OKT
02
2015

Most pénteken 5. rész

hetero

Ahogy bekanyarodtam a házunk előtti parkolóba ők már ott álltak, de még beszélgettek. Pár perccel később a párom odahajolt a faszihoz, gondoltam: puszi-puszi, mert nem volt jól kivehető, majd nyílt is az ajtó, kiszállt és elindult a házunk bejárata felé. Az ürge máris indított és elhajtott. Vártam még egy kicsit, hogy a kedvesem eltűnjön a kapualjban, majd mentem utána.
A kulccsal bíbelődött az ajtónknál mikor utolértem.
- Szia! - próbáltam gyanútlanul viselkedni - Te is csak most jöttél?
- Ja! - vetette oda és nyitotta az ajtót.
- Jó sokáig beszégettetek a kollégáddal - jegyeztem meg miközben cikázni kezdtek a gondolataim.
- "Tényleg sokat beszélgettek is" - kezdtek felülkerekedni a féltékenység keserű érzései - "De közben jól szétbaszta az a csóka, hogy rohadna meg..." - egyre nehezebb volt az indulataimat féken tartani - "Viszont itt van..." - próbáltam megnyugodni - "velem van..." - pozitív gondolataim...

*  *  *
OKT
01
2015

A búcsúajándék

hetero, anál

Majd egy év telt el attól a felejthetetlen estétől, mikor olyan ajándékot kaptam Tőled, amit sosem felejtethetek el, de a mese nem folytatódott többet nem találkoztunk, az élet elsodort egymástól így nem ismétlődhettek meg azok a gyönyörű élmények, melyeket együtt éltünk át, nem érezhettem többet záróizmod szorítását és szenvedélyed vad hullámzását. Az életem egy kicsit megváltozott, új munkahely, új lakás, már- már elfelejtettelek, de egy nap, amikor ajánlott küldeményt vártam és otthon kellet maradnom óriási meglepetésben és élményben volt részem. Csengettek, az ajtóban nem más állt, mint Te a postások egyenruhájában, de Te még ebben is őrjítően jól néztél ki. A szavam elakadt, de láttam Te sem találod a megfelelő szavakat, közelebb léptem Hozzád megszédültem rég nem érzett illatodtól, ajkaid szólásra nyíltak, de megelőztelek, ajkam ajkadra forrasztottam. Eleinte mintha ellen akartál volna állni, de elsodort a vágy és éreztem, hogy...

*  *  *

Kognitív- és viselkedésterápia

s/m

Az ötlet
30 éves pasi vagyok, akinek volt egy 6 éves kapcsolata. Pár hónappal a szakítás után enyhe alkoholos állapotomban jött az ötlet, hogy ha már úgy is szingli vagyok, akkor ki kéne használni és el kéne kezdeni élvezni az életet. Annyit tudni kell rólam, hogy már jó pár éve érdekel a BDSM és azon belül is a CBT. Ezen a bizonyos estén is épp hasonló tematikájú pornó filmeket néztem a neten és közben saját kezűleg kínoztam a farkam és a heréim. Mivel már nagyon régóta fantáziálok azon, hogy kipróbálnám ezt a műfajt élesben is, így hát elkezdtem a neten keresgetni a megfelelő hölgyet a mocskos vágyaim kielégítéséhez. Rövid keresgélés után találtam is egy ajánlatot, igaz a hölgy nem volt kimondottan domina, mert más szolgáltatásokat is kínált. Ennek ellenére nem haboztam és még aznap felhívtam. A telefonba egy nagyon kellemes hang szólalt meg és megkérdezte, hogy miben segíthet. Erre én enyhén dadogó hanggal azt válaszoltam, hogy...

SZEP
30
2015

Hárman egy ellen

gruppen, anál, rendőr, közlekedés, bilincs

A francba. Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban. Tovább kellett mennem, amíg vitt a forgalom és félre tudtam állni. A körúton a benzinkútnál tudtam csak eleget tenni a járőr kérésének. Hazudnék, ha azt mondanám, nem játszottam el a gondolattal, hogy meglépek. De aztán úgy gondoltam, hogy ez azért már túlzás lenne. Megálltam, és vártam. Próbáltam kicsit megnyugodni. Ha volt vaj a fülem mögött, ha nem, mindig erősen felzaklatott a rendőri jelenlét. Arról nem beszélve, hogy évek óta fantáziáltam arról, hogy ágyba bújnék egy egyenruhással. A motozás, a bilincs, a gumibot... Nedves álmodozásomat félbeszakította a határozott kopogás az ablakon. Nem nagyon akaródzott kiszállni a negyven fok melegbe a klímás 24 fokból, de...

*  *  *

Mosaic Stories: F*ckin

leszbi

A lehető leghalkabban siettem Alma Materem szabályos, kövezett útjain az egyik épület felé. Jobb és bal oldalam felől gyorsan suhantak el az ismert fák, bokrok, kövek és emlékek: itt bújócskáztunk tizenkét évesen, itt mondtam nemet életem eddigi egyetlen, igazi nagy szerelmének, mert féltem, vajon mit gondolnak majd a többiek, ha kiderül, hogy egy ilyen "lúzerrel" jöttem össze... ott csúszkáltunk fagyos télben szánkó híján nejlonzacskókon, ez a csipkebokor hagyott bennem egy tüskét, ami még mindig a jobb hüvelykujjam tövénél, betokosodva leledzik; amott, a domb meredek oldalán száguldott le az a bolond biciklivel, még az sem érdekelte, hogy kövek vannak az út végén... Mennyi, mennyi emlék, Istenkém! Őrület.
Tehát a tárgyra térve: lehetőségeimhez mérten halkan, gyorsan slattyogtam klaffogó szandálomban az épület felé, hogy "élére vasalt uniformisba" vághassam magam a ballagás tiszteletére. A vonatom késett, tehát én sem abban az...

