JAN
15
2016
JAN
14
2016

Végül kiderült

leszbi

23 éves koromban nagy fordulópont állt be az életemben. Sok szempontból is.
A nagyapám bátyja, mivel senkije nem volt, rám hagyta a budapesti lakását, és végre elkezdődhetett az önálló, felnőtt életem. Az alig több mint minimálbéres fizetésemből, sosem lettem volna képes önerőből elköltözni a szüleimtől. Abból a Buda környéki kis életunt falucskából. Mindig is szerettem volna a városi élet forgatagában élni, ráadásul így a munkahelyem is jóval közelebb volt. A fizetésemből szűkösen, de fent tudtam tartani magam, és hetente egyszer - kétszer azért megengedhettem magamnak egy kis lefekvés előtti borozgatást is. Akkoriban szingli voltam, de újabb kapcsolatot még nem akartam.
Idő kellett, hogy elrendezzem a gondolataimat a volt barátommal kapcsolatban.

*  *  *

Szerelmi bánat elleni orvosság

hetero, anál

2010. novemberében két év együttjárás után szakítottam barátnőmmel. Azonnal rávetettem magam a netre, hogy keressek valami normálisabb csajt, de nem igazán jött össze. Diszkóból már kinőttem(37 éves voltam), ez az út nem volt már járható, meg amúgy sem szeretem ezt a mai, modern zenét... Egyelőre jegeltem a témát... Év vége felé kivettem a maradék szabimat, és 27. - én, hétfőn átmentem a szomszéd városba, valami jó akciófilmet beszerezni. A 007 - es ügynök(James Bond) akkori aktuális kalandjára fájt leginkább a fogam, márcsak azért is, mert a sorozat összes többi filmje megvolt már. Megvettem a legújabbat is, aztán visszamentem a buszpályaudvarra. Volt még jó háromnegyed órám, így beültem a pályaudvar melletti kocsmába, és kértem egy sört, meg egy felest... A felest egy hajtásra lehúztam.

JAN
13
2016

Halálos bűnök 4. rész

családi, apa-lánya

9. Apja – lánya
Korán és ingerülten értem haza. Német partnereink váratlanul visszamondták a megegyezésünket, és bár tudtam, hogy jobb árat szeretnének, felhúzott a kicsinyességük. Ráadásul, nem sokkal azután, hogy bevettem kis kék élénkítő tablettámat, Rita bejelentette, hogy „női dolgai” miatt ma nem tud velem foglakozni. Miután a garázsajtó is csak egy kemény rúgás után volt hajlandó felnyílni, eldöntöttem, hogy rég volt ilyen pocsék napom. Még jó, hogy életem párja elutazott, legalább itthon nyugtom lesz. Töltöttem magamnak egy konyakot és ledőltem a heverőre. Bekapcsoltam a TV –t hátha segít elszundítani, de miközben a bemondó –jó kis bögyös ribanc – a hétvégi időjárást taglalta valami feldübörgött a lányom szobájába.
Már pihenni sem lehet, ebben a rohadt házban – mormogtam, és dühösen, ezúttal kopogás nélkül kivágtam az ajtaját.

*  *  *

Kalandom egy kínai és egy cigány tinivel...

gruppen, anál, tini

Lakóhelyemen üzemel egy kínai üzlet, aminek tulajdonosai már három generáció óta Magyarországon élő kínaiak. Történetünk pár éve játszódik. Szerdán történt, miután a főnök közölte, hogy a héten már nem lesz meló, mert nincs anyag. Munka után benéztem a kínaiba, valami olcsóbb lábbelit akartam venni. Nyár volt, így a szandáloknál kötöttem ki. Ahogy nézegettem, odajött hozzám egy kis kínai hölgy. Aki ismeri a kínaiakat, az tudja, hogy náluk elsőre lehetetlen megállapítani a korukat. Tökéletes magyarsággal megkérdezte:
- Helló, segíthetek valamiben?
- Szia, erre a lábra kéne nekem szandál. - mutattam 45 - ös tappancsaimra. A lány lenézett a lábaimra.
- Hm... 44 - 45 - ös méret, az ott van fent. - mutatott a polcrendszer teteje felé. - Hozok létrát, és felmászok. - mondta, és oda húzta a sínen tolható létrát, majd felmászott.

