Hírek

OKT.
17.
2022

Baromi jó fogásaim 3. rész

Vasárnap dél körül Livcsi barátnői elhúztak haza. Láttam mert épp az előkertben dolgozgattam. Viszont Lottit nem láttam egész délelőtt, ráadásul 11 körül már a férjét is hazaette a fene.
Ahogy a Merciscsaj kikísérte a barátnőit, kb. 10 másodperc integetés után már meg is jelent a kapunál és nyomta a csengőt. Előbújtam a bokrok takarásából.
– Na hali kiscsaj! Mi a szitu?
– Beszélhetünk?
– Mondd.
– Bemehetnék?
– Mert itt nem tudod elmondani?
– Jajj már! Most miért vagy ilyen ellenséges? A tegnap esti telefonom miatt?
– Nem vagyok ellenséges. Mondjuk úgy, hogy nem díjazom ha fenyegetnek vagy zsarolni próbálnak.
– De hát nem fenyegettelek. Na engedj...


Egy kis baleset 2. rész

Mióta megdugtam Kiarát, és aztán szégyenszemre kimenekültem a konyhából, kerültem a lányomat. Ezek közül egyik tettemre sem vagyok büszke. Egy dolgot azonban el kell ismernem: életemben nem keféltem ilyen jót még az anyjával sem. És a bajok itt kezdődnek, mert a jóhoz a legkönnyebb hozzászokni, és a legnehezebb lemondani róla. Két napja történt, és én két napja korán indulok dolgozni, és későn jövök haza, hogy ne találkozzak a lányommal. Erika, a nejem már szóvá is tette, hogy lassan elő kell vennie a fényképalbumot, ha látni akar. Valami megoldást kellett találnom, ha nem akartam családi perpatvart az állandó távollétem miatt. Még két év, mire Kiara egyetemre megy, és kevesebbet lesz...


Adósság

Adósság Adósság Adósság

OKT.
16.
2022

Kedves Látogatóink!

Egy ráadás vasárnapi frissítést láthattok a felgyűlt - elsősorban családi témájú - történetek száma miatt. :)

Továbbra is várjuk történeteiket, képregényeiteket és kellemes időtöltést kívánunk!
Törté-Net Szerkesztőség


Apák napja 1.rész

Történetem, amit két részben elmesélek, vagy hat éve történt.

Édesapámnak mindig őszinte volt a viszonyunk, de egy mécsnézés után meglepő vallomást tett.
– Nem tudom, hogy mondjam el, de tetszik nekem Andi.
– Tudom! Feltűnt... nem egyszer felejtetted rajta a szemed. De nem zavar. – mondtam mosolyogva, megpaskolva apám vállát.
– Tudod elég rég voltam, komoly nővel anyád halála után, és már unom a sok buta csajt. Andival megfogtad az isten lábát intelligens és szép is.
– Ő... igen tudom. Apu sokk hal van, a vízben megtalálod az intelligens és szép nőt te is.
– Megtaláltam már, csak nem... – mondta halkan elharapva a mondat végét... bárcsak lenne, egy nap mikor...


Epizódok 4. rész - 1. fejezet

Húztam magamra a munkában, az utolsó három órás pihenőm kezdetekor a takaróm, 21 óra után. Rezgett a telóm.
– Büdös francba... – vettem ki a zsebemből. „Tibó” elszállt a haragom, ő az aki akár hajnalban is hívott bármikor ha eszébe jutottam.
– Szia Pötyi! Letojom mit csinálsz, csinálnál. Hétvégén tali!
– Neked is szia, kis köcsög! Ööööö péntek hajnal kettőkor végzek. Vezesd elő ráérjek e?
– Velencén a Bence hegyen házavató nálam?
– Tudod úúúúútálom.
– Csak hárman. Bözse már délben jön. – hallgattam, számoltam.
– Ok kora délután ott vagyok.
– Na csá, dolgozz. – már tette is le. Kérdések cikáztak az agyamban, de ő volt aki kiszámíthatatlan, rendszer,...


