ÁPR
04
2017

Csapatépítés 2. rész

hetero

Ezután kimerülten feküdtem le mellé és így pihegtünk legalább húsz percig szó nélkül. Végül felkönyököltem mellette és finoman elkezdtem cirógatni-simogatni a testét, különös tekintettel a szuper cicikre, azokat időnként erősebben is megmarkoltam. A mellbimbók jól reagáltak és hamarosan keményem meredeztek felfelé, de Bori nem teljesen ébredt fel, még mindig félálomban jegyezte meg:
- Asszem el kéne mennem fürdeni, de nem bírok felkelni.
- Ráérsz azzal később, most így eláztatva baromi izgatóan nézel ki! Igazi kemény pornós látvány.
- Hát csak élvezd nyugodtan ha tetszik, de velem ne törődj most, totál ki vagyok ütve.
Ezzel látszólag szinte rögtön vissza is aludt, miközben én pont kezdtem új életre térni lassan az ilyen jó test simogatásától.

*  *  *

Szexparti a javából - A beavatás

homo

Hiába vártam a felbukkanását újra a motoros fiúknak, nem jöttek. Egy hónapig reménykedtem, majd feladtam, hogy valaha is találkozom velük.
Egyik este a leveleim között találtam egy meghívót ismeretlen feladótól.
Jud Markus részére - csak ennyi állt rajta, még címzést sem tettek a borítékra, valaki tudta hol lakom, és bedobta a postaládába. Meghívtak egy estélyre, egy bizonyos, Eromann szövetség partijára!
Utánanéztem az interneten, mert még nem hallottam róluk, de semmit sem találtam. Terveztem, hogy mielőtt elmegyek a buliba, megnézem a helyet, ami címen szerepel, de valahogy nem jött össze.
Péntek este pedig öltönyt vettem, nyakkendőt, fekete cipőmön megcsillant a lámpafény, miközben hajamat zseléztem.
Gondoltam, ha nem tetszik a buli, majd lelépek.

ÁPR
03
2017

Nézhetem?

családi, anya-fia

Karen tisztán emlékezett az első alkalomra, amikor a fiát maszturbálni látta. Egy hónappal korábban történt a fiú születésnapjának előestéjén. Karen meg akarta lepni egy ajándékkal, miközben Tom a nappaliban ülve TV - t nézett. Csendesen lopakodott a szoba felé az ajándékkal a kezében. Megdöbbentette amit odaérve meglátott: a fia valami szoftpornót nézett és közben maszturbált. El sem hitte, hogy a nagyfia ilyen arcátlan módon ilyesmit csinál a nappali közepén. Még akkor is, ha tudta hogy az ilyen korú fiúk esze állandóan a szexen jár és Tom feltételezhette, hogy az anyja már alszik. De legfőképpen az az érzés lepte meg, amit a leplezetlen kéjelgés látványa okozott benne. Egyértelműen felizgult. Lábujjhegyen visszaosont a hálószobájába és valami olyasmit csinált, amit addig még sohasem: a fiáról fantáziált.

*  *  *

Mit jelent a név?

hetero

Nemrég lettem 35 éves. Ez idő alatt sikeresnek mondható pályát futottam be vegyészi szakmámban, de a magánéletem, a sok munka miatt, közel sem nevezhető sikeresnek. Évek óta nem alakult ki egyetlen stabilabb kapcsolatom sem, mert szinte sohasem volt annyi időm rá, amennyivel egy kapcsolatot az egyszeriből az állandóig lehet kormányozni. Ezzel szemben, reakciókinetikusként, állandó, és remélem, elismert résztvevője lettem számos szakmai konferenciának, melynek köszönhetően még kevesebb szabadidőm maradt.
A legutóbb egy salzburgi konferencián vettem részt. A jelentkezés leadásakor nem is volt semmi probléma, de a konferencia kezdete elött néhány nappal kaptam egy levelet, hogy egyeztetési problémák miatt nem tudnak önálló szobát adni nekem, csak egy kollégával közösen lakhatom abban a szállodában, ahol a konferenciát tartják, vagy egy másik szálláshelyről naponta busszal szállítanak a helyszínre.

*  *  *
ÁPR
02
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
31
2017

Forró hálószobák 1.- Miranda úrnő

leszbi

- Betty! Gyere ide!
- Parancsoljon velem a kisasszony.
- Bontsd ki a hajam, és vetkőztess le.
- Igenis Miranda úrnő.
Új szolgáló vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, hogy Miranda szobalánya lettem. Nemesi származású vagyok, az apám gróf, de sajnos elszegényedtünk. Apám kétségbeesésében mindenünket elkártyázta a végén, amikor veszni látszott a birtok is. Miranda családja távoli rokonunk, annyira távoli, hogy sosem tartották velünk a kapcsolatot, de nagy kegyesen lehetek a kisasszony szolgálója, ahelyett, hogy a konyhában hordanám a moslékot.
Miranda leül a fésülködő asztalkája elé, kibontom vörösesszőke haját. Halkan sóhajtok, nekem is lehetne ilyen életem...
- Ne húzd annyira, te kis koszos! - kiált rám, amint fésülöm, a szemembe könny szökik, a koszos jelzőt egyáltalán nem érdemlem ki. Hazajárok fürdeni, fél óra járásra van szerény otthonom. Az egykori birtokból nagyobb udvarház maradt ránk.

*  *  *

Csacsogó

hetero

Úgy kanyarodom az úton, mint egy holdkóros. Már harmadszorra kerülöm meg a háztömböt, mire ráébredek, hová is hoztam magam. Ez az a ház. Nyelek egyet, beparkolok a szélén, az orgonabokor mellett, ahol a legnagyobb a takarás. Felnézek. Nagyjából megtalálom az ablakot. Ég a villany. De lehet, hogy nem is az az ablak.
Elõveszem a mobilt, bámulom. Vissza kellene mennem. De már nem fogok, érzem. Ujjam gyorsan megtalálják a betûket, már megy is az üzenet. Kellesz. Ennyi. Ilyen egyszerûen. Lélegzetvisszafojtva várok. Mégis mire számítok? De a válasz nem késlekedik. Hol vagy? Megnyomom a hívás gombot. Hangja mosolyog a telefonban. Megismétli a kérdést.
- Hol vagy?
Melegség jár át.
- A ház elõtt. – mondom kiszáradó torokkal.

*  *  *
MÁR
30
2017

Tom, Babszi és a mama 2. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Babszi anyaszült meztelenül feküdt előttünk, s mi zavartalanul gyönyörködhettünk karcsú alakjában, aranyos kis melleiben, és – ami különösen magával ragadó volt – a combjai közt elénk táruló, feszesen összezárt szeméremajkaiban. Ha jobban megnéztük, jól láthattuk a rés két oldalán serkenő szőke szőrszálakat.
– Csinálj egy spárgát – mondta Tom a húgának. – Tudod, amit művészi tornán szoktál.
Babszi egyik lábát előre, másik lábát hátra tolva szabályos spárgát csinált, mi pedig egész közelről fényképeztük, ahogy a szeméremajkai közti rés szétnyílt. Még javában fotóztuk, amikor Babszi kényeskedve megszólalt:
– Most ti jöttök. Nem igazságos, hogy hármunk közül csak én vagyok meztelen.