Hírek


DEC.
4.
2022

Az egyetemista anyuka tavaszi vakációja fiával 3. rész

Csütörtök
Arra ébredtem, hogy anya a reggeli erekciómat szopja. Észrevette, hogy kinyílt a szemem, és azt csicseregte: – Szia.
– Szia – válaszoltam vigyorogva. "Hogy állitottad fel megint azt a dolgot? Azt hittem, tegnap este tönkretetted. "
Elmosolyodott, és abbahagyta a szopást, hogy válaszoljon: "Meg fogod tanulni, hogy szakértő faszrestaurátor vagyok. Eddig soha nem sikerült felállitanom egy farkat. "
"Ezt jó tudni. " Megragadtam a karját és magamhoz húztam az ágyon, majd ráfordultam. A lány örömében felnevetett. A lábai alá tettem a karomat, és addig emeltem, amíg majdnem megérintették a vállát. A sok jóga nagyon rugalmassá tette. A farkam egy lökéssel megtöltötte...


Epizódok 8. rész - 1. fejezet

Gimis ofunk 70 éves szülinapját egy rendkívüli osztálytalálkozóval ünnepeltük meg. Vacsora és hajnalig tartó beszélgetés. Számomra a Csillával való dumcsizás volt a legértékesebb. Vele szoros barátnősködés nem volt. Zárkózott csaj volt. Első találkozónkon mondta el ő valójában jobban szereti saját nemét, fiúkkal csak a majdani gyereknemzés céljából akar kapcsolatot. Persze a téma érzékenysége miatt gyors, rövid beszélgetések voltak csak vele. Most viszont kihívásnak tekintettem, mit tudok kiszedni belőle, mi ez a bezárkózom. Tudtam, hogy jogász és az öccsével van közös irodájuk. Anyukájuk 2 éve hunyt el. Itt zárult volna le a beszélgetés részéről, de nem hagytam. Tudtam öccse 4 évvel...


DEC.
3.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A gyilkos

Öt éves voltam, amikor anyám „megölte” az apámat. Hallottam, ahogy veszekedtek, kiabáltak feledtem majd láttam amint mellkason szúrja. Majd ezután megjött Jerry „bácsi” és elvitte az apámat. Soha nem beszéltünk arról az éjszakáról. Amikor néha megemlítettem akkor anyám csak annyit mondott gondolkodás és érzelem nélkül: „Ő elment, és akkor mi van? Legalább nem keseríti az életünket! ”
Ő tisztában volt a tettével. Ő azt is tudta, hogy miért...

Az álmok néha valóra válnak

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan – ez az én napom lesz – mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany...

Amikor nem a múzsa csókol

Leültem a gép elé, mint napok óta minden délután. Írni készültem, de a múzsa – lévén hogy nő, s mint ilyen szeszélyes –, ma sem akart homlokcsókkal megajándékozni, sőt, konkrétan le se sz.. rt. Míg azon merengtem, hogy mit mondok a kiadómnak, kívülről fékcsikorgást hallottam, majd ajtó csapódás, kiadós káromkodás, aztán csend. Végül kulcs fordult a zárban, s kopogó léptek zaja hallatszott. Egyre közelebb, közelebb, végül a dolgozószoba ajtajában...

A másik gyönyör

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)

Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet...


DEC.
2.
2022

Hajnali levelek

Beszélgetek egy „újkeletű” barátommal. Ő nappal írogat nekem nem mindig jut idő olyankor. Hajnalonta viszont – munka elvégeztével – mindig éreztetem vele, hogy gondolok rá is.
Ez így megy egy ideig, mikor is felrémlik neki, hogy szinte csak hajnalonként válaszolok. Rákérdez, mi a csudáért csak olyankor? Talán abban reménykedik, hogy olyankor maszti közben eszembe jut ő és... Nos, ez így téves. A téma se mindig olyan, amivel őt és a masztijaimat összekapcsolhatnám.
Na meg minek is tenném?!
De válaszolni illik, hát kutatok egy régi hajnali emlék után a naplómban.
Na, meg is van. Ez házasságom aránylag korai szakaszából való ugyan, de talán magyarázatként ez is megfelel neki. A...


