JÚL
01
2014

Születésnapomra

hetero

A megkésett tél, táncoló hópelyheinek kavalkádjában sétálok a körúton. Az ég felé nézve hagyom, hogy tűhegynyi hűvösségük frissítse arcom bőrét. Az egymást ölelő épületek fehér takaróba burkolózva dideregnek körülöttem. Sáljuk mögé bújó alakok suhannak el mellettem. Igyekeznek minél rövidebb időt eltölteni a zord időben. Értetlenül nézek utánuk.
Hiszen létezhet-e szebb, mint a frissen hullott hó szikrázó fehérségében gyönyörködni?
Az ismerős kapu nehézkesen adja meg magát. Lomhán kúszik végig az alatta megfagyott kőlapokon, végül csikordulva enged átlépni vaskos küszöbén. Simogató langymeleg és szokatlan félhomály fogad odabent. A bejárathoz közeli asztalnál barátnőm ül. Mosolyogva int felém, amikor meglát. Az én figyelmemet azonban a tőlünk távolabb eső asztal társaságának legcsendesebb tagja köti le. Fehér ingének ujja feltűrve,...

*  *  *

Bájos Bajkeverő 1. hét

hetero, szűz

Első naplóbejegyzés...
A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kékeszöldek, a bőröm halvány barna, bár ilyenkor télen inkább hófehér. A testem szexi. Kb. 170 cm magas vagyok, és úgy 55 kg. A melleim aprók, szép kerek formájúak, a popsim pedig szintén kerek, és feszes. A puncim pedig, máris bizsereg, ahogy rá gondolok. Látszik a fehér, áttetsző tangámon keresztül, és érzem, ahogy elönti a vágy. Imádok masztizni, és most is kedvet kaptam hozzá. Nem bírom megállni. Végül is egy kézzel is lehet írni. Szóval a...

JÚN
30
2014

Szomszéd zöldje mindig kertebb – Perpetuum mobile

hetero, illusztrált

Ajtó csapódásra ébredtem. A nap sugarai már alacsonyan jártak, és eltűnt mellőlem Vera, de egy sárga cetli várt ébredésnél;
"Hazaugrottam rendbe szedni magam, egy óra múlva jövök és éhes vagyok. "
Mindezt egy smile-val fejezte be. Végignéztem magamon. Még mindig meztelen voltam, és a szőnyegen feküdtem. Felálltam és majdnem visszazuhantam. Én is éhes voltam, nem is kicsit. Gyorsan bekaptam egy szelet sütit, amit még a szüleim hagytak itt, mindeközben kitaláltam, hogy mit is együnk, mindenekelőtt felraktam a tészta vizét forrni, majd elmentem zuhanyozni. A hancúrozásunk nyomán csupa izzadság és ondó voltam, úgyhogy az aznapi második zuhany igen jól esett, nem öltöztem magam túl, alsógatya nélkül felkaptam egy sortot, és egy pólót. Mire kiértem forrt a víz, gyorsan beledobáltam a tésztát, és előkészítettem a feltétet, ami ilyen sonkás, sajtos spenótos cucc,...

*  *  *

Milf történetek 3. rész - Anyja fia

családi, anya-fia, anál

Ezt a történetet Zsófi osztotta meg velem.
Én nem tudtam őt lefektetni. Hogy miért nem, azonnal kiderül.
Zsófi alacsony, szőke hajú, kék szemű, még így milfként is nagyon jó alakú nő.
A termetéhez képest nagy mellei gyönyörűen ékesítik az összképet, mert a feneke is pont olyan formás, az arca pedig szinte kislányosan ártatlan.
Ő így mesélte el az életének egy igen érdekes részletét:
Szinte gyerekkén mentem férjhez.
Nem volt kapcsolatom előtte férfival.
Az esküvő után pár hónappal a férjemet behívták katonának, ott szerezte meg teherautóra a jogosítványt.
Nem sokat volt otthon, így amit a mézes hetek alatt tanulhattam a szexről, azt hamar el is felejtettem.

