MÁJ
25
2016

Látlak, ahogy a házadban baszol bátyja!

gruppen, anál

17 éves korom óta ismertem a srácot. Egyik haverom egyszer piálgatás közben azt mondta, dugnak a húgával, de akkor nem hittem el neki, mert nekem úgy jött le, csak azért mondja, hogy inkább vele haverkodjak. Volt egy nagyobb összezörrenés köztük.
Állítólag általános iskolában terjengtek ilyen pletykák, de hogy milyen alapon, az már ködös. Mármint ő mesélt valamit, csak én nem emlékszem már rá. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eleinte mivel bírtam a srácot, elengedtem a fülem mellet, viszont hamarosan elszóródott néhány morzsa, ami arra ösztönzött, hogy utána járjak a dolognak.
A gyanús az volt, amikor egyik nap a srác azt mondta:
- Este nem volt már kedvem kimenni. Bedobtunk egy ex - et a húgommal.
A csaj nagy férfifaló volt, a srác is megfordult jó néhány punciban, de már hosszú hetek óta senkijük nem volt, és partizni sem jártak el hétvégén, pedig azelőtt nem találtad volna otthon őket péntek - szombat este.

*  *  *

A szomszéd

hetero

…, a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány...,vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát...,valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt...,Bandi bácsi..., aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.

MÁJ
24
2016

Kinga

hetero

Kinga néhány házzal mellettünk lakik. Kb. 2 éve költözött Pali bához, pár hónappal azután, hogy az a jó kis korombeli szőke maca elhagyta. Sok minden megfordult a fejemben.
Talán Pali bá feleségül vette, és már leléphetett a fele vagyonával, vagy pont azért, mert nem akarta feleségül venni, vagy csupán már nem állt föl az öregnek, vagy ki tudja.
Vastag arcbőr, és szilárd gyomor kellhetett annak a 25 körüli csajnak, hogy odaadja magát egy 60 körüli dagadt vén fószernek. Ilyenkor persze minden szomszéd úgy tesz, mint aki elhiszi, hogy nagy a szerelem köztük, és próbál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy épp egy ribanccal beszélget. Pali bá mellett legalább pénzes ribancnak érezhette magát. Pár évig.
Aztán ki tudja milyen okokból, de dobbantott.

*  *  *

A természet csodája

leszbi, hermafrodita

- Tudtok róla, hogy illegális, amit csináltok? - mondta Peti a maga szokásos, magasröptűen bölcselkedő hangnemében. Bírtam a humorát, de néha rájátszott a hülyeségeire.
- Mi van? - elszakadtam Laci ajkaitól.
- Hát, hogy 17 éves csaj létedre egy felnőtt férfi ölében ülsz, és csókolgatod!
- Haha de vicces! Te meg egy félig üres borosüveget tartasz a kezedben egy játszótéren! Az nem illegális?
Laci 18 - adik születésnapi bulijára alapoztunk kicsit péntek délután.
- Különben is már 14 a korhatár! - mosolygott Viki. - Inkább velem foglalkozz! Csak előbb kapj be egy rágót, mert bagós a leheleted!
- Add csak azt a bort! - mondta Laci. - Sokat volt a kezedben!
- Haha kellett neked hozzánk szólni! - mosolyogtam, majd visszafeledkeztem Laci ajkaiba.

MÁJ
23
2016

Maszti társaságban 2. rész - Az engedelmes unokanővér

családi, anál

Ahogy előtte térdelek, farka még nagyobbnak tűnik. Töve mellé adok pár óvatos puszit, tetszik, hogy megremeg tőle. Aztán teljesen hátra húzom a bőrt rajta, nyelvem hegyével a makkját simogatom.
Felnyög hangosan, egyik kezét a fejemre teszi. Hagyom neki, nem szólok érte. Felpillantok rá, csukott szemmel, nyitott szájjal sóhajtozik. Megmarkolom a farka tövét, és végignyalom hosszában, benyálazom az egészet. Mikor kellően csúszik, a számba engedem. Ajkaimat rászorítom, makkja egyből a torkomra csúszik.
- Aahhh... Istenien csinálod – nyögi hátra vetett fejjel.
Keze a hajamba markol, de nem erőszakoskodik. Hevesen bólogatni kezdek a farkán, mint a szőke kis ribanc a tévében. Mindig is imádtam szopni, szeretem érezni a lüktető, kemény faszt a számban. Majdnem teljesen kiengedem a számból, csak a makkját tartom ajkaim között. Megszívom, körbe nyalom, majd rábukok és újra a torkomra engedem.

*  *  *

Különös történeteim 6. rész

hetero, anál

Györgyivel megbeszéltük, hogy este átmegyek, mert Fanni és a barátja délután 5 körül elhúzza a csíkot.
7 - re meg is érkeztem, vittem egy üveg bort is és a helyzet szokatlan volta miatt ha nem is ideges, de kissé feszült voltam, elvégre nem mindennapos, hogy egy anya megkér, hogy pár hónapig pettingelj a lányával, majd utána megdughatod anyut.
- Hello! Tök jó, hogy hoztál bort, mert én meg összedobtam egy könnyű vacsit - nyitott ajtót Györgyi.
Már a látványtól majdnem szűk lett a nadrágom, ugyanis Györgyi egy fekete miniszoknyában és egy mélyen dekoltált fehér felsőben nyitott ajtót. Míg kinyitottam a bort és töltöttem, ő addig megterített. Vacsora közben általánosságokról beszélgettünk, majd Fannira terelődött a szó.
- Igyunk rád - emelte fel Györgyi a poharat. - Tényleg köszönöm a segítségedet. Ha nem lettél volna itt az elmúlt pár hónapban, vagy ha nem te lettél volna...

*  *  *
MÁJ
20
2016

A nővérem akar engem

családi, anál, testvérek

Tizenéves koromban gyakran fantáziáltam arról, milyen jó lenne, ha a nővéremmel veszíthetném el a szüzességem. Hidd el, megbocsátható bűn, mert ha ilyen nővéred van, nem tudod nem kiverni rá! Dorka 9 évvel idősebb nálam, és akkoriban már javában a húszas évei közepében járó szőke ciklon volt, ráadásul egész magas intellektuális körökben mozgott, és érzelmileg is jóval megvilágosodottabb a rajzfilmbe illően kicsinyes szüleimnél, ami miatt ő volt az egyetlen ember, akire felnézhettem.
Ő segített a felnőtté válásban, és a csajozásban is ő látott el tanácsokkal, mivel apánk elméletben persze Don Huan, ám gyakorlatban csak a gyök alatt.
Dorkának nő létére több tapasztalata volt a nők terén, mint nekem.
Nem leszbi, de a barátnőjével szerettek eljátszadozni egymással, amikor nem volt faszijuk.

*  *  *

Bori néni

gruppen

Be vallom mindig is érdekelt a szex az idősebb, telt nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3-an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok voltunk. Az osztálynak nem mi voltunk az esze, nem is voltunk annyira jó tanulók, de erre volt nekünk Szilvi. 3-unk közül ő volt az eminens az ész. Amiért ő sajnos a peremre szorult velünk együtt, az az ok az volt, hogy nem volt túl szép, és nagy túlsúllyal is küzdött. Ám mi kedveltük és szerettük és nem törődtünk ezekkel a dolgokkal, mi ismertük ők. Tudtuk, hogy egy jó melegszívű okos nyílt barátságos és kedves lány. Mindig is megmondta nekünk a véleményét, akár rólunk akár másról. Szabad szájú és szabadelvű is volt.

*  *  *