Hírek

FEB.
3.
2022

Segítettem a kolleganőmnek

A történet múlt héten esett meg velem. Kezdem onnan, hogy egy vidéki városban dolgozok karbantartóként. A gyárban javarészt idősebb nők dolgoznak, ha esetleg egykét csinos tinilány odatéved, az addigra tovább is áll, mire az ember a nevét megtudná. Az a kevés fiatal csaj, aki huzamosabb ideje a cégnél dolgozik, az pedig nem a modell alkatok közül való. Igaz ez a történet főszereplőjére – nevezzük Vikinek – is. Ő 24 éves (én 32), húsos, de nem kövér, nagy mellekkel és nem különösen szép arccal, hosszú barna hajjal. Az esetig a fantáziámat nem igazán mozgatta meg.

Történt ugyanis, hogy egy nap leszólított, hogy szivességet szeretne tőlem kérni. Ez azért volt furcsa, mert előtte soha...


Az első élményem

Fiatalabb koromban (olyan 13-14 évesen) nem igazán ment a csajozás, kis pufi gyerek voltam és csak figyelhettem ahogy a haverok minden hétvégén jobbnál jobb csajokat szednek fel. Persze akkoriban még szó sem volt szexről de azért na, kellemetlen érzés volt mindenesetre. Volt néhány srác aki már szexelt de nem ez volt a jellemző. Én mindig elnyomorogtam a bulikban, vicceket meséltem, mindenki imádott, a csajok nagyon jó barátnak és embernek tartottak, de ennek ellenére otthon hokizhattam egyedül. Nem értettem, hogy mi az a hatalmas különbség amitől a legjobb akkori barátom egy bulin 3-4 nőcivel is összejön, addig én csak tengek lengek mint egy elveszett lélek.
Hát úgy döntöttem,...


FEB.
2.
2022

A Tej 2. rész - Bevásárlás

– Paul... Csöpögök...

Mostohám félénk, de sürgető hangját hallom a hátam mögül. Megfordultam. Pár méterrel hátrébb állt, kissé meggörnyedt, arcán vörös pírral. A lila ingén két apró sötét folt jelent meg.

Tágra váltak szemeim, felgyorsult a pulzusom. A farkam életre kelt. Még nem szereztünk be mindent, ami a vacsorához kell, de nem akartam Pam-et zavarba hozni azzal, hogy úgy kelljen sétálgatnia, hogy a mellei eláztatják a ruháját. Sokkal csábítóbb volt a lehetőség, hogy a kezemmel letapizhatom.

– Renben – mondtam, és a torkom hirtelen kiszáradt. – Rendben, menjünk. – Odasétáltam hozzá, és megragadtam a karjáról lelógó kosarat, betettem a bevásárlókocsiba, és...


Érzéki vagyok 3. rész

Lehajolva a csupasz szeméremajkait kezdtem csókolgatni. Egymás után szedtem le róla a bőr mellényt és a blúzt.
– Teljesen pucéron akarsz, vagy a neccharisnya rajtam maradjon? – kérdezte. – Még nincs sok tapasztalatom a férfiak terén, ezért bocsáss meg ha ügyetlenkedem.
Leemeltem a székről és arcát, nyakát kezdtem csókolni. Kissé eltoltam magamtól és végig néztem rajta. Formás, de koránál fiatalabb kinézete volt. Amikor a mellbimbóinak csókolgatása után harapdálni kezdtem azokat, felsóhajtott:
– Nem gondoltam, hogy ilyen istenien fogom magam érezni a karjaidban! Óh Eilert! Mit teszel te énvelem? Úgy érzem magam, mint egy nimfomániás! Semmi sem elég! Szeress még!
Gyorsan...


FEB.
1.
2022

Hálózati üzemzavar és következményei 3. rész

A következő találkozót már Andi szervezte, mert izgatta, hogy Mariann mit akar mesélni. Meg sem fordult senki fejében, hogy ne Mariann legyen az est levezetője.
Mariann egy kérdéssel kezdte:
– Ugye emlékeztek arra, amikor Péterék ideköltöztek és nagy bulit rendeztek? – majd meg is válaszolta a kérdést – Persze hogy emlékeztek, azt nem lehet elfelejteni.

Itt meg kell szakítanom Mariann elmesélését, mert a megértéshez ismerni kell azt a bizonyos bulit, amelyet mi négyen nagyon jól ismertünk. Felidézem.
Az utcában épült egy ház, amelyen már az elején látszott, hogy kicsit túlméretezett. A tulaj nem is bírta anyagilag a befejezést és megállt az építés. Egyszer csak azt...


