ÁPR
15
2016
ÁPR
14
2016

Az igazgató úr farka

hetero, tini, diák

Aznap is késtem a suliból, nem is tudom, hogy lehetek ilyen trehány. Apró, fehér topot viseltem, neccharisnyát, farmerből készült miniszoknyát, balerinacipővel. A hajamat lazán összefogtam, göndör, barna tincseim néhol kilógtak. A portás szánakozva nézett rám, ráncos kezével, csak befelé intett.
Toporogtam az osztályterem előtt, de semmi kedvem nem volt bemenni. Inkább fogtam magam, kiültem az ebédlő elé, elővettem egy vámpíros könyvet - pont a felénél tartottam - és elkezdtem olvasni. Egészen belemerültem a vámpír bosszújába, közben előhalásztam a táskámból a tonhalas szendvicset. Hosszú bagett, benne halkrémen kívül, franciasaláta. Mennyi ízek áramlottak a számban, amikor elfogyott a szendvics, kezem az almámat kutatta. Annyira elmerültem az olvasásban, hogy az almacsutkát öntudatlanul átdobtam a fejem felett.

*  *  *

Ne dugjatok olyan hangosan 1. rész

hetero, anya-lánya

Az emberek jelentős része igyekszik csendben intézni szexuális életét. Van, aki nem ilyen, például én és a párom, de azzal különös dolgok történhetnek. Az előjáték kissé hosszú, de remélem megéri.
Szóval ez a hangerő nagy kérdés. Mivel mi csak a hétvégéket töltjük többnyire együtt a párommal, a többi időben úgyis dolgozunk. Így hát nem nagyon zavarta életünket a párom lánya, aki még vele lakik, mert fiatal lévén (20 éves) a péntek szombat estéken többnyire a barátokkal, barátnőkkel tölti a szabad idejét. Így aztán nem nagyon zavartattuk magunkat, ha éppen úgy hozta a nagy érzés. Gondoltuk, a szomszédokat úgy sem zavarja, jók a falak, nem házgyári épület ez. Tévedtünk, de ez önmagában még nem okozott problémát. A baj akkor kezdődött, amikor a szomszédban a másik lépcsőházba egy ifjú pár költözött, és a számunkra is kiderült, mit is érnek a falak. Semmit.

ÁPR
13
2016

Az ismeretlen szépsége 2. rész

gruppen

Az előző rész az ismeretlentől való félelmemről és Edinának köszönhetően annak feloldásáról szólt, most arról mesélek, amikor már kifejezetten élveztem és izgalomtól fűtve ösztönösen beletettem magam az ismeretlen helyzetekbe, nem csupán átvitt értelemben.
Legfeljebb beégek nem igaz? Kit érdekel, a lényeg, hogy éljek! Jó érzés volt rájönni, hogy valójában nem ciki, ha beégek! Persze nem egyszerű eljutni erre a szintre.
Nem árt, ha a 23 éves korodban még mindig fojtogató szüzességed egy 34 éves szőke bombázó (alias Edina) veszi el és miután összejön egy korabeli nővel (alias Csilla), felkér, hogy szállj be harmadiknak. Ugyanazzal a lendülettel rántott ki az életbe a saját magam által magamnak épített börtönömből, mint amilyen hévvel bezárkóztam az emberek elől ledönteni 3 felest két sörrel, egy - egy önutálattal vegyült búskomor pillanatomban.

*  *  *

A kis naiv

maszturbáció

Tizenkét éves koromban kezdet érdekelni a szex, mert reggelenként kemény fütyivel ébredtem. Természetesen a pisilés után ez elmúlt, de a szomszéd néni láttán, aki nyáron mindig kiült az udvarra, a kis sámlijára bugyi nélkül, mocorgott a fütyülőm a naciban.
Mindig igyekeztem játék közben, nem feltűnően, belesni a lába közé. Persze csak a nagy sötét
szőr látszott, de ez is izgató volt. Marika néni egyébként egy harminc körüli alacsony de jó
húsban lévő anyuka volt. Szép gömbölyű csípővel hatalmas csöcsökkel. Férjével és egy kislányukkal laktak ott.
Kislánya amolyan ne bánts virág volt és nem szerettünk vele játszani. Persze bújócskánál a pince zugban ölelgettük és simogattuk a bugyiját és kis fejlődő mellecskéit. Ilyenkor persze beszaladt a lakásukba és jó darabig elő sem jött.