OKT.
15.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Otthon 2. rész

A párnának dőlve, félig ülve kortyolok bele ismét a kávémba, közben végig futok az estén a másodperc törtrésze alatt. Fürödtem, pisilt, melléfeküdtem, ez eddig kb 3-5 perc, majd vártam még egy picit, max. 10 perc telt el mire a kezemmel a puncimnál ténykedni kezdtem. Vajon 10 perc elég-e, hogy visszaaludjon, mennyire lassan aludhatott vissza? Mennyit vehetett észre abból amit csináltam, egyáltalán észrevett valamit?
A feje a mellem alatt,...

Könyvelőlány

Zsuzsi remegő gyomorral készült az estére. Miközben fazonírozta magát, ezredszer is elátkozta azt a pillanatot, amikor elkotyogta Péternek egyik titkos vágyát. A borotva megremegett a kezében, – ezért kortyolt egy kis bort, oldandó a feszültségét – koncentrálnia kell, mert nem szabad megvágnia magát. Ma semmiképp!
Miután végzett, végignézett magán a tükörben. Feszült volt, rátört a minden nőt elérő "nem vagyok magammal megelégedve" érzés....

Egy beteljesült álom

Egy üzlet és reménybeli állás szervezése kapcsán majd’ egy évet „társadalmi munkában” kellett dolgoznom. A szerteágazó és sok embert megmozgató ügylet egyik résztvevője ismét csak a „biztosítós csaj” volt. Időközben kiderült, hogy egy közös ismerős révén már évekkel korábban találkoznunk kellett, de egyikünk sem emlékezett a másikra. Az üzlet végül is sikeres lett, s mindketten az új cégnél kaptunk állást.
A munka temérdek volt, és nagyon...

Vizsga után 1. rész

Idegesen fújtam ki a levegőt, és elfintorodtam, miközben mutatóujjammal kissé meglazítottam az ingem gallérját, hogy beengedjek egy kis friss levegőt izzadtságtól átnedvesedett ruhám alá.
Nem mintha lett volna mit beengedni. Budapest ilyenkor úgy működik, mint egy hatalmas kohó. A lebetonozott utak, a több emelet magas szürke, koszos barna, és egyéb szívderítő színű épületek úgy szívják magukba a hőt, majd ütögetik egymás között...


OKT.
14.
2022

Epizódok 3. rész

Ülök a nagybátyám V. kerületi pubjának egy félreeső rekeszében. Várom, hogy Imre a tulaj, a nagybátyám, lelki szemetesem, barátom, anyukám öccse, a világ legjobb embere hozza a világ legfinomabb forrócsokiját. Érettségim után, 13 éve fogadtuk meg egymásnak, hogy minden hónapban leülünk beszélgetni minimum egyszer, de bármikor nyitva ajtajaink egymás előtt. Hmmm 13 év alatt de sokat törtem rá éjnek idején az ajtót, zokogtam vállán, repdestem örömömben. Ő volt az az ember aki előtt életem nyitott könyv volt, nem voltak titkaim. Egyszer maradt ki a találkozás, mikor Amerikában voltam 2 hónapig. Tőle mentem, hozzá jöttem.
Tudtam felesége egy nagyon csinos, de nagyon hárpia nő. Frigid és...


Őzike szereti a szexet

Egy megelevenedett gondolatból indult...
Először találkoztam Sanyival (továbbiakban Ő a Vadász). Rengeteget beszélgettünk már online és telefonon. Jó félév után beadtam a derekamat és találkoztunk élőben is. Egy szállodába beszéltünk meg meghitt randevút.
A hallban várt rám. A falnak támaszkodva nézelődött. Mikor meglátott ellökte magát a faltól, de nem lépett közelebb. Velem körülbelül egy magas volt. Rövid már-már őszbe forduló haja, és körszakála karakteressé formálta arcát. Tekintete kemény, szeme hamuszürke, ami még kiismerhetetlenebbé tette. Mégis, földöntúli vonzalom kötött hozzá. Nem csak az arca volt kemény, de szigorúan vette az életet. Ha egyszer valamit a fejébe vett, azt...