JÚN
06
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
05
2015

Családi riportok 7. rész

családi

Nem tudtam mi lesz belőle, felhívtam és egy hölgy vette fel. Elmondtam kitől kaptam meg a számát, erre csak annyit mondott, ha van kedvem beszélgetni délután ráér, találkozzunk itt és itt, ekkor és ekkor a parkban.
- De mégis miről lenne szó? - kérdeztem
- Úgy hallottam, gyűjti a családi szexhez kapcsolódó sztorikat. Nekem is van, ha érdekli megosztom önnel.
Hamar igent mondtam és délután 3 - kor már egy újpesti park padján vártam a hölgyet. A hangja alapján 40 - esnek saccoltam és mikor megjelent kb. annyinak is néztem. Hosszú világosbarna haj feltűzve, barna szem, nagyon kedves arc, kb. 165 cm magas de nagyon arányos test. Se nem kicsi, se nem nagy cickók és egész jó popsi, viszont ahogy kezet fogtunk és leültünk a padra, láttam, hogy inkább 50 mint 40. Nem kellett kérdeznem semmit, hamar a közepébe vágott.

*  *  *

Megdugtam az élettársamat és a lányát is

családi, tini, férj-feleség, apa-lánya, anya-lánya

Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves, jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát.
Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda, és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú nő, a lánya viszont egy 160/48 kis törékeny fekete hajú barna szemű lány. Mindkettőből árad a szexualitás és ezt nem is nagyon titkolják. Már 5 éve vagyunk együtt és a fülem hallatára beszélték meg a legintimebb dolgaikat is, sőt tanácsot is kért néha Zita. Nagyon tetszett ez a dolog és tudtam, hogy egyszer a lányt is megkapom, mint az anyját és erről sokat is beszéltem Magdával.

*  *  *
JÚN
04
2015

Bevállalós Ági

hetero

21 évesen, aktív sportoló időszakomban történt, amikor kicsit ki voltam gyúrva, rendszeresen jártunk a haverokkal Balatoni strandra lányokkal ismerkedni. Egyik ilyen túra nagyon emlékezetes volt számomra. Olyan lánnyal hozott össze a sors aki a legtöbb férfi vágyálma. Egy barna lány volt Ági, nálam 2 évvel fiatalabb, szép arccal, átlagos, de formás testtel, izgató popsival és mellekkel. Ahogy megláttam tudtam, hogy meg kell szólítanom, őrjítően dögös volt. Bár féltem is kicsit, hogy egyből hozzám vágja a kosarat, de kellemesen csalódtam.
Barátnőivel volt, akiket barátaim kötöttek le ugyanígy. Beszélgetésbe elegyedtünk, szó esett minden féléről, majd idővel meghívtam egy gyors ebédre a strandon, ahol folytatódott az ismerkedés. Beszélgetésünkkor aktívan szemeztünk egymással. Látszott a lány szemében az érdeklődés és a tűz ami viszont is így volt. Visszatelepedtünk a strandon a helyünkre, ahol izgató testtartással és mozdulatokkal...

*  *  *

Hármasban - mint egy mese 2. rész

homo

Miután alaposan teleélveztem Dávid száját elindultunk együtt a fürdőszobába. Mondanom sem kell, az is nagyon rendben volt. Ízléses pasztell-színek, semmi harsány vörös vagy lakótelepi mélykék.
A fürdő elég nagy volt, zuhanyzóval és jókora sarokkáddal. A legérdekesebb persze Vivike volt, aki a kád sarkában csücsült és igen lelkesen masszírozta csupasz kis punciját. Ahogy már említettem nagyon szép lány volt. Vékony alkat, hetyke cicik helyes arcán a 19 éves lányok naivitásával.
A szövege persze már nem volt annyira naiv:
- Tudtam, hogy képtelen leszel megvárni – duzzogott Dávidnak.
Dávid csak nevetett és még mindig gecis szájával szájon csókolta barátnőjét.
- Ne haragudj de muszáj volt, érzed milyen jó az íze?
- Azért remélem még nekem is hagytál kicsit belőle – duzzogott tovább Vivi.

