Hírek

MÁRC.
17.
2022

Egyetemi évek 2. rész

Vártam... Eltelt egy hónap, majd még egy de komoly érdeklődő egy sem jelentkezett a hirdetésre. Közben persze dolgoznom kellett, így hát továbbra is csak unalmas (legalábbis számomra) munkát végeztem. Csak és kizárólag férfiak jelentkeztek, mivel a számom is nyilvános volt elég sok dickpic-et kaptam. Hát volt ott minden. Közös recska, csak próbáljuk ki, leszopnak, én szopjam le őket, mindenféle ajánlat érkezett... A számom hamar le is cseréltem. Laurával elég sokszor gabalyodtunk, de valahogy én jobban vonzódtam hozzá mint fordítva, legalábbis én így éreztem.
Egyik este a profilom néztem az egyik társkeresőn és látom, hogy egy tibor604-es felhasználónevű ember írt. Párként voltak jelölve...


A Davis család

Apám még egészen kicsi koromban elhunyt, így anyám két nővéremmel nevelt fel. Nagynéném is gyakran besegített, így érthető, hogy némi férfifigyelmre vágytam.
Legjobb barátom egy osztálytársam és szomszédom volt, Mike. Állandóan együtt lógtunk. Azt hiszem, több időt töltöttem el náluk, mint a saját házunkban. Gyakran vacsoráztam ott, és néha Mr. Davis elvitt minket egy-egy baseball meccsre is. Nagyon kötődtem Mr. Davishez, és apámként tekintettem rá.
Ahogy Mike és én beléptünk a tinédzser korba, elkezdtük felfedezni a szexet – együtt. Megtaláltunk Mr. Davis pornóját, és egy késő este elkezdtünk maszturbálni. Bár egyidősek voltunk úgy tűnt, Mike sokkal többet tud, mint én. Kíváncsiak...


MÁRC.
16.
2022

Tudatlan 2-3. rész

... Mielőtt kinyitotta volna az ajtót még fejével az alhasam felé bökött.
– Hétfőn siess haza azt a borzalmat leszedjük onnan.

A szombatom jól indult. Reggel apa mondta megyünk a mocié, de előtte beszélgessünk kicsit férfi a férfival. Juditnak igaza volt, jött a felvilágosításom. Érdeklődő arccal nézte, de belül unottan, hiszen semmi újat nem mondott. A védekezés, védekezés, védekezés volt a lényeg. A szövegelése végén megkérdezte van e kérdés. Millió lett volna, hisz pont a lényegről a dugásról nem beszélt, de jobban zizegett bennem a motor utáni vágy, így csak egyet kérdeztem a petting mi. Nem volt örömem, semmi komolyat, frankót nem mondott csak azt tudtam meg amit Judit...


Egy asszony wellness hétvégéje 2. rész

Reggel hamar felébredtem és a tegnapi események zajlottak le fejembe. Péniszek, élvezések képe volt a fejembe és az, hogy 42 évesen férjes asszonyként ilyen kalandba keveredtem. És igazából nem bántam meg, igaz tudom, hogy nem illő dolog. Élveztem, hogy tetszik a testem férfiaknak, a testem, ami már nem feszes, kemény volt. Igaz átlag feletti melleim voltak, de már megereszkedtek, fenekem sem kicsi.

Reggel megbeszéltük a programot a családdal, reggeli, majd wellness, ebéd és utána elmegyünk egy 10 km-re levő tóhoz fürödni. Levonultunk reggelizni és majd leesett az állam, mikor a francia pasi odaült és együtt reggelizett velünk. Persze beszélni csak a férjem tudott vele, de a...