Drew-Kat és Paulina-Tom története 4. rész

– Óóó, ki aludt az ágyacskámban? – Kat hangja ébresztett fel.
Tom és Kat az ágy mellett álltak, és egy pillanatra elfelejtettem, hogy Rosa velünk van. Visszafordultam, és láttam, hogy Paulina és Rosa még mindig egymás karjában alszanak.
– Rosa a bérlő a házunkban, Kat – motyogtam a szememet dörzsölve.
A lepedő annyira le volt húzva róluk, hogy lássam gyönyörű, sárgásbarna testét, és láttam, hogy Kat is szemügyre vette, valamint észrevette, hogy összesimulnak Paulinával.
– Szép. Igazán szép – mormolta, épp akkor, amikor Rosa a hátára gurult, és a lepedő felfedte őt. Úgy nyújtózkodott, mint egy vadmacska.
– Ó, helló, biztosan Kat és Tom vagytok? – mondta Rosa, és...


DEC.
1.
2022

Szopós Szilvi 1. rész

A szíve a torkában dobogott. Hallotta a történeteket, de az egyik fele sosem hitt benne teljesen, a másik pedig félt, hogy esetleg tényleg igaz, és megjelenik.
– Szopós Szilvi!
Hát kimondta. Először. A fürdőszobai tükörben megcsillant az esőtől ázott utcai lámpa fénye. Egyedül volt otthon és borzasztó kanos volt. Már nagyon unta a kezét, már a ház minden rését végigpróbálta, de igazi kielégülést az sem okozott.
– Szopós Szilvi!
A hangja remegett, a szája kiszáradt. Állt, farkával a kezében és próbált mindent úgy csinálni, ahogy a srácoktól hallotta az osztályban. Szigorúan egy gyertya a fürdőben, teljes sötétség, és egy akkora tükör, amin Szilvi átfér.
Gondolatai,...


Senki sem zárta be az ajtót? 2. rész

Fordítás
Eredeti történet: lizard_lix: Doesn't anyone lock the door?
Ez a történet férfi-férfi biszexuális és férfi-férfi-nő-nő 4-es biszexualitást tartalmaz, így ha ez nem a te műfajod, akkor lapozz...

Dave megint elfelejti az ajtót bezárni, és még több biszex móka történik.
Dave lassan kinyitotta a szemét. A saját ágyában feküdt, egyedül. Ó, igen. Miután tegnap este kibontakoztak egymásból, a lányok úgy döntöttek, hogy hazamennek, hogy rendbe szedhessék magukat, és időben beérjenek a reggeli előadásra. Dave-nek megint nem volt semmi dolga.
Volt még ugyan néhány órája beütemezve, de befejezte a vizsgáit, és most már tényleg nem kellett mennie sehová a szombat déli...


NOV.
30.
2022

Epizódok 7. rész - 2. fejezet

... Én a szex után nem szeretek csámcsogni, kitárgyalni ki mit érzett, dicsőség himnuszt zengeni a történtek felett. Judit ebbe is beleakart állni, de elhárítottam. Inkább a terveiről a főzésről próbáltam diskurálni, de szerinte idő milliomosok vagyunk így szundiztunk egymásba ölelkezve.
Hirtelen Jani hangját véltem félálomban hallani.
– Sziasztok csajok... – csuklott el Jani hangja a látottaktól. Bár még csak fél szemem nyílt ki, de kipattant a másik is. Az én tekintetem volt szembe az ajtóval, így én láttam Janit megdermedve. A felesége csupasz seggét, hátát és az én karoló karom láthatta. Judit is kénytelen volt megmozdulni és az ajtó felé fordulni. Szinte ringtak mellei ezen...