Hírek


DEC.
1.
2022

Szopós Szilvi 1. rész

A szíve a torkában dobogott. Hallotta a történeteket, de az egyik fele sosem hitt benne teljesen, a másik pedig félt, hogy esetleg tényleg igaz, és megjelenik.
– Szopós Szilvi!
Hát kimondta. Először. A fürdőszobai tükörben megcsillant az esőtől ázott utcai lámpa fénye. Egyedül volt otthon és borzasztó kanos volt. Már nagyon unta a kezét, már a ház minden rését végigpróbálta, de igazi kielégülést az sem okozott.
– Szopós Szilvi!
A hangja remegett, a szája kiszáradt. Állt, farkával a kezében és próbált mindent úgy csinálni, ahogy a srácoktól hallotta az osztályban. Szigorúan egy gyertya a fürdőben, teljes sötétség, és egy akkora tükör, amin Szilvi átfér.
Gondolatai,...


Senki sem zárta be az ajtót? 2. rész

Fordítás
Eredeti történet: lizard_lix: Doesn't anyone lock the door?
Ez a történet férfi-férfi biszexuális és férfi-férfi-nő-nő 4-es biszexualitást tartalmaz, így ha ez nem a te műfajod, akkor lapozz...

Dave megint elfelejti az ajtót bezárni, és még több biszex móka történik.
Dave lassan kinyitotta a szemét. A saját ágyában feküdt, egyedül. Ó, igen. Miután tegnap este kibontakoztak egymásból, a lányok úgy döntöttek, hogy hazamennek, hogy rendbe szedhessék magukat, és időben beérjenek a reggeli előadásra. Dave-nek megint nem volt semmi dolga.
Volt még ugyan néhány órája beütemezve, de befejezte a vizsgáit, és most már tényleg nem kellett mennie sehová a szombat déli...


NOV.
30.
2022

Epizódok 7. rész - 2. fejezet

... Én a szex után nem szeretek csámcsogni, kitárgyalni ki mit érzett, dicsőség himnuszt zengeni a történtek felett. Judit ebbe is beleakart állni, de elhárítottam. Inkább a terveiről a főzésről próbáltam diskurálni, de szerinte idő milliomosok vagyunk így szundiztunk egymásba ölelkezve.
Hirtelen Jani hangját véltem félálomban hallani.
– Sziasztok csajok... – csuklott el Jani hangja a látottaktól. Bár még csak fél szemem nyílt ki, de kipattant a másik is. Az én tekintetem volt szembe az ajtóval, így én láttam Janit megdermedve. A felesége csupasz seggét, hátát és az én karoló karom láthatta. Judit is kénytelen volt megmozdulni és az ajtó felé fordulni. Szinte ringtak mellei ezen...


A szerelem árnyékában 6. rész

Izgatottan toporogtam a kapuban mielőtt becsengettem. Nem kellett sokat várnom, és a nyitott ajtóban egy gyönyörűséges ifjú leányzó mosolygott rám.
– Dóri? Te vagy az? Az én szépséges kishúgom? – hüledeztem.
Dóri visítva ugrott a nyakamba, majdnem ledöntve a lábamról.
– Bátyus! Végleg hazajöttél, ugye? – kérdezte a tízezredik puszi után.
– Anyu! Anyu! Hazajött a világjáró fiad! – kiabálta teletorokból.
Anyámat láttam rohanni felém, és pillanatok alatt két gyönyörű nő ölelgetett.
– Az én nagyfiam hazajött – törölgette anyu a könnyeit – Gyere be és mesélj el mindent!
– Bizony! És milyen sármos pasi lett az én bátyámból! – vigyorgott Dóri.
Odabenn anyám egy...


NOV.
29.
2022

Boglárlellén a SZOT üdülőben kezdődött - Folytatás

(Itt elkezdődött valami új és megmagyarázhatatlan)
Az első napi vacsora utáni sétánk során az üdülő hátsó parkjában a tó felé menet – gondolom a finom minőségi vörös bor hatására – hirtelen megtorpant. Se szó se beszéd benyúlt a szoknya alá, azt láttam talán megujjazta magát. Én se köpni, se nyelni nem tudtam csak néztem ahogy a térde beroskad, kicsit terpeszben áll. A szoknyája ütemesen mozgott. Az arca kezdett vörösödni, elváltozni és megfeszülni. A látványtól és az egyre erősödő nyögdécselésétől az én faszom is állni kezdett. Nem mertem oda nyúlni, nem mertem követni a példáját. Csak álltam vele szemben és néztem. Egy pillanatra megingott, ezért a vállamba kapaszkodva egyre gyorsabban...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 7. rész

Lorena dél körül tért magához. Egy tíz perccel korábban érkezett üzenet fogadta Őt a telefonján.
– „Szia! Nem lenne baj, ha 16 fele átmennék? ” – írta Niki. Visszaírt neki, hogy nyugodtan jöhet, mivel semmi akadályát nem látta a dolognak.

Niki délután négykor be is csöngetett a lakásba. Az eredeti világosbarna haját visszanyert Lorena ekkor már túl volt a zuhanyzáson, Timi pedig épp a szobájában tartózkodott. A fekete hajú csaj átadta ajándékát barátnőjének, ami egy üveg vörösbort és egy szintén vörös rúzst jelentett. Az ünnepelt kibontotta az italt, aztán két borospohár társaságában a hálószobájába vonultak.
– Csini vagy – jegyezte meg mosolyogva Lorena, miután...


NOV.
28.
2022

Az egyetemista anyuka tavaszi vakációja fiával 2. rész

KEDD
"slurp, slurp, slurp" hangra ébredtem. Csak egy pillanatba telt, mire rájöttem, mi az. Jessica Brad farkát szopta. Felszaladt a szemöldököm. Anya észrevette az arcom mimikáját, és képtelen volt visszatartani a kuncogást.
A susogás abbamaradt, és Jessica megkérdezte: "Nem éljük át újra azt az ești cécót, ugye? Amy, Garynek éppúgy van reggeli erekciója, mint Bradnek, innen látom a sátrat a lepedőben. Tudod mit kell csinálni. ne hozz zavarba még egyszer azzal, hogy félénk vagy. "
Anya rám nézett, aztán Jessre, akinek szigorú arckifejezése volt. Anya visszanézett rám, és azt suttogta: – Ne izgulj. Anya szemeit az enyémen tartva lehúzta a lepedőt, hogy felfedje dühöngő reggeli...


Drew-Kat és Paulina-Tom története 3. rész

Hazaértem. Tom a két nő között, erős szex-szag volt a levegőben.
– Végre megszereztem mindkettőt, előled! – mondta nevetve Tom.
– Örülök, hogy végre magadhoz ragadtad őket! Nincs ma fociedzés?
– De volt, és jó egy óra alatt itthon voltam. – mondta.
– Ó, nem tudtam, milyen késő van. Több probléma volt a házzal, mint Rosa jelezte, így tovább tartott. – A fürdő felé vettem az irányt. – Gyorsan lezuhanyozok.
Amikor kijöttem, kész volt a vacsora, és mindannyian leültünk enni.
– Azt mondtad, hogy a bérlődet Rosának hívják? – kérdezte Paulina. Bólintottam. – Egy nőt Rosának hívnak a Pilates torna órámon. Magas, latin, gyönyörű.
– Ő lehet az.
– Igen, igen,...


Délután

Délután Délután Délután