Hírek

JAN.
19.
2023

A lányok és az anyjuk 3. rész

– Szóval akkor a zuhany alatt átéltél egy finom ujjazós orgazmust, majd megtanultad a kézimunkát, és végül a szopás tudományát is elsajátítottad. Láttam, hogy végig csináltad a franciázást, és ügyesen lenyelted a spermát, ezzel tuti nyerő leszel a pasiknál, de akár így, akár a kézimunka végén, nyugodtan variálhatod azt is, hogy a pasi bárhová a testedre élvezzen, nyugodtan kiverheted a melledre, arcodra, az is nagyon bejön a pasiknak, vagy a hasadra, popsidra. – összegezte az eddigieket Zsuzsi.
– Most egy picit hagyni kell a férfit, hogy összeszedje magát, mert ellentétben velünk ők nem tudnak folyamatosan élvezni, regenerálódni kell a szerszámuknak és a hormonjaiknak, s a zacsikban...


Első állásom története

Sziasztok. Éva vagyok, 24 éves, csinosnak mondott lány. Amit most elmesélek, az az első állásom története.
Megelőzően csak annyit, hogy szüzességemet egy házibulin vesztettem el 17 éves koromban. Nem volt egy nagy élmény, de jól esett az aktus. Néhány héttel később egy másik buliban, igaz ittam is egy kicsit, öten is végig mentek rajtam. Itt már kezdtem élvezni a szexet, többször is sikerült elmennem. De ez nem vált rendszerré, voltak kapcsolataim, jó és rossz tapasztalatokkal, de a szex szeretete megmaradt.
Főiskolára jártam népművelő, könyvtár szakra, és elég jó eredménnyel végeztem el. Ezután több helyre is jelentkeztem állásra, nem sok sikerrel. Egyik helyre, egy nagyvállalathoz...


JAN.
18.
2023

A türelem kifizetődik 1. rész

Ashley Johnson hátralépett és még egy utolsó pillantást vetett magára az egész alakos tükrében és elsimította a ráncokat a sötétkék térdig érő ceruzaszoknyáján és a világoskék selyemblúzán. Napbarnított lábain nem volt szükség harisnyára és szépen kihangsúlyozta a tűsarkú, amit viselt. Megfordult, hogy megbizonyosodjon róla, nincsenek-e látható bugyivonalak és végigsimította a kezét a szoknyával borított fenekén. Még egy utolsó pillantást vetett világosbarna hajára a szőke tincsekkel és tökéletesen felvitt sminkkel, majd elismerően nyugtázta amit látott és lekapcsolta a fürdőszoba lámpáját, felkapta a szoknyához illő kabátot és elindult a fia autójához, amely éppen akkor érkezett a...


Esküvői költégek 1. rész

1.
„Ó, Istenem! ” Kuncogott Natalie szája elé téve kezét. „Az ott Jack? ”
Megfordultam, és láttam, ahogy Jack besétál az ajtón. Magas volt és jóképű, fekete bőre megcsillant a bár fényeiben, ahogy végigpásztázta a termet, minket keresve.
„Igen, ő az. ” Mondtam, miközben figyeltem barátnőm arcát, ahogyan felcsillant a szeme, és ahogyan a szája kissé tátva maradt. Aztán felém fordult, és felnevetett az arckifejezésemen. Elmosolyodtam, a hirtelen haragom elillant. Természetes, hogy úgy gondolta Jack jóképű. Mindenki így gondolta. Magas és izmos volt, mintha egy sötét, tökéletes szobor kelt volna életre. Nem Natalie volt az egyetlen nő a bárban, aki észrevette. Láttam, hogy több fej...


JAN.
17.
2023

Meghúztam az irodalomvizsgán, de nem bánta

Szeretném előre bocsájtani, hogy a történet, amit most megosztok veletek valóban megtörtént. Nem vagyok rá büszke, de újból megtenném, ha hasonló helyzetbe kerülnék. Annyit szeretnék még hozzá tenni, hogy mindig is becsületes embernek tartottam magam, és a dolgot nem tettem volna meg, ha nem hoznak ilyen helyzetbe. A neveket, a dolog kényes mivolta miatt, persze megváltoztattam, az én nevem mondjuk legyen Gábor.
A helyszín a valóságban is Szeged volt. Szeged nem egy világváros, de magyar viszonylatban nagyváros, pezsgő belvárossal, mozgalmas éjszakai élettel. Bár távol van Budapesttől, majdnem mindent meg lehet ott kapni, amit a fővárosban is meg lehet, így mi szögediek ezt nem bánjuk....


