Hírek

JÚN.
11.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Csak egy éjszaka

A háttérben Muddy Waters egyik száma ment, nem túl hangosan, de nem is halkan. Az egyik sarokban állt a régi kazettás magnó, benne a kazetta a maga tíz számával pedig egyfolytában lejátszódott újra és újra az egész éjszakán, és tovább. Vidáman hangzott fel a zongora, a szájharmonika és a dob együttese, de csöppet sem varázsolta szebbé a hangulatot a szobában.

A lány percek óta meredt maga elé. Arra ébredt, hogy ez a zene szól, és egyedül...

Majd én kezdem

Rita, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Rita mondott. A férfit Marcusnak hívták és kurva jól nézett ki. Bevallom, irigykedem.
Azon is ki voltam akadva kissé, hogy Rita mennyi figyelemmel halmozza el a...

Unokanővéremnek köszönhetem

Hát talán kezdem a legelején, egyrészt mert kisgyerekkorom óta rajongtam Orsiért, másrészt mert a szép emlékek mellett akadtak kínos pillanatok is,
amiken te is jót mulathatsz, ha felelevenítem. Milyen rég volt, te jó ég! Mintha egy előző élet lenne. Pedig csak 32 vagyok. Orsi 3 évvel idősebb nálam,
ami gyerekkorunkban és a tinédzser éveinkben meglátszott a lelki érettségünkön. Amellett, hogy imádtam őt, fel is néztem rá.
Amióta az...


JÚN.
10.
2022

Családi sztori 8. rész – Családban marad

Hol is folytassam? Azt ugye már tudjátok, hogy miképp alakult a családi nyaralásunk. Viszont ez még csak a kezdete volt, egy később kiteljesedő kalandnak, mely ezúttal sem nélkülözte az erotikát.
Anya rettenetesen mérges volt, mikor bebizonyosodott, hogy nővérem terhes. Sajnos már nem volt mit tenni, hiszen a 3. a hónapban járt. Megbeszélték apával, hogy segítenek nővéremnek mindenben, amiben csak tudnak, és nem árulják senkinek, hogy ki valójában a gyermek apja. Nekem és Laurának, a rokonoknak, barátoknak, valamint a közeli ismerősöknek azt adták be, hogy nővéremnek, volt egy rövid eltitkolt kapcsolata, mely még a nyaralás előtt véget ért, és ebből a kapcsolatból születik majd a gyerek....


Szexuális élményem 4. rész

... Fél óra múlva elment a dobozos autó anya pedig nagy svunggal vágta ki a nyári konyha ajtaját.
– Bocsika. – mondta anya, de vizslatóan nézett. – kicsúszott a kilincs a kezemből. – na ja gondoltam. Lehet a seggedből kicsurgó gecitől sikamlós, de csak mosolyogtam vissza. – Te hogy hogy itthon? – kérdezte.
– Elszakadt a láncom, nem tudtam menni velük. – válaszoltam tömören, hisz most tört fel bennem a féltékenység. A mindjárt 15 év önuralmam, bitorlásom szeretetében, törődését most egy fél majom próbálja elvenni tőlem. Anya sajnálkozó mosollyal lépett hozzám adott egy puszit majd mondta.
– Sajnálom, az öreg Csocsesz bá majd megcsinálja. – indult az ajtó felé. Kilencset fogva...


JÚN.
9.
2022

Szexuális élményeim 3. rész

.. Másnap erős görcsölésre ébredtem hajnalban. Anya adott nospát és mondta tegyek be vattát a bugyimba. Naptárom nézve még csak 24 nap telt el. Egész nap csak pecsétélős vérzésem volt, de este vacsorakor megindult. Vatta átázott, de még a bugyi és a melegítőm is. Anya jócskán tett oda vattát, majd nejlon zacskót. Egész éjjel ellenőrizte anya. Szerencsére ez nem az első, hozzászoktam. Mindig meleg kamillás vízzel mosott le. Most ahogy gyengéden dörzsölte előjött az az érzés amit Jóózsival éreztem. Minden erőlködésem ellenére pici nyögést nem tudtan visszatartani. Abban a pillanatban anya szúrósan nézett a szemembe, elkaptam tekintetem. Szerencsére nem forszírozta és ez a jelenet vissza is...


