SZEP
09
2015

Amikor két nő közrefogott, és...

gruppen

Kíváncsi vagyok, hogy vannak e hozzám hasonló férfiak is. Örülnék, ha megtisztelnél a hozzászólásoddal, ezzel kapcsolatban. Ez nem egy olyan dolog, amit el mernék mondani a haveroknak sörözés közben. Annyit tudnak rólam, hogy voltam már együtt egyszerre két biszexuális nővel. Azt elmondtam nekik, hogy először a barátnőm volt középen, és a barátnője elölről, én pedig hátulról tettem boldoggá, meg azt is, amikor a barátnője volt középen, de egyvalamit nem. Ezt a dolgot csak Bea és Andi tudják rólam.
Egyszer úgy is csináltuk, hogy én voltam középen. Közben leszbikus nőnek képzeltem magam, ők pedig gondoskodtak róla, hogy úgy is érezhessem, mintha az lennék.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen férfi a földön, aki arról álmodozik, hogy ha lesz következő élete, akkor leszbikus nő lehessen. Vagy talán én valami kivételes élőlény lennék, akit semmilyen eddig létező kategóriába sem lehet besorolni?

SZEP
08
2015

Önbizalom növelő 1. rész

gruppen

- Csá csajszi!
- Szi-mia!
- Megnéztem a képeket amiket küldtél!
- Éééééssss? Mit gondolsz?
- Kurvajók! Eszméletlen szexi vagy rajtuk!
- Ugye, milyen egy szexszimbólum vagyok! :)
- Az-az. Féltékeny is vagyok :)
- Neked is kéne csinálnod ilyen képeket!
- ja persze! Az én krumpli testemmel....
- Hülye vagy! Tök jó tested van!

*  *  *

Kalandos élet 3. rész - A tanulás örömei

homo

A történet, amit meséltem, ha jól emlékszem annál az izgalmas és izgató pozíciónál szakadt félbe, hogy Pisti, új barátom és én egymással szemben fekszünk a szobájában, az ágyán. Ahogy azt az előző részben is leírtam, kb. 30-40 centi volt közöttünk, és már túl voltunk egy kis tipi-tapin, illetve pár komolyabb mondaton. Már én is sokkal többet tudtam bizonyos dolgokról, mint mondjuk egy-két hete.
- Na szóval, most csináljuk azt, hogy...
- Igen? Mit csináljunk? Teszem, amit mondasz Pistim!
- Nagyon rendes kisdiák vagy te! Na szóval én most egy kicsit szétnyitom a lábaim, te pedig gyere, húzódj egész közel hozzám és az alsó lábszárad simítsd ide hozzám, a másikat, a felsőt meg tedd be ide az én két lábam közé!
- Mi??? Mi ez, valami tornamutatvány? – kérdeztem, kicsit megrökönyödve

SZEP
07
2015

A toll és a napló 2. rész

családi, anál, testvérek, illusztrált

Lenyűgözve, enyhén sokkos állapotban kerestem a naplóban említett tollat. A szoba teljesen üres volt a roskadozó falak és az ablakon a széllel befúvódó poron kívül csak a ládika hevert a padlón. A naplónál nem sokkal nagyobb ládika, melynek belső felülete bíbor színű bársonnyal volt borítva, első látásra alig fellelhető a külvilágtól elzárt részt rejtett az alján. Megpróbáltam felhajtani a bársony borítást és legnagyobb örömömre ott rejlett alatta A Bűvös Toll.
Mint aki kincset talált azonnal menekülőre fogtam és a lakóautóig meg sem álltam. Amint beléptem a lakótérbe a rádión az időjárás jelentő hölgy éppen azt jelentette be, hogy a térségünket a mai nap folyamán egy több napi esőzést okozó időjárási zóna éri el. A hölgy szavainak végével egyidejűleg el is kezdődött az égzengés. A munkával kapcsolatos későbbi tennivalók így a bizonytalanság...

