JÚL
13
2015

Családi riportok 9. rész

családi, szűz, anya-fia

Kb. 10 - 11 éves lehettem amikor jobban elkezdett foglalkoztatni a szex. A haverjaimmal mindig elmeséltük egymásnak a fantáziálásainkat, meg azt, hogy melyik kiscsajt sikerült letapizni, vagy meglesni valami nőt, mert ezen kívül más nem volt. Az egyik haveromnak baromi csini mutterja volt és egyszer mikor náluk voltam rábeszéltem, hogy lessük meg ha majd elmegy zuhanyozni. Sajna nem sikerült, mert a fürdő ajtaján nem volt kulcsluk és ha benyitottunk volna azt meg észre lehetett volna venni és nem vállaltuk a rizikót. Hazafelé menet azon ötleteltem, hogy mégis hogyan lehetne meglesni, amikor leesett, hogy tulajdonképpen a saját mutteromat sokkal könnyebb lenne. Anyám soha nem zárta magára a fürdő ajtaját, sőt mivel kis panelfürdőszobánk volt, nyáron sokszor előfordult, hogy nyitott ajtónál tusolt, hogy ne szoruljon be oda a meleg. Úgyhogy egy csomószor láttam anyámat meztelenül, de addig valahogy nem néztem úgy rá, mint egy nőre. Akkor...

*  *  *

A férjem főnöke 3. rész - A találkozás

hetero, anál

Haza érve, azon gondolkodtam, hogy mit is kellene tennem a szőrtelenítés érdekében. Gyorsan lezuhanyoztam. Sokáig álltam a zuhany alatt, mintha letudtam volna mosni a szégyent. Törölközés közben megláttam a férjem borotváját. Hirtelen arra gondoltam, hogy István mit fog szólni a szőrtelen testemhez. Nem volt választásom, valamit tennem kellett. Levettem a polcról a borotva habot. Elkezdtem bekenni a lábam. Jobb lábammal kezdtem. Sikerült is szépen vékonyan bekennem. Levettem a borotvát is. Szépen lassan kezdtem, majd felbátorodva egyre gyorsabban. Sűrgettett az idő, a férjem bármikor jöhet. Mikor végeztem, elégedetten konstatáltam, hogy egyébként is szép lábam, most még jobban néz ki. Bekentem gyorsan testápolóval.
Következett a bal lábam. Már a felét sikerült bekennem, mire elfogyott a borotva hab. Pánikba estem, hogy mi lesz most. Nem csak a lábam miatt, hanem István se tud így megborotválkozni. Mindig is fontosnak tartotta, hogy...

*  *  *
JÚL
12
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚL
10
2015

Szellemkaland

hetero, szűz

Ránéztem az órára. Majdnem éjfél. És már majdnem leragadnak a szemeim... ~Hogy lehetséges? Máskor tovább szoktam fennlenni...~ Na igen. Éjjeli bagoly vagyok, általában sosem szálok el géptől hajnali kettő előtt. Nemhogy éjfélkor! Szégyen és gyalázat... Szörnyű, de miért erőltessem? Elfáradtam, s ez ritkán esik meg velem. Ilyenkor szoktam általában álmodni is...
Mivel a fáradtság felém ritkán jár, nálam mindig nagy úr. Ezért hamar elköszöntem a facebooktól, és miután fölkapcsoltam a villanyt kikapcsoltam a gépet. Nem szeretem ha túl sötét van. Magamat és a szerencsémet ismerve biztos hogy belerúgok a hütőbe vagy valami másba. De mielőbb elmegyek aludni, kimegyek a WC-re. Nem akarok később kijönni...
Hiába a villany, sikerült belerúgnom a konyhaszekrény sarkába. Csak felszisszentem, kezd megszokás válni. Alig érzem már. De attól még szívesen elkerülném... Nem a legkellemesebb, akkor sem ha elég gyakran történik meg.

