úgy érezzük, eltesszük magunkat holnapra és reggel nyolckor kelünk, reggeli után pedig városnézés.
Néhány üveg bor után elmentünk...


Kövér nők az életemben 1. rész

Negyven felett az ember már elkezd néha nosztalgiázni, és eszébe jutnak régi kalandok és kapcsolatok. Egy ilyen visszaemlékezés idézte fel bennem, hogy eddigi életem során meglepően sok telt, vagy mondhatni kövér nővel volt dolgom. És az az igazság, hogy minden ilyen élményem kifejezetten jó volt. Soha nem volt kövér barátnőm, de szeretőm több is.
Életem első szexuális kapcsolata is egy molett nővel volt, még a középiskolában. Az angol tanárnőmmel...

Ez még a kilencvenes években történt. Kovács tanárnő 40 év feletti, 160 cm alatti, és szerintem 90 kg feletti férjes asszony volt. Mély dekoltázs, hátrafelé domborodó jókora fenék, telt combok.
A kor viszonyaihoz képest...


JAN.
3.
2022

Életem csodája 4. rész

... Nem tudom, mennyi idő telt el, másodpercek, percek, de emberfeletti erővel ugrottam fel, ültem húgom hasára, kezeimmel átfogtam a nyakát, és fojtogatni kezdtem tiszta erőmből. Kidülledtek szemei, és nyálat fröcskölve sziszegtem:
– Inkább megfojtalak, mintsem ilyen baromságot tegyetek. Már az is beteges, amit csinálunk, de egy vérfertőzés után egy nyomorék gyereket akar... – eddig jutottam, mert Kati jobb öklével a lengőbordám alá vitt be egy erős ütést, amitől éles fájdalom, légszomj lépett fel, és összekuporodva a földre rogytam. Egyik kezem az ütés helyén volt, másikkal pedig a földön támaszkodtam levegőért kapkodva. Kati lassan köhögve tápászkodott fel, nyúlt hónom alá, felemelt,...


A hármasélet rejtelmei 2. rész - Az első alkalom

Az apartmanba felérve a két lány a gyerekekkel kezdett el foglalkozni. Úgy tervezték megebédelnek és utána elmennek a városba sétálni egy órácskát, mert a gyerekeknek aludni kell délután. Márk gyorsan letusolta magáról a sós vizet és törülközőbe csavarva az apartman egyik szobájába ment felöltözni. Sosem meztelenkedtek a gyerekek elött. Így is nehéz, társadalmilag nem elfogadott helyzetben voltak, nem akartak még több alapot adni a rosszindulatú pletykáknak. Ilyen nyaraláskor például mindig két szobát foglaltak, mint most is. Ezt a kisebb apartmant és egy emelettel feljebb egy sima kétágyas szobát. A sima szobába tudtak elvonulni egy kis privát együttlétre anélkül, hogy a gyerekek bármit is...