DEC
28
2016

Megosztás

gruppen, iroda

- Az enyém vagy - Morogta. Az enyém az örömöd, a sírásod, az édes kis puncid, a szűk segged. Az enyém Terrie. Az enyém mindened. Szeretnélek elcsábítani, felizgatni, nézni azt, ahogy megtapasztalod a saját szexuális fantáziádat, amiről eddig csak álmodtál. Mire a nő kitalálhatta volna a szándékát, az ujjait bele akasztotta a ruhába, és egy gyors mozdulattal ketté rántotta a ruhát rajta. A gombok szanaszét szóródtak. Terrie a meglepetéstől levegő után kapkodott, majd felnyögött az élvezettől, amikor a férfi ajka az övére tapadt, és a nyelve birtokba vette a száját. A férfi lerántotta a selymes testéről a rajta maradt ruha foszlányokat majd egy pillanatra később a mellkasához rántotta őt.
Jesse egyiptomi pamut inge a mellbimbóit égetően kidörzsölte, ahogy éhesen mozgott az ajka az övén, a nyelvét bele döfte a szájába, és belülről nyalogatni kezdte őt. Teljesen összefonódott vele oly annyira, hogy felnyögtek a növekvő vágyakozástól.

*  *  *

Szorult helyzetben 1. rész

leszbi

Rachel Farmer kilépett a zuhany alól és megnézte magát a tükörben és teljesen elégedett volt azzal, amit látott. Annak ellenére, hogy az összes fiú álmában ő szerepelt, szerény és közvetlen volt. Egy törölközőt csavart maga köré, és bement az öltözőbe, ahol a többi szurkolólány tett-vett. Barátságban volt mindegyikkel. Némelyikükkel jobban, mint másokkal, de az összessel jól kijött. Az édesanyja szerint ez valami örökölt adottsága lehetett.
-Rach! Sara és én elmegyünk valamit enni. Nem csatlakozol hozzánk? -szólalt meg mögötte Cindy, az egyik csapattársa.
-Sajnálom, de már majdnem öt óra van. Mrs Lowell-nél elmulasztottam egy matematika dolgozatot és azt akarom pótolni. Semmi kedvem pénteken itt maradni a következő fogadóóráján.

DEC
27
2016

Fiatal nénikém kiéhezett puncija

családi, nagynéni/nagybácsi

Ez nem is olyan régen történt velem így hát elmesélem nektek. Még az egyetemre jártam akkoriba és éppen hogy haza értem a nyári szünetre, amikor anyám közli, hogy Sue nagynéném szeretné, ha meglátogatnám mivel már egy pár éve nem látott. Sue anyám húga kb. harminc éves lehetett, ahogy számolgattam. A család fekete báránya volt, soha nem ment férjhez, a rossz nyelvek szerint egy igazi vadmacska volt.
A következő szombaton átmentem hozzá. Becsengettem és vártam. Nem kellett sokáig várnom mivel Sue elég hamar kinyitotta az ajtót. Amikor kinyitotta az ajtót köpni-nyelni nem tudtam. Sue egy szűk pólót és egy kicsi és annál szűkebb rövid nadrágot viselt, ami a tevepatát kihangsúlyozta. A tevepatát jól megbámultam és elgondoltam, hogy milyen jó lenne, ha oda tudnék férkőzni egy kicsit. Sue megölet és megpuszilt, majd betessékelt a házba. Úgy gondoltam, hogy ekkor majd elmeséli, hogy miért is akart engem látni.

*  *  *

Elkéstem

gruppen, vibrátor

Újra este lett és én megint későn érkeztem haza. A vacsora rég kihűlten fogadott a terített asztalon. És ekkor ugrott be, hogy megígértem a kedvesemnek, hogy ma este együtt vacsorázunk. Mint láttam Ő erre nagyon is készült. A munka megint a magánéletem rovására ment...
A vacsorát gyorsan a mikróban megmelegítettem és villámgyorsan el is fogyasztottam. A fáradtság engem is utolért és éreztem, hogy a szemem mindjárt lecsukódik. Az emeletre halk léptekkel másztam fel, de tudtam, előbb vagy utóbb úgy is szembe fogok találkozni a párom haragjával. Halkan nyomtam le a fürdőszoba kilincsét. Beléptem, megszabadultam minden ruhámtól és kellemes meleg zuhany alá álltam. Megtöröltem magam, majd a vizes törölközőt magam mögött a földre dobva a hálószobába léptem. De erre nem voltam felkészülve...

