OKT
13
2015

Nelli 16-17. fejezet

hetero

16. fejezet
Nyár végén összejött a görög út, nagyon jól érezték magukat egy hétig, nem gondoltak az itthoni doolgokra.
Jött a szeptember, Nelli végzős lett az egyetemen, Robi folytatta a melót a vállalatnál.
Úgy tűnt, túljutottak Nelli hűtlenkedésén. Miután kiderült, hogy Robi is félrelépett, megbeszélték, hogy jobb a nyíltság. A gondnok nem jött többet, de Nelli nem bírt magával. Különböző indokokkal lement többször is a gondnoki lakásba. A gondnok megbízható szexparternek bizonyult. Amikor éppen otthon volt, és ráért, bevitte a hálószobájukba Nellit, és rendesen megkefélte. Sokszor a gondnok felesége nyitott ajtót, tudta miért jön a fiatalasszony, de nem szólt egy szót sem, sőt vendégként kezelte. Ha a gondnok nem ért rá rögtön, itallal kínálta, és beszélgettek mindenféléről.

*  *  *

Strand kalandok

homo

Nyáron strandon az öltöző kabinok elég sűrűn váltogatják a látogatókat érdemes megfigyelni kik érkeznek és kik távoznak és ha az ember ügyes és a pad alatt talál egy lyukat akkor bizony meglesheti az öltözőknek a részeit alulnézetből. Engem speciel valahogy mindig a lányok puncija érdekelt de ugyanakkor megnéztem a férfiak szép nagy hosszú faszát is. Persze én, valahogy csak kíváncsiságból érdeklődtem összehasonlításként. Azután persze aztán találtam olyan kabint is ahol a furcsa lyuk hát igen csak nagy volt. Akkora volt, hogy a 3 ujjam is átfért rajta. Rájöttem az arra való az egyik oldalon bemegy egy férfi és a farkát át tudja dugni a másikba a másikban meg ha ott van valaki az kiélvezteti és szopogatja a fasz. Vagy ha akarja az illető egyszerűen rátalál az átnyúló szép nagy farokra és a saját élvezete szerint kefélteti magát. Egyszer én is bementem egy ilyen kabinba és át nézve nem láttam senkit de a fantáziám dolgozott. Miután még...

OKT
12
2015

Nicky története 7. rész - Megan néni napozik

családi, anál, leskelődés, tini, testvérek, nagynéni/nagybácsi

A nagy, karácsonyi édeshármasunk után Lars hamarosan visszament Kaliforniába, az egyetemre, Ella pedig gyorsan bepasizott. Annak ellenére, hogy láthatóan nem szenvedett hiányt szexuális téren, időnként átlátogatott az ágyamba, néha pedig én mentem át hozzá „nyalakodni”, ahogy az együttléteinket egymás között hívtuk. Amúgy nekem is lett egy pasi-félém, mellékszál, nem részletezem. De úgy tűnt, a fiúk mellett mindketten igényeltük a lányos szexet is, és bármilyen furán hangzik is, a legegyszerűbben és legproblémamentesebben ezt egymástól kaptuk meg. A tél hátralevő része és a tavasz eseménytelenül telt el, mindössze egy említésre méltó kalandunk volt, amikor Ellával együtt mentünk be a városba, hogy vegyünk neki egy vibrátort. Na, az végül valami egészen durva estébe torkollott, de mivel ez sem tartozik szorosan a történethez, inkább most nem részletezem, talán majd egyszer azt is elmesélem.

*  *  *

Névnapi ajándék

hetero, munkatárs

Fülledt meleg volt az irodában, unottan néztem az aznapi teendőimet, mikor egyszer csak a naptárra tévedt a pillantásom: Noel neve napja volt. Önkéntelenül is kaján vigyorra húzódott a szám, és már tárcsáztam is a számát.
- Szia. Mit csinálsz délután? Át kellene nézni egy-két szerződést – mondtam neki
- Rendben, 5 után otthon vagyok, gyere és megnézzük – felelt kissé meglepődve
- Okés, akkor 5 után ott vagyok – válaszoltam, majd bontottam a vonalat
A délutánom azzal telt, hogy róla fantáziáltam. Magam elé képzeltem a tökéletes mosolyát, kivillanó fehér fogsorát, szexis felsőtestét, hatalmasra duzzadó farkát, izmosra edzett seggét, a sóhajtását, a nyögését szex közben. Azt hittem soha nem jön el a munkaidő vége.
Megvártam míg mindenki hazamegy, majd a mosdóban megigazítottam a sminkemet, egy nedves törlőkendő segítségével felfrissítettem magam mindenhol, és elindultam Noelhez.

*  *  *
OKT
10
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
09
2015

Első szex az apámmal

családi, apa-lánya

Nem vagyok egy babonás fajta lány. Nem hiszek abban, hogy ha átmegy előttem egy fekete macska akkor balszerencsém lesz, vagy ha a vőlegényem meglát a menyasszonyi ruhámban akkor az végzetes következménnyel jár.
A barátommal, Adammal már 1 éve járunk jegyben és már kevesebb mint 2 hónap van hátra az esküvőig.
Tehát elmentem és vettem egy csodaszép menyasszonyi ruhát. Igen megvettem, mert úgy voltam vele, hogy ha már egyszer megyek férjhez, akkor legalább maradjon valami emlék is.
Még mielőtt a barátom haza ért volna megkértem a legjobb barátnőmet, hogy adja rám és miután elkészültünk ő haza ment mert még fontos elintéznivalói voltak.
Ott álltam abban a ruhában. Derékig feszült alatta pedig egy hatalmas abroncsos szoknya terült el és szerencsére egy kicsit sem lehetett belátni.

*  *  *

Barátnőmmel álmában...

hetero, vibrátor

3 éve vagyunk együtt párommal. Ő 21, én pedig 32 éves vagyok. Kapcsolatunk hullámzó. Munkám miatt elég stresszes vagyok, s ezt részben a szexben próbálom levezetni. Sok álmatlan éjszaka van mögöttem, mivel a feladatok sokaságának megoldásán töröm a fejem az alvásidőm terhére. De tegnap gondoltam egyet, s reménykedve abban, hogy meghozza az álmom, a páromhoz bújtam. Nagyon mélyen aludt tudtam, már ismerem hogyan veszi a levegőt olyankor. Mivel megérkezett az őszi lehűlés, így a fűtést már bekapcsoltam. Hála Istennek túl magasra tekertem a hőfokot... Ugyanis páromnak ettől minden bizonnyal melege volt, s a megszokottól eltérően meztelenül bújt ágyba. De mivel ő hamarabb álomba merült, így ezt csak akkor tapasztaltam, mikor hozzásimultam. Ez kicsit még jobban meghozta a kedvem.

*  *  *
OKT
08
2015

Így kezdődött a kalandom egy anyukával

hetero

Pár hónapja regisztráltam egy társkeresőn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhető közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyáltalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípőjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nők ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más típusú nőtársaik. Gömbölyű és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani...