AUG
24
2015

Csordultig 1. rész

hetero, játék

Néhány éve, a húszas éveink közepén, karácsony és szilveszter között egy kirándulást szerveztünk a Börzsönybe. Egy kulcsos házba. Csontig hatolóan hideg szél süvített, ahogy a vasútállomás peronján egyedül várakoztam a többiekre, mert sajnos a barátom az ünnepekben lebetegedett és belázasodva nyomta az ágyat otthon. Legnagyobb meglepetésemre a többiek is hozzám hasonlóan jártak, mert csak a srácok érkeztek és ők is a barátnőik megbetegedéséről számoltak be. Előbb még tanácstalankodtunk, hogy menjünk-e egyátalán vagy maradjunk, de mivel megvoltak már a jegyek és ki volt fizetve a szállás is, így pár perc múlva már a vonaton zötykölődtünk.
A célállomástól még kb. 4 km-t kellett gyalogolnunk. Ráadásul a korábbi napok erős havazása miatt majdnem térdig érő hóban. És a hó megint szállingózni kezdett. A háznál a gondnok várt bennünket. Jól befűtötte a társalgó cserépkályháját és a szobák kályháiba is begyújtott. Megtörtént az...

*  *  *
AUG
19
2015

Nelli 6-7. rész

gruppen, diák, szilveszter

6. rész
Nelli párhozamosan tanulta a jog alapjait, és ismerte meg egyre jobban, hogy mi a jó a testének, és mi a jó férfiak testének. Gézát meglepte amikor lány az előjáték közben kérés nélkül rábukott a farkára, de örült, hogy ilyen szépen fejlődik a tanítványa. Ami a szopást illeti, még volt mit csiszolni Nelli technikáján.
Géza hálából felfektette Nellit az étkezőasztalra, és az orgazmusig izgatta a nyelvével a lány csiklóját.
Maradt továbbra is a heti egy kefélés, úgyhogy Nelli elkezdett tájékozódni az egyetemen. Eljárt bulizni a kollégiumba is. Lefeküdt néhány fiúval, egyszer Bencével és a szobatársával is. Utána pár hétig úgy érezte, szerelmes a fiúba.
A koleszos szilveszteri buliba is Bence miatt ment. Bence az aktuális barátnőjét vitte. A a lány ismerte már a srácot, tudta, hog hiába is próbálja ráerőltetni, hogy hűséges legyen.

*  *  *

Családi riportok 10. rész

családi, iroda, tini

Nos, hogy ne legyen félreértés, már az elején szólok, hogy ez a sztorim sem igazán 100 % - osan családi, de bizonyos részletei miatt beleillik a sorozatba. Valamint nem is riport, mert ez ismét az én saját történetem. Ráadásul egész friss, mert kb. másfél hónapja történt. Felhívott egy régi ismerősöm, hogy lenne - e kedvem meg időm néha beugrani egy kollégiumba helyettesíteni éjszakai nevelőtanárként. Mondtam neki, hogy elég hosszú idő telt el azóta mióta utoljára tanárként dolgoztam, de megnyugtatott, hogy így év vége felé elég kevés gyerekre kell már felügyelni, meg amúgy is csak éjszakai melóról lenne szó. Megnéztem a helyet - egy pesti középiskolai kollégium volt - beszéltem a vezetővel és másnap este már mentem is dolgozni. Nem volt sok melóm, mert az érettségiknek már vége volt, kb. 60 - 80 gyerek volt már csak benn és kb egy harmaduk volt fiú. A lányokra egy tanárnő ügyelt, külön szinten voltak és takarodó után általában az...

