ÁPR
26
2016

Mosaic Stories: Mikor mindenki nyaral...

hetero

Szám szélébe harapva néztem ki a számomra csigalassúsággal haladó combino ablakán. Tudom, hogy iszonyat hülyén néz ki, de nem érdekelt; még ez is jobb, mintha reszkető lábbal toporognék az ajtóban vagy valami tőlem megszokott, polgárpukkasztó dolgot művelnék. Nem bírtam már magammal, ugyanis egy barátommal, Gáborral egy igen jól sikerült erotikus beszélgetés után éppen a munkahelye felé igyekeztem. Türelmetlenül fújtam egy nagyot csak úgy futólag, nyár kellő közepén járva volt vagy negyven fok, de legalább ez biztosította a körülményeket. Ilyenkor mindenki nyaral, ugyebár... Lényeg a lényeg: Gáborral kellőképpen felhúztuk egymást és biztosra vettem, hogy ő sem kevésbé izgatott már, mint én.
Végre megérkeztem és szinte kirobbantam a villamos ajtaján.

*  *  *

A barátnőmmel a természetben

leszbi

A kezdetektől fogva vonzódtam Zsófihoz, de csak akkoriban tudatosult bennem igazán, mit érzek iránta miután szakítottam a barátommal, és pár hétre elvonultam a világ elől.
Hát lehetett neki nemet mondani, amikor ahelyett, hogy a csajokkal ment volna bulizni, inkább engem akart felvidítani két üveg vörös pezsgővel és azzal az ari mosolyával?
A 20 - as éveink közepét tapostuk, de jó ha 18 - nak látszott, a hangja pedig olyan édi volt, mint egy 14 éves csajszié. Egy - egy ilyen péntek és/vagy szombat éjjelen, amit nálam töltött, már le sem tojtam azt a beképzelt seggfejt, akit azelőtt szerelmemnek becézgettem.
Különös nyugalom, meghittség járt át Zsófi közelében. Letörtnek kellett volna éreznem magam, de ennél jobban izgatott, hogy milyen lenne, ha meztelenre vetkőznénk.

ÁPR
25
2016

Zitakrónikák 7. rész - Bűnös élvezetek

családi, leskelődés, anya-fia, testvérek

Minden elbaszódott. Nem, nem minden, ez túlzás. Csak minden, ami jó és különleges volt az életemben. Az egész úgy hatott, mint egy marokra fogott jégkocka. Szorítottam, de hiába, megolvadt, kifolyt az ujjaim között, és végül semmi sem maradt belőle.
Tizenöt éves korom óta vonzódom a nővéremhez. Tizenhét évesen feküdtem le vele először és azóta egy majdnem egyéves szünetet leszámítva tartós szexuális kapcsolatot tartunk fenn. Zitával hálni különleges élménynek számított, egy orgazmusrobbanás-sorozatnak, amihez a robbanóanyagot az szolgáltatta, hogy tabu volt.
Ez fűtött minket, ez űzött minket egymás ágyába – már ha éppen ágyban csináltuk. Egyetlen és sokáig megmásíthatatlannak hitt tény volt mindennek a mozgatórugója: lebukhatunk, és akkor lesz nemulass. Aztán minden elbaszódott.

*  *  *

Csordultig 3. rész

hetero

Végül erőtlenül ugyan rám roskadt, de nagyon ügyelt ki ne nyomja belőlem a szuszt. Ahogy megpihent és lecsillapodott egy kicsit, hirtelen átfordított. De a hátamon fekve, - úgy kiterítve -, hiába ölelt át és simogatott gyengéden, mégis csak védtelennek és kiszolgáltatottnak éreztem magam.
- Megfordulok. - feltápászkodtam gyorsan, hogy testére simulhassak. S így békésen pihegve várjuk ki a szerencsére csak lassan ernyedő, de puncimba még gondosan visszaigazított fasza akaratlan kicsusszanását. Míg én kényelmesen elnyújtóztam rajta, ő a jobb kezével gyengéden a fenekembe markolt, a ballal lazán átkarolt és csókolózni kezdtünk.
Persze hiába való volt a már-már szerelmes ölelkezés, jött az elkerülhetetlen és kicsusszant a lankadt fütyije.

