Hírek

DEC.
7.
2022

Epizódok 8. rész - 2. fejezet

... – Aranyos vagy, de ezt nem lehetne sms-ben. – Csillára néztem aki csak mosolygot. – Nem a nővéred előtt, meg nekem nem komputer az agyam.
– Ok. – csókolt meg nem törődve nővérével, majd kezét Csilla felé nyújtva indultak ki. Fura mód visszafordulva mondta.
– Visszanéztem, tehát folyt köv... – nevettünk egyszerre mindhárman.

Nagy nehezen két és fél hét után tudtunk időpontot egyeztetni. III. ker számomra sötétfolt, csak a Szentendrei utat ismerem, így egy reptéri taxi kupont felhasználva taxival mentem az elküldött címre. Sok villa szerű kéglik után régebbi stílusú eltolt szintü, felújított családi ház előtt álltunk meg. Kaputelefonon csengettem be.
– Szia Drága!...


Kamaszkorom perverz játékai 1. rész

Régóta olvasok szextörténeteket, főleg családon belüli témában, persze nem véletlenül! Szerintem az emberek nagy része aki ilyen témájú történeteket olvas, annak személyes tapasztalata is van..
Én sem vagyok másképp, nekem is megvan a magam kis története, amit most megosztok veletek!
De még annyit leírnàk, hogy nem vagyok rá büszke, de megtörténtek ezek a dolgok, nyomot hagytak mindkettőnkben és a mai napig kettős érzést vált ki belőlem..
Egy dunántúli kis falu egy átlagos családjàban, és az ezredforduló előtt pár évvel történtek az események.
Nagy család volt a miénk 4en voltunk testvérek és én vagyok a legkisebb.
Két bátyám és egy nővérem van és nővérem 10evvel idősebb...


DEC.
6.
2022

A boglári gömbkilátó tövében kezdődött

– Kérését megértve, megvártam mikor kéri ezen ujjaim használatát, amikor a jelzést megkaptam a baszási mozdulatokkal lassítanom kellett, míg elsőre a kezével a hüvelyk ujjamat a faszom mellé tolta be, közben a mutató ujjam hegyével a segge lyukát kezdte tágítani. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan engedett fel a seggének záró izma. Amikor kezdett tágulni a segglyukába dugta át a hüvelykulyamat tövig, míg a mutató ujjam a faszom mellé csúsztatta be. Ezeket a mozdulatokat ellentételesen kellett végeznem. Farkammal mikor löktem a kezemmel kifelé húzást kellett elvégeznem. Mikor kifelé húztam a farkam a kezemmel olyan erővel kellett befelé tolnom ujjaimat amennyire csak bírtam.
– Éreztem, hogy...


Orsi beindul - Orsi 1. rész

Orsi csinos lány.
De igaziból nem lány már, asszony. Méghozzá nagyon kiéhezett asszonyka. Mindig. Olyannyira, hogy amikor elkapja, mindegyik orgazmusát követő 5 percen belül képes volna újabbra. Igazi gyorstüzelő. Ez nem csak a sebességre vonatkozik, hanem a spriccre is. Nagyon ritka, amikor nem spriccelős orgazmusa van. Imádja is a férje, csak sok mosószerre van szüksége, de szívesen költ erre.
Orsira is szívesen költ. Vett neki egész gyűjteményt vibriből, nehogy hiányt szenvedjen valamiből. Mert ugye a férfi nem maradhat mindig otthon, pénzt is kell keresni.
Orsi még tanul. Egyetemre jár. Kivéve, amikor épp nincs kedve, mert rátör egy bizonyos láz. Olyankor elég egy telefon...


DEC.
5.
2022

Hálózati üzemzavar és következményei 6. rész

Folytattuk az első megcsalásunk történeteinek mesélését. Utánam Andi következett.
– Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, hogy mi is voltunk nudista strandon, pontosabban a délegyházi nudista kempingben. Igaz, csak egyszer.
– Igen, elég hihetetlen. – szólt közbe Gábor. – Egyrészt nem olyanok vagytok, akik nudira járnak, másrészt, aki egyszer megízlelte, az általában visszajár.
– Most én beszélek. – fojtotta bele a szót Andi. – Abban igazad van, hogy mi is nem egyszer, hanem kétszer voltunk. Szóval Gyuri már régen fűzte a fejemet, hogy menjünk a nudira, mert kollegái mindig nagy lelkesedéssel meséltek róla. Végül beadtam a derekam, csak az volt a kikötésem, hogy olyankor menjünk,...


