ÁPR
08
2015

Szex az öcsémmel 1. rész - Igaz homo történet

homo

Én 18 éves múltam májusban, az öcsém 1,5 évvel fiatalabb. Tavaly június közepén egy 2 hetes iskolai táborban voltam. A hazaérkezésem reggelén az öcsém elment az erre az időszakra ”szokványosnak” mondható idényzáró ill. idénynyitó sport táborba. A tábor 5 hetes volt. Öcsém és én eddig még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy maszirozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a maszirozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy maszirozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam maszirozni a karjának az elülső...

ÁPR
07
2015

Családi riportok 4. rész

családi, anya-lánya

A negyedik sztori a szomszédomé, aki egy 40-es csini hölgy és kb. 5-6 éve lakunk egymás mellett, de csak tavaly kerültünk félig meddig baráti viszonyba, a történetét viszont csak idén nyáron osztotta meg velem, amikor egy beszélgetésünk alatt megkérdeztem tőle volt-e valami átlagostól eltérő szexuális élménye.
-Nos nem hinném, hogy ilyen bárkivel megesik, mert baromi nyitottnak kell ahhoz lenni, hogy hagyd magad sodortatni az eseményekkel, de közben figyelj arra is, hogy nehogy nagyon elsodorjon. Ez most lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de azt hiszem érted mit akarok mondani.
35 éves voltam, a lányom 16. A férjemmel minden oké volt, jól éltünk, nem veszekedtünk, de a szex valahogy kezdett ellaposodni és egyre ritkábbak lettek az együttlétek. Először azt hittem van valakije, elkezdtem nyomozgatni utána, de rájöttem semmi ilyesmi, csak egyszerűen nem kívánja a szexet. A munkája meg a hobbija /horgászás és foci a haverokkal/...

*  *  *

Osztálytalálkozó 1. rész

hetero

- Ugye mondtam, hogy ne ott fordulj le! Most tessék: eltévedtünk!
- Az istenért Szilvi, hidd már el, hogy jó felé megyünk! Nóri azt mondta...
- Pff, Nóri! - fújt barátnőm, mint a dühös macska. Egész álló nap ezt hallgattam, és most itt a folytatás.
- A drágalátos Nórikád igazán küldhetett volna egy GPS - t, ha már ilyen kőgazdag - nézett rám gúnyosan.

*  *  *
ÁPR
04
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
03
2015

A takarítónő 5. rész

gruppen

Márta heti jelenése rendszerré vált. Minden alkalommal pontosan érkezett, gyors átöltözést követően munkához látott és szinte észrevétlenül ragyogó tisztaságot teremtett a lakásban. Mint Hófehérke a törpék tanyáját, úgy tette Márta az én lakásomat ismét élhetővé. Hosszú elhanyagolt hónapok és évek nyomait tüntette el, felpezsdítette a lakást és a szexuális életemet. Nem utolsó sorban a sajátját is. Egyre szabadabban élvezte az együtt töltött órákat és a végletekig elment az örömszerzésben. A tapasztalatlan és kielégületlen feleségből egy lepedő akrobata vadmacskává fejlődött. Ahogy az idő halad előre úgy lettek az együttléteink egyre intenzívebbek és sokszor szinte kicsavart mint egy mosogató rongyot. Az egyre fokozódó fizikai igénybevétel mellett észrevettem egy másik annál sokkal veszélyesebb folyamat kialakulását, ami megrémített. Egyre szomorúbban ment el és többször tett célzást, hogy legszívesebben nálam maradna. Kétségtelen lett...

*  *  *

Kaland a sógornőmmel

hetero, nyaralás

Ez a történet rólam és a sógornőmről írtam. A feleségem húga Suzy mindig nagyon tetszett nekem. Sokat fantáziáltam róla és ilyenkor rendre mindig nagy merevedésem lett, amelyet egy jó önkielégítéssel mindig orvosolni kellett. Mindig nagyon jó alakja volt, de mióta szült az óta tetszik a legjobban, nagyon jó kerek feneke lett, gyönyörűen domborodó vénuszdombja van, amely édes kis tevepatákban végződik, és nem utolsó sorban a kívánatos mellei, amelyek a szoptatás alatt duplájára nőttek és most sem lettek sokkal kisebbek, egyszóval kívánatos harmincas.
A történet előzményéhez hozzá tartozik, hogy a feleségem néha szokta mondani”kuki”, amit nem szeretek ezért mindig mondom Neki, hogy büntetésből csengetek a dupla csengő gombokon (a mellbimbói) és akkor abba hagyja.

*  *  *
ÁPR
02
2015

Az Igazi Gyönyör

leszbi

Adrienn vagyok, 23 éves. Azon a csütörtök éjjelen nem tudtam elaludni. 1 óra körül lehetett, amikor kiültem az erkélyemre elszívni egy cigarettát, és meginni még egy pohár bort. Farkasréten lakom egy emeletes családi házban. Hangulatos innen a kilátás. A Pest környéki éjszakai fények, és a közeli erdős hegyoldal... Anna járt a fejemben, és az a bő másfél hét, amióta ismertük egymást. Végre volt valaki az életemben, akivel igazán egy hullámhosszon voltam. Jól megértettük egymást, és többnyire Annának is ugyanazok voltak a kedvenc hobbijai, mint nekem. A régi barátnőimet is kedveltem, de vele sokkal több közös témám volt, meg úgy általában véve sok mindenben hasonlítottunk egymásra. Anna amúgy 27 éves.
Egy gazdagréti kisboltban találkoztunk először. Kisegített némi apróval, aztán amikor kiértem az utcára, Anna még ott kávézott a bolt előtt. Mondta, hogy néhány hete költözött ide Gazdagrétre egy közeli településről, és még nem ismer...

*  *  *

Új barátok

homo

Kis kikapcsolódásra vágyva megragadtam az interneten kínálkozó egyik jónak tűnő lehetőséget egy gyógyvizes lubickolásra Zalában. Épp magányos voltam, így nem kellett senkivel egyeztetnem az időpontot és jelentkeztem. A kedves női hang közölte, hogy mivel egyedül vagyok a szállodában össze fognak rakni egy másik férfival hacsak nem akarom kifizetni az egyágyas horribilis összegű felárat. Mondtam, jó lesz ez így. Legalább nem unatkozom magamban az üres órákon. Gyors csomagolás és már indulhattam is a „last minut” felkínált pihenésre.
Valóban a szállodában tájékoztattak az elhelyezésről és a szobatárs személyéről. Ő már fenn volt a szobában, menjek csak fel és helyezkedjek el. A szót tett követte és a lift felrepített a negyedikre ahol némi keresgélés után megtaláltam a szobám. Illetve fél szobám. Mosolygós magamforma középkorú férfi üldögélt a szobában és melegen üdvözölt. Megbeszéltük az elhelyezkedést és kipakoltam a bőröndből....