Hírek

JAN.
28.
2022

A kanapén 2. fejezet

A következő hét homályos volt. Anya semmi jelét nem adta annak, hogy mit csinált velem, és nem volt módomban felhozni a témát: "Ó, igen, anya. Emlékszel a múltkori estére, amikor kiverted nekem? " Ezt a beszélgetést egyetlen pasi sem akarja lefolytatni az anyjával! Azon a héten számtalanszor kivertem, emlékezve arra az érzésre, ahogy anya keze a kemény farkamon van, ahogy fel-le simogatja, a könnyed ritmusra... a francba! Most megint meg kell tennem.
Mindenesetre a hét eltelt. Kíváncsi voltam, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt-e, vagy (ahogy reméltem) rendszeres lesz-e. Úgy értem, korábban soha nem gondoltam anyára ilyen módon, ő csak az anyukám volt, tudod, megcsinálod a...


Egy kis tej

Piroskának kisfia született. A fiúcska jól fejlődött és így hamar hazamehettek a kórházból. A szükséges idő elteltével Piroska és Pisti boldogsága a házasélet örömeivel együtt lett teljes. Azaz csak lett volna, mert a kicsi hat hónapos korától nem akarta elfogadni az anyatejet. Ez még nem is lett volna baj, de Piroska tejmirigyei rendületlenül dolgoztak tovább és esténként hiába fejte ki, jutott belőle a hitvesi ágyba is. Ez viszont egy idő után idegesítette Pistit, emiatt a házaséletük kicsit szerényebb lett.

– Gratulálok Pistikém! Gyönyörű a kicsi fiatok.
– Köszönöm. Tényleg az. De te se panaszkodhatsz Balázs. A ti kislányotok is nagyon szép ám.
– Igaz, ő egy kis...


JAN.
27.
2022

A helyettes

Soha nem voltam szép lány. Magas vagyok és sovány, széles csípővel és nagy orral, amely soha nem nyerte vissza rendes alakját egy kerékpárbaleset után. Tovább rontott a helyzeten, hogy sosem voltam csajos: nem sminkeltem és nem csináltam nagy felhajtást a hajam miatt. A srácok mind csodabogárnak tartottak. Talán igazuk volt.
Így hát az egyetemen találtam magam tizenkilenc évesen, szűzen és pokolian begerjedve. Az egyetemista fiúk – amennyire meg tudtam állapítani – ugyanolyanok mint a középiskolás fiúk. Úgy tűnt nincs esélyem szexuális életre. Elmerültem a tanulmányaimban és gyakran maszturbáltam.
A szobatársamat Hope-nak hívták és minden tekintetben ellentétek voltunk. Alacsony...


A tiltott érintés

A 2100-as évben járunk. A társadalmunk mesterséges befolyásolása mesteri módon működött több száz éven keresztül, így eljutottunk odáig, hogy a világ urai szép lassan elnyerték az emberek feletti totális kontrollt, és a médián keresztül bennünk elültetett félelmek és szokások lettek úrrá a teljes társadalmon. Vannak persze kivételek. A rendszer haszonélvezői, akik úgy nevezik magukat, hogy a Mesterek. Ők a világon a legnagyobb hatalommal rendelkező emberek, akik persze másként élnek mint az átlag ember, de ők szigorúan titkos társaságokba tömörülve teszik azt, ami a kispolgári életben tilos vagy egyszerűen már elfeledett, illetve akár félelemmel átitatott rossznak beállított dolog, amit...


JAN.
26.
2022

A Tej 1. rész

Válás után pár évvel apám új asszonyt hozott a házhoz. Szó szerint a bíróságról kifelé jövett belerohant egy másik nőbe. Szomorú volt és társaságra vágyott, ezért meghívta másnapra egy kávéra.

Hónapokig nem találkozott Pamelával. Tudtam, hogy viszonyuk van, de nem igazán járt nálunk. Mindig elmentek valahova. Miután egy görbe este után hazatért, bevallotta nekem, hogy nem akar újranősülni, ha ez a kapcsolata nem sikerül.

