AUG
28
2015

Kaland a szölőhegyen 2. rész

hetero, anál, nyaralás, szűz

Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek, kitörjön a vakáció, és én minél előbb leköltözhessek a birtokra. Összepakoltam egy nagy hátizsákba, levettem lóvéval apát is anyát is, és leutaztam a Balatonhoz. Hosszabb időre terveztem a leköltözést, most nem csak dolgozni, hanem nyaralni is szerettem volna. Apa, amikor utoljára volt itt kocsival lehozta a bringámat, reméltem könnyebb lesz így közlekedni, strandra, boltba járni. Az elmúlt időben nagyon sokat gondoltam Zsuzsira, a fantáziálásaim közben minden helyzetben megdugtam. Alig vártam, hogy újra találkozhassunk, és kiélhessem rajta a vágyaimat. Két napja voltam itt, sajnos Zsuzsi nem jelentkezett, kezdtem aggódni, hogy valami történt vele. Harmadik nap, amikor a diófa alatt a déli sziesztámat tartottam az ismerős rekedtes hangra ébredtem.

*  *  *
AUG
27
2015

Ébresztő óra

hetero, anál, vibrátor, nyaralás

Szép kis udvarházban lakunk és rendezett az életünk. Mindentől távol de csendeskén folytak szünidei napjaim. Jött a változás. Új szobalány került Mariska néni helyére, mert nyugatra ment a húgához. Az új leány tűzről pattant menyecske volt. Szépen beöltözött a szabvány ruhába mely mellben igen csak szűk volt neki. Kidagadtak és a dekoltázsra irányították férfiember szemét. Tizenhat évemmel és állandóan a szex körül forgó gondolataim miatt le sem vettem a szemem e kívánatos halmokról. Az asztal körüli felszolgálásnál mindig behajolt és megvárta azt a pár pillanatot, amíg szemem végigsétált a felkínált szépségeken. Minden ilyen azzal járt, hogy a nadrágom szűk lett és kényelmetlen a benne feszülő farkam miatt. Ráadásul tetézte azzal, hogy a szalvétát ami az ölemben volt Ő szedte össze, ilyenkor végigsimítva kezével a szemmel láthatóan dagadozó nadrágom s a benne álló farkam. A fekhelye a konyha mellett egy eléggé elzárt de nem zárt helyen...

*  *  *

Egy meleg élete 5. rész – Felnőttkor I. – Érdekes találkozások egy örömfiúval

homo

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
Áron életében a Robival történő szakítása után eltelt már kb. 27 hónap. Volt két-három futó kapcsolata, de igazán lényeges viszonya nem volt. Az egyik nap aztán egy általa eddig ismeretlen úton halad autójával, amikor egy nagyon furcsa dologra lesz figyelmes. Először csak hangban, ugyanis azt hallja, hogy a „férfi” hang árulja magát. Nem akar hinni a fülének, hiszen olyat már hallott, hogy vannak „örömlányok” akik árulják magukat, de hogy legyenek „örömfiúk” is erről még nem hallott. De minél tovább halad, annál erősebben hallja azt a bizonyos hangot, majd egyszer csak a kocsija ablakánál megáll egy fiatal fiú és megkérdezi Tőle, hogy benne lenne-e egy körbe. Először elküldi a fiút, majd csak nem hagyja nyugodni a gondolat és néhány órával később újra elmegy arra...

AUG
26
2015

Ildi

hetero

A szőke hajú, kék szemű, karcsú testű női ideálom, eddig csak ritkán hozott kölcsönös szerelmet és valami mégis feléjük hajtott. Talán azért, mert könnyebben kaphatóak voltak flörtölésre, de emiatt, gond nélkül tovább is tudtak lépni, ha úgy hozta kedvük.
Már Karácsony előtt sikerült megejtenem az első randevút, azzal a kedves kis boszorkánnyal, akinek a hangja olyan szinten elvarázsolt, mint még soha senkié.
A társkeresőn és az iwiw-en lévő fotóitól kissé megtorpant az udvarlási szándékom! Mert a fürdőruhás tengeri pózolása azt kérdeztette velem, hogy ennél a Mis Európa kinézetű gyöngyszemnél akarok én labdába rúgni? A dús fekete frizurája körbe ölelte a baba arcát, amit két hatalmas élénk kék drágakő szeme díszített. Helyén volt minden egyes domborulata.

*  *  *

A színfalak mögött

leszbi, leskelődés

Magánnyomozóként volt szerencsém belelátni egyes emberek magánéleti titkaiba.
Többnyire persze csak hétköznapi esetekkel találkoztam. Mármint nekem már természetessé vált, hogy a megfigyelt személy megcsalja a házastársát. A meglepetés az volt, amikor nem. A 7 év alatt viszont időnként belefutottam néhány izgalmas esetbe.
Voltak olyan alkalmak, amikor lehetőségem nyílt közvetlenebb bizonyítékot is szereznem.
Olyankor az ügyfeleim bőkezűbben jutalmaztak. De nem is ez volt a lényeg.
Számomra ez inkább izgalmas időtöltés volt, mint munka. Ha őszinte akarok lenni, nem engem jutalmaztak, hanem a nagybátyámat, aki pedig engem. Az első években még csak a jobb keze voltam. Sokan azt hiszik, egy magánnyomozó egyedül dolgozik, pedig gyakran nem egyszerű feltűnés nélkül megfigyelni valakit napokon keresztül, vagy egy héten át, olykor - ha igényelte az ügyfél, és nem sajnálta rá a pénzt - akár hetekig is.