Az unokahúgommal 4. rész

Hétfőn sokáig lustálkodtam, hiszen különösebb dolgom nem volt, egyedül voltam otthon.
Ébredés után fürdővízzel majdnem teleengedtem a kádat, élveztem a habok, nyújtotta kényeztetést. Farkam keményen állt a melegvíztől, de nem volt szándékomban könnyíteni magamon. Úgy elmerengtem, hogy nem vettem észre a bejárati ajtó nyitását, csak meglepődtem mikor velem szemben a nyitott fürdőszoba ajtóban megjelent hugi.
– Szia! – szólalt meg, így csak kilehet bírni a hét első napját te lustaság.
– Szia! – igen, egy keveset lustálkodom, de ha szépen megkérsz megengedem, hogy megmosd a hátamat.
– Persze, hogy csurom vizes legyen a ruhám.
– Ilyen melegben hamar megszárad az a vékony...


DEC.
4.
2022

Az egyetemista anyuka tavaszi vakációja fiával 3. rész

Csütörtök
Arra ébredtem, hogy anya a reggeli erekciómat szopja. Észrevette, hogy kinyílt a szemem, és azt csicseregte: – Szia.
– Szia – válaszoltam vigyorogva. "Hogy állitottad fel megint azt a dolgot? Azt hittem, tegnap este tönkretetted. "
Elmosolyodott, és abbahagyta a szopást, hogy válaszoljon: "Meg fogod tanulni, hogy szakértő faszrestaurátor vagyok. Eddig soha nem sikerült felállitanom egy farkat. "
"Ezt jó tudni. " Megragadtam a karját és magamhoz húztam az ágyon, majd ráfordultam. A lány örömében felnevetett. A lábai alá tettem a karomat, és addig emeltem, amíg majdnem megérintették a vállát. A sok jóga nagyon rugalmassá tette. A farkam egy lökéssel megtöltötte...


Epizódok 8. rész - 1. fejezet

Gimis ofunk 70 éves szülinapját egy rendkívüli osztálytalálkozóval ünnepeltük meg. Vacsora és hajnalig tartó beszélgetés. Számomra a Csillával való dumcsizás volt a legértékesebb. Vele szoros barátnősködés nem volt. Zárkózott csaj volt. Első találkozónkon mondta el ő valójában jobban szereti saját nemét, fiúkkal csak a majdani gyereknemzés céljából akar kapcsolatot. Persze a téma érzékenysége miatt gyors, rövid beszélgetések voltak csak vele. Most viszont kihívásnak tekintettem, mit tudok kiszedni belőle, mi ez a bezárkózom. Tudtam, hogy jogász és az öccsével van közös irodájuk. Anyukájuk 2 éve hunyt el. Itt zárult volna le a beszélgetés részéről, de nem hagytam. Tudtam öccse 4 évvel...


DEC.
3.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A gyilkos

Öt éves voltam, amikor anyám „megölte” az apámat. Hallottam, ahogy veszekedtek, kiabáltak feledtem majd láttam amint mellkason szúrja. Majd ezután megjött Jerry „bácsi” és elvitte az apámat. Soha nem beszéltünk arról az éjszakáról. Amikor néha megemlítettem akkor anyám csak annyit mondott gondolkodás és érzelem nélkül: „Ő elment, és akkor mi van? Legalább nem keseríti az életünket! ”
Ő tisztában volt a tettével. Ő azt is tudta, hogy miért...

Az álmok néha valóra válnak

Fura egy nap volt. Úgy ébredtem, mintha a kisördög bújt volna belém. Szinte eufórikus hangulatom volt, noha még el sem indult a napom, és az előző napok sem voltak valami fényesek, így nem igazán értettem, mi ez a jóleső zsibongás, pezsgés az ereimben.
A tükör előtt álltam duzzadt szemhéjakkal, de mosolygósan – ez az én napom lesz – mozdult bennem az érzés. Hogy mi vár rám, és mikor, azt nem tudtam, de csak jó lehet és ütős.
A zuhany...

Amikor nem a múzsa csókol

Leültem a gép elé, mint napok óta minden délután. Írni készültem, de a múzsa – lévén hogy nő, s mint ilyen szeszélyes –, ma sem akart homlokcsókkal megajándékozni, sőt, konkrétan le se sz.. rt. Míg azon merengtem, hogy mit mondok a kiadómnak, kívülről fékcsikorgást hallottam, majd ajtó csapódás, kiadós káromkodás, aztán csend. Végül kulcs fordult a zárban, s kopogó léptek zaja hallatszott. Egyre közelebb, közelebb, végül a dolgozószoba ajtajában...

A másik gyönyör

Talán már ismered a nevem. Írtam néhány történetet e kategóriában, de bevallom ez az első leszbikus tapasztalatom. Nem terveztem, hogy a közeljövőben újabbakat írok, de nemrégiben megadatott, és szeretném elmesélni.
Csak nehogy a végén bugyit kelljen cserélni :)

Némi filozofálgatással kezdeném, mert nekem sántít valami abban, amikor családanyák, akik a férjük tudtával vagy anélkül női szeretőt tartanak, azt állítják, nem lehet ilyet...