MÁRC.
14.
2022
Bár munkaszüneti nap van, de egy meglepetés frissítéssel szeretnénk kedveskedni nektek. :)


Interjú egy tanulmányhoz

Egy nap böngésztem az interneten és egy pszichológiai tanulmány után kutattam amikor a keresésem a Reddit-hez vezetett. A témám a serdülők érzelmi fejlődése volt. Semmi őrültség, de a Reddit-felhasználók tudják hogy ha kinyitod az ajtót gyorsan lezuhansz a fehér nyúl üregébe. Ide-oda kattintva egyre távolabb kerültem a tervezett kereséstől és megláttam egy bejegyzést amelyen megakadt a szemem: „Kutatás a vérfertőzésről. ” Nem tudtam visszafogni magam és rákattintottam. Azzal folytatódott hogy bár rengeteg kutatás létezik az ilyen szexuális visszaélésről, ez a pszichológus olyan embereket keres akik pozitív szexuális kapcsolatban álltak közeli családtagjaikkal anélkül, hogy bármilyen negatív...


Péniszbolt

Tegnap felfedeztem a fodrászszalonunk és az Arany kacsa étterem között egy újonnan megnyílt üzletet.

Még nem volt felszerelve cégtáblával, a kirakatban csak néhány uborka és banán hevert. A bejárati ajtón mégis egy „Belépés csak 18 éven felülieknek” plakát díszlett.
Hát bementem. Vanília és őszibarack illat rohant meg. A számtalan tarka polcon péniszek százai tornyosultak. Tehát egy dildo és vibrátor bolt! Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy ezzel a feltételezéssel alaposan melléfogtam.
Egy fiatal, karcsú eladónő zöld pólóban és ugyanolyan szépséges zöld szemekkel pillantott rám.
– Melyik péniszfajtát tudná elképzelni magának? – kérdezte.
A polcokhoz vezetett, amik...


MÁRC.
12.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Évforduló

Az egyes és a hetes már beállt, a rádió szüntelenül azt harsogta, hogy senki ne induljon útnak. De a hosszú hétvége sokakat csábított kiruccanásra. Mentek a Tátrába télvégi síelésre, vagy valamelyik hazai wellnessbe tavaszt várni. Ki a párjával, haverokkal, ki családdal, gyerekekkel, de nekivágott.
A hármason, bár ott is sűrűn rajzottak a kocsik, a havazás és az élénkülő szél ellenére még lehetett haladni. Csongor áldotta az eszét, hogy a...

Lázas hétvége

Péntek:
– Viola nem szeret főzni?
– Nem szeret, és nem is tud. A nők gyakran elfelejtenek főzni-mosni-takarítani, ha a nevük elé biggyesztik, hogy „dr. ”
– Naaa... – nevetett Hanga. A konyhaasztalnál ült, jobb térde a fülénél kandikált ki a tépett farmerből, bal combján egy másik kirojtosodott szakadás.
– Majd meglátod, ha odajutsz! – válaszolt Péter.
Hanga harmadik hónapja lakott Péteréknél. Rendben tartotta a házat,...

A romlás iskolája 1. rész

Leányom! Amit a naplódban leírtál valóban így van? Tudnod kell, hogy nagyon súlyos vádakkal illeted a saját szülőanyádat és jó pár iskolánkhoz kapcsolódó személyt! Ez nem játék! Ha a tinédzserkori ábrándod ez a fertő, amit leírtál akkor azonnal kicsaplak a gimnáziumból és még az egyházból is kitagadtatlak! Mondd le az igazat – az utolsó mondatnál Márton atya hangja olyan szinten elcsuklott az igazgatói szobában állók azt hitték, hogy azonnal...

Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az...


MÁRC.
11.
2022

Motivációs technika

Ráejtettem a nehéz rézkopogtatót a vastag tölgyfa ajtóra és hallgattam tompa puffanását a hideg, sötét éjszaka csendjében. Egy perccel később lágy fény világította meg a folyosót és egy férfi sziluettjét láttam az ajtó felé sétálni. Nem tudtam miért dobog a szívem úgy, ahogy dobogott. Nem szoktam a bátyámtól segítséget kérni, de végül is erre való a család.
A testvérem kissé meglepődött, de örült hogy lát engem. Azonnal beterelt a hidegből. Elvette a kabátomat és bekísért a nappaliba – vagy a könyvtárba, ahogy ő nevezte. Leültünk a kandalló mellé és mindkettőnknek töltött egy pohár italt.
Gyorsan kortyoltam egyet az égető folyadékból, remélve hogy segít megtalálni a szavakat ahhoz...