Iméon - A kezdetek - Egy váratlan fejlemény

Egymás mellett feküdtünk a hátunkon, széttárt karokkal és lábakkal. Se ruha, se takaró nem volt rajtunk, melegünk volt és csak lihegtünk egy egész jól sikerült menet után. Ránéztem, egymásra mosolyogtunk, de aztán lejjebb kalandozott a tekintetem. Fiatal bőre feszes volt és sima, amit nagyra értékeltem már akkor is. Természetesen borotvált volt, ahol kellett, de karját és testét nem borotválta. Nem is kellet, mert csak nagyon finom pihe, színtelen szőre volt, normálisan nem is látszott. Most is csak azért meg mögötte lobogtak a gyertyák és hátulról megvilágították, valamint az izzadság is gyöngyözött a szőrszálain.
Még csak egy hete ismertük egymást, és ez volt a második alkalom hogy...


JAN.
16.
2023

Pár kisebb, általatok kért újítással kedveskednénk nektek, remélhetőleg hasznosnak találjátok őket.
- Lehetségessé vált a hozzászólások hasznosságának értékelése pozitív/negatív irányban, és mostantól a határozottan negatív értékeléssel rendelkező hozzászólások alapból összecsukott állapotban jelennek meg.
- Felkerült egy új címke is "fordítás" néven, így most már az idegen nyelvű történetek fordításai is könnyedén kereshetőek lettek.
- Feltöltéseknél mostantól 200Mb lett a maximum fájlméret, megkönnyítve a képregény-fordítók munkáját.

Reméljük hasznosnak találjátok őket, a közeli jövőben ismét igyekszünk újításokal jelentkezni felétek. :)
Mindemellett a háttérben elég jelentős része modernizálva lett a Törté-Net-nek, hogy a további fejleszések kevesebb átfutási időt igényeljenek, így kisebb-nagyobb hibák előfordulhatnak, nagy segítség, ha a fórumban vagy az Ügyfélszolgálaton jelzitek őket.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség


A fától az erdőt

Prológus
Gondolataimban mélyen elmerülve bámúltam a nyaralónk stégén a kényelmes horgász székemben a Balaton vizét. Az elmúlt idő emlékei kerültek a felszínre.
Édesanyám születésemkor halt meg, nem tudták az orvosok megmenteni. Apu tisztességben, szeretetben nevelt fel, de anyu halálán nem tudta magát túltenni, bánatát a munkájába fojtotta.
Elektromérnök végzettségét felhasználva jó üzleti érzékkel lépett be a rendszerváltáskor még kiscipőben járó számítógépes piacra. Céget alapítva computerhálózat kiépítéssel foglalkozott. A kis cég gyorsan növekedett, és apu lassan terjeszkedni kezdett, és rövidesen az ország vezető számítógépes vállalkozásává nőtte ki magát. Anyagi helyzetünk...


Epizódok 9. rész - 4. fejezet

... Ekkor lépett be Kakas. A két nőt ölelte, puszilgatta, beszélt velük spanyolul, majd hozzám lépve körbeforgatott és komolyan mondta.
– Egy igazi hadirokkant elbújhatna melletted. Látom Karin kicsinált. Elfeledtem mondani ő egy vérmes vadmacska. – káromkodás szerű reakció jött Karintól spanyolul. Kakas ráförmedt majd ismét hozzám beszélt.
– Öltözz Ildikém, kiruccanunk pár napra. Szinte elég a fogkeféd. Kint várlak a kocsinál. – még beszélgettek spanyolul, én meg gyorsan öltöztem, dobáltam össze pár gúnyám. A ház előtt egy kisebb lakóbusz. Kakas dobta a kulcsot.
– Te vezetsz. – néztem végig a kocsin majd Kakason. Vette tekintetem kétségbeesését. – Megtudod csinálni, 3, 5 t a...


Rossz anyukák

Rossz anyukák Rossz anyukák Rossz anyukák