*  *  *
ÁPR
22
2016

Ne dugjatok olyan hangosan 2. rész

hetero, anya-lánya

- Szeretnék veletek egy kicsit beszélgetni.
- Nem vagy te egy beszélgetéséhez kissé alul-, hüm… illetve, inkább pont alul nem öltözött? -- gúnyolódtam pikírten, miközben párom kissé feljebb húzta magán a takarót.
- Lehet. Talán. Nem is tudom. -- elhallgatott, kezével megpróbálta a rövid anyaggal takarásba hozni meztelenül pompázó ölét, majd egy hirtelen nekirugaszkodással kibökte -- Anya, én úgy irigyellek téged! Peti elmesélt már valamit?
- Nem hagytál rá időt.
- Hááát, igyekeztem.
- Akkor most mit szeretnél mondani?
- Röviden: én megpróbáltam beszélni Petivel, hogy segítsen rajtam, ahogy megbeszéltük, de ő nem akarta. Azt mondta, szeret téged és a hátad mögött sohasem tenne ilyet.
- ÉÉÉSSS???
- Nézd anya, én nem akarom Petit elvenni tőled, nem is lenne semmi értelme. Nem is akartalak megcsalni vele. Én csak egy igazit élvezni akarok. Olyat, amilyet te szoktál.

*  *  *

Titkos éjjel egy osztálytárssal

hetero, tini, diák

Osztálykirándulás volt, éppen a legjobb barátnőmmel Petrával beszélgettünk amikor az osztályfőnök szólt, hogy ki lehet menni este a városba ha akarunk. Mindenki kiment kivéve Petra és én. Mi inkább csendben iszogattunk a faházunkban. 2 órával később kopogtattak, az osztályfőnök volt az.
- Ne haragudjatok, de Bence nagyon részeg a többiek hozták vissza, de ők újra a városba indultak, de nem merem egyedül hagyni nehogy elkóboroljon, nekem viszont a fő faháznál kell lennem esetleg egy kis ideig figyelnétek rá? Ha lefektetem azonnal elalszik, nem fog zavarni.
- Rendben. - válaszoltuk egyszerre Petrával.
Újabb 1, 5 óra telt el és láttam Petrán, hogy mindjárt bealszik.
- Feküdj le nyugodtan! Látom hogy mindjárt elalszol!

*  *  *
ÁPR
21
2016

Mosaic Stories: Dani

hetero, anál

Alig tudtam róla valamit, mikor az eset történt. Mérnöktanonc, hamarosan végez, egy haldokló kapcsolatban próbál hűséges maradni vagy türelemmel változtatni, kiutat keresni.... de szürkének érzi a hétköznapjait, néha inkább enged a kényelem és lustaság vonzásának, pedig tudja, ha tenne valami értelmeset a cél érdekében, változhatna.. csak nincs hozzá elég ereje és már próbált felkelni a padlóról, de visszaesik újra és újra.
Nem volt annyi eszünk, hogy egy normális találkozóhelyet beszéljünk meg az igazi télkezdő, mínusz sok fokkal taszító belvárosi séta helyett. Már három teaházba is próbáltunk bejutni, de mindegyik tele volt. Végül mondtam neki, hogy menjünk fel hozzá. Tudtam, hogy mit szeretne és azt is tudtam, hogy én mit akarok. Nem láttam értelmét a további kertelésnek és fagyoskodásnak.

*  *  *

Mindenki mindenkivel

gruppen, nyaralás, férj-feleség

A történet, amit leírok, egy pár éve esett meg velünk. Férj és feleség vagyunk és már évek óta élvezzük, ha szeretkezéseinkbe másokat is bevonunk, vagy mások előtt, mellet szeretkezünk. Persze csak erre megfelelő helyen. Swingerclubba is járunk, de interneten is ismerkedünk. Kevesebb nagyobb sikerrel, mert nem minden áron és mindenkivel. Feleségem biszex, ezért általában csak párokat kerestünk vagy párokat fogadtunk az ágyunkba. Egyik alkalommal felvetette, hogy mi lenne. ha csak férfit vonnánk be és csak hárman lennénk. De, ő bi férfit szeretne. Őt is látni akart engem egy másik férfival. Ha a férfi bi, akkor én is láthatom, hogy megbasszák, két férfival tud egyszerre lenni és talán az ő kíváncsisága is beteljesedik. Nem kellett sokat beszélnünk, bennem is egyre nagyobb lett a kíváncsiság.