FEB
17
2015

Áldozat

homo

Damien tizenegy éves volt, mikor szülei elvitték őt a kőgyűrűhöz Castleriggnél. Teljesen elbűvölte az, hogy milyen egyenetlen és csorba, semmiben sem hasonlít Stonehenge rendezett tömbépítményeire.
– Mint a sárkány fogai – suttogta az anyukájának, aki rámosolygott, és így felelt.
– Igen, pontosan olyan.
Ha csak egy kicsit fiatalabb lett volna, Damien körbeszaladt volna a gyűrű körül, összekötve a köveket, akár a tű, hujjogatott volna még nem mutálódott hangján. Az apja hamar ráunt volna a helyre, ahogy minden olyan dologra, ami nem hozott nekik sem pénzt, sem tekintélyt. Jobb csendben maradni, és nézni, ahogy a naplemente rejtelmes melegbe burkolja a körülött lévő hegyeket.

FEB
16
2015

Nagy családi nyaralás 2. rész

családi, anál, tini, illusztrált, nyaralás, nővér, anya-fia, testvérek, unokatestvérek, nagynéni/nagybácsi

Egy pillanatra elállt a lélegzetem. Anya az ágyon térdelt teljesen meztelenül, és Zoli vadul dugta hátulról. Apa a fotelben ült a szoba sarkában, miközben Márti ugrált az ölében, szemben vele.
- Ti mi a francot csináltok? – szaladt ki Adri száján a mindannyiunkat fejében megfogalmazódott mondat.
- Gyerekek, már jöttetek is?– nézett fel anyám az ágyról.
- ÖÖÖ mi megyünk is, csak beköszöntünk. - hátráltunk ki az ajtón.
- Várjatok, ne ijedjetek meg, tudnotok kell, hogy ezt mi nem először csináljuk, és nem kell aggódnotok emiatt. – szólt Apa.
- Nyugodtan maradjatok, ha úgy tetszik. Bence, csukd be az ajtót.– így Zoli.

*  *  *

Első félrelépésem 3. rész

hetero

Telefoncsörgésre ébredtem. Tibi hívott. Pár percet beszélgettünk, mikor a telefonom jelezte, hogy van másik bejövő hívásom is. Letettem, a lányom hívott. Sokáig beszélgettünk, én feküdtem az ágyban. Éreztem, hogy Tibi és az én nedveim szivárognak belőlem. A takarót magam alá gyűrtem, és úgy beszélgettem a lányommal, elég sokáig. A telefonom megint rezgett, a férjem hívott. Nagy levegőt vettem, és felvettem. Nem sokáig beszélgettünk, csak annyit mondott, hogy másnap jön haza. A telefon után összeszedtem az ágyneműt, ruháimat és mindent betettem a mosógépbe, és elindítottam egy programot, én meg jó alaposan lezuhanyoztam. Elgondolkoztam. Te jó ég mit is tettem, egy fiatalabb pasi a szeretőm, a második pasi az életemben. Mit csináljak, szakítsam meg a kapcsolatot? Nem tudtam magammal dűlőre jutni. Arra tértem magamhoz, hogy a mosógép elkezdi a vizet üríteni magából....

*  *  *
FEB
15
2015

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

FEB
13
2015

A tisztás

hetero, leskelődés

A kora délelőtti nyári napsütés kellemesen melegítette meztelen testem. Nem bántam a déli forróság hiányát; jobban kedveltem a mérsékelt meleget mint a rekkenő hőséget, ráadásul ilyenkor még a leégés veszélye sem fenyegetett. Lassan simogattam melleimet, hasamat, szeméremdombomat, majd kényeztetni kezdtem a puncimat, csiklómat. Nem siettem el, tudtam, hogy bőven van időm.
Úgy két hónapja fedeztem fel a tisztást miközben a folyópart egy szakaszát próbáltam feltérképezni mountain bike-om nyergében. Világéletemben szerettem biciklizni, különösen elhagyatott földutakon, ösvényeken, szántóföldek mellett, mindegy hol, csak lehetőleg ne aszfalt úton, autók között. Ez, így a huszonharmadik születésnapom felé közeledve se változott.

*  *  *

Elcsábított az anyósom 3-4. rész

családi, anyós

3. rész
Ismét van egy mesébe illő sztorim amit a tegnap éltem át természetesen az anyósommal.
Szóval beköszöntött az ősz, és jöttek a hűvös mellbimbófeszülős reggelek. Nem tudom, ki hogy van vele de én ilyenkor már lecserélem az autón a nyári gumikat télire. A nejemén is és az enyémen is. Persze nem csak nekünk van autónk a rokonságban, hanem az anyósoméknak is van egy kis Puntójuk. Minden évben én szoktam intézni az autóval - főként a téli átállással - kapcsolatos tennivalókat. Tudjátok akku, fagyálló ellenőrzés, szélvédőmosó és persze az abroncsok cseréje.
Tegnap előtt szólt a nejem, ha megjöttem az éjszakás műszakból és kipihentem magam akkor menjek el a szüleihez és csináljam meg a kisautóval kapcsolatos tennivalókat. Úgy is tettem amikor odaértem már délután volt 14:00 körül járt az idő. Az apósom jött kaput nyitni, mert már volt...

*  *  *
FEB
12
2015
Kedves Olvasóink, Írónk, Fordítóink!

Átestünk egy szerverköltözésen, ami pár egyéb fejlesztést is magával hozott, ezek az alábbiak:
  • Képregények szakértői szavazásához bekerült egy új pontozási szint: szerkesztés/beírás, avagy hogy a lefordított szöveget mennyire minőségi módon sikerült visszailleszteni a képregénybe
  • Bármely tartalmunk listázásánál (sőt gyorskeresésénél is) lehetőség van előnézetet megnézni a tartalom címe utáni ikonra mutatva az egérrel. Gyorskeresésnél pedig a cím előtti ikonra kell vinni az egeret, és máris láthatod ott is a tartalom címkéit, dátumát, íróját, bevezető szöveg, vagy első pár diáját. (Sőt, ugyanez íróknál is működik!)
  • Mostantól a tartalmakhoz hasonlóan a fórumtémákat is a kedvencek közé tudod rakni, írók/fordítók esetében pedig a saját tartalmaidhoz tartozó témák automatikus odakerülnek, így könnyen nyomonkövetheted, ha valamelyikhez új hozzászólás érkezik.
  • Belépés után a VIP menüpont alatt nyomonkövetheted a VIP tagsági kódjaid jóváírását, sőt a történetért-képregényért kapott VIP tagságijaidat is.
  • Javítottunk jópár hibát, beleértve pár bankkártyásat is, ami révén páran a "E-mail address already exists" hibaüzenetet kaphattak.
Reméljük, hogy ezek az újdonságok megnyerik a tetszéseteket, de amennyiben mégis hibát találnátok kérjük e-mail-ben jelezzétek!

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
*  *  *

Forró kalandjaim anyámmal

családi, leskelődés, anya-fia, férj-feleség

Mint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó reggelt, Adam!
- Neked is, anya.
- Már tegnap is meg akartam kérdezni, fiam, hogy mi a helyzet Lanával? Napok óta még csak nem is említed.
- Szakítottunk - sóhajtottam. - Nem illettünk össze.
- Ó, sajnálom - felelt apa.
Valójában csak részben volt igaz. 18 éves létemre izmos voltam, méretben is érett, Lana pedig csak egy piszkafa kislány, akivel néha jó volt enyhíteni a vágyat, de elment tőle a kedvem, ahogy a többiektől is. Olyan nőre volt szükségem, aki...