JÚN
03
2015

Kör 1-2. rész

hetero, anál

1. rlsz
Máig is örömmel gondolok arra a napra, amikor találkoztam életem legcsodálatosabb nőjével. Huszonkét éves voltam akkor, és magányos, unalmas hétköznapokkal telt az idő. Voltak persze barátaim, de a csajozás sosem volt erősségem. A nagy duma, a merész, határozott fellépés nem az én stílusom volt. Sokkal jobban tetszettek a romantikus pillanatok. Persze én is őrülten vágytam a szex csodálatos érzésére, hiszen ezerrel dolgoztak bennem a hormonok, de a lányok nem vettek igazán komolyan, én pedig nem is mertem kezdeményezni. Gyáva voltam, mi tagadás.
Aznap egy Karácsony esti haverokkal töltött kártyaparti után indultam haza a fiatommal. Hideg, esős idő volt. Valószínűleg az ünnepek miatt a két város között tíz percnyi autózás után még egy teremtett lélekkel sem találkoztam. Pedig nem volt még késő, csak este nyolc körül járt az idő. Egy enyhe kanyar után láttam meg az út szélén álló trabantot és a bal első kerekénél...

*  *  *

Amit a távcsövemmel láttam

leszbi, leskelődés

Két éve júniusban, egyik hétköznap éjjel, egymagamban borozgattam otthon a szobámban, a számítógép előtt. Szabadságon voltam, és mivel a barátnőim másnap dolgozni mentek, a barátom pedig éjszakás volt azon a héten, egyedül hódoltam az ital élvezetének. Nem sikerült megoldani, hogy egyszerre vegyünk ki szabadságot. Már a második üveg felénél jártam, mégsem volt még kedvem lefeküdni. Mindig ez van, ha nem ágyban fekve kezdek el inni tv - zés közben. De olyankor is csak akkor álmosít el, ha már amúgy is fáradt vagyok.
Ha nem tudom megvárni a késő estét, muszáj kiütésig innom magam, és vállalnom a másnaposságot. Untam már a gép előtt magam, és mivel nem tudtam aludni, gondoltam, sétálok egyet a közeli erdő szélen, hátha az végre lefáraszt. Vittem pár sört is útravalónak, és a távcsövemet, mert az ital hatására nosztalgiázni támadt kedvem. A budai hegyoldalon lakom. Néhány ház van még fölöttem, aztán már az erdő kezdődik. Gyerekkoromban...

JÚN
02
2015

A fodrászom

hetero, anál

Történetem még tavaly esett meg, de le kell, hogy írjam. Ott kezdeném, hogy fodrászt váltottunk az élettársammal együtt, mert már a régi valahogy nemtörődöm módjára vágott, de ez lényegtelen is. Kerestünk hát egy fodrászt, talált is a párom egyet a szomszéd városban. Mondja, hogy férfiakat is nyír, tehát én is mehetek. Át is mentünk az első megbeszélt időpontra. Ahogy beléptem és megláttam az újdonsült fodrászunkat, beleborsóztam a látványba.
Kint 35 fok, bent kicsit hűvösebb, de látszott, hogy melege van. Egy vékony, félig meddig átlátszó fehér top és egy fehér miniszoknya papuccsal. Hozzá kell tennem nagyon jó alakja volt, szép formás popó, nem nagy, de formás cicik és egy tuti csípő. Szép hullámos haja felkötve, ami talán még jobban kiemelte a szép arcát. Hát persze, hogy kiborsóztam egy a látványtól a másik a hűvösebb levegőtől. Bemutatkozott és mindjárt a páromat le is ültette, hogy vele kezdi, mert amíg majd fog a festék...

*  *  *

Egy kapcsolatom története

s/m

Én egy 26 éves lány vagyok. 176 centiméter magas, 60 kilogram súlyú átlagos testalkatú. Félhosszú, barna hajam van. Humán érdeklődésű vagyok, érdekel a zene és a sport. Szeretek kapcsolatokat kiépíteni, ismerkedni érdekes emberekkel. az elmúlt évek során több partnerkapcsolatom is volt. Az egyik ilyen alkalommal a párom szeretkezés közben kikötözött az ágyhoz és úgy tett magáévá. Ez olyan fantasztikus élmény volt számomra, ahogy kikötözve magatehetetlenül ki voltam szolgáltatva a kedvesemnek, hogy arra gondoltam, hogy a szexnek ezt a formáját később is ki kellene próbálni, de ezt először nagyon nehéz volt elmondani a kedvesemnek, nem tudtam mit fog hozzá szólni. Szerencsémre megérő volt, nem tiltakozott, így a szeretkezéseink során egyre több alkalommal került arra sor, hogy kikötözzön az ágyhoz. Néha nem tudott ellenálni, és szabadon kitárulkozó fenekemen, pinámat, mellemet erősen megszorongatta, megpaskolta. Ezek egyre erősebbek...