A magányos utazó

Szokásosan kora este indultam haza a munkából, szokás szerint hulla fáradtan. Nem volt túl késő, de már hamar sötétedett. A főnökömre nem lehetett sok panasz, humánus volt, de megkövetelte, hogy nap végére minden legyen kész és ez bizony nem mindig fért bele a nyolc órába. Akkor is jó kilenc letöltött óra után indultam haza.
Nem mintha olyan sokan vártak volna otthon. Konkrétan senki. Az utolsó férfi az életemben négy hónapot bírt mellettem, majd egy szép napon összepakolt és mire hazaértem csak egy cetli várt: “ez túl sok nekem”. Soha nem tudtam meg mi volt a sok.
Négy hónap telt el, de még mindig ezen törten a fejem. Sóhajtva dőltem a párás ablaküvegnek. Jól esett a nedves hideg a...


JÚN.
8.
2022

A férfi, aki megváltoztatta az életem 2. rész

Hol is kezdjem, vagy folytassam inkább. Azt hiszem folytatom!
Szóval az első találkozásunk után napi szinten kerültünk telefonos kapcsolatba. Rengeteget beszéltünk mindenféléről. Arról is mennyire jól éreztem magam, és hogy ez kölcsönös volt. Számoltam a napokat majd az órákat és a perceket mikor foglak újra látni, érezni, érinteni..
Akartalak téged! Alig vártam, hogy beérjen a vonat az állomásra. Leszálltam, és te ott álltál, várakozón mosollyal az arcodon. Nevettem és boldog voltam már attól hogy látlak. Te szájon csókoltál és az ujjainkat összefűzve indultál az autó felé.
Minden olyan magától érthetőnek tűnt.
Nekem megremegett a gyomrom, a hatás ugyanaz. Néztelek, és nem...


Összefonódó testek, csillogó tekintetek

Csak magamat tudom hibáztatni: ha nem hagyom a szobában a tiszta bokszeremet, egészen máshogy alakul az estém.

Persze akkor is, ha nem érzem jó ötletnek, hogy fürdés után egy szál törölközőben sétáljak vissza. Ez amúgy is tőlem szokatlan bátorságra vall.

Eléggé meglepődök, amikor benyitva ott találom Bálintot egy szál dudorodó alsónadrágban, amint a ruhán át éppen magát simogatja. Mondjuk ő sem így képzelte az estét, abban is biztos vagyok.

– Mi a faszt keresel itt? Nem otthon kellene lenned? – fogad a szokott barátságos stílusában.

– Ezt én is kérdezhetném. Nem úgy volt, hogy enyém a hétvége? – hirtelen nem is tudom, hogy a helyzet kínosságától nyelek...


JÚN.
7.
2022

A prosti 2. rész

Ott hagytam abba a történetemet, hogy visszajáró vendég lettem az unokahúgomnál, Zitánál, aki Adele művésznévvel űzi az ipart. Saját bevallása szerint velem valóban élvezi is a szexet az én kis ribancom. Biztos nem hazudik, mert más hivatásosnál sosem tapasztaltam olyan spriccelős orgazmust, mint nála. Talán ad egy plusz kéjt a dolognak, hogy a nővérem az édesanyja? Lehet, nem vagyok lélekbúvár. Na de nem ez a lényeg. Ez a történet nem Zitáról szól, hanem Erikáról, a nővéremről, Zita édesanyjáról.

Erika 38 éves, elvált, Zitával élnek egy kis családi házban, tőlem pár sarokra. Igazi bombázó, Zita egész biztosan tőle örökölte a szépségét. Nem milf kategória, sokkal inkább az a sportos...


A szerelem árnyékában 2. rész

Álmosan, szemüket dörgölve ébredtek fel a lányok. Rémülten néztek körbe.
– Hol vagyunk? És hol van a hajó? – kérdezték sírásra görbült szájjal.
Úgy döntöttem, nem kertelek elmondom az igazat
– Valószínű, hogy egy áramlat messze sodorta a csónakunkat hajótól, miközben aludtunk. Másik ideérkező hajó pedig nem láthatott meg bennünket. A jó hír pedig az, hogy innen nem messze partot vagy szigetet láttam, éppen arra evezek, hogy még világosban oda érjünk – nyugtattam a lányokat.
– A többit majd kikötés után megbeszéljük. – bátorítottam a két megriadt leányzót.
– Mielőtt odaérünk illendő lenne bemutatkoznunk. Én Szakolczai Lajos vagyok.
– Barbara Collins mosolyogta el...