Hírek

OKT.
3.
2022

Én és a húgom 4. rész

Jóska
Ott álltam, meztelenül, ledermedve, férfiasságomon gumival. Csak bámultam a két meztelen gyönyörűséget az ágyon előttem. Ildi a maga karcsúságával, Kinga a csodálatosan kerekded bájaival teljesen elképesztett. Kinga lábbal felém, Ildi kicsit oldalról Kinga melleit szopta, aki egyik kezével Ildi fejét simogatta, majd lábait széttárva, térdben behajlítva húzta fel lábait, teljes betekintést adva csodálatos pinájára, melynek ajkain nedvesség látszott. Mozdulni sem tudtam. Nem hittem el, hogy ez valóság, nem csak valamilyen álom.
– Nem mozizunk! Baszunk! – szólt Kinga.
Kezdtem magamra találni. Faszom úgy meredt előre, hogy szinte fájt. Felmásztam az ágyra. Nem tudtam megállni,...


Kalandom Dórival 4. rész

A vasárnap csigalassúsággal telt el. Úgy döntöttem kitakarítom a lakást, legalább azzal is megy az idő és amúgy is ideje volt már. Nem beszéltük meg hogy kinél leszünk szerdán, de ha hozzám jön fel akkor tökéletes környezetben akartam várni. Amúgy eseménytelenül telt a nap. Este megnéztem egy filmet a TV-ben, de nem is igazán bírtam figyelni, egyfolytában Dóri járt a fejemben. Korán le is feküdtem, persze megint vele álmodtam. Érdekes volt, valami nagy rendezvényen voltunk mindketten, de csak távolról láttam, és végig olyan érzésem volt mintha korábban együtt lettünk volna és most vissza akarnám kapni.
Hétfőn mindketten dolgoztunk, de sajnos nem egy területen, így nem sokat láttuk...


OKT.
2.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Egy fiú babaországban 12/2. rész

A nap kínkeservesen telt Lee-nek a munkában, az esze csak April-en és a saját házukba való hazaérkezésen járt. A nap nagyobbik részében merevedése volt, annyira haza akart menni, és látni a csodálatos nővérét, az egész éjszakát végigkefélni vele, és örökké egymás mellett feküdni vele, de tudta, hogy szüksége van a munkára.

– Tehát mit csinálsz ma este – kérdezte Dominic, Lee egyik új munkatársa, amikor Lee ebédszünetre ment.

Ő...

Kati estéje

Kati érezte, ahogyan a vastag pénisz szétfeszíti duzzadt, rendkívül érzékennyé vált szeméremajkait... élvezte, ahogyan az ismerős, szeretett test hozzásimul, és készséges ölébe csusszan. Öntudatlanul tárta még szélesebbre combjait, amelyek mintha gumiból lettek volna; egész lénye a tudatos cselekvésen kívülre került, érzésfolyamok partján vergődött, mondhatatlan gyönyörben, ahogy a Tamás beléhatolt, betöltötte testét, kiáltott, a kéj dobolt...

Hullámzó Balaton tetején...

Lágyan símogatott az ajka. Kószált a szemöldökömön, az ajkaimon és bizseregtette minden porcikámat. Ujjaival a hajamba túrt.
– Nincs meleged?
– De... — nem tudta tovább folytatni a mondatot. Befogtam a száját, a szó legszorosabb érrtelmében... a sajátommal. Aztán lágyabbá vált a csók. Ajkaink alig érintve, lágyan símogatták egymást. Körbekószáltak egymás szemöldökén, szemein, elidőztek a másik fülcimpáin... egészen addig, amíg nyelveink...

Laura ébredése 1-2. fejezet

– 1. fejezet -

Laura Robbins egy este szakadó esőben hagyta el a munkahelyét, amikor belebotlott az új titkárnőbe, Karen Washingtonba, a sötét utcán az előtt a hatalmas felhőkarcoló előtt, amelyben mindketten dolgoztak. Karen hegyes magas sarkúja egy reccsenéssel eltört és a nő bokáját megrándítva zuhant a vizes járdára. Felnyögött a fájdalomtól. Fázott, ruhája pedig teljesen átnedvesedett.
Laura ijedten hajolt le hozzá. Alig ismerte...


