Hírek

FEB.
15.
2023

Az élet mindent visszaad 1. rész

A velencei tó partján egy négy csillagos szálloda medencéje mellett süttettem a testemet. A napszemüvegem keresve kezembe akadt a tegnapi a korzón való sétáláskor a két nőtől kapott kis füzet. Első sorát elolvastam:
„Az élet mindent visszaad! A mi Istenünk mind a jót mind a rosszat, jutalmazza, bünteti. Ezt a Jehovák kiváltsága, megtapasztalása. ”
Na ennyi pont elég is volt. Semmit nem dobok ki, de majd itt hagyom a nyugágyon. Én hithű keresztény vagyok és igen, megtapasztaltam azt amit olvastam. A fejemre húztam a törölközőm és a gondolataim szárnyán visszarepültem az időben.
Életem első emléke, mikor másfél évesen a nappaliban a padlón ülve játszottam és bizony bekakáltam a...


FEB.
14.
2023

Titkos randevú a pincében

– Ezt komolyan gondolod? Egy pincébe viszel, ez lenne a kis titkos helyszíned?
– Nyugiiii... Ez nem egy pince. Ez egy kert :)
– Aha.. Kert, mi? Na persze...
– Csak várj még 40 másodpercet és menj lentebb 20 lépcsővel. Utána meglátod!

Amíg a lépcsőn lefelé mentek, Anna folyamatosan puffogott és hitetlenkedett. Már az tis megbánta, hogy válaszolt a férfi üzenetére, nemhogy azt amikor a találkozóra is igent mondott pár üzenetváltás és egy jó hangulatú telefonbeszélgeés után.
A férfi egyébként jó fejnek tűnt, Anna azt gondolta nem lehet vele gond... Tényleg jót beszélgettek előző nap telefonon, még a legtitkosabb szexuális vágyaikat is kibeszélték – megegyezvén, hogy...


A fotós

Lisa a kis stúdiója sötétkamrájában ülve képeket hívott elő. A fotózás mindig is szenvedélye volt, és ezt tette karrierjévé. Türelmesen figyelte a képek elkészültét. Felakasztotta őket száradni majd egy pillanatra megcsodálta a szerető családnak végzett munkáját.
Abbahagyta a munkáját, amikor a bejárati ajtó nyílása után meghallotta a jelzőcsengőt is. A pulthoz ment és meglátott egy negyvenes évei elején járó nőt, aki az öltözete alapján valami jól menő irodában dolgozhatott.
– Jó napot! Üdvözölöm a stúdiómban. A nevem Lisa. Miben segíthetek? – kérdezte meleg mosollyal. A nő visszamosolygott.
– Helló Lisa! Én Meredith vagyok.
Kezet fogtak miközben Lisa a pult mögött maradt....


FEB.
13.
2023

Igaz szeretet 6. rész

... Hetek teltek el, úgy hogy senki nem hozta fel a témát. Ezen titkok teljesen összezártak hármunkat. Szinte soha nem volt ilyen szoros kapcsolatom nénnyével, apával, de ahogy észre vettem apa és nénnye is közelebb került egymáshoz. Több közös, hármas, ebéd, vacsora, programok és sokkal többet csináltuk házkörül a munkát hármasban is.
Pihenőm előtti munkanap délután 1-kor a gépsoron egy fő alkatrész elromlott. Jó óra után jöttek rá nem kicsi a baj, jó ha az éjszakásra megcsinálják. Csarnok vezető jó fej volt hazaengedett minket. Szerencse falum béli volt kocsival így már 3 előtt otthon voltam. Apa nem volt otthon, de a lecsó meleg volt, vitt át nénnyének. Megyek utána, ajtó zárva,...


Karo 2. fejezet - 3. rész

Másnap reggel Karo ébresztett fel. Már irodai ruhában volt, és csak odahajolt hozzám, hogy adjon egy puszit.
– Jó reggelt, Markus!
Megdörzsöltem a szemem, nyújtózkodtam: – Jó reggelt, drágám!
Éppen indulni készült, de visszafordult, és adott nekem két kulcsot.
– Mik ezek a kulcsok? – kérdeztem.
– A bejárati ajtó és a lakás – válaszolta szűkszavúan.
Elmosolyodtam, ránéztem és megkérdeztem: – Ma találkozunk?
– Ma sokáig leszek – mondta –, írok neked, ha hazaérek.
– Oké, ne hajtsd magad a munkahelyen – búcsúztam tőle, és ezúttal elment, becsukta maga mögött a lakás ajtaját.
Úgy döntöttem, én is felkelek, lezuhanyoztam, és bezártam magam mögött a lakást,...