*  *  *

Nelli

hetero, szűz, tini

Első fejezet
Nelli farmerben, pólóban csöngetett be Géza bácsihoz, egy nagy hátizsákkal a hátán és egy nem sokkal kisebb sporttáskával a kezében. Géza bácsi barátságos mosollyal üdvözölte, elvette a csomagjait és betessékelte a nappaliba. A lány illedelmesen letette az edzőcipőjét az előszobában.
Robi ekkor már negyedéves joghallgató volt, és két éve járt Dórival a magas, karcsú, kismellű harmadéves bölcsész hallgatóval. Amikor péntek délután Nelli éppen Géza bácsi lakásának csengőjét nyomta, Robi nem túl méretes farka éppen akkor hatolt be Dóri puncijába, aki ezt csöndesen és passzívan tűrte. Robi ritkán tudta eljuttatni őt vaginálisan az orgazmusig, de Dóri nem is nagyon tudott róla, hogy ez így is lehetséges. Néha Robi ujjazta meg őt, néha ő saját magát. Elvolt ezekkel az élvezetekkel. Szép hosszú, fekete haja volt és ugyanilyen színű, dús punci szőre. Robinak nehéz lett volna kinyalni Dóri pináját, de akkoriban még csak...

*  *  *
JÚL
09
2015

Váratlan fordulat

hetero

Évivel közös lakóparkban élünk. Mégis a játszótéren ismertük meg egymást. Én a lányommal, ő a kisfiával volt lennt aznap délután. A honta mellett állva beszélgetni kezdtünk. Gyönyörü természetes vörös haja volt és olyan tiszta zöld szeme, hogy mosolyával a vesémig hatolt. Alakja a 30as korának megfelelt, érett szexi nő volt karbantartott nőies alakkal és szép nagy de testéhez kiválóan passzoló cicikkel.
Mindenféle ártatlan témáról beszélgettünk és bár már sokszor láttuk egymást valahogy sosem tünt fel eddig a pontig, hogy mennyire vonzó nő. Mintha megállt volna az idő egy pillanatra ahogy a mosolygós kis szája szélén megjelenő gödröcskéket néztem.
Innentől kezdve egyre többször keveredtünk beszélgetésbe és mindig vártam a délutánokat amikor találkozhatunk.

*  *  *

A fizikatanár - A kezdetek kezdete

családi, anál

Amikor megkaptam a dolgozatomat, kicsit meghökkentem. Egyetlen tollvonással sem rondított bele a munkámba, csak itt-ott pipálgatott. Ötös alá, és ez állt mellette: "Felnőttesebb stílust várok magától." Ez a pasi kész agyrém - fújtattam magamban. Tudtam, hogy a kis megjegyzés nem a dolgozatomnak szólt.
Nem hittem volna, hogy a másfél héttel ezelőtti csók engem egy igazi nimfómániás, állandóan szexre éhező ribanccá tesz. E nyár viszont bebizonyította, de ne siessünk ennyire előre. Hadd meséljem el a szüzességem elvesztését:
A nevem Papp Zsuzsanna, 160cm magas és 52kg vagyok. 16 éves múltam. Barna szemeim és hosszú vörös hajam van. Piros telt ajkú vagyok és az arcbőröm sima, csinos arcúnak elmondott vagyok mások által. A melleim szépek, legalább is nekem. Szüzességemet már 14 éves koromban elvesztettem nagybátyám által.

JÚL
08
2015

Gangbang party

gruppen

Te marha, nem erről volt szó - így kezdődött a beszélgetés.
A feladatom mindössze annyi volt, hogy az este folyamán egy - két alkalommal meg kellett szólítanom, mosolyognom kellett rá, beszélgetnem kellett vele jelezve, hogy vonzó számomra. Első látásra nem tűnt nehéz feladatnak, úgy gondoltam élvezni is fogom ezt a kis színjátékot, talán még valami kellemesben is részem lehet.
Nehezen tudtam felmérni, hogy sokan vannak - e vagy kevesen és nem azért mert tök hülye vagyok, hanem azért mert ez volt az első alkalom amikor elmentem egy swinger klubban. Elképzelésem sem volt, hogy fogom érezni magam, de arra gondoltam valahogy majd lesz. Annyit már tudtam ezekről a helyekről, hogy semmi nem kötelező. Legrosszabb esetben majd tátom a számat egy kis ideig, kukkolok, nézelődöm, majd ha úgy adódik, egyszerűen lelépek.