*  *  *
DEC
24
2016

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség
DEC
23
2016

A francia stoppos

hetero, közlekedés, anál

Olyan régen történt, hogy talán nem is igaz. De elmondom. Már amire emlékszem belőle.
Egyszerûen imádok autózni. Meg egy kicsit unom is. Na jó, csak a hosszú utakat unom. Ez azért lehet, mert 18 éves korom óta folyamatosan vezetek, és még soha nem volt komolyabb balesetem, és van már akkora rutinom, hogy a vezetés mellett jut időm egyébre is. Így az igazán hosszú távú autózás egy idő után már unalmassá válik, főleg egyedül nem tudok igazán mit kitalálni, ami nem zavarja a vezetést, és mondjuk még fel is dob. Na jó, ha közben szól valami kellemes zene, akkor azért kibírom.
Ilyen útnak néztem elébe sok-sok évvel ezelőtt, akkor is, amikor Budapestről a szülővárosom felé vettem az irányt hétvégére, egy kellemes (no, nem a maihoz hasonlóan döglesztő) nyári nap végén, estefelé. Megvártam, amíg a nagy forgalom kiözönlik a városból az M7-es irányába, már kezdett szürkülni, amikor elindultam.

*  *  *

Büntetésem - Prológus

s/m, anál, vibrátor, játék

Péter vagyok, egy húszas évei elején járó egri fiatal. Stabil kapcsolatban élünk lassan már négy éve barátnőmmel Regivel, aki egy évvel fiatalabb nálam. Rólam annyit hogy 185 cm magas vagyok, rövid barna hajam van, kék szemem és enyhén izmos testem. Regi 170 cm magas feszes mellekkel, formás fenékkel és sportos alakkal. A szexuális ízlésünk is egyezik. Regi vad, szenvedélyes és belevaló csaj, és nem szégyenli kimutatni hogy mennyire élvezi az együttléteteinket. Az extrém szex nálunk kimerült abban, hogy a vonaton lovagoltattam meg a wc - ben. Azt viszont Reginek az elejétől fogva tudtára adtam, hogy gyengéim a női fehérneműk, amit ô persze ki is használt hiszen minden alkalmon kapott, hogy szexibbnél szexibb fehérneműket vásároljon, és vegyen fel, akár csak egy nagy bevásárláshoz is. A kapcsolatunk elején szinte mindennap szexeltünk, ám az utóbbi időben egyre többször aludtunk el kielégítetlenül. Ha rákérdeztem mindig a stresszre fogta.

*  *  *
DEC
22
2016

Nagynéném és szeretőm

családi, szűz, nagynéni/nagybácsi

Van úgy az életben, amikor megéri zsákutcába kanyarodni, tövig nyomni a gázpedált a sötét éjszakában, és nekiszáguldani a falnak. A zsákutcába, amit már jó előre táblák jeleznek,
mégis ott fénylik valami a legvégén, ami olyan lendülettel hív magához mielőtt még el sem fordítottad a kormányt, hogy nem is akarsz, nem is tudnál neki ellenállni, és amint bekanyarodsz, magába szippant. Hogy az én esetemben mi volt ez a valami? Még ha bizonyos jelzőkkel is kell illetni, mint például bűnös… de ez a valami nem más volt, mint maga a nagybetűs GYÖNYÖR. És hogy miért zsákutca? Mert Kati anyám húga.
Fehérváron él, mi pedig egy Budapest közeli településen. Amióta az eszemet tudom, évente néhányszor láttuk egymást. Nem tudom, ha gyerekkorom óta nap, mint nap találkoztunk volna, talán csak egy rokont látnék - e benne. Amilyen jó nő, ebben nem vagyok biztos.