FEB
23
2015

Myrna 2. fejezet

hetero, anál

Myrna belépett a hatalmas helyiségbe, és a sarokban álló masszázskádban gyönyörködött.
- Szép.
Brian bezárta az ajtót, s a hasánál fogva magához húzta őt. Kiengedte az övet, és félretolta a köntöst. Myrna mellei szinte sajogtak, ahogy Brian masszírozni kezdte őket, s a légzése felgyorsult, amikor megszívta a nyakát.
- Tényleg be vagy indulva, vagy csak ott akartad hagyni a faszikat? - kérdezte Brian. Myrna odahúzta Brian kezét nedves, forró combjai közé.
- Mit gondolsz?
Brian végigsimította az ujjait a rózsaszín csipkén, őt pedig a fallal szembe fordította. Myrna lassan kinyitotta a szemeit, meglátta magát a tükörben, s az üvegben találkozott a tekintetük. Ezek szerint Brian látni akarja az arcát, amikor elmegy. Nem kell sokáig várnia. Brian ujjai felgyorsultak, egyre hevesebben simogatták. Myrna lehunyta a szemét, kitátotta a száját, s Brian...

*  *  *
FEB
20
2015

A legszebb 4 évem

családi

Vidéki srác voltam, 18 éves koromban felkerültem Budapestre a Műszaki Egyetemre. Kollégista lettem, de sajnos a harmadik szemeszter után olyan gyenge volt a tanulmányi átlagom, hogy nem vettek fel újra a kollégiumba. A szüleim nem voltak jómódúak, hogy egy külön albérletet fizessenek, ezért jött az ötlet, hogy költözzek a nagynénémhez.
Õ Budapesten élt, évek óta egyedül egy két szobás lakótelepi lakásban. Megkérdezte hát anyukám tőle, hogy magához venne -e, cserébe segítek a házimunkában, bevásárlásban.
Margit néni - aki éppen a 47-et töltötte be pár hónappal azelőtt - beleegyezett, legalább lesz egy férfi a háznál, egy egyedülálló nő sok veszélynek van kitéve. Kezdetben nem lelkesedtem az ötletért, mert a kollégiumban voltak a barátaim, és 5 perc alatt beértem az egyetemre, de nem volt más választásom.

*  *  *

Barátnőm lánya

hetero, anál

Ez a kalandom, körülbelül egy éve esett meg velem, amikor albérletben laktam Veszprémben a barátnőmmel, és a barátnőm bekerült a kórházba. Nos, ekkor megkérte a lányát, hogy segítsen nekem a főzésben, mivel nem vagyok egy konyhatündér.
A barátnőm 40 éves volt, a lánya 21.
A lánya, már akkor megmozgatta a fantáziám, mikor először találkoztam vele. "Vajon milyen lehet az ágyban?" De úgy voltam vele, mégis csak a barátnőm lánya!
A lány aztán, eleget téve anyja kívánságának, egyik délután feljött hozzám, segíteni a főzésben. Nyár volt. Rövidnadrágban, valamint egy fehér felsőben érkezett.
Elég szép formájú mellei voltak, és láttam, hogy nincs rajta melltartó, hiszen a mellei, és a bimbók, sejtelmesen, átlátszottak a pólóján keresztül.

*  *  *
FEB
19
2015

Riccie és Evelyn

leszbi, illusztrált

Első igazi leszbikus élményem 17 éves koromban volt. Leszbikus gondolataim már korábban is voltak – főleg, ha maszturbáltam, ami elég gyakran fordult elő. Ilyenkor a fantáziám olyan filmjelenetek körül forgott, amikor egy nő szex közben szemmel láthatóan elélvezett.
Akkori legjobb barátnőm, Evelyn egy évvel volt idősebb nálam. Már két éve sülve-főve együtt voltunk, és gyakran – úgy is mondhatnám, rendszeresen – egymásnál is aludtunk.
Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindketten csinos fruskák voltunk – kb. 1 méter 70 magas, karcsú, nőies és minden szempontból érett. Az egyetlen különbség az volt köztünk, hogy Evelynnek hosszú szőke, nekem pedig az övénél rövidebb sötétbarna hajam volt. Egy osztályba jártunk a highschoolban, és kezdettől fogva vonzódtam hozzá – bár...

