JÚL
07
2015

Albérlők

homo

Jakab vagyok, de sose szerettem igazán a nevem, így az angolra fordított James után a barátaim mind csak Jimmynek hívnak. Átlagos srácnak mondanám magam, átlagos igényekkel, merész vágyakkal. Mindig is a csajok érdekeltek, de főleg akkor vonzottak igazán, ha valami kellemes fehérnemű volt rajtuk. De valahol azért legbelül mindig motoszkált az agyam hátsó zugaiban az, hogy egyszer szívesen magamévá tennék egy csinos, lányos fiút, aki ki van sminkelve, szexi fehérneműt, harisnyát, és magassarkút visel. Persze ezt a vágyamat sosem hangoztattam a barátaim, vagy ismerőseim előtt, csak úgy magamban tartva álmodoztam arról, hogy ha egyszer lesz rá alkalmam, akkor én biztos megragadom, és élek a lehetőséggel. Sosem gondoltam volna, hogy a fősulin jön el ez a pillanat…

JÚL
06
2015

Megtettem 2. rész - Avagy a be nem tartott fogadalom

családi, anya-fia

A nap folyamán végeztem a házimunkát, de az eszemben az éjszaka történtek jártak. Kellemesen bizsergett mindenem, és nagyon boldog voltam! Nem éreztem bűntudatot!
Délután jött haza a fiam, egy nagy csokor virággal. Átadta, szorosan megölelt, és megpuszilt.
- Anya ezt neked hoztam, megköszönve a tegnapi estét! Meg hoztam két üveggel a kedvenc borodból!
- Köszönöm! - Átöleltem,és éreztem hogy a farka kezd keményedni.
- Szeretnék kérni valamit anya!
- Mit kérnél?
Elvörösödött.
- Köszönöm, hogy, hogy… na szóval… hogy beteljesült az álmom..,de…
- Hmmm???
- Kérnék még valamit, hogy…
- Ha arra gondolsz, szó sem lehet róla! Megmondtam! Nem?
- De megmondtad! Félsz, hogy teherbe esel. De erre is gondoltam!

*  *  *

A férjem főnöke 2. rész - Vezeklésem kezdete

hetero

Végre otthon voltunk. Távol attól az átkozott szállodától. Távol a bűneimtől. Hazafelé végig szótlan voltam a kocsiban, amit István meg is jegyzett. A fáradságra fogtam, de igazából az elmúlt éjszakára gondoltam. Szégyelltem magam. Az nap nem is csináltam már semmit. Rá se bírtam nézni a ruhákra, amik tanúi voltak minden bűnömnek. István látta rajtam, hogy valami más is lehet a háttérben, de sikerült meggyőznöm, hogy ez csak a kimerültség. Szerencsére elhitte és nem kérdezgetett többet. Rendelt valami kaját, majd a délutánt csendesen tévézéssel töltöttük. Este már korán lefeküdtünk. Hétfőtől folytatódott, csendes, néha már unalmas életünk. Igyekeztem nem gondolni a történtekre. Nem volt könnyű, hisz olyan élményekben volt részem, amikben még soha. Hetek teltek el, a szégyenérzetem csökkent. Egyre inkább egy kellemes emléknek tűnt az egész. Istvánnal a szeretkezéseink már nem nyújtottak akkora örömöt, mint előtte. Felvetettem neki a...

*  *  *
JÚL
03
2015

Felavatásom

családi, anya-fia, tini

Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal. Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam, és gyakran...