*  *  *
JAN
12
2016

Anyósom barátnője

hetero

Körülbelül két hónap telt el a hármas szex óta. Edit telefonált, hogy becsapódott a fürdőszoba ajtaja és nem tudja kinyitni. Feleségem elment dolgozni visszahívtam, komolyan nem nyílik az ajtó? Igen, légy szíves hozzál szerszámot. Az ajtót hamar sikerült kinyitni, de a zár továbbra sem működöt, míg a zárral bíbelődtem, ő mosáshoz készülődött. Így mellettem jött - ment. Egy vékony kis nyári ruha volt csak rajta, ahogy hajlongott, gyönyörű, látvány tárult elém. Nem volt a ruha alatt semmi alsónemű, kerek fenekét, formás telt combját tisztán elém tárta a rövid ruha. Nagy kerek mellei kissé megereszkedve minden lépésnél csábítóan ringtak,
Bimbói megduzzadva majd átszúrták a ruhát. Nem csoda, hogy ezektől a látványoktól mozgolódás támadt a nadrágomban, amit természetesen ő is észrevett, közel jött és markolászni kezdte az ágaskodó faszomat. Tudtam mikor telefonált, hogy ez lesz a javítás vége, igaz a zár még mindig nem működött.

*  *  *

Női titkaink

leszbi

Egy tavasz végi szombat délelőttön mi hárman csajok kiutaztunk a szüleim telkére.
Nem messze van Pesttől egy kis falu határában, fent a hegyoldalon az erdő szélén.
Egy évben kétszer ki szoktunk menni, hogy kiszakadjunk a hétköznapok mókuskerekéből.
A jó idő közeledtét megünnepelvén, és ősszel, elbúcsúztatni a nyarat. Tisztábban látni a dolgokat, eltávolodva a világtól. Kibeszélni a párkapcsolatainkat, meg úgy általában mindenről. Kivételesen nem ittunk, csak józanul egy jó kávé mellett akartunk elbeszélgetni az udvaron, aztán kirándulni egyet kint a természetben. Miután megérkeztünk, és nekiálltunk cseresznyét szedni, gondoltam, elmegyek pizzáért, ők meg addigra pont megszednék a kosarat. Mivel nem kocsival mentünk, egy órás út lett volna azzal együtt, hogy elsétálok a pizzériáig, megvárom, míg elkészül, aztán vissza.

JAN
11
2016

Erzsébet

családi, anál, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya

Első fejezet: A felkészítés
- Erzsi! Ki az ágyból, vár a munka! - ébresztett édesanyám a tizenhatodik születésnapomon.
- Azonnal! - feleltem. Majd, mintha nem is reggel öt óra lenne sietősen készülődtem.
- A Gróf Úr a napokban idelátogat, az egész kastélynak csillognia kell! A bátyáid keze alatt már ég a munka!
- Már kész is vagyok, mehetünk! - indultunk el a cselédházból a tőle nem messze lévő kastély irányába.
Az idő, ezen a májusi kora reggelen sem volt hűvös, a későbbi kánikulára gondolva, jó lenne ebédig végezni a munkával. A tizennégy szoba, a hosszú folyosók és a rengeteg sok ablak ami ránk várt. Az emeletet kaptam én, édesanyám Júlia, pedig a földszinten szorgoskodott. Az ablakból kinézve az udvarra, megláttam a bátyáim, a tizennyolc éves Józsit és Pistát, aki már a huszadikat tapossa.

*  *  *

Zuhany alatt

hetero, anál, tini

Az eset főszereplői: Katus (későbbi sógornőm öccsének az élettársának - akkor - 15 éves lánya), és én(akkor 35 évesen). A kiscsaj akkoriban gyakran aludt nálunk, azon a reggelen is itt ébredt. Már reggel meleg volt. Én a fürdőszobában voltam, és egy szál száras alsógatyában borotválkoztam, amikor belépett Katus, egy szál bugyiban és egy melltartóban. Mit tagadjam, azonnal megmozdult a gatyámban a cerkám. Gyönyörű, formás, nagy mellei szinte kibuggyantak melltartójából, szinte egész fenekét takaró bugyija inkább kiemelte, mintsem eltakarta elsőosztályú fenekét. Meglátta, hogy ott vagyok, és azt mondta:
- Bocs, nem tudtam, hogy itt vagy. Majd visszajövök később! - és ment is volna ki.
- Zuhanyozni akarsz?
- Igen.
- És mi akadálya? Beméssz, elhúzod a függönyt, és zuhanyozol.