JÚN
06
2014
JÚN
05
2014

Éva 3. rész

hetero, diák

Ahogy azt megbeszéltük, egy héttel később újra Éva tanárnő ajtajában álltam. Élesen élt még bennem a kép és az érzés, ahogy egy héttel azelőtt ez a gyönyörű nimfomán istennő leszopott az előszobában, és azt mondta, hogy ma menjek el hozzá újra.
Sugárzó mosollyal az arcán nyitott ajtót és a lakásba invitált. Ahogy az ajtó becsukódott a nyakamba vetette magát és szájon csókolt. Én idő közben előhúztam hátam mögül a csokit és a rózsaszálat, amit neki hoztam, ezeknek nagyon megörült.
- Honnan tudtad, hogy a tejcsokit szeretem? –kérdezte pajkos mosollyal, majd ajkát beharapva megfordult és beljebb invitált.
Azonnal megakadt a tekintetem a formás, nagy fenekén, amire ráfeszült az a csöpp kis nadrág, amit viselt.

*  *  *

Jessie és Ava 1. rész

hetero

- Tisztázzunk egy-két dolgot! - lihegi. Lehúz a pultról, és a derekára ültet, majd rám mered. - Rosszul hazudsz.
Igen, ezzel tisztában vagyok. Anya és apa mindig mondta is. Csavargatni kezdem a hajam, mikor hazudok. Nem szándékosan csinálom - nem tudom megakadályozni. Vajon még mit akarunk tisztázni, mert én mindjárt felgyulladok a szenvedélytől.
Odahajol hozzám, megcsókolja az ajkam, és finoman végigsimítja nyelvem a nyelvével.
- Most már az enyém vagy, Ava!
Csípőjét körkörösen mozgatja - ettől feljebb csúszom, és megfeszítem az izmaimat, hogy megszabadítsam magam az ölemet elöntő, szűnni nem akaró zsongástól. Szemtől szemben vagyunk.
- Örökre megtartalak! - közli velem, miközben hozzám nyomja a csípőjét.

JÚN
04
2014

Különleges szexélményeim 31. rész

hetero

Sziasztok. A húgommal folytatott mocskos szexuális viszony új mélységekbe süllyedt. A húgom férje váratlanul igen előrébb lépett a céges ranglétrán, konkrétan a nettója megháromszorozódott. Ki is találta, hogy ő akar egy harmadik gyereket, a húgom hagyja ott a munkát, és szüljön megint. Pár hétig még seggbe is gumival dugtam a testvéremet nehogy tőlem legyen terhesen, mert leállt ugye a gyógyszerrel. De aztán teherbe esett a férjétől, és már egy három hetes terhes. Persze még semmi nem látszik, de izgalmas egy mástól terhes nőt megbaszni, aki ráadásul a húgom. Már megbeszéltük, hogy a végsőkig dugni fogunk, aztán a baba szoptatása közben is le fog szopni majd. De részletesen majd akkor mesélek, ha nagy lesz a hasa.

*  *  *

Egyetlenem

hetero

A lány a konyhában ült, könyvet olvasott és narancsot csipegetett egyedül. Már hat hónapja összeköltözött vőlegényével, aki sokat túlórázik. Vagyis ezt mondja.
A lány nem volt ostoba. Érezte az idegen női parfümök illatát, látta az ingeken a rúzsfoltokat, hol szőke, hol sötét hajszálak kerültek a férfi ruhájára. De hallgatott, és mikor vőlegényével lehetett, akkor volt a legboldogabb. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, letörölte könnyeit, és arcára mosolyt varázsolt – végre megjött!
A férfi sápatagon, komoran lépett be a konyhába, nyakkendőjét lazította éppen, és megkönnyebbült, mikor menyasszonyát mosolyogva látta meg. Odament hozzá, és egy finom csókot lehelt ajkára, mire a lány átölelte nyakát, és szorosan hozzábújt. A férfi is körbeölelte testét, amit mindenkiénél szebbnek tartott, s teljesen a magáénak követelt. A legszebb volt az ő...