OKT.
1.
2022

Kedves Látogatóink!

Egy ráadás szombati frissítést láthattok a felgyűlt - elsősorban családi témájú - történetek száma miatt. :)

Továbbra is várjuk történeteiket, képregényeiteket és kellemes időtöltést kívánunk!
Törté-Net Szerkesztőség


Nagyi és az unokák

Én és az öcsém fiatal tinik vagyunk. Mint minden fiatal tinédzser, mi is mindig puncit keresünk. És ahogy minden fiatal tinédzser rájön, néha nehéz készséges lányt találni.
Így hát Billyvel egy nyáron a nagymamánk házában találtuk magunkat, ahol néhány hétig szálltunk meg.
Nagyi 60 éves, de fiatalabbnak néz ki. Helen Mirrenre emlékeztet minket. Egyedül él egy faházban a virginiai erdőben.
Szerettük meglátogatni, mert mindig szórakoztat minket. Én most lettem 17, Billy pedig 16, mindketten szüzek voltunk. Az első napon este érkeztünk, majd vacsora után kártyáztunk. Amikor eljött a lefekvés ideje, felmentünk a szobánkba és beszélgettünk egy kicsit. Aztán Billynek megint pisilnie...


Egy filmforgatás előélete 24. rész

A két nő kimerülten rogyott le a kielégülés után. Előbb Bettina tért magához és szó nélkül öltözni kezdett. Andrea lassan felvette a földről a köntösét és zavart arckifejezéssel nézte Bettinát és nem tudott megszólalni. Ha pár órával ezelőtt valaki az mondta volna, hogy életének egyik legnagyobb élvezését egy nővel fogja átélni, nem hitte volna el. És most ez a számára szinte ismeretlen nő arcán is zavart látott.
– Ne haragudj... tudom te... nem vagy... szóval nem akartam, de...
– Köszönöm – mondta Andrea kicsit megkönnyebbülten. – Ha te nem vagy soha nem ismerem meg ezt az érzést... nagyon jó volt...
– Akkor minden rendben – sóhajtott fel Bettina és az ajtó felé indult....


SZEPT.
30.
2022

Anyuci a hátsó ülésen 3. rész - A gloryhole ribi

Anyuci a hátsó ülésen: A gloryhole Ribi
Amint elküldtem az üzenetet, azonnal megbántam, hogy megtettem.
Feleségként tudtam, hogy ez nagyon helytelen. Szerettem a férjemet. De nem értette meg a szexuális igényeimet... Soha nem is értette... és én két évtizedet töltöttem azzal, hogy elfojtottam a valódi szexuális énemet. Soha nem voltam igazán kielégítve.
Elkezdtem azon tűnődni, hogy vajon elég-e a szeretet. Tényleg hajlandó lennék-e egész hátralévő életemben orgazmust színlelni, és teljesen elégedetlennek lenni a szexuális életemmel?
Tegnap a fiam, Cory felébresztette bennem az alvó óriást, és kizárt volt, hogy hagyjam visszatérni az álomba. Ezeken az érzéseken, – és ahogy a...


Egy balatoni forró nyaralás

Egy nagyon meleg nyári napon történt, kb. egy éve. A legjobb barátommal (Petivel) megbeszéltük, hogy amikor ő szabadságra megy elmegyünk a Balaton egy-két hétre. Hát eljött a várva várt nap. Amikor oda érkeztünk, teljesen elvoltam ájulva a háztól, ház? Palota. Este felé már nagyon unatkoztunk, gondoltam el mehetnénk valahova bulizni, mert hallottam hogy elég jók erre felé a diszkók. Peti megint ki recsintette magát, mint mindig, persze. Mondtam neki hogy ez így nem ér a pasik őt fogják nézni és nem engem! Ő meg csak röhögött rajtam. Na mondom szép. Én egy mini szoknyába, csizmába és hozzá illő topban mentem el. Az a diszkó eszméletlen jó volt, tele volt jobbnál-jobb pasikkal, Peti hangját...