OKT
07
2015

Kaviár

hetero

A nő, bombaként robbant a terembe!
...Szinte együtt lihegtek és mindketten azt érezték, hogy a másik is az ő tüdejével égeti a levegőt. Az orgazmus előtti pillanatokra jellemzően tudat a lebegő állapotban lassan kezdte hanyagolni a feladatát. A nő még érezte, hogy kemény és erőszakos férfitest feszítő ütemét, a férfi még érzékelni tudta a nő emésztő, nedves forróságát, de már –mint Michelangelo istenének teremtő ujja Ádámétól - csak leheletnyire volt a vég, a beteljesülés...!
Izzás, szemek, mellek, fenék, lábak, fehérség, gyönyörű száj, fogak, tompor, vagina, melegség, vágy, orgazmus...!
Állj, ebben most nyugodtnak kell lenni, és rendet kell tenni –gondolta át pragmatikusan a férfi!
A nő ma könnyű kora nyári délutánra készült. Elmegyek –gondolta - pofavizit, itt is voltam, ne mondják, hogy még erre sem vagyok képes, hogy a meghívásnak eleget tegyek. Egyébként is kora estére már egy nővel volt megbeszélve...

OKT
06
2015

Csordultig 2. rész

hetero

Szuszogva megpihentünk. Gyengéden ölelt még, miközben farkának feszítése folyamatosan hagyott alább, s amikor ernyedten kicsusszant belőlem papír zsebkendővel kicsit megtörölköztünk. Magára kapta a ruháit, adott egy puszit még a számra és sietve távozott a szobából.
- "Elsőre ez nem is volt rossz..." - nyújtóztam el elégedetten a takaróm alatt.
- Jöhetek? - nyílt az ajtó résnyire.
- Persze. Gyere. - válaszoltam és már ott is ült az ágyam szélén a következő srác.
- Bebújok melléd... - emelte fel a takarót miután sebtében leszórta magáról a ruháit a földre. Oldalt fordulva mellém feküdt és izgatóan cirógatni kezdett.
- Biztos nem zavar? - próbáltam szabadkozva kérdezni, mikor ujjbegyei kalandozgatva, csatakos ölembe tévedtek.

*  *  *

Forradások 2-3. rész

homo

2. rész
Valószínűtlen csönd volt az utcában, csak távolról hallatszott kutyaugatás. Egyedül járt arra, már sötét volt, kicsit félt is. Nem éppen a legjobb környék, de a munka az munka. Sátoros utca 10, 2/2. – suttogta maga elé, benyitott a lépcsőházba, kitapogatta a villanykapcsolót. Felment a második emeletre, megigazította a ruháját, és becsöngetett a kettes számú lakásba. Nemsokára neszt hallott, kulcszördülést a zárban, az ajtó kinyílt, odabent sötét.
- Jöjjön be! – hallotta a mély férfihangot, de látni nem látott semmit, csak körvonalakat.
- Nem lehetne villanyt kapcsolni? – kérdezte, de nem kapott választ. Tehát nem. Ez is a játék, avagy a munka része. A férfi gyengéden megfogta a vállát, irányította, az érintése nem volt kellemetlen. Egy kis fény szűrődött be a függöny mögül a szobában, nagyjából ki tudta venni, hogy egy kis helyiségben van, amiben ágy, szekrény, s talán egy fotel van.

OKT
05
2015

Otthon 2. rész

családi, szűz, tini, anya-lánya

A párnának dőlve, félig ülve kortyolok bele ismét a kávémba, közben végig futok az estén a másodperc törtrésze alatt. Fürödtem, pisilt, melléfeküdtem, ez eddig kb 3-5 perc, majd vártam még egy picit, max. 10 perc telt el mire a kezemmel a puncimnál ténykedni kezdtem. Vajon 10 perc elég-e, hogy visszaaludjon, mennyire lassan aludhatott vissza? Mennyit vehetett észre abból amit csináltam, egyáltalán észrevett valamit?
A feje a mellem alatt, félig rám fordulva ölel át, jobbjával simogatja az oldalam a combomig. Szerencsére nem látja, hogy a feje fölött a mellbimbóim, a simogatás hatására egészen megmerevedtek. Ahogy lányom átkarolva simogat, és épp a combom felé tart, veszem észre, hogy - ahogy szinte mindig is alváskor - meztelen vagyok. A fejével nagyjából pontosan a puncim nézheti, a kezével már a combom simítja, megáll és visszafelé kezdi húzni a kezét. Most hirtelen megmagyarázhatatlan okból, de szégyenlős lettem, pedig nem ez az...

