Hírek

FEB.
9.
2024

80-as évek 11. rész - Haladás

Végre nem kellett a farkamat használni, illetve csak pisilésre. Délig döglöttem, amikor a postás vert fel, távirat. Ez úgy kábé az akkori SMS-nek felelt meg, csak persze kissé bonyolultabban, bement az ember a postára elmondta hogy mit akar írni a másiknak, azt telexgépen átküldték a fogadó postára és egy motoros futár kivitte a cetlit.
Lujó volt hogy megvan a Barkács, akkor mehetünk. Magyarázat... még az utolsó vizsgaidőszakban ábrándoztunk arról hogy még utoljára ennek a lökött bandának közösen el kellene menni valahova egy búcsúbulira. Akkor mondta Lujó hogy az ő környékükön Mezőtúron van a családban egy ősöreg Barkas, amit mozgásképes. Ugyan műszaki nincs rajta de rendes közutakon...


Utazások a világban 3. rész - Velencei találkozás az izmos szobrásszal

Anna és Éva egy meleg kora nyári napon újra a reptéren vannak a kis kabinbőröndjeikkel, és a kijelzőn a Velencébe induló gépet keresik. Hamarosan a gépen ültek, mikor Anna ellenőrizte a transzfer buszok indulását, amivel Treviso reptérről a városba bejutnak. Szerencsére nyáron félóránként megy a busz, nem kell sokat várniuk.  
A reptér előtt állva, egymásra néztek, és elnevették magukat az elkövetkező hétre gondolva, mindketten remélték, hogy izgalmas kalandokat fognak átélni.  
Megjött a busz, egy udvarias sofőr vette el a bőröndjeiket, és tette be a csomagtartóba. Mestre-ben foglaltak szállodai szobát. Szerencsére a buszról leszállva csak pár percet kellett gyalogolniuk, mert az...


FEB.
8.
2024

Isten jóváhagyásával 3. rész - Réka - A hit ereje

– Köszönöm! – Suttogtam a fülébe. Ő az ajkaim simogatva mondta.  
– Csodás nő vagy, és nem az átéltek miatt! Valóságos angyal, angyalom vagy, és maradsz örökkön örökké.  
– Ámen! – Válaszoltam és ismét sírtam...   
Szinte azonnal elaludtam Csabi ölelésében. A telefonom ébresztője riasztott. Nem tudtam, ki vagyok, hol vagyok, ki ez a férfi, aki meztelenül ölel? Miért vagyok itt, miért kell felkelnem? A férfi látta rajtam, hogy tudatlanul nézek bamba tekintettel.

– Réka drágám! Imádlak, de el kell menned! Mindkettőnknek indul a nap! A hang, az illatok, és az idő múlása kezdett magamhoz téríteni. Igen, Csabi ölel, akihez ismét préseltem magam, szorítottam, nem engedtem....


A nem unalmas szombat

"Csak azért sem hagyom, hogy elbaszd a szombatomat! " – fogadkozott magában Elek, miközben hazafelé tartott. Utált szombaton menni dolgozni. Még fél napra is, mint most. Sok értelmét sem látta az ilyen fél napoknak. Szerinte az ilyen csak arra volt jó, hogy lehessen idegesíteni a melóst. De legalább megfizetik. De a szombati munka miatti dühöngést lassan felváltotta a tervezgetés, hogy mi jót lehetne kihozni a hétvégéből.
Mire kinyitotta a bejárati ajtót, már kész volt a terve a nap további részére.
– Szia! Megjöttem! – lépett be hangos szóval a lakásba, és már akasztotta is kabátját a fogasra, rúgta le a cipőjét.
– Szia apu! – dugta ki szőke fejét a konyhából Jutka, a lánya....


FEB.
7.
2024

A szeretet nevében 3. rész

Arra ébredtem, hogy délelőtt van, és átaludtam a korai órákat. Kinyitottam a szemem, és nyújtóztam, éreztem, hogy a fáradt izmok felpattannak azon a finom módon, amit az ember megtapasztal egy csodálatos szex után. Anya felé nyúltam, de az ő oldala üres volt. Elkezdtem felkelni, de anya ott volt egy túltömött székben kucorogva a hálószoba nagy kiugró ablaka mellett. Erotikus szépségű kép volt... haja kócos volt, bőre izzott a szenvedélyes szeretkezéstől. Anya egy afgánt tekert maga köré, de a csupasz lábairól és combjairól, valamint a meztelen melléről, ahol a takaró leesett a válláról, tudtam, hogy meztelenül van alatta. Egy csésze tea ami az ablakpárkányon gőzölög...  
Rám mosolygott:...


Az új szobalány

A  komornyik kedvtelve nézegette az új szobalányt. Micsoda bögyös-faros menyecske! – elégedett volt a választással. Az az Ili nevű formás fehérszemély is alkalmasnak látszott, meresztgette is rá a szemeit, de az ő farka ettől a barnától állt fel. A mai nap már kárba ment ugyan, késő este van, az úr mindjárt megérkezik, a lány meg még mindig a hálószobát takarítja. Hogy ring a valaga felmosás közben, micsoda öröm lesz megbaszni! Holnap majd tesz róla, hogy legyen rá alkalom.

Szívesen elidőzött volna még a gondolatnál, a farka is ágaskodni kezdett, de lentről hangok szűrődtek fel, megérkezett András úr.
– Fejezd be mielőbb Alma, az úr vacsorázik, utána biztos rögtön aludni tér....


FEB.
6.
2024

Szex-rulett 1. rész

Sziasztok! Zsuzsinak hívnak és egy 32 éves csinosnak mondott nő vagyok, vagyis leginkább egy kielégíthetetlen szexmániás vadmacska. 177 cm magas, 62 kg súlyú, 96-86-92 méretekkel, D kosaras körte alakú cicikkel megáldva. Hosszú szőke hajam, kék szemem és a futástól sportos alkatom, hosszú izmos lábaim és nagyon formás kerekded popsival rendelkezem. Hat éve élek párkapcsolatban a pasimmal, a nálam nyolc évvel idősebb Gáborral, aki egy szintén sportos pasi a maga 185 cm-ével, 88 kg-jával és izmos felsőtestével. Barna haj, zöld szemek, amikkel, ha rámnéz azonnal benedvesedek. Persze nekem ehhez nem kell túl sok minden, nagyon kívánom a szexet, alig tudok betelni vele, a többi csajhoz képest én...


Kollégisták a COVID idején 1. rész - A beköltözés

– Ma van a nagy nap tesó! 11: 30-ra az egyetemre érnünk, már ha anyám meg nem gondolja magát, és engedi, hogy elmenjek...   – mondta Monty a telefonba.
– Monty! A szüleim velem jönnek, ragaszkodnak hozzá, hogy elvigyenek, nem tudtam lebeszélni őket róla.  
– Basszus! Sajnálom ember. De ne aggódj, majd lerázzuk őket valahogy.  
– Nem ismered még őket, nem fognak leállni, aggódnak amiatt, hogy az egyetemen fogok élni.  
– Chase ne aggódj, a szülők szeretnek engem. Majd megmondom neki, hogy gondoskodni fogok a kisfiukról.  
– Haver, ez nagyon gáz... Délre legkésőbb mind ott leszünk, kérlek segíts majd tesó!  
– Ne izgulj, minden rendben lesz. Sajnáltam Chase-t, a...