*  *  *
ÁPR
12
2016

Egy filmforgatás előélete 7. rész

hetero, iroda

Lionella örömmel hívta fel Bettinát, hogy főnöke másnap este fogadja őket.
- Nem sok időt fogtok kapni, úgy hogy készüljetek fel a kérdéseire. Főleg a kérdőív alapján lesznek kérdései, de biztos fog egy-két személyes kérdést is feltenni. Remélem nem fogtok meglepődni…- és itt hirtelen abbahagyta.
- Mi történt?- kérdezte Bettina.
- Én olyan hülye vagyok!- kiáltott fel Lionella. Annyira szeretnék nektek segíteni, hogy teljesen elfelejtettem, hogy te még nem is nyilatkoztál, hajlandó lennél-e Dianával szeretkezni. Ja és nem vagy-e féltékeny Balázsra.
Bettina egy pillanatig elgondolkozott. Hetek óta csak a forgatás jár az eszébe. Úgy érezte nagy utat tett meg az erotikában és olyan dolgok történtek vele, amiről még álmodni sem mert. Teljesen normális szexuális életet élt Balázs előtti barátaival. Jószerével senki nem mondott neki semmit a szexualitásról. Édesanyjával nem tudtak intim dolgokról beszélni.

*  *  *

Zita karjaiban

leszbi

Egy péntek estén az egyik kolleganőm meghívott vacsorázni a délutános műszak után,
egy közeli belvárosi étterembe. Ő tanított be engem az alatt a pár nap alatt, amióta ott dolgoztam. Zita aznap lépett ki, és lett volna még néhány kérdésem. Persze volt más,
aki segítsen, de igazán csak ő volt ott szimpatikus nekem. Hozzá bátrabban mertem fordulni, ha gondom akadt, és örültem, hogy elmagyaráz még ezt azt, mert így a következő héten már egyedül végezhettem a dolgom. Megtisztelve éreztem magam, hogy egy magas beosztású nő időt szán rám a péntek estéjéből, miközben az új cége partijára hivatalos.
-Szerencséd van, hogy mellém osztott be a Viola! Itt nagyon hozzá vannak szokva,
hogy minden mindig flottul menjen. Mások nem lettek volna ilyen türelmesek veled.

ÁPR
11
2016

Tom és Laura 2. rész - Laura

családi, nyaralás, unokatestvérek, illusztrált

Laura
22 éves voltam, amikor szakítottam évfolyamtársammal, Kevinnel. Kevin persze nem az első partnerem volt, de nagyon elegem volt belőle, amikor egy házibulin, ahová együtt mentünk, kikezdett Hanna barátnőm 16 éves húgával és le is feküdt vele az egyik hátsó szobában, amíg én Hannával és a többiekkel voltam. A kislány persze annyira megtisztelve érezte magát, hogy egy ilyen jóképű srác partiba vágta, hogy rögtön utána elmesélte a nővérének, aki persze nekem is továbbmondta a hírt. Én a hűtlensége miatt annyira megharagudtam Kevinre, hogy otthagytam csapot-papot, hazamentem és hosszú sms-ben kiadtam az útját.
Ahogy már említettem, nem ez volt az első szakításom, tehát „volt már benne gyakorlatom”, és ilyenkor rendszerint elutaztam nagynénémékhez vigasztalódni. Helga néniék a Keleti-tengernél laktak, de amikor most odaértem hozzájuk, nem voltak otthon, mert hétvégére elutaztak Helga néni anyjához, tehát a nagyanyámhoz.

*  *  *

Egy peches nap

hetero, közlekedés

Peches napom volt. Már negyedik órája zötykölődtem a gyorsnak kikiáltott vonat, működésképtelen légkondival közlekedő első osztályú fülkéjében, valahol a szerelvény utolsó kocsiban. Budapest impozáns városa mindig lenyűgözött, és még az apró bosszúságok sem tudták elrontani a napomat. A késő délutáni órák ellenére rengeteg látnivaló akadt. Alig győztem kapkodni a fejem a csinos kis fruskák és az érett, a nőiesség minden csínját- bínját bevető hölgyek tömegében. Tetszett a nyüzsgés. Mi tagadás, sokukat szívesen elkísértem volna a világ végére is akár egy kis flört kedvéért. Aznap viszont nem ilyen napom volt. Kezdődött azzal, hogy az állásinterjúra késve érkeztem. Aztán ott volt még a kánikula, az egész napos döglesztő forrósággal. A Keleti egyik büféjében meg olyan dobozos sört kaptam, amin a nyitóra ragasztott papírcimke alatt holmi tetvek élték vígan a tyúkszaros kis életüket. Hát persze, hogy reklamáltam.