*  *  *

Fogadunk?

hetero, diák

Még mindig euforikus állapotban lézengtem a kollégiumi szobában, amikor Anna megelégelte a viselkedésemet, és rám szólt:
- Hagyd már abba!
- Mégis mit? – kérdeztem megszeppenve.
- A fel-alá járkálást és a bárgyú mosolygást – közölte szárazon, felnézve a tanulnivalójából.
- Nem értem, miért nem tudsz velem örülni a dolognak. Egyébként meg, ha jobban ráhajtottál volna év közben, most nem kéne ennyit vesződnöd a jobb jegyért – feleltem sértődötten.
- Te meg gondolkozz egy kicsit! Év vége van, a végzősök már csak az érettségik miatt vannak itt. Nem tartod furának, hogy pont most hívott el randizni? Már ha a randi alatt nemcsak egy gyors dugást ért... –vágta a fejemhez.
- Már százszor elmondtam erről a véleményemet – mondtam, miközben a szekrényemben kotorásztam.

*  *  *
SZEP
04
2015

A férjem főnöke 6. rész - Új élmények

hetero, anál, munkatárs

Napok teltek unalmasan. Nem hívtam se Szilvit, se Pétert. Nem tudtam, hogy mit szeretnék. Inkább a munkába menekültem. Egyre többet vállaltam. A főnököm nagyon meg volt elégedve velem. Egyre nagyobb feladatokat bízott rám. Volt egy, amit egyedül nem tudtam volna megcsinálni, így egy kollégámat osztotta mellém. Andrea korombeli, igazán dekoratív nő volt. Nagy mellei állandóan vonzották a szemeimet. Sportolhatott, mert a teste tökéletesnek tűnt. Az arcára azt mondanám, hogy bájos. Haja vállig érő, sötét barna. Mindig szexi ruhákban jött dolgozni. Minden férfi bámulta. Többen be is próbálkoztak nála, de azt mondta, hogy kollégával soha. Nagyon sok időt töltöttünk együtt, sokat beszélgettünk. Persze nem csak a munkáról. Meséltem neki a válásomról. Éppen most zajlik, emiatt néha szétszórt vagyok. Lassan jó barátnők lettünk. Ő is mesélt a kalandjairól. Igaz én nem részleteztem neki mindent. A sokadik együtt töltött nap végén megkérdezte, hogy...

*  *  *

Otthon 1. rész

családi, tini, anya-lánya

Elváltam, valahogy nem működött köztünk semmi egy idő után. Biztos sokan vannak így ezzel, aztán vannak akik megmerik lépni a válást, vannak akik maradnak a hétköznapi, befásult kapcsolatban. Szóval megtettük (egy szart... én tettem meg), pedig nem is voltunk együtt túl sokat, 6,5 év nem túl sok, ráadásul van egy lányunk. De mégis, nagyon is hosszú, hosszú napok sorról-sorra. Eseménytelen és unalmas, monoton.
Minden nap várni az estét, hogy hátha majd ma megkíván a férjem. Hogy egyáltalán lesz valami testi kapcsolat, egy érintés. De semmi... Majd miután lefürdött és befordul a fal felé, 2 perc és már alszik is. Köszönöm ebből ennyi elég volt, hiszen 27 évesen én mindennap kívánom a szext. (Jó, nem minden nap, de akkor is legalább simogasson meg, öleljen, csókoljon, vagy valami!)

*  *  *
SZEP
03
2015

A pilóta

hetero, szűz

Sziasztok Ryan vagyok 26 éves, és Új-Zélandon élek. Akkoriban még pilótaként dolgoztam egy repülőtéren. A feladatom általában mindig is gazdag helyi, vagy külföldi turisták reptetése volt. Aki megengedhette magának gyakran tett egy kiruccanást Ausztrália, vagy éppen a nyílt óceán felé.
Aznap egy házaspár érkezett a reptérre lányukkal, a 17 éves Sadie-vel. Épp ezelőtt ünnepelte a születésnapját, és egy Óceán fölötti repülés volt a plusz ajándéka, amit szüleitől kapott. Őszintén szólva volt már pár ilyen repülésem, azaz korábban is vittem már fel elkényeztetett gyerekeket, mert a szüleik bármit megvehettek nekik. De végül is... én belőlük is éltem.
A Fidzsi-szigetek felé kellett vennünk az irányt. Már jócskán elhagytuk Új-Zéland partjait, és olyan félúton lehettünk a cél felé. Az idő kellemes volt, szélcsend uralkodott, nem hittem volna milyen rossz fordulatot vesz hamarosan minden.