MÁJ
15
2015

Kalandjaink

gruppen, anál, nyaralás

Párommal közel 10 éve vagyunk együtt. Már amikor összekerültünk kiderült hogy mindkettőnknek vannak izgalmas szex élményei a múltjából. Ezeket esti hancúrozások alkalmával meg is osztottuk egymással, és sikerült is egymást mindig nagyon felhúzni velük.
Kis kitérő:" Izgató volt hallani ahogy feleségem elmesélte amikor egy buli alkalmával főiskolás korában egy srác megfűzte, hogy menjen le vele a Balaton partra egy dugásra.
Amikor szólt a barát nőjének hogy ő egy órára eltűnik és ment ki a ház elé a sráccal megbeszélt helyre, meglepődött hogy ketten várják. A buli hevében ez nem tántorította el egy jó menettől, sőt inkább még jobban beindította. Egy játszóteret a parton alkalmasnak is találtak az élvezkedésre. Egy előröl, egy hátulról adta neki. Néha váltottak, aztán az egyik srác beleélvezett a puncijába. Amint végzet, nejem úgy gondolta hogy a Balaton vízével kicsit kimossa magát úgyhogy befutott a vízbe. Mire kijött már csak...

*  *  *
MÁJ
14
2015

Újsághirdetés 1. rész

gruppen

A párommal mindig nagyon jó a szex, igazán élvezem, és ő sem panaszkodott még, de sohasem elég... nekem.
Szegény férfiemberem két-három menet után kifárad, én pedig akkor kezdenék igazán kibontakozni.
Mielőtt megismerkedtünk eléggé szabatos életet éltem, volt alkalom, hogy négy férfival töltöttem az éjszakát. Hosszas vívódás után kigondoltam hát, hogy valószínűleg ez kell nekem! A párom persze előző dolgaimról nem tudott, és a mostaniról sem fog! Annyit semmilyen kényszer, vagy vágy nem ér meg, hogy őt, vagy a tökéletesnek mondható kapcsolatunkat tönkretegyem!
Feladtam hát egy újsághirdetést igazán lényegre törő szöveggel: "Molett nő két vagy több férfival szeretkezne egyszerre! Elérhetőség: ’borotvált’ jeligére a hirdetőben! "

*  *  *

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 3. rész – A csábítók és alkalmi (szex)partnerek

homo

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól. A kapcsolatuk ebben az időben volt a legsérülékenyebb, pedig az elején nem volt 100%-os támogatottsága a szülők irányából, hiszen Pisti apja elutasító volt a homo kapcsolattal szembe. Ez ugyan megoldódott. Végre teljes volt a támogatottsága a családokon belül.
Újabb majd 2 hónap telt el és már mind ketten nehezen viselték a másik elutasítását.
A szerelmi viszonyuk kezdetétől kb. 15 hónappal, az újbóli szétköltözésük után kb. 8 hónappal és a jól elsült szülinapi parti után kb. 5,5 hónappal valami megváltozott. A fiúknál beindult egy olyan folyamat, mintha egy akkor induló kapcsolat lenne. Egy-egy „lopott” ölelés és „lopott” csók az, ami köztük történhetett. Akármelyik fél akart volna ennél többet a másik fél visszautasította.

MÁJ
13
2015

Túsz

hetero

Nagyokat ásítva állok be a sorba. Odakint a tavaszi napsugarak ragyogják be a lusta, délelőtti levegőt. Igen, szép, de még fáj a szememnek az erőteljes fény. A kezemben tartott csekkeket emelem az újabb ásításom útjába. Mit keresek én itt? Hiszen ilyenkor még aludni szoktam, ha tehetem... és tehetem is egy hete már, mióta állás nélkül találtam magam. Kevésbé hat meg a dolog, mint kéne. Vállat vonok és elterelném másfelé a gondolataimat, de ekkor kiabálást hallok meg a bejárat irányából. Nem értem a szavakat, lassan fordulok csak meg.
- Ne nézzél, kisanyám, hanem vesd magad a földre! - utasít megvetően egy fekete maszkos férfi.
Hangja bántja a fülemet, nem tudom megmondani, miért. Amikor felfogom a helyzetet, érzem, ahogy a félelem éledezik bennem, mégis megdöbbent a lassúság, amivel a folyamat beindul. Lopva körbepillantok még. Három másik, maszkos férfi is odabent van már. Rajtam kívül pedig mindenki más a földön fekve remeg,...

*  *  *

Sátrazás a haverokkal

hetero, tini, diák, nyaralás

A történetem 17 éves koromig nyúlik vissza, ebben az évben volt az első szexuális kalandom a legjobb barátommal, Kittivel (azóta már 6 éve együtt vagyunk). Általános iskolás korunk óta ismertük egymást, egy osztályba jártunk, majd ugyanabba a középiskolába jelentkeztünk.
Sok időt töltöttünk egymással, rengeteg közös programot csináltunk. Sokáig csak barátként tekintettem Kittire, majd később alakult ki bennem az érzés, hogy többet jelent számomra, mint egy barát, és egyre gyakrabban fantáziáltam róla. Vonzalmam iránta jó darabig csak álom maradt, elérhetetlen célnak tűnt, hogy közelebbi kapcsolatot teremtsek vele.
Ám aztán megtört a jég egy forró nyári hétvégén, amikor is elhatároztuk, hogy elmegyünk sátrazni a barátainkkal, Zsoltival és Andival. Utazáskor 2 db 2 személyes sátort vittünk magunkkal, az egyikre Zsolti és Andi tartott igényt, ők már fél éve együtt jártak, így a másikat Kittivel közösen vettük bérbe, amit...