*  *  *
JÚN
27
2014

Szilveszter

hetero

Fagyos ködpárába burkolózik a Margit-sziget. Csak a híd lábánál kezdem érzékelni a külvilág homályos körvonalait. Ujjaim közt a képzeletbeli jégvirágok szirmaikat bontogatják, amikor a kanyarnál kénytelen vagyok megkapaszkodni. Magamban szitkozódva engedem el a rideg fémcsövet, és inkább a villamos oldalának dőlve próbálok talpon maradni. Közvetlen mellettem néhány huszonéves ácsorog. Szemük mámorban úszik. A szilveszter este emlékezetes pillanatai: az első korty pezsgő, az első elcsattanó csók és az első hányás... még jól emlékszem magam is. Ajkam mosolyra húzódik, ahogy elhaladva mellettük kilépek a téli éjszakába. Sietősen átevickélek az út túloldalára. A színház kapuja ismerősen csikordul, de a benti fények tompábbak, mint az év többi napján. Az emeletre vezető lépcső korlátján hanyagul eldobott szerpentingurigák, lábam alatt színes fénycsóvák...

*  *  *

Kelsey és Derek

hetero, szűz

Kelsey reszkető kézzel húzta magára a hálóinget. Tudta, hogy nem fogja jól érezni magát benne, és nem is érezte, de makacsul ellenállt annak, hogy levegye.
A hálóing már önmagában is szemérmetlen volt, nemcsak azért, mert átlátszó, hanem azért is, mert oldalt egészen a csípőjéig fel volt hasítva, és így a lábából sokkal több látszott, mint amennyit bárkinek valaha is látni engedett.
Lágy, halványkék selyemből készült, ujjatlan volt, a mellrész kivágása V alakú, és a vállon egyszerű, összeköthető pánt, hogy könnyen ki lehessen oldani.
Ha nem lett volna hozzá a köntös ugyanabból a lágy selyemből, akkor nem merte volna viselni. A köntös azonban eltakarta a lábát és a karját. A melléből viszont egy kicsi még akkor is látszott, amikor az övet szorosan összekötötte, de úgy vélte, jelen körülmények között ez rendjén van.

*  *  *
JÚN
26
2014

Egy emeletnyi mámor

hetero

Az utcai lámpák fényében tipegek végig a jégvirágokkal teli járdaszigeten. Magas sarkaim alatt élesen csikordulnak a megfagyott esőcseppek. A vaskos kapu fémfogantyúja szinte felsebzi tenyeremet, amint megmarkolom. A tömör üveg mögött még félhomály dereng. A kellemes melegtől bőröm kezdi visszanyerni rugalmasságát. Az aula csendes, egyetlen alakot látok csupán a középső asztalok között. Ahogy felpillant, megdermedt szívemről lehullnak a jégcsapok. A mosolygó fekete szempár csak engem figyel. Lassan indulok el felé. A hidegtől elgémberedett ujjaim idegesen tapogatják a régi füzet nejlonborítását. Lopva figyelem őt. Fekete garbó, és fekete nadrág. Lábán hosszú szárú bakancs. Először szokatlannak tűnik, de közelebbről megnézve inkább figyelemfelkeltő és divatos, semmint zavaró. Kifejezetten tetszik.

*  *  *

Végre kiderült

homo

Már régóta, és nagyon sokat gondolkodtam, hogy vajon Ő is a fiúkhoz vonzódik-e. Régóta voltunk osztálytársak, senki nem tudta rólam, hogy mik járnak a fejemben, egy jó pasi láttán, én pedig azon rágódtam, vajon mi járhat az Ő fejében. 18 évesek voltunk, és neki még soha nem volt barátnője. Halk szavú visszahúzódó srác, de nem ám az a töketlen fajta, csak csöndes.
Történt, hogy egy délután átmentem hozzájuk tanulni, és mivel már rég őrlődtem, hogy hogyan mozdulhatnék rá anélkül, hogy ez elrontaná a barátságunkat, és hát meg kell hagyni, elég szexi volt a srác (legyen Matyi). Kiötlöttem, hogy ha már ott vagyok meg tudom lesni a gépén a böngészési előzményeit, hogy megtudjam mire is gerjed valójában. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsam, el kellett távolítanom a szobájából ami nem egyszerű feladat, úgy hogy én ott maradhassak, megkértem hát, hogy hozzon nekem...