MÁR
16
2015
MÁR
14
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
13
2015

Áramszünet

hetero, tini

A szüleimmel átmentünk a szomszédba, ugyanis meghívtak vacsorára. Egyáltalán nem bántam, mert a srác, Dániel már nagyon régóta tetszik.
Az asztalnál ültünk, mellettem Dani, amikor hirtelen elment az áram. A konyhában korom sötét lett, kintről csak a Hold fénye világított be.
- A francba - hallottam Dani anyjának Kingának a hangját, majd az alakját láttam kimenni a helyiségből.
- Király - nevetett fel mellettem Dani, és a kezét a combomra tette. Nyilván véletlen volt, így megfogtam és elhúztam onnan, de ő visszatette. Furcsán ránéztem, és a kezét egyre feljebb csúsztatta, mire fészkelődni kezdtem. Megköszörültem a torkomat, majd kicsit felemelkedtem a székről, ahogy a combom belső felét kezdte simogatni.
- Hagyd abba - súgtam neki. Nem láttam, de el tudtam képzelni az önelégült vigyort a képén.

*  *  *

Leszbikus fantáziálgatás

maszturbáció

Nem gyakran járok el bulizni, de ha igen, akkor is én vagyok a csapat legrendesebb tagja. Még egyszer sem kavartam senkivel, alkoholból is maximum pár kortyot iszok, és ha valaki elveti a sulykot, akkor megpróbálom észhez téríteni, de ha ő nagyon nem akarja ezt, akkor persze nem vagyok erőszakos.
Elég messze lakok a barátnőimtől, mind koleszosak vagyunk, szóval ez érthető. De az évzáró után elmentünk fagyizni, és megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik frissen érettségiző srác házibulijába, mert a legtöbbünk már nagyon rég vett részt effélén. Öten vagyunk úgymond a „csapatban”, de két lány sokban kitűnik közülünk. A., K., és én csendesebb, nyugodtabb karakterek vagyunk, míg V. és F. gyakran eljárnak bulizni és sokkal több emberrel vannak jóban, mint mi.

*  *  *
MÁR
12
2015

Családi riport 2. rész

családi, testvérek

A második történet egy srácé akivel egy helyre jártunk edzeni és haverok lettünk aztán egy átsörözött estén megosztotta velem a titkát.
- A helyzet az, hogy néha még most is felemás érzések vannak bennem a történtek miatt. Néha szégyellem magam és azon agyalok, hogy mi lett volna ha nem történik meg, néha meg az van bennem amit egy haverom szokott mondani: "Szarni bele, szól a zene!" Ami nagyjából azt jelenti, hogy ne foglalkozz vele, minden rendben.
Hogy értsd az egészet, nagyon az elején kell kezdenem. Apámnak volt egy felesége, aki épp kilencedik hónapos terhesen feküdt a kórházban és az én jóapám ezalatt összejött anyámmal. Nagyjából akkor fogantam amikor a nővérem született. Persze mikor kiderült, hogy az öreg nem csak a feleségének csinált gyereket, hanem anyámnak is, hatalmas balhék voltak. Bírósági hercehurca, meg hasonló "finomságok", aminek az lett a vége, hogy apám kibékült a feleségével és együtt maradtak, de...

*  *  *

Alexandra vágyakozásai 2. részlet

hetero, anál

– Gyere velem – mondta.
Az igazság az, hogy egész este csábított, akárcsak az első találkozásunk napján. Olyan erős vágyat ébresztett bennem, fizikai, állati gerjedelmet, hogy kész voltam, hogy bármit megtegyek azért, hogy teljesen az enyém lehessen.
Követtem a dolgozószobájába. Sam jött utánunk. Elliot és Gus, akik már korábban leléptek, ott vártak. Megborzongtam a rossz előérzettől, mely a többiek váratlan jelenléte miatt tört rám. Lelkem mélyén azt terveztem, hogy beavatásomon kizárólag csak Reggie lesz jelen. A rettegés és a félelem hatalmába kerítette testemet, s azzal fenyegetett, hogy teljesen legyőz, s kiűz a szobából.
– Alexandra, a zsámolyra! – parancsolta Reggie, mielőtt még legyőzhettem volna a félelmemet. Tekintélyes szavai visszahozták gondolataimat a szobába, ahol megpillantottam az egyszerű berendezést, az egyszerű bőrkereveteket, és a bőrrel borított kisszékeket, melyek szépen, sorakoztak a kandalló...