MÁJ
12
2015

Haverom muterja

hetero

Egyik haveromnál szoktuk múlatni az időt kiváltképp amikor és ez igen gyakran megtörténik a faterja kiküldetésen vagy üzleti úton van. Olyankor a több emeletes házuk aló szintjén elvagyunk, iszogatunk hülyéskedünk.
Egyik ilyen este alkalmával fel kellett mennem az emeleti toalettre ami a szülei hálószobájával szemben található. A hálószoba ajtaja nyitva volt és a haver muterja ott feküdt. Amint kinyitottam a toalett ajtaját láttam, hogy nem alszik hanem néz, hogy ki az mi az. Ez a nő egy alacsony kis mellű sovány kis teremtés. Nem rossz testű és eddig az estéig nem is gondoltam rá úgy. Bár utólag tett olyan mozdulatokat amivel utalt bizonyos dolgokra. Például amikor mi kint voltunk a kertben mindig ott volt fontos tennivalója és mindig földközeli munka, tehát jó mélyen behajolva felénk. Ezt mindig meg is szoktam nézni magamnak. Néha szemből is hajoldozott és mivel igen apró mellei vannak nem hord melltartót ezért a felsője...

*  *  *

Apa különleges tehetsége

homo

Mindig is tudtam, hogy apám okos volt. Az évek során megtanított egy csomó dologra: hogyan kell biciklizni, hogy kell horgászni, hogy kell iránytűt olvasni, vagy hogyan kell autót vezetni. Úgy tűnt, tehetségének sosincs vége. Néha olyan dolgokat is megtanított, amikről valószínűleg nem is szabadna beszélnem.
Régebben, mikor még fiatalabb voltam, mint a többi srác, mindig kanos voltam. Tudom, hogy apa tudta, hogy mit is csinálok egész idő alatt szobámban vagy fürdőben. Elvégre ő már férfi volt. És emlékeznie kellett, milyen is volt az én koromban. Nagyon úgy tűnt, hogy nap nem telhetett el anélkül, hogy ne könnyítsek egyszer a golyóimon, de ez inkább volt naponta két-három alkalom inkább, mint egy. Nagyon megijedtem, mikor egyszer apám rám nyitott, mikor épp játszottam a farkammal, de ő nyugodt maradt, mondta, hogy ez egyáltalán nem nagy ügy. Minden srác csinálja, még akkor is, ha azt mondja, hogy nem. Tuti hazudik. Vagy csak...

MÁJ
11
2015

Megmutatni Aubreynak

családi, leskelődés, testvérek

Marissa a fülembe suttogott.
– Köszönöm, bébi. Ez jó volt.
– Te voltál jó. És az ízed is – suttogtam vissza. A nedvei beterítették az arcomat és minden levegővételkor éreztem az illatát. Kinyalni őt az egyik kedvencem volt. Annyiféleképp kielégített, és csak remélhettem, hogy ő is így van velem.
Marissa egy csodálatos lány, és sokkal okosabb, mint amit valaha is elképzeltem. Hogy miért van velem, azt nem tudom, de egyáltalán nem panaszkodom miatta. Azt hiszem, életünknek ezen a pontján egyszerűen csak egymásnak voltunk teremtve. Ó, annyira édes volt! Mindketten új suliba készültünk, két különbözőbe. Ő jogot fog tanulni, én újságírást. Nem gyártottunk hosszútávú terveket, és nem ígértünk semmit, amit ne tudnánk megtartani, egyszerűen csak együtt voltunk.

*  *  *

Nyaralás az Adrián 4. rész

hetero, tini, szűz

Reggel Attila nagyon vigyorgott, de nem árulta el, hogy miért. Mikor kiértünk a partra, ahol most Anikó foglalta a helyet és a lányok nekiálltak vetkőzni, csak oldalba bökött.
- Figyelj, olyat látsz, amit még nem.
Hát figyeltem. Andi gyorsan ledobta magáról a ruhát és kaptam tőle egy gyors puszit, majd ment a vízbe. Anikó néni a táskákat rendezte és Zoli bácsival egyeztetett valami programot, amire ketten mennek majd el, míg Izabella szép kényelmesen rakta ki a dolgait. Aztán nekiállt vetkőzni. Előbb a melltartót vette le a nők rutinos módján az áttetsző egybe-ruha alól, majd a tangát húzta le, Attilának és nekem hátat fordítva. Formás feneke izgatóan táncolt előttünk.
- Mi az lányom, már sztriptízt is adsz elő? Ne kínozd szegény fiúkat, mert túl lesznek húzva megint - nevetett Anikó néni és Zoli bácsihoz fordulva folytatta - te meg igazán leveheted már azt a textilt.