Hírek

MÁJ.
20.
2022

Frigiditásom megszünte

Először is bemutatom magamat. “25 éves koromban, az egyetem elvégzése után, szűzen mentem férjhez. Férjem közel két méteres vízilabdázó volt, én pedig 155 cm magas, vékony (ma is) testalkatú. Amikor azt írtam, hogy szűzen mentem a házasságba, nem azt akartam mondani, hogy nem volt szexuális élményem, vagy orgazmusom az ideig. Hét éves korom óta maszturbáltam
néha naponta többször is. A szüzesség elvesztése (nem kis részben férjem miatt) valóságos horror volt számomra. Hiába lettem asszony, legfeljebb havonta egy-két alkalommal engedtem férjem követelésének, azonban így is hamarosan teherbe estem. Attól kezdve nem engedtem magamra, s nem sokkal azután, hogy fiúnk megszületett, el is...


Szerelem vég nélkül 4. rész

– Figyeljen rám hölgyem! Biztos tud valami címet ahol kereshetem!
Bumm! A francia úgy bevágta az ajtót, hogy majdnem orrba vágta vele Hughot. Várt még egy kicsit, aztán bánatosan elindult. Furcsa az élet! – gondolkodott. Itt ez a szép lány, ide utazik Londonból a barátnőjéhez és már nem is törődik vele, inkább ezzel a dilis franciával baszik, Barbara ágyában.
Pár nap múlva Hugh megint összeveszett Jeniferrel. A vitát egy rendkívül borsos szabó számla váltotta ki!
– Ugyan már! Egyedi kreáció és alig ezer frank! – védekezett a lány.
Ezer frank! Nem vagy te normális! Egy vékony ruháért ezer frank! Ez nem más, mint egy drága rongy!
Végül aztán mégis kifizette. Megpróbálta...


MÁJ.
19.
2022

Egy vágy kipipálva 2. rész

Radenka mély nyomokat hagyott bennem. Hetekig napi szinten néztem a foglalásokat, de Oláh család nem foglalt. Fogadalmam megtartottam, időmtől függően 1-2 órát a konditetembe töltöttem. Kis vagyont költöttem fehérjékre, izom tömeg növelésére. Talán látszata is volt. Az is igaz ha egy cigány nő nem átkoz meg, szerencsét hoz. Nálam ez is igaz lett. Mivel utolsó éves voltan esti tagozaton a Kodolányin, Vendéglátás – Turizmus szakon kineveztek Top menedzsernek a recepción, magyarosítva, csoportvezetőnek. Ezen kívül a szállodalánc így már adott kamatmentes hitelt, hogy az állami gondozottaknak járó induló összeggel megvehessem a szálloda közelében lévő szoba, konyha, fürdő és a padlástéren két...


Képtelen történet

A történetem, igaz történet. Barátnőm barátnőjének Áginak(26), és párjának Zolinak(26) van egy nyaralójuk a Balatonon, mindenkitől elzárva egy nagyon nyugis hely. Voltunk már itt párszor négyesben, mindig jól éreztük magunkat, jót buliztunk. Az egyik hétvégén ugyanezt terveztük, annyi különbséggel hogy Ági barátnője, Anna(27) is velünk tartott, így öten kezdtünk el iszogatni, es remekül telt az este. Barátnőm, Réka(27) mindig is olyan típus volt, aki ha iszik, teljesen kidől és egyből elmegy aludni, Zoli is ilyen volt. Ők ketten viszonylag korán kidőltek a sorból, így ott maradtam Ágival és Annával, a két szőke, ránézésre 18 éves szőke hajú, nagyon vékony, kis cicijű, formás popsijú lánnyal...


