OKT
20
2014

Egy asszony élete megváltozik 2. rész

gruppen, iroda, közlekedés

Sokat gondolkoztam magamon. Gézának nem tudtam ellenállni, ez nem volt újdonság. Még úgy sem, hogy egyértelműen megmondta, nem szerelmes, egyszerűen csak jó velem dugni. Még a haverját is bevonta és én engedtem. Hát bármit megtehet velem? Olyan vagyok, mint egy kurva? Még csak az sem, hisz pénzt sem kapok.
Pár napig Géza nem jelentkezett, aminek az volt az oka, hogy dolgozni kezdtem. Reggelente így nem tudott meglepni, de azért tudtam, hogy nincs vége a dolognak és bármikor megjelenhet, és én nem fogok ellenállni neki. Sőt egyre jobban kívántam, hogy megjelenjen, hiszen a férjemmel nem volt szex, amit nagyon kívántam. Maszturbáltam, de az csak ideiglenesen elégített ki.
Reggel busszal jártam dolgozni. Ugyanazzal a busszal mindig, az út kb. 25 perc volt. Mindig tömeg volt, ülőhely sosem volt. A harmadik napon történt, hogy állva kapaszkodtam és bámultam kifelé, mikor éreztem,...

*  *  *

Ölelkezős ribanc

családi, nővér, testvérek

Nem nagyon bántam, amikor rájöttem, hogy a lányok jobban érdekelnek,mint a fiúk. Nem ismertem személyesen túl sok leszbikust, de tudtam, hogy rengeteg van belőlük. Soha semmi bajom nem volt ezzel.
Ami zavart engem, hogy rájöttem, egy bizonyos lánnyal szeretek lógni, illetve zavartalanul bámulni, ha csak lehetőségem van rá. Egy lány, akivel akaratlanul is összehasonlítottam az összes többit, és aki minden alkalommal túlszárnyalta őket. Miután minden más lehetőség kifújt, meg kellett tennem és magamhoz kellett vonzanom a nővéremet, Aprilt.
Ez érthető is: mindig jól kijöttünk és Aprilnek rengeteg jó tulajdonsága van, amit nem győztem bámulni. Belekóstolt jó pár dologba, miközben felnőtt, többnyire úszással és tánccal kapcsolatosakba. Soha nem volt megszállottja egy bizonyos testalkat kialakításának, mint a legtöbb komoly táncos, akiket ismerek, de ennek ellenére...

*  *  *
OKT
18
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
17
2014

Apuci kicsi lánya

családi, apa-lánya

Először is, ez nem igaz történet...
Huh! Év vége, ez másnak megváltás nekem merő unalom. A suli mintájának, a példájának és nem utolsó sorban, a példás magatartású üdvöskéjének, kész rémálom!
Először is, nem elég, hogy mindig mindenki a szememre veti mekkora egy stréber vagyok, még táborba is akarnak küldeni a szüleim, hála istennek látok egy kis reményt, hogy meggyőzzem őket az ellenkezőjéről. Végül is 16 éves vagyok, ennyi nekem is kijár!
Másodszor meg, megkért a legjobb barátnőm, hogy segítsek a nagyanyjának, a könyve írásában...Egy kisebb összefoglalót kéne írnom az érzéki gyönyörről, pont én a mintagyerek! Persze, amikor rákérdeztem, hogy miért nem ő segít, azt mondta, ő nem megfelelő erre, mert a nagyanyjának egy ismeretlen kell.... ráadásul egy történet keretében ...