SZEP
29
2015

Nelli 14-15. fejezet

hetero, regény

14. fejezet
Robi este későn jött meg. Nelli egy tankönyvvel a kezében aludt az ágyon. Robi kivette a kezéből, lejjebb húzta a takarót a lányról. Mikor meglátta a lány melleit, a vér az ágyékába zúdult. Levetkőzött teljesen, ezzel felébresztette Nellit. A lány félálomban ki akart menni a wc-re, de a fiú nem engedte. Gyengéden visszanyomta Nellit az ágyra, és rámászott. Próbálta betenni a farkát a lány pinájába.
- Várj, várj - kérte nelli
Robi leállt.
- Mi van?
- Szálj le rólam egy kicsit.
Robi engedelmeskedett. Nelli négykézlábra állt, és Robi felé kinyomta a fenekét. Robi nem tétovázott, és betette hátulról a farkát, és három percig megszakítás nélkül döngette Nellit. Neli ugyan hangos volt, de nem igazán élvezte most Robi ügyködését. Mikor a fiú beleengedte Nellibe a spermáját, azt mondta:

*  *  *

Leselkedők

homo

Mit tagadjam, éppen dugtam az asszonyt. Ilyenkor nem figyeli az ember a környéket.
Egy idő után, míg éppen lovagláshoz igazította keményen álló faszom a puncikájába
A szemem sarkából mozgást láttam az ablakpárkány szintjén. Talán csak az ismétlődés miatt tűnt fel. Egy kis zsebtükör csillant meg. No, mondom magamban, valakit érdekel az asszony formás feneke és puncikája baszás közben, vagy a melleit stíröli, a kis kíváncsi? Tényleg szép és jó látvány lehetett, ahogy buzgón tüntette el magában, illetve, kitárt lába közt lévő örömvölgy mélyén, jó mélyen a faszom. De az is szép látvány lehetett, amikor szájába ki-be siklatta vérvörös szerszámom. Mert, baszás előtt a fő kedvtelése volt a szopás. Élvezte, mekkorákat sóhajtok és szisszentek egy-egy erősebb szívására amitől a homlokom is majdnem behorpadt. Mondta is, hogy Ő öröméért szopja minnél nagyobbra a faszom.

SZEP
28
2015

Családi riportok 10. rész - 3. fejezet

családi, nagynéni/nagybácsi

Sajna a elhúzódtak a dolgaim és csak késő délután értem vissza Ildihez, de mondta, hogy nem gond mert így legalább tudott pihenni.
- Nem baj ha ma nem mész haza?
- Miért?
- Mert kissé lefárasztanálak ha nincs ellenedre - nézett rám olyan mosollyal, hogy csak annyit sikerült kinyögnöm:
- Szerinted? És mi az a titkos vágyad amit teljesítenem kell?
- Nem KELL, de ha benne vagy jó lenne, mert ezt eddig nem mertem kérni senkitől, de te eléggé perverz vagy hozzá azt hiszem.
- Na mondd mi az a nagyon perverz dolog!
- Egyszer még kezdő pedagógus koromban mesélte az egyik barátnőm, hogy a pasija egyszer olyan sokáig dugta, hogy a végén már zsibbadt a pinája, viszont utána baromi jó érzés volt. Szóval azt szeretném ha beraknád nekem és úgy dugnál, hogy ne élvezz el. Mielőtt elmennél majd mindig belassítjuk a tempót. Azt szeretném ha legalább fél óráig kefélnél, de jó keményen, sőt ha lehet még tovább is.

*  *  *

Érett asszony

hetero, szűz, közlekedés

Csak egy napja tudtam meg az egyetemi felvételi eredményeket. Hosszú út volt ez eddig is, de jó iráyban haladtam egy reményteli szabad élet felé. Pesti, egyedül élő nagyanyám ugyanis kitörő örömmel konstatálta, hogy jövőre az ELTE Informatikai Kar hallgatója leszek, ezért büszke is volt rám módfelett. Majd kiugrott a bőréből, amikor elfogadtam a meghívását a fővárosba költözésre. Mondanom sem kell, hogy milyen kedves volt a felajánlása, hiszen egy új világ felfedezése várt rám. Egy új világ, amit immár felnőtt fejjel kellett újra megismernem és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Persze nem kezdődött valami felhőtlenül a dolog, mert már a beköltözésem utáni második napon nagyi megkért, hogy segítsek egy kedves barátnőjének helyrehozni a számítógépét. Na jó, gondoltam, ez a kérés bőven belefér, ha már úgyis ő viseli majd gondomat az elkövetkezendő pár évben. Nem mintha nagy örömömre szolgált volna nagymamákhoz járni PC...