ÁPR
22
2015

Nyaralás az Adrián 2. rész

hetero, szűz, tini

Másnap reggel későn ébredtünk és szomorúan konstatáltuk, hogy a lányok már megelőztek bennünk. Míg kitámolyogtam a fürdőbe, megbámultam Attilát, aki Ádám kosztümben aludt és talán elfelejtette, mert a reggeli merevedését babrálva álmosan ütközött belém az ajtóban.
- Mi van, ennyire alszol még? És miért nem vettél fel gatyát éjjelre?
- Minek - mormogta és beállt a tus alá. - Mi már mindent láttunk, ők is láthatnak. Különben is, nyaralunk, hol érdekel?
Vállat vontam, aztán gyorsan a mosdó fölé hajoltam, mert a jelek szerint ismét maszturbált. Gyorsan mosakodtam, fogat mostam és mentem az étkezőbe.
Anikó néni már elkészült a reggeli kipakolásával, a lányok kávét iszogattak, Zoli bácsi sehol sem volt.
- Jó reggelt.

*  *  *

A szilveszteri buli

hetero

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.
Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb” munkakörben: recepciósként, asszisztensként, könyvelőként, bérszámfejtőként, hogy a legfontosabbat, a hivatásos kávéfőzői munkámat ne is említsem. Tudtam, hogy a főnök, Carlos, nem csupán kommunikációs és könyvelői készségeimért alkalmazott. Huszonegy évemmel, hosszú, természetes szőke, hátközépig érő hajammal, azúrkék szemeimmel – minden bizonnyal a német felmenők öröksége –, középmagas és nőiesen vékony testalkatommal bizonyára én is besegítettem a cégnek jó pár visszajáró hímnemű ügyfelet...

ÁPR
21
2015

Erika, a csalfa

hetero, anál, bilincs

A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.
A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfőbb probléma az volt, hogy megismerkedésünkkor volt pasija, sajnos nem is futó kapcsolatról volt szó. A srác idősebb volt és utolsó évesként már komolyan gondolkodott a lánykérésben is. Erikát erősen befolyásolták a szülei, akik biztos jövőt láttak a fiúban és szerették volna ha egybe kelnek. Köztünk azonban már az első perctől megvolt az a kapcsolat, ami közte és a fiúja közt sosem. Többször panaszkodott, hogy nem tudja, mitévő legyen. Kedvelte a fiút, de nem szerette, megbántani nem akarta és otthon sem akart csalódást okozni. Egyre közelebb kerültünk...

*  *  *

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 1. rész – A kezdet

homo

A történet nem velem történt meg, hanem két haverommal, így a történetet csak „közvetve” az Ő elbeszéléseikből ismerem. A történet 4 éve kezdődik. A haverjaim akkor még csak alig múltak 15 évesek voltak. Az egyiküknek (Pisti) a szülei elutaztak 2 hétre munkaügyben. A srác mindjárt a szülők elutazásának másnapjára házi bulit szervezett. Amelybe csak a csak az unokanővérét (Szilvi) és a barátját (Bandi) valamint a saját osztálytársait és a haverjait valamint párjaikat hívta meg. A haverom azt a házibulit lényegében szűk 24 óra alatt leszervezte. Volt minden, ami szem-szájnak ingere, azaz sós dolgok (ropi, perec stb.), édességek (sütemények, csoki stb.) és üdítő (Cola, Fanta, Rostos) valamint alkohol (sör, házi bor, házi pálinka, wisky, konyak). A buli hosszú volt, hiszen du. 6-tól hajnal 5-ig tartott. Az idő már olyan éjfél körülre járt amikorra már a jelenlevők többsége igen jól „bevolt állva”. Egy-két józanabb volt köztük. De hát a...

