Hírek

FEB.
22.
2024

Kollégisták a COVID idején 2. rész - A zárlat

Chase úgy dönt, hogy lezuhanyozik, mivel mindkettőnk örökítőanyagát magán viselte. Szobánk kialakításának köszönhetően ez a művelet mintha színpadon zajlott volna: az ágyamból fekve teljesen szabad a rálátás a zuhanyzóra, úgyhogy úgy döntök, hogy csak hátra dőlök és figyelem őt.
Már vizes, amikor eszébe jutott, hogy elfelejtette a szappant és a pipere cuccait bevinni a parányi helyiségbe, ezért megkér, hogy vigyem be neki. Mielőtt kiszállok ágyamból az órámra pillantok, elszaladt az idő. Gyorsan észbe kapok, hogy mára a diákszövetség irodája hamarosan bezár, úgyhogy sietnünk kell, ha vacsorázni is akarunk.
Végig nézek magamon, kezd rám száradni, ami még nem folyt le rólam. Kissé...


FEB.
21.
2024

Ötven feletti nő

Szilveszter lennék egy kétszeresen elvált 43 éves pasi. Átlagos, talán kidogozottabb felső testű174 cm magas 84 kilós pasi. Építészmérnökként egy magyarországi egyik vezető építőipari cég egyik építésvezetője vagyok. Kötetlen munkaidő, országosan vett jó fizu, céges terepjáró és egy saját pár hónapos Opel Mokka. Első feleségem az egyetemi éveim végén egy elsős nő volt. Ugródeszkának kellettem munkát találni és rajtam keresztül egy jól menő idősebb pasit az iparágban. Több év egyedüllét jó volt arra, hogy felépíttessem saját házamat az agglomeráción belül. Maradt emberi kapcsolatnak a szűk család, a munkatársak és az ismét feltörekvő munkatársnők. Már tisztult a fiatalos hévem a szerelem...


Egy karrier kezdete 3. rész

Fájt a térde. A karjai kimerültek. Az állkapcsa fáradt volt. Mindezek ellenére nedves, és nagyon beindult volt. De örült, hogy a gloryhole-szolgáltatása végre a végéhez ért. Legalábbis ebben reménykedett. Eltelt már jó néhány perc, mióta valaki bedugta a farkát a lyukon. Úgy ítélte meg, hogy rendesen dolgozott. Bő fél órában nyolc szopást adott. Linda felállt, és megigazgatta a ruháját. Örült, hogy kinyújthatta a lábát. Fogott egy zsebkendőt, és megtörölte a száját. Megnézte magát a tükörben, és látta, hogy eltűnt a rúzsa. Minden elkenődött a hímvesszőkön, amiket aznap este leszopott.
Ideje volt megkeresni Adélt. Nem akart többé egyedül lenni abban a kis szobában. Kinyitotta az ajtót, és...


A törvényt be kell tartani!

– Hé Julis! Gyere ide te beste lelke! Hol vagy? Ne bujkálj előlem! – kiabálta nagy hangon Varga Mihály uram, mikor futtában beesett portája kapuján.
Julis, a "beste lelke" Mihály uram asszonya volt. Két évvel korábban, mikor hazatért Mihály úr a fogságból, arra ért haza, hogy a falu korábbi szép leánya, a szeretője a Kádas Juli megszökött a faluból egy német katonatiszttel. Viszont Réty uram legkisebb leánya, a Julis, meg eladó sorba került. Viszont egy tisztességes férfinak sem kellett, mivel az a hír járta róla, hogy az oroszoknak az a százada, akik a faluból kikergették a németeket, néhány napra magukkal vitték a lányt, és majd minden orosz tiszt, meg altiszt, és több közkatona is...


