AUG
01
2017

Áruházi kaland

hetero, anál

- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.
Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.
- Valamire készülsz, vagy csak álmodozol? Ezt ki kell derítenem! Szólok is a kollégáknak, hogy azonnal gyűjtsenek be és hozzanak az egyik kihallgatóba. - Persze kevesen tudják, hogy ezek a teljesen hangszigetelt szobák egyáltalán léteznek, de aki bűnbe esik..
Már a szobában várok rád, amikor betessékelnek. Láthatóan izgatott vagy, hogy mégis milyen eljárás az ilyen, meg egyáltalán mit keresel itt, hisz nem csináltál semmit..

*  *  *

Transzmutáció 2. rész

homo

Az ébredés fájdalmas és szégyenteljes volt. A fejem hasogatott, fenekem nyilallt, gyomrom görcsölt. Nemcsak egyszerűen büdösnek, hanem szennyesnek, romlottnak éreztem magam. Ekkor jött be Denis, és láttán újra megdobbant a szívem. Tépett, szűk fekete farmer és színes atlétatrikó volt rajta. – Megmutatottam hol a fürdő – intett és én engedelmesen követtem. Jó félóra múlva már a tegnapi mocsoktól (legalábbis testileg) megszabadulva ültem mellette egy mekiben.
- Szar érzés mi? – kérdezi együtt érzően.
- Nagyon. Te is….
- Aha. Miután először csináltam, napokig furdalt a lelkiismeret, még az öngyilkosságra is gondoltam.
- Rég volt?
- 13 voltam, külföldön történt, a szüleim szokás szerint egymás szapulásával voltak elfoglalva így szabadon csellenghettem. Az egyik vendég észrevette rajtam, hogy más vagyok, mint a korombéli srácok. Elcsábított, leitatott és megdugott.

JÚL
31
2017

Anyja lánya

családi, apa-lánya, anya-lánya

- Ez az Ken! Mélyebbre! -zihálta Emily.
A kőkemény farkamat a feleségem selymes puncija zárta körbe, miközben az ölemben ülve lábaival átkarolta derekamat.
- Imádom ezt! - suttogta a nyakamat ölelve.
Az orromat a hajába nyomtam és beszívtam az ismerős illatot. Megmarkoltam a hátsóját és nedves hüvelyét élvezve lassan, alaposan dugtam. Keble a mellkasomnak nyomódott és elégedetten nyögött. A hátamon verejték jelent meg és ágyékomban éreztem a közeledő gyönyört. Emily gyorsabban kezdett mozogni és azt mondta:
- Istenem, igen! Élvezz el velem Ken!
Mélyről jövő nyögést hallatott és teste megvonaglott az orgazmustól. Kemény lökésekkel én is gyorsan követtem az eksztázisba.
Az elélvezés után egy darabig csendben feküdtünk egymás mellett, majd megkérdezte:

*  *  *

Egy egyéjszakás Kaland

hetero

Egy pillantása elég volt ahhoz, hogy a jól ismert bizsergést előtúrja onnan, ahova ezt előző alkalommal elrejtettem. De valahogy talán akartam is, mióta megláttam. A szememet le sem tudtam venni róla, a melleire feszülő vörös felsőről, ami alatt a csupasz hasa tökéletesen táncolt a zene ütemére. A hasán feszülő bőrt egy szobrászművész sem csiszolhatta volna szebbre és a vékony csíkban folyó verejtékcseppeken megcsillant a szoba halovány fénye. A kis nadrágja inkább volt öv, mint nadrág. Egy mozdulatomba került volna, hogy leszakítsam, és megnézhessem a formás seggét, a feszülő izmokat rajta és a vörös csipke bugyiját, ami már így is kikacsingatott, mintha hívna, mintha üvöltene azért, hogy lerántsam. És a szája, a vörösre festett ajkai, ahogy felnevetett.

*  *  *
JÚL
29
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 16 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚL
28
2017

A nővérem hálójában 3. rész

családi, tini, testvérek

"Ma el fogunk menni egy nagyon király helyre!"
A nővérem ezzel az izgatottságtól fűtött mondattal ébresztett egy napos, ám mégis hűvös őszi reggelen. Miközben boldogan ölelgetett, szépen elmagyarázta, hogy délután négy óra környékén el fog vinni engem valahova. Hogy pontosan hova és miért, azt titokzatosan meghagyta meglepetésnek.
Bár én egyből sejtettem, hogy e mögött a közös kiruccanás mögött, valamiféle hátsó szándék áll, de a szülőknek persze beadott valami egyszerű kis sztorit.
Az anyukám mosolygó integetés közepette bocsájtott minket utunkra, és közben szüntelenül arról áradozott, hogy milyen édes ki testvérek vagyunk.
Ej... ha tudná az igazat...
Hogy ez a tökéletes mintanővér, ez a gyönyörű, intelligens és népszerű lány, miket szokott művelni az ártatlan, törékeny kisöcsével.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 12. rész

hetero, anál

A szombat éjjeli buli közel sem ért véget a szex utáni, szórakozóhely előtti cigizéssel. Lorena rendesen felpörgött az alkoholtól, de még jobban az orgazmustól, ezért Balázzsal együtt visszaindult a tömegbe. Lorena önfeledten táncolt, a partnerével alig-alig foglalkozva, mikor a látókörébe került mindkét barátnője. Miután Vivi észrevette a lányt, a bulizókat kerülgetve odasétált hozzá.
– Előbb találkoztam az egyik haverommal. Kocsival van – kiabálta Vivi, barátnője fülébe – Azt mondja sokkal nagyobb buli van a Symbolban, és ha akarjuk, akkor átvisz minket. Van kedved velünk jönni?
– Igen. Menjünk! – mondta felvillanyozva Lorena.
Feldobta a spontaneitás és az a gondolat, hogy egy éjszaka alatt két buliban is részt vehet. Rég volt már olyan, hogy ennyire váratlan fordulatot vegyen az estéje. Úgy érezte hajnalig tudna tombolni, ezért közelebb lépett Balázshoz, megköszönte az estét, elköszönt, majd barátnői felé indult.

*  *  *
JÚL
27
2017

Anita és Ádám az osztályteremben

hetero, szűz, tini, diák

Történetem két főszereplője Anita és Ádám. Anita 15, Ádám 17 éves. Ádám 175 centiméter magas, atletikus alkatú, rövid, barna hajú, barna szemű fiú. Anita körül-belül Ádámmal egy magas, vállon túl érő, barnás szőke, göndör hajú, kék szemű, karcsú lány. Egyazon iskolába járnak, egyazon szakra, csak az évfolyamuk és a lakhelyük más. Ádám busza keletről, Anitáé nyugatról megy az iskolához.
Az egész egy szeptember közepei napon kezdődött, amikor ugyanis az osztályaik két másikkal, és néhány tanár kíséretében vonattal ellátogattak Budapestre, az Erkel Színházba. Tényleges találkozásuk a hazavezető úton történt meg. Ádám egyik barátja, Csaba mellett ült, mígnem két osztálytársuk meg nem kérte őket, hogy cseréljenek helyet, mert így a túloldalt ülő haverjaikkal beszélgethettek. De mikor elmentek a két fiú csere előtti ülőhelyére, csak akkor látták, hogy leendő ülőhelyeiket a folyosó választja el.