*  *  *

Megvigasztalva

hetero, anál

Összeomlott minden. Nagy terveim voltak a jövővel, az életemmel, benne valakivel, akit szerettem. Aztán mindez egyik napról a másikra véget ért. Érdekes módon, nem viselt meg túlságosan. Legalább annyira felszabadító érzés volt, mint amennyire a megszokott célok és az Ő hiányát éreztem. A hétköznapok viszont többé-kevésbé a megszokott medrükben folytatódtak. Leszámítva a gátlások és a felelősség érzet teljes hiányát. Ma már nem vagyok rá büszke, de azért ennek voltak jó oldalai is.
Például a nők terén. Meglepő, de hirtelen kiderült, hogy az ismerősi körökben rengeteg magányos nő éldegél, akik néhanapján nem vetnek meg egy kis vétkezést a jó erkölcs ellen, következmények nélkül. Alig pár hét múlva már több tűzben tartottam egyszerre a vasat, ráadásul ezt nem is titkoltam előttük, mégsem tudtak, vagy akartak nemet mondani, szinte bármire is kértem őket. Érdekes oldala ez a női léleknek.

*  *  *
OKT
04
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
02
2015

Én és a kishugom 3. rész

családi, tini, illusztrált, testvérek

Kinyújtottam a kezemet és gyengéden megérintettem a vállát és végigsimítottam a haját. Fejét lassan a bal vállamra hajtotta.
- Senkinek se mondhatjuk el, hogy ez milyen fantasztikus - suttogta -. Pedig megőrülök érted.
Húgom láthatóan küszködött a lelkiismeret-furdalás és az áhított kéjgyönyör között. Pedig még tizenöt éves se volt.
- Nem értem, mit problémázol, hugica - próbáltam megnyugtatni. - Mondtam, hogy amíg szeded a fogamzásgátlót, semmi baj nem történhet.
Átöleltem a vállát, magam felé fordítottam az arcát, és szájon csókoltam. Nyelvünkkel olyan izgatóan jártuk be egymás száját, hogy teljesen begerjedtem.
- Dugni akarok veled, te édes! - mondtam felhevülten, amikor megszakítottam a nyelves csókot.
- Én is veled - suttogta Bessy.

*  *  *

Most pénteken 5. rész

hetero

Ahogy bekanyarodtam a házunk előtti parkolóba ők már ott álltak, de még beszélgettek. Pár perccel később a párom odahajolt a faszihoz, gondoltam: puszi-puszi, mert nem volt jól kivehető, majd nyílt is az ajtó, kiszállt és elindult a házunk bejárata felé. Az ürge máris indított és elhajtott. Vártam még egy kicsit, hogy a kedvesem eltűnjön a kapualjban, majd mentem utána.
A kulccsal bíbelődött az ajtónknál mikor utolértem.
- Szia! - próbáltam gyanútlanul viselkedni - Te is csak most jöttél?
- Ja! - vetette oda és nyitotta az ajtót.
- Jó sokáig beszégettetek a kollégáddal - jegyeztem meg miközben cikázni kezdtek a gondolataim.
- "Tényleg sokat beszélgettek is" - kezdtek felülkerekedni a féltékenység keserű érzései - "De közben jól szétbaszta az a csóka, hogy rohadna meg..." - egyre nehezebb volt az indulataimat féken tartani - "Viszont itt van..." - próbáltam megnyugodni - "velem van..." - pozitív gondolataim...

*  *  *