FEB.
20.
2024

Könyvelő lány elcsábítva 2. rész

Egy-egy csókkal váltam el tőlük, és gyorsan lefeküdtem. Végig gondoltam a történteket, és rájöttem ilyen munkahelyem az életben nem lesz. Már majdnem elaludtam, az utolsó gondolatom az volt, olyan jó, hogy elcsábították a könyvelőjüket.  
Megint olyan történt velem, ami máskor soha, vagy nem emlékeztem vissza rá. Álmodtam. Nem volt folyamatos, képek, történések villantak fel előttem. Mind-mind olyan volt, ami korábban soha nem történt velem. Élveztem minden pillanatát, ahogy nyelvem Nelly vágytól nedves, csodás puncijába fúródott, ahogy éreztem teste remegését, a burkából kikandikáló, felkínálkozó csiklójának szopását. Váltott a kép, láttam magam felülről széttett lábakkal feküdni, pinám...


Szex-rulett 2. rész

Ágyam forgása a 9-es boksz előtt állt meg, így izgalommal vártam a következő delikvenst. Egy harminc körüli pasi kúszott fel az ágyra. Már kőkeményen állt a farka, gondolom a látottaktól. Szerintem az összes fülkében rejtőző faszik keményre merevedhettek, ahogy végig nézték az eddigi keféléseimet. Szóval a férfinak nem volt túl nagy a fasza, úgy tizennégy centi lehetett mereven, de az átlagnál vastagabbnak tűnt. Nem sokat teketóriázott, ahogy a terpeszben álló combjaim közé ért, egyből bevágta péniszét a már jól megdolgozott pinámba. Hangos sóhajjal fogadtam magamba szerszámát, picit feszített, tényleg vastagabb volt az eddig bennem jártaknál, szóval rendesen feszítette vaginám falát....


Szerelmes vagyok beléd

Azon a napon egész nap csak Eszter volt a fejemben. A levelét számtalanszor elolvastam, a kedvenc részeimet szinte már kívülről fújtam. Ez idáig még sohasem olvastam ennyire izgató történetet. Le voltam nyűgözve, minden lélegzetvétellel azt éreztem, hogy bekebelez ez a nő, és én akarom, hogy ezt tegye. Sohasem éltem még át ilyet, mintha minden atom és sejt lángba borult volna a testemben. Nem tudtam semmire sem koncentrálni, csak olvasni és olvasni akartam azt, amit nekem írt, a történetet, amit én inspiráltam, egy lehetséges jövőt, amit meg akarok Eszterrel élni. Minden pillanatát ennek a levélnek elképzeltem, átéltem, az egész napom egy folyamatos izgalmi állapot volt, aminek fizikailag is...


FEB.
19.
2024

Mostoha sors

– Anya, mutatni akarok valamit – mondta a mostoha fiam, amikor épp a elalvás előtti rutinomként egy romantikus regényt olvastam. Nem tudtam, mit akar, mit mutatna meg. Reméltem, nem beteg már megint. A múlt héten volt, és egy egész hetet ki kellett hagynia a főiskolán.
A mostohám, James, tizennyolc volt, és még mindig a "mamahotelben" lakott. Amíg a főiskolára járt, egy cseppet sem zavart, hogy még mindig velünk lakott. Nem akartam elveszíteni a kis aranyomat, szerencsére még volt pár évem, mielőtt elköltözne. Intelligens volt, olyan dolgokban, mint a matematika és a tudományos tárgyak, de amikor a szex került szóba, naivabb volt, mint bárki a világon.
A férjem számara a szexről való...


Egy karrier kezdete 2. rész

Adél tovább mozgatta ujjait a szeméremajkakon, majd a csiklón. Ekkor Linda már nem tudta visszatartani magát: lábujjai begörbültek, és elélvezett az érintésektől.
Adél kihúzta az ujjait, és a gyakornok arca elé tartotta őket. A lány tudta, mit várnak el tőle. Előrehajolt, hogy leszopogassa az ujjat, és közben megízlelje saját hüvelynedvét.
– Szép volt! Nagy reményeket fűzök hozzád! Tudom, hogy mennyire szeretsz olvasni, úgyhogy hoztam neked tanulnivalót. – mosolygott a nő.
Visszament az asztala mögé és egy kis köteg vékony könyvvel tért vissza. A lány a könyvekre nézett. Mindegyik szexuális kézikönyv volt. Pontosabban az orális szexről szóló könyvek voltak.
– Mára...