Közeli első

Dean és én az alagsorban töltöttük az időt Playstation-nel játszva. A helyiséget a család alapvetően tárolásra használta, de mi részben lakhatóvá alakítottuk. Volt egy rongyos kanapénk, egy kis hűtőszekrényünk, tévénk és játékkonzolunk. A játék végül felforrósodott és fiatalabb korunkból megőrzött módon barátságos birkózómérkőzéssel rendeztük az ügyet. Soha nem használtam ki teljes erőmet a bátyám ellen. Nem az egóját akartam megvédeni, hanem mert bátyámként és bálványomként hagyni akartam hogy ő kerüljön fölénybe. És igazából titokban élveztem, hogy alatta lehetek és az izmai szorítanak. Mivel otthonülős nyári napunk volt, mindketten csak boxert viseltünk. Miközben birkóztunk karjaink és...


JAN.
31.
2022

Apró hiba

Mitch, Tank Boy, Cooper és én összejöttünk egy italozásra Coop házában amikor egy hét eltávozást kaptam a seregből. Szokás szerint kicsit túl messzire mentünk és a végén eléggé kapatosan tértem haza. És még csak kora este volt.
Vihogást hallottam Stacy hálószobájából amikor becsuktam a bejárati ajtót és a lépcsőn próbáltam felbotorkálni. Óh ne! A kis piszoknak valószínűleg itt volt egy csapattársa. Stacy öt évvel volt fiatalabb nálam. Lehet hogy a húgom, de számomra mindig is "a kis piszok" volt. Nem számított milyen kedves voltam vele, mindig tett valami aljas megjegyzést. Egyáltalán nem jöttünk ki. A lépcső megpördült körülöttem és meg kellett kapaszkodnom a korlátban. Mély levegőt...


Szégyenlem ezen írásom

Mint minden egyetemi éveim záróvizsgái után a koleszes évfolyamtársak, a kollégium klub részében egy ívással egybekötött tivornya keretében engedtük ki a felgyülemlett gőzt. Ez az utolsó évben sem lehet másként, hiszen csak a diplomát kell megvédeni és vége az egyetemi életünknek. Az örök szervező, Erika ismét kiírta az időpontot a face zárt csoportba. Péntek este 20 óra. Gyanítható volt nagy bulira készült, mivel titokzatosan előre jelezte egy felejthetetlen estével búcsúztatjuk egymást és a koleszt. Én a barátnőmmel Katival mentem kicsit késve 30 percet, hiszen tapasztalat, a kezdet mindig laposan indul. Erika nyitott ajtót, egyik segítőjével. Puszi-puszi után a tisztelet körök, meg hogy...


JAN.
29.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Dupla ágy

Kayla az ajtóban állva figyelte ahogy anyja olyan dühösen szorítja a belső telefon kagylóját hogy kifehéredtek az ujjpercei.
– Jól figyeljen! Hetekkel ezelőtt lefoglaltam a szobát és két ágyas szobát kértem nem duplaágyast, úgyhogy azt is akarok!
Egy kis csend következett, amikor a vonal túlsó végén levő szerencsétlen alkalmazott mondhatott valamit, de a lány anyja csak még jobban felfortyant.
– Nem érdekel mennyire van tele a...

Régen látott barátnőm....

Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg, hogy augusztus utolsó hétvégéjét együtt töltjük....

Erotikus levelek 1. rész

Drága Coltonom, én édes-bús szerelmem!
Több hete felém se nézel... a leveleid csak tüzet gyújtanak bennem, de szomjam nem óhajtod oltani.
A birtok ugyanolyan, mint legutóbb láttad, egyetlen változás csupán az új lovászfiú és az a szobalány, akit Marta ajánlott. Kedvedre való lenne mind a kettő, már ha idetolnád azt a gyönyörűséges képed. Tudod, milyen büntetés nekem a hiányod? A férjem halála óta még csak teendőim sincsenek, sem a...

Couch Surfing 2. rész

Megkezdtem a kelet-európai túrám második szakaszát – és az előző napi berlini megállóm után most az „Arany városba” érkeztem. A „telekocsim” a híres Károly-híd közelében rakott ki – innen csak néhány lépésnyire van a centrum. Azt ugyan sajnos még nem tudtam, melyik környéken lesz az aznapi kanapém, mert Gabrielle (vagy röviden Gabi) nem akarta elárulni a meghívójában. De a találkozót a városháza csillagászati órája alá beszéltük meg – egy nagyon...