MÁR
30
2016

Nyuszilány

hetero, anál

Húsvét vasárnap történt. Néztük a TV-t összebújva. Megy a film jó ideje. Bevágtak egy reklámot. Egyszer megszólal a kedvesem.
- Elmegyek mosdóba - el is ment.
Folytatódik a film. Jó hosszú ideje a fürdőszobában van.
- Nem jössz? - Folytatódik a film. - kérdeztem.
Nem válaszolt. Vártam egy pár percet. Megint kérdeztem.
- Minden okés? - azóta sem adott visszajelzést.
Felálltam. Szaladtam a fürdőszobához. Zárva volt az ajtó. Pánikolva szaladtam a garázsba a feszítővasért. Megyek be a garázsba a szerszámos ládához. Az ajtó mögött valami hang megszólal:
- Szia szépfiú.
A barátnőm volt. Nem is akármilyen szerelésben. Ő volt a húsvéti nyuszi lány. Fehér felsőben volt válltól lefelé a combjáig ért. A teljes karja szabad volt. Felül rózsaszín csipkézett minta volt. Kétrészes fehér hálóharisnya a lábára felhúzva. Fehér szandállal. Nyakán fehér gallér, azon meg rózsaszínű nyakkendővel.

*  *  *

Vágyakozás

leszbi

Úgy éreztem magam, mint a szardínia a konzerv-dobozban. A konzerv-dobozban, amiben még ráadásul, hogy véletlenül se legyen kényelmes a dolog, bulit is tartanak. A levegő csak úgy vibrált a tornacsarnokban. Az oxigén már rég elhasználódott a zárt belső térben, helyét pedig az a megfoghatatlan, izzadtságszagú energia vette át, amit a huhogó, kiabáló, trappoló, zászlókat és transzparenseket lengető tömeg kipárolgott magából.
Még ha a cipőmet és a zoknimat lehúzom, akkor sem állt volna rendelkezésemre kellő mennyiségű ujj, hogy megszámoljam, hányszor tettem fel magamnak a kérdést, mit is keresek itt. Nem voltam az a meccsre járós fajta. Amikor olimpia, vagy foci eb, vb van, le szoktam ülni egy doboz sörrel a kanapéra, hogy végignézzek pár izgalmas közvetítést, de ennyi.

MÁR
29
2016

Zitakrónikák 6. rész - Apa csak egy van

családi, tini, férj-feleség, apa-lánya, testvérek

Úgy vágytam rá, mint nőre még sohasem. Nem szerelemből, csak a legalantasabb ösztönből: meg akartam dugni. Azt akartam, hogy leszopjon, hogy farkamat megjárathassam puncijában, és amikor eljutok a csúcsra, a mellére vagy a szájába élvezhessek.
Ha más nőről lenne szó, már rég megszereztem volna. De Zita a lányom volt. Az én tiltott gyümölcsöm. Az egyetlen nő a világon, aki nem lehet úgy az enyém. Ez lélekőrlő lelkifurdalást, szégyenérzetet és öngyűlöletet okozott. Gyűlöltem és szégyelltem magam, akárhányszor felizgultam a lányom láttán, akárhányszor róla fantáziálva vertem ki a farkamat, akárhányszor lefeküdtem egy fiatal nővel, csakhogy elképzelhessem, hogy vele vagyok.
Néha elgondolkodom azon, mikor fordultam ki önmagamból. Azt hinné az ember, hogy van egy pontos pillanat, amit meg lehet határozni és azt mondani: innentől kezdve minden el lett szarva. De nem így van.

*  *  *

Különös történeteim 3. rész

hetero

Egy ideig elvoltam a Újpesten, de egy év után már idegesített kezdtem unni, ezért kerestem egy másik albérletet és találtam egy tök jót a Városliget közelében. Mivel a liget közel volt, minden este lejártam futni. Voltak rajtam kívül is sokan akik rendszeresen rótták a köröket és néhány hét elteltével már jó néhányukkal intettünk is egymásnak ha szembetalálkoztunk. Volt közöttük egy elég idős nő is, akit az én akkori 25 évemmel egy olyan nyugdíjas hölgynek láttam aki a nyugdíj után sem hagyja el magát. Később kiderült, hogy tényleg nyugdíjas és 58 éves. Messziről egy csinos harmincasnak is lehetett volna nézni, de közelről azért látszott a kora. Viszont adott magára. Copfba fogott őszes - szőke haj, csillogó kék szem, szoláriumbarna bőr, amin azért már itt - ott lehet látni, hogy ráncosodik. Mindig tiszta cipőben és melegítőben futott, a haját pánttal fogta le és egy kis törölköző lógott a nyakában.