– Az nem lenne jó neked, különösen, hogy most vesztetted el anyádat. – mondta.

Arra gondolt, hogy a kalandja Pamelával csak ideiglenes, de minden számítását túlszárnyalva, még hónapok múltán is eleven volt. A hónapokból évek lettek, és végül úgy...


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 25. rész

– Meddig leszel lent a házibuliban? – kérdezte Timi.
– Nem sokáig. Éjfél előtt mindenképpen a Studióba akarok érni – felelte Lorena, miközben késő délután sminkelte magát a fürdőszobában állva.
– Király. Az amúgy komoly, hogy két helyen is szilveszterezni fogsz.
– Élni tudni kell – mondta mosolyogva a barna hajú csaj – Megnézem azt a házibulit, ha már Klaudia meghívott.
– Jól teszed. És mi a terved?
– Hogy érted?
– Szerinted? Fogsz kefélni?
– Igen, vagyis remélem. Az a tervem, hogy összejövök valakivel a házibuliban, meg majd dugok valakivel a klubban is.
– Mekkora ribanc vagy!!! – kiáltott fel nevetve Timi.
– Mondtam, élni tudni kell – ismételte...


JAN.
25.
2022

Érzéki vagyok 2. rész

– Amig a Pipapot nem hallottam, igazi skatra gondoltam. Rendes kontra, rekontra bemondásokra. Hogy kell Önökkel játszanom?
– Prima – szólt Michaela, és intett, hogy menjek közelebb. – Akkor vetkőző skatot fogunk játszani. Minden vesztett játszma után a vesztes köteles egy ruhadarabtól megszabadulni. Cipővel, zoknival, harisnyával nem lehet fizetni. Sőt órával, ékszerrel sem! Világos?
Erőltetetten vigyorogtam ezen a különös fizetési módon, de megadóan igent bólintottam. A háziasszony újból teleöntötte a poharainkat, majd egy vadonat új pakli kártyát vett elő. Mindenki húzott egy lapot. Az enyém volt a legnagyobb, ezért nekem kellett az osztást megkezdeni.
Hertha még...


A szolgák

A középkorú házaspár teljesen átlagos életet élt a vidéki faluban, legalábbis a külvilág számára. Zsuzsi tanárnő volt a helyi általános iskolában, a férje Péter, pedig egy irodában dolgozott. Zsuzsanna, negyvenes évei elején járó, vállig érő fekete hajú, igazi természetességgel megáldott nagydarab NŐ. Nyáron gyakran viselt lenge ruhákat ahol kidomborodott, hatalmas melle, széles csípője, széles, kerek feneke. A ruha látni engedte az asszony vastag lábát, és a kb. 130 kg-os és 170cm, magas, vidéki debella, borotválatlan, szőrös hónalját.
A férje, Péter hozzá képest vékony, kissé nőies, de sportos alkatú izmos negyvenes férfi. A férfi fiatal kora óta rajongott a duci, nagydarab nőkért......


JAN.
24.
2022

Bűnben élni

Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Ülök a parókia dolgozó szobájában és sokadszori nekifutásra elkezdem leírni eddigi életem titkos, bűnös életem történetét.

„1965 be születtem egy kis város Téglagyárának egy szoba konyhás szolgálati lakásába második gyerekként. Nővérem 3 évvel idősebb volt. Apám, anyám nehéz fizikai munkával keresték meg a napi kenyérre valót, Isten segedelmével. Húgunk két éves koromban született meg. Szüleink a konyhába mi a lány testvéreimmel a szobában az apám által készített nagy ágyban, szalmazsákokon aludtunk, éltük minden napjainkat, iskolás éveinket. Mostani fiatalok által használt „én időnk” nem volt, nem volt intimitás, nem volt szégyenlősség a szigorú...