ÁPR
20
2015

Családi riportok 6. rész

hetero, anya-fia

Azt hittem nem lesz mostanában új sztori, de nemrég egy kedvenc antikváriumomban jártam és találtam pár erotikus könyvet, ugyanis vadászom a különlegességekre. Megszereztem pl. a Vénusz deltája, meg a Miss L. szeretője című könyveket is. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az antikvárius egy jófej 40 fölötti pasi akivel mindig jókat dumálunk ha benézek, többek között a szexuális irodalomról is. Az egyik könyv amit megvettem egy Tehéncsöcs című vékony kis könyv amiben többek között olyan sztori is van, hogy anya a fiával. Mondta az eladó, hogy ezt ő is olvasta, nem rossz, de az élet ennél furcsábbat és jobbat is produkál. Persze felkeltette a kíváncsiságomat és mivel eléggé célratörően tudok kérdezni, hamar kiderült, hogy vele esett meg a sztori amit említett. Mikor elmondtam neki, hogy én gyűjtöm ezeket és meg is írom, hajlandó volt elmesélni. Zárás után visszamentem és beültünk a közeli sörözőbe, ahol egy újabb gyöngyszemmel lettem...

*  *  *

Kamionos lány

hetero

Két lépést tettem előre és a kezemben tartott forró teás bögrével óvatosan egyensúlyoztam. A padka nem volt magas, de azt játszottam, hogy nincs alattam pár centivel az aszfalt és ha lelépek, akkor lezuhanok. Nem léptem le és a parkolóhely szélén kiértem az árnyékból.
Besétáltam a fűre és kortyoltam a teából, majd mély levegőt vettem.
Éreztem az eper és vanília illatát a csészéből, a lassan érő ősz kesernyés hűvösét és az enyhe húgyszagot. Ezt persze mindig, mert a férfiak állatok, a kamion mellé pisilnek éjjel és az aszfalt megőrzi a szagát.
Nekem bezzeg mennyivel bonyolultabb, illetve nekünk, mert állhatunk sorban a WC előtt, vagy éjjeliedényt kell tartanunk a fülkében, hogy ne kelljen kiszállni a hidegben. A pasikat ezért az egyért irigyeltem.

*  *  *
ÁPR
18
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
17
2015

Egy igaz történet rólam 1. fejezet

családi, szűz, tini, illusztrált, unokatestvérek

1. Rész - Váratlan fordulat
16 éves koromban kezdődött minden, mégpedig azzal hogy egy tavaszi este meghallottam, amint anyukám ordibál az akkor nálunk vengékeskedő nagymammámmal. A házunk kétemeletes (egy földszint és egy amolyan padlás, de az is szép nagy), én a szobámban aludtam, a hangok pedig a konyhából jöttek, ami egyébként egybe van nyitva a nappalival.
Nagyon nem értettem a dolgot, mert anyukám általában nagyon nyugodt nő és mindig helyén kezeli az ilyen szituációkat. Bár nagyon szerettem volna visszaalduni és megszabadulni a rémes kiabálásnak még az emlékétől is, de nem ment. Végül kíváncsiságtól fűtve kikeltem az ágyamból és odalopództam a konyha ajtajához. Szerencsére a húgom, Heni (Henrietta) nem ébredt fel, mert különben ő alighanem óvatlanabb lett volna.

*  *  *

Férfi szemszögből 2. rész

hetero, szűz

2011.
Az egész héten banzáj volt az iskolában, nem csak a kollégistáknak. Rendhagyó, rövidített órák és hosszú szünetek voltak, ahol a lényeg abban volt, hogy a végzősök szívatják a kezdősöket. Panni tanárnő is ott volt a tanárok soraiban; mivel ez még csak az első éve volt, nem kapott osztályt, de azért mosolygott a kölykökön. Én meg alig bírtam levenni róla a szemem.
Nem változott olyan sokat, nem lett belőle bombázó, vagy feltűnő szépség, de azok az emlékek, amik hozzá fűztek... lényegében nem győztem rejtegetni kemény erekciómat mindenki elől. Október volt, az idő napos, de nem olyan dög meleg; Panni egy vékony, barackszínű selyemblúzt viselt, hozzá illő, térdig érő szoknyával, fekete harisnyával. Lapockáig érő haját egy elegáns hajpánttal fogta hátra, de néhány rövidebb tincs így is homlokába lógott. Valamennyire megszépült a korral, főleg a szebb bőre, na és persze az tűnt fel, hogy mellei kereken rejlettek a blúz alatt;...