MÁR
16
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

családi, nyaralás, anya-fia

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.

*  *  *

Lány az erdőben 2. rész

gruppen

A pár szinte azonnal szétugrott. A lány gyorsan leguggolt a fűbe a srác meg elordította magát:
- Ki van ott???
Közben kezeivel próbálta takarni ágaskodó szerszámját. A fűben a lány a bódultságból kitisztulva eszmélt rá, hogy mi is történt. Szoknyáját megigazítva lassan szégyenlősen felállt a sűrű aljnövényzetből.
Ahogy a fiú meglátta az egy csomó kérdést, intézett hirtelen a lányhoz:
- Mit keresel itt?
- Mit láttál?
- Kukkoló vagy?
- Mióta nézel minket?
A barátnője, ahogy meglátta a lányt megkönnyebbült, hogy nem egy vadállat vagy egy perverz szatír.
Hirtelen, ha már ilyen furcsa helyzetbe voltak a barátja szavába is vágott:
- Nem akarsz beszállni?
Ezen nem csak a lány, de még a fiú is meglepődött.

*  *  *
MÁR
14
2016

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁR
11
2016

Tom és Laura 1. rész

családi, unokatestvérek, illusztrált

Tom
22 éves unokanővérem, Laura megint egyszer szakított éppen aktuális fiújával, s ilyenkor mindig hozzánk jött vigasztalódni a Keleti-tengerhez. Nem miattam, mert én még csak 16 múltam, de ezt már legalább 5 éve így csinálja, s immár legalább ötször töltött nálunk emiatt 5-10 napot.
Gyönyörű testét jól ismertem, mert ha itt volt, együtt jártunk le fürödni a közelben lévő nudista strandra. Laurának csodás mellei voltak, és testszőrzetét már évek óta leborotválta, ami nekem irtóra tetszett, s ettől még jobban kívántam.
Most éppen az ágyon hasaltam és szexlapokat nézegettem, amikor betoppant. Ahogy belépett a szobába, a színes magazinokat bedugtam a takaró alá.

*  *  *

Anyósom barátnője két hét múlva

hetero

Az ajtó kinyitása óta nem jártam nála, sértődötten telefonált, hogy elfeledtem a zár megjavítását. Másnap vettem újzárat, nem vacakolok a javítással.
Érkezésemkor alig csukta be az ajtót megcsókolt, viszonzásomra röviden válaszolt, elég öregesen csókolsz - kuncogott és átkarolta a nyakamat. Újabb csóknál átkaroltam, közelebb lépett és hozzám nyomta melleit. Lejjebb csúszott derekáról a kezem, és a markomba fogtam fenekét. Hátratolta felsőtestét, és felnézett rám. Ha elkezded be is kell fejezned! - kuncogott.
- Úgy legyen, de előbb jöjjön a munka, mellyel gyorsan végeztem, közben elkészült a kávé is.
Alig vártam, hogy letegye a csészéjét, hátulról átkarol derekát megpusziltam a haját.
Megszoptam a fülcimpáját és fülkagylóját.

*  *  *
MÁR
10
2016

Egy tini srác férfivé válása 2. rész - Erdei kényeztetés

gruppen, szűz, tini

Már több mint egy hónapja jártam Cintivel, amikor elkezdődött a nyári szünet.
Ő a 11. osztályt fejezte be 17 évesen, Én a 9. - et 16 évesen. Nem volt túl sok program ötletem a nyárra, leginkább csak vele szerettem volna lógni egész szünet alatt, az mindegy volt hogy hol. És persze a lehető legtöbbször szerettem volna szeretkezni vele, nem csak heti egyszer, ahogy tanév alatt csináltuk általában.
Időközben sokat fejlődtem én is a szexben, az 1 hónap alattt amióta vele voltam már nem csak 5 percben merültek ki a szeretkezéseink, hanem legalább 10 - 15 perc megvolt mindig, ami tudom, hogy még mindig nem túl nagy kunszt, de az én heves természetem ennél tovább sosem bírta az elélvezés késleltetését.
Cinti minden nyáron elment a barátaival egy pár napos erdei túrázásra, ahol kemping sátrakban aludtak éjszaka, nappal pedig erdei állatok után nézelődtek, gombákat szedegettek és gyönyörködtek az erdei táj szépségében.

*  *  *

Gazella

leszbi

Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívhassam tüdőmet a friss levegővel, úgy rántott vissza gondolataim közül a valóságba a kupé ajtajának nyikorgó hangja. Ösztönös mozdulattal szakítottam el pillantásomat az ablak előtt elsuhanó tájról, hogy az érkezőre pillantsak.
Ő állt ott előttem, mosolygó arccal pillantva be a kupéba, érdeklődő arccal szemlélve magányomat, és a körülöttem terpeszkedő üres üléseket.
- Hello! - szólalt meg végül. - Leülhetek ide?
Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívjam tüdőmet a friss levegővel… Egy búbánatos fityfenét. Pont hogy most akadt el a lélegzetem, mintha egy erős kéz marokra szorította volna a tüdőmet. Megszólalni sem bírtam, ezért csak bólintottam, ő pedig egy mégszélesebb vigyort villantottam rám, és behúzva maga mögött a nyikorgó ajtót, elhelyezkedett velem szemben a vonat ülésén. Szívem hevesen dobogott.

MÁR
09
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 3.rész

családi, nyaralás, anál, anya-fia

Eljött a péntek este amikor is a szálloda egy táncos zenés estet szervezett.
Vacsora utan mindenki felment a szobájába készülödni az estére. Amikor beléptünk a szobába rögtön vad és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk anyuval. Az egész napot Dave-ékkel töltöttük így nem tudtunk egymással foglalkozni. Mindketten égtünk a vágytól,hogy újra átéljük azokat a gyönyörű perceket amiben részünk volt tegnap este is. A falhoz támaszkodva egyik lábát derekamon átkulcsolva huzott közelebb magához mikozben kezemmel a fenekét simogattam. Vadul szabadítottuk meg egymast ruháinktól majd ölbe kapva az ágy felé indultunk. Hátára fektetve lassú apró csókokkal a puncija felé indultam, nyelvemmel csiklóját izgattam,de rövid idő utan anyu a vállamnál fogva húzott vissza. Lucskos punciját már nem kellett izgatnom ahogy a vágytól duzzadó farkamat sem így lábait szétnyitva könnyedén hatoltam belé lassan, kéjbarlangjának minden milliméter kiélvezve.