FEB.
12.
2023

Karácsonyi ajándék 2. rész

Reggel mikor felébredtem Barbi volt az első gondolatom. Mikor felnéztem az ágyban nem láttam sehol, csak álom volt, futott végig az agyamon hiszen a ruháit sem láttam. Aztán éreztem hogy meztelen vagyok, tehát nem álmodtam. Felöltöztem és lementem a konyhába ahol Barbi tett vett valamit, mikor meglátott rögtön a nyakamba ugrott.
– Jó reggelt öcsike. – és már tapadt is számra.
Éreztem rajta a friss tusfürdő illatát, eltoltam magamtól.
– Mit csinálsz? Anyáék megláthatnak minket. – suttogtam neki halkan
– Anyáék nincsenek már itthon, átmentek a nagyiékhoz. Azt mondták hogy dél előtt érjünk mi is oda.
( Az első ünnepen mindig a nagyiéknál gyűlik össze a család aki a...


Az asszisztensem 3. rész

Az első két rész után abbahagytam, mert elértem, amit szerettem volna. Nem a kommenteket! :) Erika megtörése volt ezzel is a cél. Azóta szinte el is felejtettem már az oldalt is, most valahogy mégis szembejött a múlt.
Újra találkoztunk, Erikával. 15 év után futottunk megint össze. A második rész után még 3 évig dolgoztunk együtt, mielőtt újra GYES-re ment. Nem, nem tőlem, hanem a férjétől és így ott abba is maradt a történet. Legalábbis mostanáig, de ezt majd később. Most még folytatódjon a visszaemlékezés, a december és a karácsonyi buli.
Egy dologra azonban mindenkinek felhívom a figyelmét: ez a történet valódi, nem lányregény, hanem egy nő kihasználásáról szól. Egy bosszú, az én...


A nyári szünet 1. rész

Elmélázva feküdtem a medence melletti napozóágyon és a felettem elhaladó felhőket bámultam. A nap sugarai kellemesen melengették csupasz mellkasomat és a fülledt szellő, néha megcirógatta bőrömet a bő úszónadrág alatt. A nyári szünet második hete volt és annyi minden kavargott a fejemben. Oly sok mindent szerettem volna belezsúfolni ebbe pár hétbe, azonban ahogy a többi tizennégy éves kamasz fiút, engem is az agyam helyett, egy másik testrészem irányított. Bármit is kezdtem el fejben tervezgetni a nyárral kapcsolatban, valahogy mindig ugyanoda lyukadtam ki. Elképzeltem, amint kint ülök a strandon és mint ahogy most is, a hasamat süttetem. Bámulom a vízpartot, körülöttem egyetlen teremtett...


FEB.
11.
2023
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Unokahugi 1. rész

Minden egy telefonhívással kezdődött. Hazafelé tartottam a munkából egy fárasztó műszak után, mikor a zene – amelyet hallgattam a telefonomon – elhallgatott, mert valaki keresett. Nagy megdöbbenésemre unokatesóm, Noémi volt az:

– Szia! – vettem fel a telefont. – Mi újság?

– Szia! – hangzott a felelet a másik oldalon. – Mennyire érsz most rá?

– Éppen hazafelé megyek, dolgoztam.

– Be tudnál ugrani hozzánk?...

Az európai utas

Hívjatok csak Eurónak az egyszerűség kedvéért. Az igazi nevem nem fontos.
Pornószínésznő voltam két évig olaszban. Szép szakma sokat nem kell tanulni hozzá, elég rá születni. Elég hozzá születni, már ha a gyomrod bírja! De a szükség nagy úr!
Hogy is kezdődött?
Épp a plazában sétáltam a rucikat bámulva. Lehetőségeim ezzel be is zárultak, ugyan is a zsebemben pár ezer forint árválkodott. Este vesztem megint össze a szüleimmel, ismét a...

Esszé

Sokadjára olvastam újra az esszét, de még mindig nem hittem a szememnek. A tizedik osztályos angolórámon a többivel együtt adták be, ám név nélkül. A „Mélytorkozni tanulás” címről – legalábbis kezdetben – azt hittem hogy valami ízléstelen vicc.
A feladat az volt hogy írjanak egy fogalmazást egy tetszőleges első élményről. Tekintettel a diákjaim életkorára gyakran kaptam esszéket az autóvezetés megtanulásáról, az egyedül maradásról, az...

Pesti L'amour

Egy átlagos napnak indult, mint az összes többi eddigi a 19 évem során... Szokásos reggeli tortúra, fel a villamosra, le a villamosról, le az aluljáróba, fel a metróra és belépni az iskola kapuján..., ahol – mint mindig – pacsi a haverokkal, megdumálni az előző esti partit, hallgatni: ki kivel kavart megint és így tovább... Nem volt annyira unalmas, mint leírtam, inkább csak megszokottnak mondanám.

Azonban ez a nap, ez a nap egy apróság...