*  *  *
MÁR
25
2016

Törések és szilánkok 1. rész

családi, tini, testvérek

Egy 16 éves srác vagyok, van egy 16 éves nővérem. Igen, tudom meglepő, mégis igaz. Ugyanis engem örökbe fogadtak.
A lényeg, hogy nővéremmel, mindig is jóban voltunk. Jó, igazából a mostoha nővérem, sőt még az sem igazán. Én mindig is édes testvéremnek tartottam és úgy érzem, hogy ő is elfogadott édes öcsikéjének. Szinte mindent elmondtunk egymásnak, nem voltak titkaink egymás előtt.
A házunk, a budai hegyekben helyezkedik el, egy kisebb villa. Nagyon szép helyen.
Egyik napon úgy gondoltam, ellátogatok az egyik haveromhoz. Nem lakik messze innen, alig kétutcányira. Elindultam a biciklimmel. Persze nem könnyű a terep, hiszen nem sík vidék, de mindig is szerettem a hegyi kerékpározást, sőt még versenyezem is néha, igaz csak hobbiszinten. Tekertem hozzá, végig a Margaréta utcán, majd bekanyarodtam a János utcára, itt kellett elég sokat tempózni, főleg a végén. Onnan már egyszerű a dolog, mert főleg lefelé megy az út.

*  *  *

Gréta

hetero, tini

Lent voltunk a Balatonnál még az évkezdés előtt, két egész hétig; megvolt, jó volt. Apám kocsijával mentünk le ketten a cimborámmal, hazafelé viszont kerülnünk kellett, mert be kellett ugornia még a nagyijához, ott is maradt még egy napot, úgyhogy onnan egyedül vágtam neki az útnak. Nem kellett sietnem, lehetett szép nyugisan menni, át a falvakon, városokon. Ez se rossz, ritkán vezet így az ember, legalábbis én.
Szóval megyek, megyek szép nyugdíjas tempóban, ahogy az kell, a nap süt, a zene szól, a madarak, gondolom, csicseregnek, de ebből értelemszerűen mit sem hallok, lazulok. Egyszer csak, az út mentén állva meglátok két hátizsákos lányt. Stoppolnak! Na ilyen se történt még velem, azt hittem, manapság már senki sem szokott stoppolni. Naná, hogy megálltam. Láttam a visszapillantóban, ahogy felkapják a cuccukat, és indulnak a kocsi felé. Zene lejjebb halkít, ablak leteker, és már oda is ér a szőkébbik:

*  *  *
MÁR
24
2016

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 1. rész

hetero, szűz

Éppen ahogy vártuk, ebédre megérkeztek Gabiék. Az egész család felment Ferihegyre, hogy fogadják nagylányukat, Andit, aki több, mint egy hónapot töltött feleségemék nagynénjénél Svédországban; Annus néninek ez volt az ajándéka Andi diplomájáért. Gabiéké amolyan izgalmas család, legalább is mihozzánk képest. Férje, Gábor osztrák cégeknek dolgozik a határ közelében - nem nagy ingázás, mert Szombathelyen élnek. Gabi (Gabriella) otthon van és Gábor vállalkozásának pénzügyeit, adminisztrációs dolgait intézi. Nagyobbik lányuk tanárképzőt végzett helyben. Inkább szép, mint okos, ahogy a feleségem szokta jellemezni őt. A kisebbik lány Évi, viszont nagy koponya, ő Grázban tanul a műszakin. Másodéves még csak, de már most látni, hogy sokra viszi.

*  *  *

Orál-bár

leszbi

Irina idegesen nézett körbe a homályos, füstös kis helyiségben. Legalábbis ő azt érezte, hogy az álmatag fények és a dohányfüst közeli falakként zárulnak köré. Ez volt az első munkanapja és, bármennyire is lelkesedett korábban, a Fung-hszi olyannak tűnt, mint egy hatalmas sárkány embernyi fogakkal tarkított pofája, mely épp készül elnyelni őt.
A kínai bár a város prominens negyedében, azon belül is egy igen felkapott környéken kapott helyet, nem is véletlenül. Irinának is számtalan ismerőse volt, aki csak dicshimnuszokban tudott beszélni A Fung-hsziról, így, nagy A-val. Ezek után a lány hamar azon kapta magát, hogy másra se vágyik, mint hogy itt dolgozhasson és ő is részese lehessen ennek a varázslatnak.
Bárcsak ne tette volna!