MÁJ.
18.
2022

Családi sztori 5. rész – A paradicsomban

A kezdeti meglepetés után, realizálódott bennünk, hogy egy lakatlan szigetre kerültünk, és ha nem találunk ki valamit hamarosan komoly bajban leszünk.
– B: Először is keresnünk kell egy menedéket, vagy ha az nincs akkor építeni valamit.
– M: Igen, ez jó ötlet. – Felelte anya.
– B: Gyerekek ti addig gyűjtsetek száraz ágakat.
Eszembe jutott, amit egy filmben láttam, a mentőcsónakokhoz tartozik egy túlélő készlet. Sikeresen meg is találtam, sok hasznos tárgyat rejtett. Volt benne tűzgyújtó eszköz, ragtapasz, külön féle gyógyszerek és persze egy jelző pisztoly több töltettel.
Végül találtak egy barlangot, melyet megpróbáltunk kényelmessé tenni a talált növények...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 4. rész

– Mi van a bulival? – kérdezte a fekete hajú Niki az egyetem épületének egyik padján ülve.
– Melyikkel? – kérdezett vissza Lorena.
– A házibulival. Klaudiák tervezgettek valami farsangi házibulit.
– Ja, fogalmam sincs. Mikor lesz?
– Elvileg szombaton.
– Akkor jó, mert pénteken máshova megyek.
– Tegnap is ráírtam Klaura, de nem igazán adott kielégítő válaszokat – magyarázta a telefonja képernyőjét görgetve Niki.
– Hát Ő ilyen. Lehet az utolsó pillanatban fogja leszervezni – találgatott mosolyogva a másik csaj.
– Lehet. És a többiek se nagyon mondanak semmi konkrétat... Mit szólnál, ha hagynánk a csajokat, és szombaton csak Mi ketten mennénk valahova? –...


MÁJ.
17.
2022

Buszon kezdődött

Van két jó barátnőm. 17 évesek vagyunk, iskolai szünet, nyár.
Hülyülni támad kedvünk, fagyizunk, sétálunk, kirakatot nézünk és jókat nevetünk. Elindulunk egy parkba. Elfáradunk, felszállunk egy buszra. A buszon meglátunk egy helyes srácot, közrefogjuk. Én kerülök szembe vele, Timi hátulról szorít hozzá, a másik oldalról Vera a srácot igyekszik hozzám préselni. Közben én élvezettel dörgölőzök a sráchoz. Tetszik neki, mert feláll a farka. Intek szememmel Verának, aki erre bátran alányúl a srácnak és simogatja a már teljesen kemény faszát. A srác észleli, de hagyja. A busz megy, mozgat minket, arcunk ér először össze. Kellemes érzés nekem és a fiúnak is tetszik, mert néha már szándékosan...


Évi, a győri csaj

Három napra Győrbe kellett utaznom munkaügyben a nyáron, mehettem volna szállodába, de ehhez nem volt kedvem, így hát felhívtam Évit és megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha három napig ott lennék persze, ha nem gond?
– örülnék neki! akkor kedd este 6-után érkezem
– rendben, szia! másnap összepakoltam pár holmit vettem egy szép csokor virágot, és egy üveg bort, majd irány a Bartók Béla út közepe. Majdnem a ház előtt sikerült parkolnom, hívom Évit a kód végett, és irány a második emelet. Évi az ajtóban várt már egy kis szexi sárga ingruhában a puszik után átadtam a virágot és a bort... majd megköszöntem, hogy itt lehetek.
– gyere beljebb és pakolj ki! mondta mosolyogva.
...


MÁJ.
16.
2022

Tudatlan 10. rész

... – OKÉ ANYA! – mondtam erélyesen közben magamba meg a lófaszt. Tovább foglak kefélni még bele nem halok, még áll a faszom. Gyorsan befaltam a maradékot, megtörültem a szám, anya arcára adtam egy puszit.
– JÓ ÉJSZAKÁT! – mondtam nyomatékosan.
– Neked is kicsim!
Én rohantam a szobájukba. Apa fürdő törülközőjét leterítette a nyirkos, ragacsos, összeállt részre és vártam anyát. Hallottam a fáradt, de teli talpas, hangos lépteit. Elgondolkodva lépet be a földet bámulva. Mikor felnézett megtorpant.
– Teeee fiam! Mit keresel itt. Mit akarsz? – háló pólója alját húzta lejjebb amit már felvett. – Menjél szépen a szobádba.
Én megadóan, lehajló ajkakkal keltem és indultam....