*  *  *
JÚN
03
2014

Téves telefonhívás

maszturbáció

A nő ernyedt testtel fekszik a hatalmas franciaágyon... Teste meg-megrezzen, ahogy felidézi elméjében az alig egy perce befejezett téves telefonbeszélgetést. Fáradt volt már... kimerítette az egész napos papírmunka... még a zuhanyzás sem segített felfrissülni.. Leroskadt ágyára, elterülve várta az álmot, ami majd magával repíti és megfeledkezhet fáradalmairól és testét könnyűnek, súlytalannak érezheti...
Már az álom kapujába járt, mikor egy kellemetlen csörgő hang riasztotta fel... Nyöszörögve és bosszúsan emeli fel a telefonkagylót... Halk, bódult hangon beleszólt..
- Igen! Tessék!?
Egy ismeretlen, mélyen duruzsoló férfihang beleszól...
- Szia édes... alig vártam, hogy újra halhassam azt az izgató hangod...

*  *  *

Hosszú és durva hétvége

homo

Egy pénteki napon megbeszéltem egyik ismer?sömmel, Lacival hogy átjön hozzám, megnézünk egy filmet iszogatunk. Így is volt. Estefelé megérkezett leültünk, ittuk a söröket, néztük a filmet. Mikor vége lett mondta, hogy kölcsön szeretne kérni egy könyvet. Mondtam neki, hogy a szobámban van, de egy pillanat és kihozom neki. Mikor megfordultam és elindultam, hirtelen egy kéz a hátam mögül befogta az szám. Csíp?s illatot éreztem, majd minden elsötétült.
Mikor felébredtem és körülnéztem rájöttem, hogy a szobámban vagyok. Meztelenül feküdtem az ágyamon, a kezeim kikötözve az ágy két széléhez. A szám be volt tömve. Próbáltam kiszabadaulni a kötélb?l, de nagyon er?sen meg volt húzva.Laci ott ült egy székben az ágyam mellett. Mikor észrevette, hogy felébredtem így szólt:

JÚN
02
2014

Húgom és én

családi, szűz, tini, testvérek

Gyerekkoromban vidéken éltünk egy alföldi faluban. Nem lakhatott ott ezernél több ember, de talán annyi sem. Két út vezetett be a faluba, az egyik a puszta, a másik a falu melletti domb felől. Mindkettő a főtérbe torkollott, illetve innen nyíltak a kisebb utcák is. A falu keleti részét befedő erdőben egy kis patak csörgedezett, bár alig lehetett fél méter mély.
A dombon állt a templom, ahonnan remek kilátás nyílt a környező vidékre. Általánosan két részre volt bontva a falu: a nagyobb részt kitevő régi, és a kisebb részben lévő új területre. Még az előbbiben régi, tornácos, általában egy emeletes házak álltak, addig az utóbbiban újabb, többemeletes kertesházak emelkedtek, illetve itt voltak a fontosabb épületek is, például az iskola. Tanítás negyedik osztályig volt, utána a gyerekek a legközelebbi nagyobb városba jártak, bár ez igencsak messze volt.

*  *  *

Kaland a Swinger klubban 3.

gruppen, férj-feleség, anál

Az étkezőben jóízűen megvacsoráztunk, párom sugárzott a szex csata után.
Úgy néztem rá, mintha most találkoztunk volna először. Egy másik asszonyt, egy „nőstény ördögöt”kaptam a háziasszony helyett, de nem bántam egyáltalán.
Vacsora közben beszélgetésbe elegyedtünk egy párral, akik most érkeztek a klubba. Jóval fiatalabbak voltak nálunk, a férfit Péternek, a feleségét Mariannak hívták, nagyon szimpatikusak voltak. Mariann nagyon vonzó, mondhatni „dögös” nő volt, fehér csipkés, átlátszó bugyiban és melltartóban jelent meg, ami semmit sem takart, csupasz puncija valami őrjítően izgató volt, hegyes kis formás melle majd kibökte a vékony anyagot.
Le sem tudtam venni a szemem róla, amit ő észre is vett, és kihívóan többször is széttette a combjait, egyszer még a csiklóját is megsimogatta feltűnően. Naná, hogy a farkam ágaskodott a...