*  *  *

Évforduló 1. rész - Medence és szauna

hetero

Évfordulónk alkalmából béreltük egy házat, melyben mindenféle extra - medence, jakuzzi, szauna - volt, melyeket aztán jól ki is használtunk.
Otthon mindketten szépen bepakoltuk a saját cuccainkat egy-egy táskába. Miközben szedegettük össze a dolgokat, feltűnt, hogy mindenféle szexi fehérneműk kerülnek a bőröndjébe, amelyeket már jó régen nem láttam rajta. Aztán hallom, hogy a fiók, ahol a játékokat tartjuk szintén mozgásba lendül. Ezek után kíváncsian vártam, miket is pakolt el pontosan.
Nagyjából két órányi autókázás után megérkeztünk a házhoz. A tulajtól átvettük a kulcsokat, alaposan megmutogatta, elmagyarázta a berendezések működtetését, majd távozott. Ott maradtunk ketten a hatalmas telken a minden jóval ellátott házban. Körbesétáltuk még egyszer az egészet, átnéztük a szobákat, majd választottunk egyet hálónak; természetesen amelyikben a...

*  *  *
OKT
16
2014

Egy önfeláldozó feleség története

hetero, anál, férj-feleség

Házasságkötésünk után évekig igen szerény anyagi körülmények között éltünk Zsolttal, a férjemmel. Anyagi gondjainkat csak fokozta, hogy gyors egymásutánban két gyerekünk született, akik miatt otthon maradtam, és csak Zsolt keresetére számíthattunk. Nyolc évvel ezelőtt aztán felcsillant a remény, hogy kiemelkedhetünk a szegénység szorításából. A reményből valóság lett, aminek valóra váltásában nekem is fontos szerep jutott. Olyat kellett tennem, amire ugyan ma sem vagyok büszke, de nem is bántam meg.
Férjem akkoriban egyszerű beosztott alkalmazottja volt egy hatalmas biztosító cégnek. Munkájával nagyon elégedettek voltak és várományosa lett egy kinevezésnek, vezető beosztásba, kimagasló, álom-fizetéssel. Az állás elnyerése esetén minden álmunk, lakás, autó, külföldi nyaralás stb. elérhetővé válhatott. De az ára az én tisztességem volt, csak ezt előre...

*  *  *

Nem gyermek

hetero, tini

Mi értelme van ennek a nyomorult gimnáziumnak? A lány unottan nézett fel a táblára, magasról tett rá, hogy mi az önindukció jelensége, vagy, hogy mi van a mágneses energiával. Ki nem állhatta a fizikát, ahogy a matekot, és hasonló reáltantárgyakat sem. Utálta az egész iskolát, úgy ahogy volt – értelmetlen, ostoba és igazságtalan intézetnek találta. Vannak jó tanulók, de ők többnyire nem is éles eszűek, csak van seggük bemagolni azt a sok marhaságot.
Voltak persze tantárgyak, amiket kedvelt – a történelem és az irodalom. Ezek érdekelték, tanulás nélkül is jó jegyeket szerzett belőlük. Rendkívüli érzéke volt a művészetekhez, tehát az irodalomhoz is, a történelem meg már kiskorában is kedvenc témája volt – míg a többi kislány babázott, ő játék katonákkal játszott, amiket azért kapott, mert részeges anyja olcsóbbnak találta egy babánál. Aztán nem lett...

OKT
15
2014

Saját emlékek az edzőtáborból

hetero

Köszöntök minden olvasót! Vivien vagyok, de mindenki csak Vivinek hív, család és barátok is. Most fejezem be a gimit, a továbbtanulás miatt sokat kellett és kell tanulnom, ezért szakítottunk a barátommal októberben. Azóta nem voltam senkivel, de a "törődést" igénylem, hetente többször, megnyugtat, mégsem ugyanaz, mint egy rendes menet. Hiányzik egy igazi dugás, egyalkalmast nem akarok, több pedig nem fért bele az időmbe, de nyáron bepótolom. Bevallom, az öncirókához fantáziákat az oldal erotikus történeteiből szoktam keresni. Az írásbeli érettségit ki kellett pihenni, tegnap "lazítottam" egyet. Kerestem valami izgatót, és meglepve olvastam az "Edzőtábor" című történetet, aminek én vagyok az egyik szereplője. Nem gondoltam, hogy ennyire beindít, ha egy megesett sztorit a másik szájából visszahallok, nagyon felhúzott, visszagondolva újra átéltem, nagy élvezés lett a vége....