JAN
11
2016
JAN
08
2016

Segítek az állapotos tesómon

családi, anál, testvérek

Fordítás
Eeredeti író: standingstones
Eredeti történet
A testvérem Rachel, jelenleg haza költözött a szüleinkhez mivel állapotos lett a főiskolán. Így hát ki fogja hagyni a következő évet és haza költözött. A szüleink elég dühösek voltak, amikor megtudták az egészet. Faggatták is szegény testvéremet, hogy ki is a gyerek apja de ő nem árulta el. Én láttam az apámon dühös és ha a fülén ki tudott volna a gőz jönni akkor biztos, hogy áramlott volna belőle egy pár hétig.
A testvérem elmondta, hogy megszüli és utána pedig oda adja olyan párnak akinek nem lehet gyereke tehát örökbe adja. Mivel én akkoriba sokat otthon voltam így engem fogadott fel, hogy fuvarozzam a dokihoz. Elkell mondanom, hogy nagyon tetszet a testvérem terhesen elég sokszor meg is keményedet a farkam amikor megláttam őt.

*  *  *

Luca

hetero, karácsony, tini, diák

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.

*  *  *
JAN
07
2016

Andrea és a fiú

hetero, szűz

Nem tudta, Andrea hány évesen kezdte el érdekelni a szex. Talán tizennégy tizenöt éves lehetett. Minden este pornófilmeket nézett, az elején a tévében, majd később interneten. Hamar kezdte a teste felfedezését, teljesen rászokott az önkielégitésére. A gimnázium pokla mellett ez volt a napja fénypontja önkielégítése a zuhany alatt, vagy este, amikor már mindenki elaludt. De sajnos egy idő után nem volt elég, hogy nyillásaiba dugott tárgyakat, meg az ujjait és már férfi nemiszervet akart magában érezni. Andrea lehetőségei sajnos csak tizenöt éves korában találta meg, mert addigi fiújai elég mulyák voltak, megcsókolni sem merték, nemhogy szeretkezni vele.
Szóval tizenöt éves korában megismert egy nagyon helyes fiút, aki első látásra megtetszett, Andreának és ha lehetőség adódott volna, az ágyban kötöttek volna ki. De várnia kellett, a fiu ugyanis teljes mértékben ki volt szolgáltatva a szüleinek.

*  *  *

Halálos bűnök 3. rész

leszbi

7. A titkárnő
Két legyet egy csapásra. Ez volt apám kedvenc mondása, míg 42 évesen el nem ütötte egy teherautó. „Gyönyörű vagy kislányom, de a szépség elmúlik, minél hamarább szerzel egy gazdag férjet annál hamarább, mehet apuci nyugdíjba”. Ismételgette, és én igyekeztem megfogadni a tanácsát. Pedig nem is olyan könnyű, még ha eleinte egyszerűnek is tűnik. Titkárnő leszel, szép sorban leszopod a kisebb főnököket, hogy előléptessenek, és amikor végre megérkezel az igazgató irodájába, már csak az arra kell figyelned, hogy ne túl hamar, de ne is túl későn mássz fel az asztalára.
Nekem ezt a Krisztiánt szemelte ki a sors. Átlagos pasinak látszott, és eleinte nem is érdekelte hordok e bugyit. Kellett jó három hónap, míg összemelegedtünk és rájöttem mitől is döglik a légy nála. Egy tengerentúli ügy miatt bent kellett maradnom éjszakára.

JAN
06
2016

Emlékek 1. rész

családi, anya-lánya

Az esküvőm napján a fodrásznál ülve merengek a tükörben magamat nézve és azt veszem észre kezdek gondolkodni eddigi életemen a nagy pillanatain ...
Pereg a „film” előttem a kiskoromtól kezdődően, az általános iskolás évekig amin magamban kuncogok milyen vidám is volt, majd elérek 15. évemig és elszomorodom... Édesapám hivatásos katonaként tűzszerész volt és egy bevetés után csak a szomorú hír érkezett... „ Hősi halált halt...”. Ketten maradtunk az akkor 34 éves anyukámmal és senkitől nem kaptunk segítséget... Teltek a szomorú gimnáziumi évek ahol zárkózott csendes lány lettem. Egy barátnőm volt kivel néha mikor már nem bírtam lelkiztünk és egy picit felszabadultabb napok jöhettek utána. A fiúkban midig Édesapámat kerestem és sorra jöttem rá nincs még egy olyan férfi mint Ő volt se külsőleg, se érzelmileg, így szinte minden fiút taszítottam magamtól.

*  *  *

Tényleg kicsi?

hetero, vibrátor

A barátnőm Renáta egy gyönyörű hölgy, barna haj, kék szemek, elképesztő formás mellek és az a gyönyörű feneke. A legszebb lány akivel valaha is találkoztam. Közel egy éve vagyunk együtt, igaz előtte már régebbről ismerem. Az egyik dolog amit szeretek benne, hogy imádja a szexet, nem csak csinálni, de beszélni is róla. Elég perverz, szeret kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, néha már nehéz a tempót tartani vele ilyen téren.
Nos tudom sokan nem fogjátok megérteni, de van egy fétisem, ami másoknak igen furcsán hathat. Tudod a péniszem az átlag alattiak táborában játszik, csak 13 cm és szeretem ha ezzel cukkolnak, szóba hozzák a dolgot. Az egész egy volt barátnőmmel kezdődött, Sárával. Nem voltunk együtt sokáig, de emlékszem amikor először feküdtünk le, egy kicsit ideges voltam.

*  *  *
JAN
05
2016

Nyaralás 4. nap

gruppen, nyaralás

Déllelőt elmentek kirándulni, késő délután mikor gyengébben sütött a nap ismét kifeküdtek napozva pihenni. Piroska előre megbeszélte Pistával, hogy meg játssza az alvást, Éva is had kapja, meg amit ő tegnap. Piroska „elalvása”után Gyuri elkezdet csókolózni Évával, kisidő múlva Pista melléjük fekve szétnyitotta Éva combjait és pináját kezdte nyalni.
Mikor Gyuri elég keménynek érezte farkát, Évát maga fölé guggoltatva alulról kezdte baszni.
Innen miden úgy történt, mint tegnap annyi különbséggel, hogy most Gyuri volt alul, egésze addig, míg Pista farka hozzá nem ért Éva fenekéhez, ekkor Pista Megfogta a két félgömböt széjjelebb húzta.
Éva megszólalt szét…., de torkán akadt a szó, mert Pista elkezdte fenekébe tolni nagyfarkát.