AUG
25
2015

Nelli 8-9. fejezet

gruppen, diák, szilveszter

8. fejezet
Nellinek nem volt nehéz megtartania fogadalmát. Kb. egy hónap múlva jött csak meg újra a kedve, hogy férfival legyen a Gézánál rendezett parti óta.
Robi egyik este étterembe vitte, ahol pálinkát is ittak rendesen, utána felmentek Robi szobájába, és megtörtént. Ezt követően, ahogy volt rá lehetőségük, nagyokat keféltek.
Nelli elpanaszolta szobatársnőjének, Krisztinek, hoyg Robi farka elég kicsi, különösen az előző szexpartnereihez képest. Kriszti a kutyapózt ajánlotta, és ez be is vált. Robi csodálkozva hallotta Nelli egyre hangosabb sikolyait miközben hátulról dugta. Dórinál nem szokott hozzá ilyen heves reagálásra. Két-három hónap után Robi kedvet kapott az análszexhez, de Nelli nem akarta megnyitni egyelőre a popsiját még Robi farkának sem.

*  *  *

Kalandos élet 1. rész

homo

Még általános iskolás voltam, amikor az egész kezdődött 12-13 éves, hetedik osztályos. A helyszín a fővárostól nem túl távoli, közepes méretű falucska iskolája, amolyan mindenki ismer mindenkit helyen. Valahogy mindig is éreztem, hogy nem vagyok olyan, mint a többi srác, ha lányokról beszélgettek és kérdeztek, én max csak helyeselgettem, különösebben soha nem érdekeltek a lányok, annál jobban a fiúk... na, valahogy őket mindig sokkal jobban megnéztem. Tudjátok, tornaóra előtt az öltözőben, vagy amikor csak lehetett. Akkor még annyira nem értettem a miértjét, természetesen rájöttem utána, vagy inkább rávezettek... Egy szó, mint száz, elég vagányak és életrevalóak voltak itt a gyerekek, eléggé összeszokott társaság volt, nem is volt csoda, hogy a magamfajta betelepült fiúcska nehezebben illeszkedett be. Leginkább be se illeszkedtem, elvoltam magam. Kedveltem a művészeteket, külön rajzórákra meg mindenféle művészeti foglalkozásokra jártam,...

AUG
24
2015

Nicky története 4. rész - Reggeli helyett

családi, tini, bilincs, testvérek

A következő napok eseménytelenül teltek. Lars Kory - val és a haverjaival bulizott a tengerparton, Ella kempingezni ment valamelyik barátnőjével és a családjával, én meg Mona barátnőmmel lógtam. Apu pénteken lelépett egy hosszú hétvégére az aktuális nőjével, aki olyan sötét volt, mint a szén a bányában egy holdtalan éjszaka, viszont volt két jó tulajdonsága, még ha szilikonból is, és apunak ez pont elég volt a kikapcsolódáshoz. Végül mégsem maradtam egyedül, mert péntek este Lars hazatért, gyűrötten és fáradtan, csokibarnára sülve. Nem sokat dumáltunk, hamar elment aludni.
Szombat reggel minden a szokásos hétvégi koreográfiám szerint kezdődött. Hosszú zuhany, hajmosás, szőrtelenítés, sok - sok testápoló krém, körömfestés. Szeretem kényeztetni magamat, na. A fehérneműs fiókomból az első bugyi, ami a kezembe akadt, Kory tangája volt, amit azon a bizonyos éjszaka nálam hagyott, ahogy ő mondta, emlékbe. Persze kimostam, így kerülhetett...

*  *  *

Csordultig 1. rész

hetero, játék

Néhány éve, a húszas éveink közepén, karácsony és szilveszter között egy kirándulást szerveztünk a Börzsönybe. Egy kulcsos házba. Csontig hatolóan hideg szél süvített, ahogy a vasútállomás peronján egyedül várakoztam a többiekre, mert sajnos a barátom az ünnepekben lebetegedett és belázasodva nyomta az ágyat otthon. Legnagyobb meglepetésemre a többiek is hozzám hasonlóan jártak, mert csak a srácok érkeztek és ők is a barátnőik megbetegedéséről számoltak be. Előbb még tanácstalankodtunk, hogy menjünk-e egyátalán vagy maradjunk, de mivel megvoltak már a jegyek és ki volt fizetve a szállás is, így pár perc múlva már a vonaton zötykölődtünk.
A célállomástól még kb. 4 km-t kellett gyalogolnunk. Ráadásul a korábbi napok erős havazása miatt majdnem térdig érő hóban. És a hó megint szállingózni kezdett. A háznál a gondnok várt bennünket. Jól befűtötte a társalgó cserépkályháját és a szobák kályháiba is begyújtott. Megtörtént az...