*  *  *

A fizikatanár

hetero, diák

Sóvárgó tekintettel bámultam ki az ablakon, miközben a tanár úr egy bonyolult ábra segítségével szemléltette az erők fizikai összegzését. A legkevésbé sem érdekelt az óra, annál inkább a ragyogó napsütés, a zöldellő fák és a Duna kis szeglete, amelyre tökéletes rálátás nyílt a tetőtéri osztályteremből. A nyitott ablakokon édeskés virágillat és madárcsicsergés hangja szökött be. Néha felharsant egy-egy nevetés és hangfoszlány. Mennyivel gyorsabban menne az idő odakint! – sóhajtottam.
Az ábrándozásomból a padtársam, Judit zökkentett ki, amikor finoman bokán rúgott a pad alatt. Nézd meg, már megint nem tudott rendesen felöltözködni –suttogta alig hallhatóan a tanár felé fordulva, aki épp most sétált ki a tanári asztalon felhalmozott füzetek és paksaméták takarása mögül. Gyakran nevettünk a megjelenésén, ugyanis még a legnagyobb hőségben is vastag, sötét zakót viselt, megmagyarázhatatlan koszfoltok és cérnaszálak éktelenkedtek a...

*  *  *
JÚL
02
2015

Lelkes fantáziám

hetero

...A szíve a torkában dobogott, izgatottan várta Kristófot. Közben illatos mécseseket gyújtott, és megágyazott. Nem sokára kopogtak az ajtón. A lány testét bizsergés járta át, szaladt az ajtóhoz és szinte feltépte azt. Kristóf izgalomtól csillogó szemmel állt a küszöbön. Mikor megpillantotta Szofit a piros hálóingben, ajkai széles mosolyra húzódtak. Belépett a lakásba, átnyalábolta a lány testét, majd belökte maga mögött az ajtót. Olyan szenvedéllyel csókolta meg, hogy az egész testük beleremegett.
Felforrósodva lépdeltek egészen az ágyig, míg kezeik sietős mozdulatokkal hámozták ki testüket a feleslegessé vált ruhadarabokból. Kristóf hanyatt döntötte Szofit az ágyon és szétnyomta a combjait. Szájával a lány csiklójára tapadt, amitől az reszketve nyögött fel. Mohón szívta és ütögette lágyan a nyelvével a pici gombot a szeméremajkak találkozásánál, egyre mélyebbre taszítva Szofit a kéjes őrületbe.

*  *  *

Mester és Tanítványa 5. rész

homo

Délután volt. A nap még elég jól sütött. Mi tettük a dolgunkat. Bele voltam merülve a munkámba mikor valaki hátulról hozzám simult, az ülepét erőteljesen hozzám préselve.
Megérkezett Peti.
- Korábban jöttél mint vártalak - mondtam neki.
-Leléptem hamarabb. Türelmetlen voltam így elkéretckedtem. Meg hát, meg akartalak lepni.
-Ez sikerült. Még van egy kis dolgunk mielőtt veled foglalkoznánk! - mosolyodtam rá sandán.- Még fürdenünk is kell!
- Azzal ne foglalkozz. Jó lesztek így is.- Vigyorgott, miközben kacsintott rám.
- Rendben ,de a munkát akkor is be kell fejeznünk.
- Ok., de nem biztos , hogy ki tudom várni.
- Ha nem leszel láb alatt, vagy ha segítesz fél óra és végzünk.- szólt közbe Jani.
- Rendben, mond mit csináljak.

JÚL
01
2015

Szenvedély az öltözőben

hetero, diák

Tél volt, korán sötétedett. Odakint esett a hó is, nagy puha pelyhekben. Későre járt, este hat körül. Az egyetem épülete már üresen állt. Márta az öltözőben volt, ottfelejtette az egyik könyvét, azért szaladt vissza. Épp a szekrényében turkált, mikor lépteket hallott. Nem nézett fel, mikor becsukta a szekrényajtót, akkor látta meg Bulcsút.
- Hát te? - kérdezte a fiú. - Mit keresel itt ilyenkor?
- Itt hagytam valamit - mondta Márta, és felmutatta a könyvet. - Önkéntelenül is végigmérte a fiút. Farmer és atléta volt rajta. - Miért, te mit keresel itt?
- Gondoltam lent maradok kicsit edzeni - válaszolta.
Márta végigfuttatta tekintetét a kidolgozott izmokon, a formás kézen. Bulcsú az évfolyamába járt, nem nagyon ismerték egymást, csak látásból.