*  *  *

A lakástulajdonos fia

hetero

26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, hogy másodjára is visszamegyek és ajánlatot teszek rá.
A második látogatásra már az édesapámat is magammal vittem, hiszen ő sokkal jobban tud alkudni, mint én. Erre a képességére ebből az alkalomból szükségem is volt, mert a lakást sokkal magasabb áron hirdették, mint amennyit én adni tudtam volna érte. A tulajdonos egy 50-60 év körül néger férfi volt, aki nehézkesen beszélte csak a nyelvünket, így ő is segítséggel érkezett. Ő a fiát, Hassant (ejtsd Ásszán) hozta...

FEB
18
2015

Myrna 1. fejezet

hetero

Brian megrázta a fejét. Micsoda társasága van. Atyaég! Briannek komolyan oda kellett figyelnie, hogy képes legyen egyenes vonalon haladva eljutni a liftig, és hogy a fülkében a hatos gombot nyomja meg. Nekidőlt a falnak... ahogy a lift elindult, a gyomra a csizmájába zuhant. Mi is a csaj szobájának a száma? Hat-tizen... valamennyi. Tizenöt. Tizenhat. Tizennégy? Le kellett volna írnia. Becsukott szemmel arra gondolt, amikor Myrna leheletét a fülén érezte. Lágy hangja átjárta a fejét.
Hat tizenöt. Végre emlékezett. Tudta, hogy nincs a legjobb formájában. Myrna vajon minek szedte fel? Mi lehet az, amit jelen pillanatban vonzónak találhatott benne? Csak nem azt, hogy rinyált? Fel nem fogta. Myrna ráadásul Sed mellett ült, aki úgy vonzotta be még a megközelíthetetlen nőket is, mint az éjjeli lámpa a bogarakat. Például Angie-t.

*  *  *

A takarítónő 1. rész

hetero

Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren
Válásom után rám szakadt a ház minden áldása, többek között a takarítás is. Talán nem kell bizonygatnom, hogy ez a férfiak többségénél jelentősen háttérbe szorul a focimeccs nézéssel szemben is ami talán a szabadidő eltöltésének legsilányabb módja. Legalábbis mióta sehol sem vagyunk a világranglistán.
Barátaim szimpatizáltak velem és egymás után ajánlották saját takarítónőiket. Eleinte idegenkedtem az ötlettől hogy valaki sertepertél a házban vizesvödörrel meg seprűvel a kezében, de hamarosan...

FEB
17
2015

Egy család

hetero, férj-feleség, Valentin-nap

Karl vagyok, 35 éves múltam. Nem vagyok egy Adonisz, de csúnya sem vagyok. Azt szokták rólam mondani, hogy jó képű vagyok. Magas vagyok, kondizom, de erről majd később. Most jelenleg munkakereső. Egy szép kis családi házban élek a feleségemmel. Őt Agnesnek hívnak és öt évvel fiatalabb nálam. Nagyon szép, dekoratív nő. Hosszú, váll alá érő sötétbarna haja van, kék szeme, pici melle és formás alakja van. Jól megvagyunk, gyerek nincs és valahogy a szexuális életünk is holtponton van. Mikor megismerkedtünk 10 éve, olyanok voltunk, mint a nyulak. Mikor lehetett egymásnak estünk, bárhol, bármikor. Mára ez már megszűnt. Örülök, ha magához enged egyszer-kétszer.
Együtt kezdtünk el edzeni járni, ő a rabja lett a dolognak, mikor észrevette, hogy lement a feneke és egyre feszesebb lett és ráadásul még a férfiak száma is megnőtt akik utána fordultak. Én egy idő után nem...