*  *  *
AUG
18
2015

A kertvárosi villa titka 2. rész

hetero, diák, nyaralás

A következő napok munkával, és keféléssel teltek. Ingrid majdnem minden nap használt engem. Mert valljuk be azért voltam ott, hogy csillapítsam az asszony szexuális étvágyát.
Persze nem panaszkodni akarok, mert én is nagyon élveztem ezt a helyzetet. Ingrid sok mindenre megtanított, és bizony számon is kérte a tanultakat.
- Robertó hétvégén jönnek a barátnőim, szeretném, ha éjszakára is itt tudnál maradni segíteni. Grillezünk, bulizunk, meglátod jó lesz.
- Kell tudnom valamit a barátnőidről?
- Beate üzletasszony, butikjai vannak. Nagyszájú, általában ő a társaság középpontja. Ja és igen kedveli a fiatal fiukat, valószínű veled is fog próbálkozni. Helga sokkal visszafogottabb, szerényebb. Természet gyógyász, és jógát is tanít.

*  *  *

Forradások 1. rész

homo

Elfáradt. Hosszú nap volt a kedd a rendelőben, ráadásul aznap rengeteg beteg állatot hoztak. Egy macska a kezei között pusztult el, nem tudta újraéleszteni, a gazdái hosszan bőgtek a váróteremben. Ezeket a pillanatokat nem szerette, bár szerencsére sok sikeres gyógyulásról kapott hírt. Következő nap szabadnapos, helyette majd szombaton délelőtt rendel. A szabadnap boldog tudatában sétált haza, benyitott az ajtón, és szokás szerint ellátta az állatait, mielőtt vacsorázni kezdett volna. Megetette a halait a szép nagy akváriumban, bolondozott egy kicsit a csincsillapárral, amelyik az előszobában, egy nagy ketrecben lakott, majd vacsorát készített. Előző napról maradt valami főtt étel, azt melegítette meg. Körülnézett a szép, rendes házban. Nem volt, aki rendetlenséget csináljon, minden olyan volt, amilyennek ő tervezte, két szoba, nagy ebédlő konyhával, hatalmas fürdő, amiben zuhanytálcát és egy nagy sarokkádat is elhelyeztetett, kevés...

AUG
17
2015

Nicky története 3. rész - Nővérek egymás közt

családi, tini, testvérek

A Lars - szal és Kory - val hármasban lenyomott menet után aznap az orromat is alig dugtam ki a szobámból, az aggódó Ellának és apámnak azt mondtam, nem érzem jól magam, biztos összeszedtem valamit. Másnap reggel zavaros erotikus álomból ébredtem, Kory punciját nyaltam, miközben valaki keményen dugott hátulról, és hiába nem néztem oda, tudtam, hogy a bátyám az. Zihálva, félig még kómásan a lábam közé nyúltam, és nem lepődtem meg, hogy teljesen átázott a bugyim. Gyorsan, szinte rohamtempóban dörzsölni kezdtem a csiklómat, és hamarosan el is élveztem, de ez inkább csak biológiai értelemben volt kielégülés.
Az álom megfejtéséhez nem kellett pszichológiai diploma. Megint futottam egy kört gondolatban a leszbikus - biszexuális témában, és ugyanoda lyukadtam ki, mint előző nap: igen, vonzódom a lányokhoz, de a fiúkhoz is. És ez utóbbi halmazba sajnos a bátyám is beletartozott.

*  *  *

Üzleti tárgyalás 5. rész - Hol a határ?

gruppen, anál, munkatárs

Miután aznap már másodjára álltam a zuhany alatt Noelnél, elhatároztam, hogy ha már úgy hozta a helyzet, hogy két jó testű pasi vár kint a nappaliban, akkor igenis ki fogom használni az alkalmat és megkeresem a saját határaimat. A fantáziámban már sok minden lejátszódott, de megvalósítani nagyon keveset mertem belőle. Mindig is izgatott a gondolat, hogy milyen lehet szexrabszolgának lenni. Amikor tudod, hogy azt tehetnek veled, amit csak akarnak, és neked csak egy szereped van, az hogy kielégítsd őket. Tudtam, hogy a ma esti bemelegítés után készen állok arra, hogy megvalósítsam ezt a régi álmomat. Ezzel a szilárd elhatározással tértem vissza a fiúkhoz egy szál törölközőben.
- És most akkor hogyan tovább? – vállaltam magamra a kezdeményező szerepet

*  *  *