MÁR
11
2015

A takarítónő 3. rész

hetero

Mielőtt teljesen "lecsendesedett" volna ismét simogatni kezdtem és apró csókokkal igyekeztem újra felizgatni. Annak ellenére, hogy már többször elélvezett ami jelentősen leszívta az erejét Márta meglepő gyorsasággal reagált az akcióimra és szaporodó légzése jelezte, hogy készem áll a végső bevetésre. Igaz, fogalma sem volt mi várt rá, de olyan hevesen csókolt vissza amikor a szájára találtam, mintha csak most kezdenénk szeretkezni.
Benyúltam a combjai közé. Olyan forró volt a pinája mint egy katlan, és olyan nyálkás mint egy csiga. Két ujjam akadálymentesen siklott be ami teljes tágultságról árulkodott. "Ez a nő készen áll élete leghevesebb baszására" állapítottam meg, és még egyszer rátapadtam a szájára miközben keményen ujjaztam. Átölelt olyan gyengéden ahogy csak egy nő tud ölelni és mindkét lábát a derekamra fonta, ezáltal nyitva szabad utat a farkamnak a barlang elfoglalásához. Amikor lefejtettem magamról mindkét lábát és...

*  *  *

Fantázia

s/m, anál, munkatárs, közlekedés, bilincs

A történet a fantázia szüleménye. Minden nemű egyezés a valósággal csak a véletlen műve.
Egy személyszállító hajón dolgozom matrózként, idestova 10 éve.Én és a kollégáim nagyon jó munkaviszonyban vagyunk. Történt azonban két éve, hogy új másodkapitányt kaptunk. Egy nőt. Pontosabban egy lányt. 27 éves, 164 cm magas, vékony, tele tetoválással és felsőbbrendűségi hajlammal. Eleinte megpróbáltuk elfogadni, hogy egy nálunk fiatalabb nő dirigáljon nekünk de gyorsan sikerült neki mindegyikőnket kisebb nagyobb dolgokkal felbőszítenie. Tenni nem tudtunk ellene semmit, hiszen a felettesünk, de a bosszú ott motoszkált mindenkiben. Senki nem tekintett rá nőként, a stílusa, a kicsit fiús megjelenése nomeg persze a beosztása miatt sem. Számunkra a tény, hogy ilyen fiatalon magas pozícióban van csakis azt jelenthette, hogy ő bizony sokat térdelhetett és hajolhatott be mire ide eljutott. Én sem nagyon szerettem vagy tiszteltem de én néha azért...

MÁR
10
2015

Myrna 5. fejezet

gruppen, anál

Myrna álmos arccal nyújtóztatta ki a karjait a feje fölé, és átfordult, hogy Brian hátához bújjon. Tizenkét órán belül repülőre kellett ülnie, és a legutolsó dolog, amire vágyott ma reggel, hogy fölkeljen az ágyból. Csak pár órájuk maradt, hogy illően elbúcsúzzanak egymástól, és Myrna minden egyes pillanatot ki akart élvezni. Brian hasára csúsztatta a kezeit, ajkával a vállát cirógatta, és ahogy egyre feljebb kúszott a keze, az ujjai beleakadtak egy karikába a bal mellbimbónál.
Myrna szemei felpattantak. Piercing?
- Abba ne hagyd - mormolta álmosan Trey. - Fincsi. Myrna hirtelen felébredt, és felült.
Felrántotta a takarót, hogy eltakarja meztelen melleit.
- Hát te mit csinálsz itt?
- Én hívtam - közölte Brian az ágy túloldaláról.