Hírek

OKT.
27.
2022

Szomszéd felség beavatása 1. rész

Egy emlékezetes napon amikor hazaérkeztem a munkából észrevettem, hogy új szomszédok költöznek a szomszédos kis bérházba.
Egy fiatal nőt pillantottam meg, aki bement a házba, de a férfi kint állt a garázs előtt. Ő is fiatalnak tűnt és később tudtam meg, hogy 20 éves. Meglehetősen magas volt, de sportos alakkal. Valamiért a homlokát ráncolva nézett rám.
– John vagyok – mutatkoztam be az új szomszédomnak és kezet fogtam vele. – Isten hozott a szomszédba.
– Bob vagyok – válaszolta még mindig a homlokát ráncolva. – Bizonyára színes ruhákat viseltek – állapította meg, miközben az ingemet nézte.
Lenéztem. Azon a napon véletlenül halvány rózsaszín inget viseltem az öltönyömmel....


Elkapott a kóbor falka

Egy forró nyári délelőtt elhatároztam, hogy sétálok egyet a környéken. Az új piros szoknyám volt rajtam és egy fehér póló. Szóltam a mamának, hogy járok egyet. Meglepődtem, amikor figyelmeztetett, hogy ne menjek a házunk melletti erdőbe. Amikor megkérdeztem, miért, azt válaszolta, hogy valami kutyafalka kószál erre. Ijesztgetik a gyerekeket és széttépték a szomszéd macskáját is. Megígértem, hogy vigyázok, és mivel jó kislány vagyok, a másik irányba indultam, ahol jó messzire a falutól egy kis tó is volt a fák között. Jó sokat kellett gyalogolnom, de nem zavart, hiszen sütött a nap, és már alig vártam, hogy fürödjek egyet. Azért kicsit elfáradtam, mire odaértem, így az úszás után, lefeküdtem...


OKT.
26.
2022

Öcsémmel 8. rész

-Micsoda?? Repülőjegy? Hova? Miért? – értetlenkedtem.
– Úgy döntöttem elmegyünk Görögországba. Megvettem a jegyeket, lenn vár a taxi.
Hirtelen levegőt sem kaptam.
– De, de le sem zuhanyoztam!
– Ugrás gyorsan, én addig leviszem a csomagokat! – Parancsolt rám.
Még mindig teljesen zavarodottan kivettem egy ruhát, ledobtam ami rajtam volt (közben kedvtelve nézett) és meztelenül beugrottam a fürdőbe.
Mire végeztem nem volt ott, a csomagjain is eltűntek. Gyorsan írtam egy üzenetet a szobatársamnak és már futottam is.
Tényleg egy taxiban várt és már indultunk is a repülőtérre. Viszonylag hosszú volt az út, ezért sikerült magamhoz térnem, és feltenni a kérdéseim.
...


Egy új munkahely

Történetem egy új munka helyen kezdődött. Mindig is vonzottak a telt idősödő hölgyek. Első héten ki is szúrtam egy hölgyet, aki teljes mértékben az esetem volt! Alacsony kb 165-cm telt formás nagy cicis. Az igazi kihívás csak vette kezdetét, egy idegen nő egy idegen környezetben, hogy is kezdhetnék bele?! 20 éves voltam nem volt túl nagy tapasztalatom, haver anyjával egyszerűbb volt, mert tudtam szereti a kolbászt, de most nem az a lényeg. Láttam egy másik hölgy társaságában óránként megy ki cigizni, vettem a bátorságot és ki mentem én is hozzájuk. El is kezdődött a beszélgetés ismerkedés, szabad szájú volt és így igencsak nem okozott neki gondot a szexről beszélni! Telt az idő egyre jobb...


OKT.
25.
2022

Szemfüles após 2. rész

Az este történtek még aktívan éltek bennem, mikor ágyba kerültem. Pillanatok alatt elaludtam, és vad, buja álmok tépázták elmémet. Apró etűdök tűntek fel, melyeknek a végéin mindig az apósom ejakuláló farka terített be engem különböző helyzetekben.
Reggel kipihenve, de nedves öllel ébredtem fel. A párom már nem volt az ágyban, ezért kihasználtam az alkalmat, és a lábam közé nyúlva megsimogattam a vájatom, hogy ellenőrizzem mennyire is vagyok nedves. Ujjaim szinte akadálytalanul siklottak a csiklóm felé, mely megduzzadva várta már az érintést. Kétség sem fért hozzá, hogy nagyon fel voltam izgulva, úgyhogy egy-két apró simogatás után már rám is tört volna a várva-várt kéjhullám, de...


Egyetemi dolog

Sziasztok! Az én nevem Emma Whitesheep, de az emberek csak Em-nek hívnak. Nos... legalábbis a nagyjuk. Egy 19 éves lány vagyok és Floridában élek. Ezelőtt Orlandóban laktam a szüleimnél, egy hónapja költöztünk el a nővéremmel, hogy közelebb legyünk az egyetemünkhöz. Így most Miamiban élünk. Tudom kicsit messze mentünk, de ennek oka is van, amit mindjárt. A tesóm a szórakozás miatt jött és most kollégiumban lakik. Nekem már sajnos nem sikerült bekerülni, igy én egy kis lakásban kötöttem, pár utcányira a Miami egyetemtől, a Westwood Lake mellett. A nővérem először azt mondta, hogy marad velem, de én nem szerettem volna visszahúzni. Elvégre az egyetemi élet legfontosabb része a partik, amiket ő...


OKT.
24.
2022

Kedves Olvasóink!

Hétfő este körülbelül 20:00 és 22:00 óra között karbantartás miatt az emeltdíjas telefonhívással történő VIP-váltás ideiglenesen nem volt elérhető. Amennyiben méhis hiba történt az előfizetés folyamatában ez idő alatt, kérjük, jelezzétek az ügyfélszolgálatunkon.
Megértéseteket köszönjük!

További jó olvasást: Törté-Net Szerkesztőség


Különös élmények 2. rész

Egész délután kavarogtam a fejemben a gondolatok, nem volt könnyű feldolgozni a látottakat, bíztam benne hogy tévesen következtettek, de ami igazán meglepett hogy folyamatosan izgalmi állapotban voltam attól amit a fejemben kiraktam.
Tudtam hogy nem normális és ettől volt annyira izgalmas, vagy épp változó korban vagyok és nem tudok uralkodni magamon.
Nem értettem az egészet, de elképzeltem például azt hogy a fiam a szex videóinkra maszturbál, aztán teljes sperma adagját a bugyimba lövi.
Rettenetesen felizgatott a dolog, persze tovább vittem a gondolatot és elképzeltem milyen lenne ha belém lőné az összeset.
Huhhh azt hiszem ez volt az a pont amikor úgy gondoltam nem szabad...


Az első petting 2. rész

Majdnem egy fél óra hosszan csókoltuk és öleltük egymást, én a derekánál szorítottam magamhoz, miközben ő a nyakamba kapaszkodott, és élveztük testünk eggyé fonódását, de kezeink még mindig nem érintették a másik testének intimebb részeit. Maradtunk annál, hogy csak magunknak okoztunk örömet, kölcsönösen maszturbáltunk egymás előtt, persze az ágaskodó férfiasságom azért rendesen nekifeszült a csaj feszes kis hasához, amit azért mindketten nagyon élveztük. Ahogy valamennyire kipihentük magunkat, felkeltünk és úgy döntöttünk, hogy eléggé megéheztünk és kellene valamit harapni. Éppen fel akartam venni a boxeralsómat, amikor Kriszti keze rászorított a karomra, és csóváló fejjel mosolyogva...